Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ben sunu yapmayi dusunuyorum. Pirinc lapasi yerine 3 gun sadece haslanmis patates. Patates vucutta ki suyu atiyormus. Tokluk yaptigi icinde fazla yenmiyor. Bakalim ne zaman yapayim diye dusunuyorum belki haftaya bakalim...

Ben sunu yapmayi dusunuyorum. Pirinc lapasi yerine 3 gun sadece haslanmis patates. Patates vucutta ki suyu atiyormus. Tokluk yaptigi icinde fazla yenmiyor. Bakalim ne zaman yapayim diye dusunuyorum belki haftaya bakalim...

tavsiye ederim kangrubuna göre patatesin sana olan etkisine bak yoksa boşu boşuna yapmış olma

Aynen canım, vazgeçmek yok, ben de boğa burcuyum.. inatçıyım ama kilo kontrolünde kontrolsüz kalıyorum bazen.. ama bu kez ciddi kararlıyım, çikolataya yenilmeyeceğim...

eneee nesilde boga burcuuuu, bende kiz bende adasim

kiz derin sendemiii bogasiiinnnn
liste konusunu oyle yapalim bencede, zaten gecen hafta katilmak isteyen kizlari listeye hic yazmadim, 1 hafta duzenli paylasim yapin oyle listeye yazicam dedim. bu haftada onlari, ayri listeye (alt tarafa yazarim) sonraki hafta (üst listeye aliriz).
Bende boğa burcuyum ama hiç iradem yok bilerek size katıldımki kaytaramıyım

ewwet aynen oyle canim, 2-3 haftadir bende varim bende basliyorum diyen kizlari listeye yazdik tik yok.
gecen haftada deneme sureci yapalim diye karar verdik zaten, ve ilk hafta listeye hic yazmiyoruz.
ikinci haftada ayri bir listeye yazalim, 3cu haftadan sonra bizim listeye alalim.

aynen canım kalıcılar en üstte olmalı bencede zaten 1 hafta sonra katılımcı olmayan arkadaşları çıkarıcaktık semo hanımla konuşmuştuk oda dün hiç girmedi gözümüz onu arıyor

o zaman son listeye el atiyorum ben hemen. mormenekse ve sarinsinbayan ve bi kac tane daha var, onlarin ismi var listede kendileri yok!

Kızlar ben geçen sene patates diyeti yaptım, benim kan grubum 0, bana zararlı ama yinede sonuç almştım. ama hiç kolay değil. ilk 3 gün sadece patetes yenecek.. Çok sevdiğim halde çok zor yiyebildim.. ama etkisi garanti, denenebilir..

Benim 1 haftam bitti ama listeye girmek istiyorum..

27/01/2014 - 03/02/2014 - 08/02/2014

1) Valentinn 00,00 - 71,50 - 68,75 (fark 2,75 kilo)
2) Hayatim 00,00 - 91,90 - 89,3 (fark 2,60 kilo)
3) Derin 68,00 - 65,00 - 62,70 (fark 2,30)

4) Dilekağaci 65,00 - 67,00 - 66,00 (fark 1 kilo)
5) Yellowbaby 00,00 - 75,60 - 74,80 (fark 800 gram)
6) Ericaaa 00,00 - 62,5 - 61,70 (fark 800 gram)
7) Semo 71,50 - 71,50 - 70.7 (fark 800 gram)
8) Hatayg 00,00 - 72,00 - 71,50 (fark 5 00 gram)
9) FZAB 82,50 - 81,70 - 81,40 (fark 300 gram)
10) Nigar50 64,70 - 64,30 - 63,80 (fark 500 gram)
11) Tyler 61,00 - 58,70 - 58,60 (fark 100 gram)
12) Tkca 67,00 - 66,00 - 66,00 (ayni)

-------------------------------------------------------
13) İstanbula 66,00 - 65,70 -
14) Sanat 00,00 - 77,00 -
15) Sarisinbayan 00,00 - 58,00 -
16) Asya27 00,00 - 58,50 -
17) Almdc 00,00 - 59,00 -
18) Melinecmel 00,00 - 74,40 -
19) Mormenekse 00,00 - 63,5 -
20) Seng (yeni basladi)
[/QUOTE]

listemizin son hali buydu pazartesi gunu paylasmistim, simdiiiiiiiiii 13 ten 20 ye kadar olanlari siliyorum?
gören duyan varmi bu kizlari?

listemizin son hali buydu pazartesi gunu paylasmistim, simdiiiiiiiiii 13 ten 20 ye kadar olanlari siliyorum?
gören duyan varmi bu kizlari?[/QUOTE]

semocum bence sil

teşekkürler inşallah en yakın zamanda hepimiz kurtulalım şu kilolardan aminnnn
amin inşallah sağlıcakla
leslie yapmanı tavsiye edrim. benimde 2 çocuğum var biri 11 aylık ben yaptıkça hareketler çok hoşlarına gidiyor. ama çalışıyosunuz zaten yeterince enerji harcıyosunuzdur bence..
leslie yapmayı çok ama çok istiyorum da eve gelip ancak yemek hazırlayıp evi toparlayıp çocuklarla ilgileniyrm hiç vaktim kalmıyor
Offff moralim bozuldu biraz... 😔 dun cok cok az vermisim sadece 100 gram 😔 cumartesiye az kaldi o yuzden kac kilo oldugumu solemicem heyecan olsun ama cok az vermisim ya, paylasmak istedim.
kızlar tarılma günümüz cumartesi mi ?liste ne zaman oluşturuluyor?
seni cumartesi gunu yazicam canim, sana gecen hafta oyle dedim cunku.
simdiki dusundugumuz kural bu cumartesi den sonrasi icin gecerli
bende bu hafta katıldım listeye girmek için sabırsızlanıyrm

Evert farkindayim Valentinn ..malesef kaç gündür üst üste misafir var annemde bi taraftan bizle ye ayip oluyor deyip durdu .. Ev kalabalık olunca yazamadim da hic

semocum bence sil

istanbula konu sahibi.. ama kayıp.. [/QUOTE]

ozaten açtıktan sonra çok kalmadan kayıplara kerışmıştı aslına bakarsan konuyu alevlendiren benim ev ilk başlardaki bir kaç arkadaş hatırlamıyorum şimdi kimde semo vardı içlerinde :)

nigar 50 de yok ortalarda

oo maşşalh 11 kişiyiz şu anda bol bol paylaşım yapalım.
kızlar sabah menüm 2,5 dilim kepek ekmek ve peynir
arada bir fincan türk kahvesi mis gibi

bende merak ediyorum tartılma günümü var ona göre kilomuzu söylemeyelim. listeye girmek için 3 hafta beklicez şimdi heralde ama sizde haklısınız motivasyon için önemli devamlılık

bence giremeyecek olan arkadaşlar mutlaka haber versinler.karşısına izinli yazalım.haber vermeden hiç paylaşımda bulunmayanları da silelim.liste sade ve gerçek olsun neyin ne olduğunu anlayalım :))))))

bende merak ediyorum tartılma günümü var ona göre kilomuzu söylemeyelim. listeye girmek için 3 hafta beklicez şimdi heralde ama sizde haklısınız motivasyon için önemli devamlılık

neden 3 hafta bekliyecez?? 1 haftadan sonra paylaşım durumumuza göre alınıyoruz okumuştum.3 hafta çok uzun süre

öncelikle hosgeldin guleysa cim, umarim istedigin kiloya en yakin zamanda inersin, senide yazariz listeye.
bu yeni kurali, yeni icat ettigimize göre. Senide kapsamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…