Çok sağol semocum mercimek aklıma geldi ama boğazını yıpratır gibime geldi pürüzlü oluyor ya biraz.son anda aklıma tarhana çorbası geldi annem yapmıştı bir pişirimlk kalmıştı dolapta onu pişirdim umarım içer.sadece beni emiyor.şehriye çorbasını dün denedim içmedi adacım çok sağolun kızlar
yok canım ya 1 tatlı kaşığı anca içmiştir.allahtan beni emiyo yavrum.okadar çaresizki allah daha büyük dert vermesin bunlar bişey değil
yok canım ya 1 tatlı kaşığı anca içmiştir.allahtan beni emiyo yavrum.okadar çaresizki allah daha büyük dert vermesin bunlar bişey değil
Ada cim, cok az yemiyormusun?
yoksa banami oyle geldi :26:
KIZLARRR,
Listedeki kan gruplarini silelimmi?
artik kimse kan grubu diyetini yapmiyor sanirim
teşekkürler şenilk pirinçleri çok haşlayıp yapabilirim aslında teşekkür ederimcanım birde yayla çorbasını dene istersen boğazlarını yakmaz
canım az yemeye çalışıyorum alışsın vucudum diye... tatil dönüşü bir türlü toparlanamadım bu ayın sonunda 69 görmek istiyorum inşallah))))
Kızlarr, akşam menü değiştirdim karabuğday lapası yiyiorum şuan eğer karabuğdayı akşamdan ıslatıp sabahda haşlarsanız biraz.. yenebiliyor ama yinede çok sevimli değil(( maksat midem doysun .. öğle 4-5 kaşık yedim saonra dışarıda bir saat yürüdüm tok tuttu açlık hissetmedim... akşam spor yapacam bir saat spordan sonra 3 adet domates rondodan geçiririm püre kıvamında oluyor onu hüpletir günü kapatırım.....
adacım sen böyle domates suyu dedikçe canım istiyo önümüzdeki hafta bendemi içsem bilemedim. bu hafta çok azimlisin maşallah.epeyce bir kilo farkı olacağı kesin.
canım az yemeye çalışıyorum alışsın vucudum diye... tatil dönüşü bir türlü toparlanamadım bu ayın sonunda 69 görmek istiyorum inşallah))))
Kızlarr, akşam menü değiştirdim karabuğday lapası yiyiorum şuan eğer karabuğdayı akşamdan ıslatıp sabahda haşlarsanız biraz.. yenebiliyor ama yinede çok sevimli değil(( maksat midem doysun .. öğle 4-5 kaşık yedim saonra dışarıda bir saat yürüdüm tok tuttu açlık hissetmedim... akşam spor yapacam bir saat spordan sonra 3 adet domates rondodan geçiririm püre kıvamında oluyor onu hüpletir günü kapatırım.....
sil canım , ben yapmaya çalışıyorum kan grubu diyeti bu yüzden yumurta yoğurt yemiyorum ve faydaısnı gördüm gerçekten kilo almıyorum... olsun ben tekim sanırım ben devam ederim diyetime ...
Hey boncuklarr naber??? Menumu yazayim :)) sabah 1 elma uzerine yogurt ve tarcin .. sonea disary ciktim dondurma yedim eve geldim cig kofte yedim
Bana cok az yiyorsun gibi geldi canim, saglikli seylerden bol bol ye.
(sagliksiz olanlardan coook az veya hic yeme) chips, seker, cikolata, kurabiye, pohca, dondurma, gazli icecek.
Senin menuler hepmi boyle azdi yoksa bugunmu benim gozume az geldi
Ideal kilona vardiktan sonra, biraz fazla yemege basladigi an hemen kilo alirsin bu sekildeEmeklerin bosa gider
sildim tatlim, bencede ya kimse o kadar cok takmiyor artik.
evet bende sut ve ete dikkat ediyorum, bana kilo aldiran seylerin basinda bunlar geliyor.
hello tatlim, naber? :)
sen dun beni mi ozledin, hemde gece gece
Evet arkadaslar ne yazik ki bugünde diyet moduba girme deneyimin suya düstü faciayla sona erdi ..
Özledim eski halimiiradeli motuvasyonlu keyifli zayiflamayi seven halimi .. galiba hic toparlayamicsm kendimi .. Emegim bosa gididcek ....
günaydııınnn hatunlar ,
Bu sabah tartıda 71 rakamları gördüm çok şükür inşallah hafta sonunda kadar daha çok vermiş olurum....haftaya cumartesi 69 ları görmek istiyorum inşallah bu hafta ve önümüzdeki hafta çok azimli olmak istiyorum....)
günaydın kızlar,
akşamlar kötü oluyor ya bri ondna bri bundna derkengümlüyor diyet
birde 2 dlm börek yeidm gece hemde 2 de
eşşek kafam
allahtan gün içinde kh almıyorum yulaf kepegi yiyorumda telafi ediyorum..
bugünd eyumurta yiycme öglen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?