Hayatım hanım demek istediğim baklava bile aslında pek yararlı değil ama bir adet yendiğinde zararı olmayacaktır
Evet dün pirinç lapasından sonra bugün 300 gr az çıktım tartıda.Biraz daha fazla umuyordum 500 gr kadar ama en azından direnci kırdım kızlar..Bugün canım yapmak istemedi sabah 2 dilim ekmek ve bir karper peynir bir avuç zeytin yedim.Bir de bunları spora gitmeden evvel yedim valla bütün aktivitem boyunca dilim dışarıdaydısürekli su içmek istedim
Sabah ölçtüm kendimi,geçen salıdan beri basenlerimden 2 cm belimden 4 cm gitmiş
Ben sunu yapmayi dusunuyorum. Pirinc lapasi yerine 3 gun sadece haslanmis patates. Patates vucutta ki suyu atiyormus. Tokluk yaptigi icinde fazla yenmiyor. Bakalim ne zaman yapayim diye dusunuyorum belki haftaya bakalim...
tavsiye ederim kangrubuna göre patatesin sana olan etkisine bak yoksa boşu boşuna yapmış olma
Aynen canım, vazgeçmek yok, ben de boğa burcuyum.. inatçıyım ama kilo kontrolünde kontrolsüz kalıyorum bazen.. ama bu kez ciddi kararlıyım, çikolataya yenilmeyeceğim...
canım bende bugün dışarda işlerimiz olması sebebiyle bir sabah 10 gibi lapamı yedim
birde saat 3 te yedim sonra 6 da yerim diye düşünüyodum ama karnımda öyle bir şişlik varki mümkün değil yiyemicem 2 öğün yapabildim başka hiçbir kaçamağım olmadı
yarın yine aynı şekilde devam
bende boğaburcuyum sabırlı ve istikrarlıyım bırakmayada niyetim yok bence toplam verilen kilolara bakılarak listeye devam edilmeli çünkü her gelen 1 hafta kalıp gidiyor ona görede farklı olduğumuz kalıcı olduğumuz ortaya çıkar SEMO ya duyurulur bunu böyle takip etmeliyiz bence
Bende boğa burcuyum ama hiç iradem yokbilerek size katıldımki kaytaramıyım
Katiliyorum size. Soyle yapsak mi acaba? Listeyi oyle bir sekillendirelim mi, demirbaslar alt alta yazsin ilk basta yani sabit olunsun. Digerleri listenin altinda belirtilsin. Bir fikir sadece acaba olur mu boyle? Cunku gercekten can sikici bir durum.
aynen canım kalıcılar en üstte olmalı bencede zaten 1 hafta sonra katılımcı olmayan arkadaşları çıkarıcaktık semo hanımla konuşmuştuk oda dün hiç girmedi gözümüz onu arıyor
eneee nesilde boga burcuuuu, bende kiz bende adasim
kiz derin sendemiii bogasiiinnnn
liste konusunu oyle yapalim bencede, zaten gecen hafta katilmak isteyen kizlari listeye hic yazmadim, 1 hafta duzenli paylasim yapin oyle listeye yazicam dedim. bu haftada onlari, ayri listeye (alt tarafa yazarim) sonraki hafta (üst listeye aliriz).
ewwet aynen oyle canim, 2-3 haftadir bende varim bende basliyorum diyen kizlari listeye yazdik tik yok.
gecen haftada deneme sureci yapalim diye karar verdik zaten, ve ilk hafta listeye hic yazmiyoruz.
ikinci haftada ayri bir listeye yazalim, 3cu haftadan sonra bizim listeye alalim.
o zaman son listeye el atiyorum ben hemen. mormenekse ve sarinsinbayan ve bi kac tane daha var, onlarin ismi var listede kendileri yok!
Derin ona bakacak olursam ne patates ne de pirinc bana faydali 😳 ne yapayim sence
27/01/2014 - 03/02/2014 - 08/02/2014
1) Valentinn 00,00 - 71,50 - 68,75 (fark 2,75 kilo)
2) Hayatim 00,00 - 91,90 - 89,3 (fark 2,60 kilo)
3) Derin 68,00 - 65,00 - 62,70 (fark 2,30)
4) Dilekağaci 65,00 - 67,00 - 66,00 (fark 1 kilo)
5) Yellowbaby 00,00 - 75,60 - 74,80 (fark 800 gram)
6) Ericaaa 00,00 - 62,5 - 61,70 (fark 800 gram)
7) Semo 71,50 - 71,50 - 70.7 (fark 800 gram)
8) Hatayg 00,00 - 72,00 - 71,50 (fark 5 00 gram)
9) FZAB 82,50 - 81,70 - 81,40 (fark 300 gram)
10) Nigar50 64,70 - 64,30 - 63,80 (fark 500 gram)
11) Tyler 61,00 - 58,70 - 58,60 (fark 100 gram)
12) Tkca 67,00 - 66,00 - 66,00 (ayni)
-------------------------------------------------------
13) İstanbula 66,00 - 65,70 -
14) Sanat 00,00 - 77,00 -
15) Sarisinbayan 00,00 - 58,00 -
16) Asya27 00,00 - 58,50 -
17) Almdc 00,00 - 59,00 -
18) Melinecmel 00,00 - 74,40 -
19) Mormenekse 00,00 - 63,5 -
20) Seng (yeni basladi)
Benim 1 haftam bitti ama listeye girmek istiyorum..
listemizin son hali buydu pazartesi gunu paylasmistim, simdiiiiiiiiii 13 ten 20 ye kadar olanlari siliyorum?
gören duyan varmi bu kizlari?
amin inşallah sağlıcaklateşekkürler inşallah en yakın zamanda hepimiz kurtulalım şu kilolardan aminnnn
leslie yapmayı çok ama çok istiyorum da eve gelip ancak yemek hazırlayıp evi toparlayıp çocuklarla ilgileniyrm hiç vaktim kalmıyorleslie yapmanı tavsiye edrim. benimde 2 çocuğum var biri 11 aylık ben yaptıkça hareketler çok hoşlarına gidiyor. ama çalışıyosunuz zaten yeterince enerji harcıyosunuzdur bence..
kızlar tarılma günümüz cumartesi mi ?liste ne zaman oluşturuluyor?Offff moralim bozuldu biraz... 😔 dun cok cok az vermisim sadece 100 gram 😔 cumartesiye az kaldi o yuzden kac kilo oldugumu solemicem heyecan olsun ama cok az vermisim ya, paylasmak istedim.
bende bu hafta katıldım listeye girmek için sabırsızlanıyrmseni cumartesi gunu yazicam canim, sana gecen hafta oyle dedim cunku.
simdiki dusundugumuz kural bu cumartesi den sonrasi icin gecerli
semocum bence sil
amin inşallah sağlıcakla
leslie yapmayı çok ama çok istiyorum da eve gelip ancak yemek hazırlayıp evi toparlayıp çocuklarla ilgileniyrm hiç vaktim kalmıyor
kızlar tarılma günümüz cumartesi mi ?liste ne zaman oluşturuluyor?
bende bu hafta katıldım listeye girmek için sabırsızlanıyrm
bende merak ediyorum tartılma günümü var ona göre kilomuzu söylemeyelim. listeye girmek için 3 hafta beklicez şimdi heraldeama sizde haklısınız motivasyon için önemli devamlılık
amin inşallah sağlıcakla
leslie yapmayı çok ama çok istiyorum da eve gelip ancak yemek hazırlayıp evi toparlayıp çocuklarla ilgileniyrm hiç vaktim kalmıyor
kızlar tarılma günümüz cumartesi mi ?liste ne zaman oluşturuluyor?
bende bu hafta katıldım listeye girmek için sabırsızlanıyrm
öncelikle hosgeldin guleysa cim, umarim istedigin kiloya en yakin zamanda inersin, senide yazariz listeye.
bu yeni kurali, yeni icat ettigimize göre. Senide kapsamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?