Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

masallah canim, sen bu hafta iradenle dövdun bizi valla
yuruyus bandi istiyorum bende

Bugunku menum

sabah: 2 haslanmis yumurta
ara: 12 findik
oglen: tavada 2 yumurta + 4tane kucuk balik burger dun aksamdan kalma.
ara: 1 elma
aksam: tonlu salata dusunuyorum.

Gün boyu 1 litre su

semom yine yumurtalara gelmişiz bugün
bende yedim öglen lorlu 2 yumurta yaptım tavada ama yanıktı

semom yine yumurtalara gelmişiz bugün
bende yedim öglen lorlu 2 yumurta yaptım tavada ama yanıktı

hee oyle oldu gulum, yarin ve cumada boyle yumurta yicem (dusunuyorum acebaaa, oglende mi haslanmi yumurta yesem diye)
Allahim insallah cumartesi fazla arti gostermez tarti

Ahh ahh nolcek halimiz..

ben bu haftayi az hasarla atlatayimda. haftaya eksi gormeyi pilanliyorum.
yarin arkadasa gidicem, cumada bana misafir gelicek. bende kesin yerim hic affetmem (((

sen niye civittin? anlat bakem?

ben bu haftayi az hasarla atlatayimda. haftaya eksi gormeyi pilanliyorum.
yarin arkadasa gidicem, cumada bana misafir gelicek. bende kesin yerim hic affetmem (((

sen niye civittin? anlat bakem?

Oruc tutmayi birsktigimdan beri böyleyim ..

Merhaba dostlar,

Bugun:
500 ml. sirkeli su
Sabah 7 de: bir dilim ekmek+ bir dilim peynir
Ara: bir dilim kek+ 6 badem+ bir hurma+ sütlü kahve
Öglen: sebze+ cacik+ salata+ kavun
Aksamustu: bir dilim kek+ karpuz

79.3 ü görünce gevsedim, bu hafta yapmak istedigim ekmeksiz ve meyvesiz diyet uctu gitti
Ama cumartesi, iyi bir ilerleme kaydetmek veya sahip oldugumu sabitlemek icin önümüzdeki iki gün, SEMOS gibi yumurtaya dadanmayi dusunuyorum. Hadi hayirlisi..

Zeyascim, bunu pazartesi yaptim. evet cok uzun degil, cok cook ta zor degil, ama enterasan hareketler. Sonrasinda zayiflama esofmanini giyip 15 dk dans ettim. kendimde o enerjiyi bulursam bugün de yapmam gerekiyor
UMARIM fizigimiz böyelikle güzellesir

Kızlar selamlar diyet yapıyorum ama yazamıyorum

Dünde bugünde geç kalkıp geç kahvaltı etim öğlen yemeğini atladım dün 2.5 saat dışarda yürüdüm 5 mil leslie yaptım bugün sadece 5 mil leslie yapıcam yürüyemedim

dün sabah peynir domates az reçel ekmek

akşam karpuz

bugün sabah peynir domates az reçel ekmek

akşam yoğurt az et çok az patates 1 dilim karpuz

Son düzenleme:
Morelim cok bozuk. Nikah icin aldigim elbise igrenc duruyo . Canim cok skkn cok. Sinirliym agliyorm oladar igrenc durdu ki anlatamam. Ilk basta iyi duruyodu sonradan bi bka benzememeye basladi. Yakismiyo hic bisey ya .. Kendimi igrend hissediyorum .. Gyecegim herseyde kicim dana gibi ortada kizlar ben kendimi toparliyamiyom nefret ediyorum suan kendimden igreniyorum hatta ayanaya bile bakmak istemiyom sinirliyim . Son gün kaldim dimdizlak ortada . . Hevesim kacta gitmekte istemiyom bile daha ..

günaydın kızlar,

çok şiş hissediyorum kendimi ya
çok cnm sıkın akşam bekunis içicem risk alıcma biraz normlade hafta sonu içerdim ama cumalaır tartıldıım iin bugün
içmem lazım , form çay etki etmiyor artık

Oruc tutmayi birsktigimdan beri böyleyim ..

bugun topla kendini balim, dugunede az kaldi.
dugunde kugu gibi olcan unuttunmu

bence zayifladin ondan elbise uzerinde bol durdu. baska bi sey giyersin olur biter. uzulme askim

hehyoooot gunaydin tatlimmmm, ödemmi oldun ki...
kayisi ve kuru siyah erik ye canim

günaydın cnm yok ödem degilde regli olucma kasıklaırm patlama üzere bir agrı var şiştim o yüzden sanırım

Askisi 😞 ]

Selam fıstıklar..

Dün öğlenden sonra halaa bişey yememiştim..

Sabah nescafe,

Ara yeşilçay

Öğlen Nohut (sadece tanelerini yedim) - bulgur pilavı

Akşam da kısmetse 17-17:30 gibi nescafe ve halley ile günü kapatırım..

Masum sen neden böyle yapıyosun tatlım.. Dün form çayı mahvetti diyordun, bu gün içme o şeyi.. Zaten dün çıktın wc ye.. hasta olcan walla heee..
bu arada o bahsettiğin form çayını da merak ettim..
Bi de face teki o programı bulamadım ben yaaa..

yaa form çayı şöyle mahvetti wc ye gidemeidm burda oda beni sıkıştırdı iyice , yani çay görevini yaptı aslında
facen varsa ekle beni göndereyim cnm

nesil ölüm orucuna girdinde haberimiz mi yok
ne kadar az yiyorun öyle ya

yaa form çayı şöyle mahvetti wc ye gidemeidm burda oda beni sıkıştırdı iyice , yani çay görevini yaptı aslında
facen varsa ekle beni göndereyim cnm

face var tabi kuşum, özel mesaj nasıl yazılıyor bilmiom ki ben.. sen yaz bana, cevap veriim.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…