Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

naptin tatlim icirebildinmi corbayi

yok canım ya 1 tatlı kaşığı anca içmiştir.allahtan beni emiyo yavrum.okadar çaresizki allah daha büyük dert vermesin bunlar bişey değil

Evet onada sukur sutunu iciyor en azindan
evet haklisin canim, Allah daha buyuk dert vermesin

Ada cim, cok az yemiyormusun?
yoksa banami oyle geldi :26:

canım az yemeye çalışıyorum alışsın vucudum diye... tatil dönüşü bir türlü toparlanamadım bu ayın sonunda 69 görmek istiyorum inşallah ))))

Kızlarr, akşam menü değiştirdim karabuğday lapası yiyiorum şuan eğer karabuğdayı akşamdan ıslatıp sabahda haşlarsanız biraz.. yenebiliyor ama yinede çok sevimli değil (( maksat midem doysun .. öğle 4-5 kaşık yedim saonra dışarıda bir saat yürüdüm tok tuttu açlık hissetmedim... akşam spor yapacam bir saat spordan sonra 3 adet domates rondodan geçiririm püre kıvamında oluyor onu hüpletir günü kapatırım.....

KIZLARRR,

Listedeki kan gruplarini silelimmi?
artik kimse kan grubu diyetini yapmiyor sanirim

sil canım , ben yapmaya çalışıyorum kan grubu diyeti bu yüzden yumurta yoğurt yemiyorum ve faydaısnı gördüm gerçekten kilo almıyorum... olsun ben tekim sanırım ben devam ederim diyetime ...

canım birde yayla çorbasını dene istersen boğazlarını yakmaz
teşekkürler şenilk pirinçleri çok haşlayıp yapabilirim aslında teşekkür ederim

adacım sen böyle domates suyu dedikçe canım istiyo önümüzdeki hafta bendemi içsem bilemedim. bu hafta çok azimlisin maşallah.epeyce bir kilo farkı olacağı kesin.

adacım sen böyle domates suyu dedikçe canım istiyo önümüzdeki hafta bendemi içsem bilemedim. bu hafta çok azimlisin maşallah.epeyce bir kilo farkı olacağı kesin.

inşallah canım anca bu hafta iyi hırs yaptımmm)) Aslında eşim yüzünden biraz hırs yaptım ben dedim ki 2,5 ayda 10 kilo verecem oda dediki he he he kesin verirsin dedi dalga geçer gibi bende görürsün dedim )) canım , domates suyu göbek eritmede etkiliymiş saraçoğlu söyledi.... spordan sonra çok güzel oluyor ayrıca tok tutuyor tavsiye ederim...

Hey boncuklarr naber??? Menumu yazayim :)) sabah 1 elma uzerine yogurt ve tarcin .. sonea disary ciktim dondurma yedim eve geldim cig kofte yedim

Bana cok az yiyorsun gibi geldi canim, saglikli seylerden bol bol ye.
(sagliksiz olanlardan coook az veya hic yeme) chips, seker, cikolata, kurabiye, pohca, dondurma, gazli icecek.

Senin menuler hepmi boyle azdi yoksa bugunmu benim gozume az geldi
Ideal kilona vardiktan sonra, biraz fazla yemege basladigi an hemen kilo alirsin bu sekilde Emeklerin bosa gider

sil canım , ben yapmaya çalışıyorum kan grubu diyeti bu yüzden yumurta yoğurt yemiyorum ve faydaısnı gördüm gerçekten kilo almıyorum... olsun ben tekim sanırım ben devam ederim diyetime ...

sildim tatlim, bencede ya kimse o kadar cok takmiyor artik.
evet bende sut ve ete dikkat ediyorum, bana kilo aldiran seylerin basinda bunlar geliyor.

Hey boncuklarr naber??? Menumu yazayim :)) sabah 1 elma uzerine yogurt ve tarcin .. sonea disary ciktim dondurma yedim eve geldim cig kofte yedim

hello tatlim, naber? :)
sen dun beni mi ozledin, hemde gece gece

Hahahahahahahah heree yaaaaa]

Bugunku menum:

sabah: 2 haslanmis yumurta + 1dilim peynir + 1 dilim ekmek.
ara: sade yogurt + kahve + cikolatali biskeeevit 2parmak kadar
oglen: 2 tavada yumrta + 1 dilim ekmek + 1 avuc chips
ara: nektarin + 1kucuk kutu soya sütü
aksam: balik burger firinda + sebze + rokali domatesli salata :)))

Gün boyu: 1 litre su icebildim ancak
Spor: 15 dakika yapabildim
Yesil cay: aksam yemeginden sonra icerim.

Selam kızlar yazamıyorum ne zamandır annemleri geldi.yazılanları okuyorum gece ama yorgunluktan yazamıyorum bile kilo işe ilgili sıkıntım kalmadı şükür 55,1 oldum ama tam 55 i görücem bu hafta zor çünkü sürekli yiyorum:) umudunu kaybedenler sakın pes etmesin çünkü tam 13 kilo verdim.ben yaptıysam herkes yapar

Son düzenleme:
iyi aksamlar herkese....bugün yediklerimi yazayim
Kahvalti:menemen
2 dilim ekmek
4 yesil zeytin

Öylen:1 tost
Bugün nedense canim pek birsey yemek istemedi.Aralarda bolca sekersiz cay ve kahve ictim.

Evet arkadaslar ne yazik ki bugünde diyet moduba girme deneyimin suya düstü faciayla sona erdi ..

Özledim eski halimi iradeli motuvasyonlu keyifli zayiflamayi seven halimi .. galiba hic toparlayamicsm kendimi .. Emegim bosa gididcek ....

günaydııınnn hatunlar ,

Bu sabah tartıda 71 rakamları gördüm çok şükür inşallah hafta sonunda kadar daha çok vermiş olurum....haftaya cumartesi 69 ları görmek istiyorum inşallah bu hafta ve önümüzdeki hafta çok azimli olmak istiyorum....)

GOODMORNING sexy lady's

yav ben dun aksam yatmadan once bir tartilayim dedim, artilar havada ucusuyor
bu hafta fazla eksi ye inmem mumkun degil, persembe kizlarla bulusucaz. cuma gunude bana misafir gelicek

motivasyonunu nerde kaybettin kuzucum?

oleyyyy super adacim, cumartesi ye kadar daha eksiler gorebilirsin bence

günaydın kızlar,

akşamlar kötü oluyor ya bri ondna bri bundna derken gümlüyor diyet
birde 2 dlm börek yeidm gece hemde 2 de
eşşek kafam

allahtan gün içinde kh almıyorum yulaf kepegi yiyorumda telafi ediyorum..

bugünd eyumurta yiycme öglen

selam tatlim,

ay sorma ya aksamlari diyet gumuluyor dedigin gibi.
borekmi oggghhh, afiyet olsunda yaramasin :)))

Bende bugun ekmek yemicem, dun aksam cikolata yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…