Canım , 50 dakika yürüyüş bandında yürüdüm sauna eşofmanımıda giydim camıda açtım sonra 20 dakikada eliptik bisiklet yaptım çok iyi geldiii) bugun az yaparım ama dışarı çıkacağız...
semom yine yumurtalara gelmişiz bugün
bende yedim öglen lorlu 2 yumurta yaptım tavada ama yanıktı
yapma yaw,
neyse tatlim sikma canini, bende cok iyi degilim yani artilar havada ucuyo
Ahh ahh nolcek halimiz..
ben bu haftayi az hasarla atlatayimda. haftaya eksi gormeyi pilanliyorum.
yarin arkadasa gidicem, cumada bana misafir gelicek. bende kesin yerim hic affetmem(((
sen niye civittin? anlat bakem?
jillian killer abs 1.level yaz googla taş gibi hatunları göreceksin yaptıklarının aynısını yapınca onlar gibi oluyomuşuzilk izlediiğimde çok zor gelmişti yapamaö demiştim ama hareketleri yapmaya başlayınca çokta zor olmadıklarını görüyosun.
Oruc tutmayi birsktigimdan beri böyleyim ..
Morelim cok bozuk. Nikah icin aldigim elbise igrenc duruyo . Canim cok skkn cok. Sinirliym agliyorm oladar igrenc durdu ki anlatamam. Ilk basta iyi duruyodu sonradan bi bka benzememeye basladi. Yakismiyo hic bisey ya .. Kendimi igrend hissediyorum .. Gyecegim herseyde kicim dana gibi ortada kizlar ben kendimi toparliyamiyom nefret ediyorum suan kendimden igreniyorum hatta ayanaya bile bakmak istemiyom sinirliyim . Son gün kaldim dimdizlak ortada . . Hevesim kacta gitmekte istemiyom bile daha ..
günaydın kızlar,
çok şiş hissediyorum kendimi ya
çok cnm sıkın akşam bekunis içicem risk alıcma biraz normlade hafta sonu içerdim ama cumalaır tartıldıım iin bugün
içmem lazım , form çay etki etmiyor artık
bugun topla kendini balim, dugunede az kaldi.
dugunde kugu gibi olcan unuttunmu
bence zayifladin ondan elbise uzerinde bol durdu. baska bi sey giyersin olur biter. uzulme askim
hehyoooot gunaydin tatlimmmm, ödemmi oldun ki...
kayisi ve kuru siyah erik ye canim
bugun topla kendini balim, dugunede az kaldi.
dugunde kugu gibi olcan unuttunmu
bence zayifladin ondan elbise uzerinde bol durdu. baska bi sey giyersin olur biter. uzulme askim
hehyoooot gunaydin tatlimmmm, ödemmi oldun ki...
kayisi ve kuru siyah erik ye canim
Masum sen neden böyle yapıyosun tatlım.. Dün form çayı mahvetti diyordun, bu gün içme o şeyi.. Zaten dün çıktın wc ye.. hasta olcan walla heee..günaydın kızlar,
çok şiş hissediyorum kendimi ya
çok cnm sıkın akşam bekunis içicem risk alıcma biraz normlade hafta sonu içerdim ama cumalaır tartıldıım iin bugün
içmem lazım , form çay etki etmiyor artık
Selam fıstıklar..
Dün öğlenden sonra halaa bişey yememiştim..
Sabah nescafe,
Ara yeşilçay
Öğlen Nohut (sadece tanelerini yedim) - bulgur pilavı
Akşam da kısmetse 17-17:30 gibi nescafe ve halley ile günü kapatırım..
Masum sen neden böyle yapıyosun tatlım.. Dün form çayı mahvetti diyordun, bu gün içme o şeyi.. Zaten dün çıktın wc ye.. hasta olcan walla heee..
bu arada o bahsettiğin form çayını da merak ettim..
Bi de face teki o programı bulamadım ben yaaa..
yaa form çayı şöyle mahvetti wc ye gidemeidm burda oda beni sıkıştırdı iyice , yani çay görevini yaptı aslında
facen varsa ekle beni göndereyim cnm
face var tabi kuşum, özel mesaj nasıl yazılıyor bilmiom ki ben.. sen yaz bana, cevap veriim.. :)
OK baby.. görmemişimdir..ben sana teee ne zman yazdım özel msj emem cvp vermedin gönderiyorum bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?