Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

KIZLARRRR,

tibet yogasinda, tibetin 5 hareketini bilen varmi aranizda?
vucuda esneklik ve saglik acisindan bir cok faydasi varmis.
ben yarin ona basliyorum oleyyyy.

Faydalari ise söyle:

1ci hareketin faydalari: Dolaşımı geliştirerek varisli damarlar, osteoporoz ve bas ağrılarına iyi geliyor. Her gün yapmak tüm bedeni gençleştiren bir süreci başlatabilir

2 ci hareketin faydalari:Tiroit bezi, böbreküstü bezleri, böbrekler, sindirim organları ve prostat ile rahmi de içine alacak şekilde cinsel organlar ve bezler üzerinde onarıcı bir etkisi var. Arterit, osteoporoz, düzensiz regller, menopoz semptomları, sindirim ve bağırsak sorunları, sırt ağrısı, bacak ve boyunlardaki sertliğe iyi geliyor.

3 cu hareketin faydalari: İkinci gibi üçüncü de tiroit bezlerini, böbreküstü bezleri, böbrekleri, sindirim sistemi organlarını ve prostat ile rahmi de içine alarak cinsel organları gençleştiriyor. Menopoza girmiş ve düzensiz veya tembel regl dönemleri geçirme eğilimindeki kadınlar için özellikle iyi.

4 cu cu hareketin faydalari: Tiroit bezi, sindirim sistemi, prostat ile rahmi de içine alacak şekilde cinsel organları ve bezleri dolaşım ve lenfatik akış üzerinde canlılık veren bir etkisi var. Karın bölgesini, uylukları, kolları ve omuzları güçlendirir. Eğer sinüs tıkanıklığınız varsa bu hareketin burun deliklerinizi açtığını da fark edebilirsiniz.

5 ci cu hareketin faydalari: bağışıklık sistemi üzerinde olumlu etkisi olan dolaşım ve lenfatik akışın geliştirilmesine yardımcı olur. Derin soluk alıp vermeyi, enerji ve canlılığı uyarır. Diğer hareketlerde olduğu gibi özellikle menopoz ve düzensiz regl dönemleri semptomlarını hafifletiyor.

Hareketleri gormek icin linki tiklayabilirsiniz.
http://www.aktuel.com.tr/Saglik/2013/08/18/mucizevi-5-tibet-hareketi

semoşum sizi seviyorum tabiki ben ya, sizin sayenizde tutundum diyete ir ayda 2 kilo ancak vermiştim buraya geldigimde

Bizde seni cok seviyoruz canim, ondan göndermiyoruz zaten. Diyet yapmasanda kal surda dizimizin dibinde iki lafla onada raziyiz
Sensiz burda halay cekecegimizi dusunmuyorsun herhalde

Bizde seni cok seviyoruz canim, ondan göndermiyoruz zaten. Diyet yapmasanda kal surda dizimizin dibinde iki lafla onada raziyiz
Sensiz burda halay cekecegimizi dusunmuyorsun herhalde

halay mı var ? öyleyse varım

ya buarada çok yorgunum ben p.tesi hep yorgun geliyorum işe
ctesi eve orayı topal burayı topla geçti, akşama komşular çaya geldi eşimi bekleidm gece 2 d geldi
sabah 7 de kalktım komşularla çardakta kahvaltı karralaştırdık sabah kahvaltıya indik
2 ye kadar oturduk sonra üst komşuya kahveye çıktıkk gece 1 de geldim eve eşimde ikide geldi 3 te yattım

tepe sersemi oldum vallahi ya((

aboooooo gezmeci seni haha ne kadar cok gezdin kiz :-D benimde geri kalir yanim yok
haha bende kostur kostur yaptim bu hafta sonu.

cumartesi sabah 4te havalanindaydim, sabah 11de eve geldim. 4saat uyudum uyandim, hazirlanip dugune gittim. (hic oynamadigim halde oturdugum yerde yorulmusum)

pazar gunude anneme gittim geldim, kayinvalidemle beraber. Annemden cikip esimin teyzesine gittik 12ye kadar oturduk orda.
Derken gece 1de yattim dun.
bende uykulu, uyuz, sersem gibiyim bugun

tatliskolar ben kacar, yarin sabah gorusmek dilegi ile.
Masumcum listede kalmana coook sevindim, seviyorum kiz seni

Bugünkü menum
Ara ögünde, yesik cay ictim ve arkadasimin getirdigi lokma tatlisindan asirdim
Aksam: 4 k. bulgurpilavi+ 4 k. patlican türlü + cacik

YARIN daha dikkatli olurum insallah

Aynen haklisin betulim:... Ahah hayir benim dehil abimin yy hem sen niyr 97,3 cikiyon :ad anlamadim bide sevinyon hahaha ]
Ha Ha Ha Haaaaa, anla iste 79.3 demek istedimm. ALLAH KORUSUUNNNNN, bir daha degil 90 lari 80 leri göstemesin Rabbimmmm :18:

orada yarış varya canım
o yüzden n ama bizim iin sorun olmaz diyorsan ben cuma günkli kilomla kaytılırım listeye
zira çok iddalıyımm kuzumm gidicek bu 10 kilo
Masumcum ya cokkk iyi gidiyorsun masallahhh. SPORRR kesinlikle SART! Simdi dönüp tekrar bakacagim ne tarz spor yapmistin... Benim de yapmam lazim, niveanin bende 45 dk bir vidyosu var onu yapiyorum, tipki spor sallonundaki plates dedikleri sey gibi...Ama bazen farkli bir sey yapmak stiyor insan... Bir de iki gunde bir yürüyüs yapabilsem süper olacakkk ((

Silsimcim, kahvaltidan bi seycik olmaz.. Ögleden sonralari cokkk önemli

hosbuldum adacim :)
masallah canim, bende cok dikkatli olucam bu hafta :)
herkes iddiali gibi bakalim liste nolucak cumartesi gunu cok merakliyim

Hosgeldin canim, hadi bakalim bu hafta senden de büyük bir sok bekliyorum :13:

Canım diyeti bırakmamana sevindim insan arada ruh hali değişiyor çok çabuk aramıza döndün çok şükür bırakmak yok gidecek bu kilolar)

Betülllll.. süpersin tatlım yaa.. dönmene ve bundan memnun olmana gerçekten çok sevindim..
Bu hırsla istediğin rakamlara çabucak kolayca inersin inşallah bebeğim..

ZEYAS; ADA; NESIL, Cok tesekkür ederim kizlar.. Insallah tam gaz devam ederiz. Bu hafta büyük bir haftaaaaaaaaaaaaaaa, düsünsenize cumartesi listede ben -4 kilo yazarmisimmmmmmmmm :))) YAni ilk defa 78 leri görsem fena olmazz

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn]

Herkese günaydiiiiiin,

Nasilsiniz kizcelerimmmmm?
ben bugun sabah 7de uyandim hihi :) Ve normalde saat 8 de uyaniyorum :)
15 dakika spor yaptim (yoga), doucha girdim, kahvalti yaptim, i$e geldim biliyorum biraz az oldu 15dakika ama yarin 20 dakika yapicam

ahhhh bugun tukkani ben actim

Son düzenleme:

ay hep aynı aland adöndüm durdum , binaın etrafınd aiçinde dışında
bende seni seviyorum cnmmm

günaydın bende bugün uyudum kalkamdım valla çok depresifim ya
eşim yok bu akşam eve gidip yemek yapıp temzilik yapmam lazım ama hiç halimde yok
ortalık toplr duşşa girer yatarım sanırımm
saçlarım yaglı yüzüm şiş görsne igrencim(

akşama kadar çok güzel gşttm ama akşam çortlaıdm ya 3-4 dlm karpuz sarma azcık ekmek ve simit yeidm annemde
bu akşam yorgund aolsam spor yapmalıyım

Niye canim hayirdir esin nerde?
hem onun yoklugunda onu cok ozledigini belli etme adama. sonra simarmasin

Neyse kusum can SIKMAK yok, bugun telafi edebilirsin
dün aksam bende cikolata yedim

Niye canim hayirdir esin nerde?
hem onun yoklugunda onu cok ozledigini belli etme adama. sonra simarmasin

Neyse kusum can SIKMAK yok, bugun telafi edebilirsin
dün aksam bende cikolata yedim

işte canımm geç gelcke yani

Günaydın canlarım oğlum yine hasta akut tosillit akut bronşiolit olmuş . Boğazlarında yara var hiç bişey yiyip içemiyor.çorba yapmam lazım ama bitürlü bulamadım rahat içebileceeği boğazını tahriş etmeyecek bir çorba öneriemisiniz.uykusuzum çok yorgunum kilo olarak artılardayım bu hafta benim için pek iç açıcı geçmeyecek galiba

işte canımm geç gelcke yani

hee oyle.
canim vitamin yutuyomusun sen?

Gunaydin zeyasim, gecmis olsun canim. AY bebislerin hasta olmasina cok uzuluyorum ben
mercimek corbasi olmazmi canim? veya herhangi bir sebze corbasi, brokoli veya havuc corbasi...

mercimek corbasina bol limon SIKIP icirebilirsen iyi olur. hem c vitamini almis olur.

Son düzenleme:

yok cnm vitamin bend eacaip iştah açıyor

yok cnm vitamin bend eacaip iştah açıyor

Masum ciddimisin, sende i$tah mi aciyo
Haha aman dur bacim i$tah aciyorsa, yutma o vakit

Bana iyi geliyor bugun sabah yuttum yine. Aslinda ruh haline iyi geliyor vitamin. Daha energik ve dinc oluyor insan.

Masum ciddimisin, sende i$tah mi aciyo
Haha aman dur bacim i$tah aciyorsa, yutma o vakit

Bana iyi geliyor bugun sabah yuttum yine. Aslinda ruh haline iyi geliyor vitamin. Daha energik ve dinc oluyor insan.

evet cnm ya direk iştahımı açıyor zaten zor kapatıyorumm
hiç gerek yokk

çook geçmiş olsun canım , tel şehriyeli çorba olabilir biz hasta olduğumuzda annem tel şehriyeli çorba yapardı birde limon sıkardı içine. ama sen limon sıkma boğazı yakmasın.....

günaydııın kızlar ,

sabah işi akşam yemeğinin ön hazırlıklarını yaptım kuzuyu yatırdım geldiiimmm ))

bu sabah,
2 yk lor peynir
kırmızı biber
maydanoz

öğle
karar veremedim dün akşamdan karabuğday ıslatmıştım onu haşlayacam bakalım yiyebilecekmiyim çünkü daha önce yiyememiştim böğğğ olmuştummm..
olmazsa 3 domates suyunu içeceğim dün yaptım çook tok tutuyor...

akşam..
kabak haşlayayım diyorum ama karar veremedim yada bir dilim tost yaparım yağsız...

Öğleden sonra dışarı çıkarım 1 saat yürürüm.. akşama evde 1 saat spor yapar günü kapatırım..

kızlar bu arada ben her gün mutlaka soğan suyu ve yeşil çay içiyorum onları sık sık yazmıyorum belirteyim dedim...

arkadaşlar bu karabuğday niye bu kadar kötü böğğğğ yaaa zor yiyorummm şuan..

Çok sağol semocum mercimek aklıma geldi ama boğazını yıpratır gibime geldi pürüzlü oluyor ya biraz.son anda aklıma tarhana çorbası geldi annem yapmıştı bir pişirimlk kalmıştı dolapta onu pişirdim umarım içer.sadece beni emiyor.şehriye çorbasını dün denedim içmedi adacım çok sağolun kızlar
çook geçmiş olsun canım , tel şehriyeli çorba olabilir biz hasta olduğumuzda annem tel şehriyeli çorba yapardı birde limon sıkardı içine. ama sen limon sıkma boğazı yakmasın.....

Ada cim, cok az yemiyormusun?
yoksa banami oyle geldi :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…