Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

KIZLARRRR ????

Nesil bacimiz nerde, NESILI gören, duyan, kokulayan varmi?
Dünde girmedi, bugun girer diye tahmin ettim yine yok cadaloz.

Semocum , tatil dönüşü toparlanmak zaman alıyor ben daha yeni yeni hırs yaptım. inşallah en kısa zamanda toparlar eksilere geçersin canım ....

İnşllah cumartesi gününe kadar çoook eksiler görürüm artık bir an önce 6 lı rakamlarla boğuşmak istiyorum 7lerden kurtulmak istiyorum ))

Motivasyon ve hirs varsa kimse tutamaz seni insallah 7lerden tez zamanda kurtulursun canim
ben listedeki kilomu ancak haftaya görurum neyse neyse moral bozmak yok, toparlicam kendimi.

canım , ara ara geliyorum sabah işi kuzuyla uğraş ancaaa bakıyorum yoksa aklım burada birazdan ne yiyeceğime karar vereceğim ))

He tamam canim, kolay gelsin sanada kuzuyla ugrasmak pek kolay degil ama
ben öglen yimirta yicemde, aksama ne yesem diye dusunuyorum :-D

selam tatlim,

ay sorma ya aksamlari diyet gumuluyor dedigin gibi.
borekmi oggghhh, afiyet olsunda yaramasin :)))

Bende bugun ekmek yemicem, dun aksam cikolata yedim

he valla börek yeidm yaa
bugün ve yarın dikkat edicme

ben baya inceldim semoş kilom az giidyor ama inceliyorumm simitler filan gidiyor

Hellllooooo babiess..

kızlaaarrr NESSS nerelerde ????

KIZLARRRR ????

Nesil bacimiz nerde, NESILI gören, duyan, kokulayan varmi?
Dünde girmedi, bugun girer diye tahmin ettim yine yok cadaloz.
Geldim kızlar, burdayım aslında, okuyorum hep yazdıklarınızı ama yazamadım hiç..
Yani gücüm yok hiç bişeye, aksi gibi de dinlenme fırsatı bulamadım hiç.
gece gündüz it gibi koşuşturdum hep..

Bu arada benim enerji depolarım tükenmiş sanırım, gözüm dönüyo tatlı aklıma gelince..
Önceki akşam evde yalnızdım.. Bi anda kendimi magnum yerken buldum, üstüne de kornet yedim..
Dün akşamda magnum yedim.. Ama akşam yemeği yemiyorum, bu yüzden + yok maşallah..
Sabah tartıya korka korka çıktım, wc yede çıkamamıştım, ona rağmen - gördüm.

Bu ara iştahım yok pek, o yüzden de yanımda bişeyler getirmiyorum..
Sabah kepekli poğaça, akşamüstü kepekli tost..
17 gibi de 1-2 bisküvi ve nescafe.. Bu hafta böyle geçiyor.
Ama sabahki eksiyle gaza geldim, yarın itibarıyle tekrar toparlanıcam..

he valla börek yeidm yaa
bugün ve yarın dikkat edicme

ben baya inceldim semoş kilom az giidyor ama inceliyorumm simitler filan gidiyor

Tebrikler masumcum, önemli olan incelmek gerçekten..
Masum sen geçen bişey dedin.. Aklıma takıldı, Plank mı neydi o?
dewammı, tam adını yazarmısın yaa, bizde bi bakalım neymiş?

yok canım ya 1 tatlı kaşığı anca içmiştir.allahtan beni emiyo yavrum.okadar çaresizki allah daha büyük dert vermesin bunlar bişey değil

ZEYAS, kıyamam, çok geçmiş olsun kuzum..

Hala bişey yiyemedimi acaba.. Aklıma geldi de, kavanozlarda satılan hazır sebze püreleri varya, az kaynamış ılınmış suda biraz daha açıp yedirebilirsin..
Yada az kıvamlı pirinçunundan muhallebi yapsan, şeker yerine az pekmez eklersin.. içini tutar biraz kuzunun.. :)

Bilmiyom .. bugun cok körü bi rakam gördüm ((((((((((

Hoşgeldin canım ,

Ahhh dondurma ahhhh benimde canım çok istiyor ama dondurma çok kalori varmış biz normalde masum olarak biliyormuşuz meğer çok kaloriliymiş ... ama haftada bir gün kaçamak yapacam ))))) ben böğürtlenli ve ahududulu dondurmalara bayılıyorum ...

kuzu benim tün enerjiiimi alıyor evin her yerinde dolaşıyor peşinden koşturuyorum günlük spor yaptırıyor bana )))))

sabah klasik kahvaltım

öğle
haşlanmış et bir parça yanında kocaman bir domates yediiimmm ))

akşam
karar veremedim ama tost istiyor canım tam buğdalı ekmekden bir dilim tost yaparım ))

akşam 40 dakika spor yapabilirim . dışarı çıkacağız anca hazırlanırım.. Dün 1 saat 10 dakika spor yaptım çok iyi geldi ....

Bebeğim canın çok istiyorsa ana öğün yerine yiyebilirsin, arkasından da bi nescafe, bişeycik olmaz..
Ben bol çikolatalı severim.. :)

dün akşam form çay içmiştim tee şimdi etki etti
ofiste kalabalık , allahım öldüm dirildim resmen ya bir daha asla akşam saatinde içmem
aglıycaktım nerdeyse tebi şimdi size komik gelebilirr

neislcim , çikolar magnumlar eksiler süpersin valla kuzucum .
ama dikkat et birdne patlak veriyor kilo gerçi sen az yiyorsun o yeidkelrin telafi oluyordur..

cnm face vrsa planlk programı var orda 3 hareket var ve onu hergün yapıyorsun sayısı artarak geoogle bi sor bakalım

17.00 den sonra yemek yememeyi denedim fakat sonucu, başaramadım acikiyorum ya.nasıl başaranlar var anlamadım:/

Son düzenleme:
Bebeğim canın çok istiyorsa ana öğün yerine yiyebilirsin, arkasından da bi nescafe, bişeycik olmaz..
Ben bol çikolatalı severim.. :)

canım kendime söz verdim 69 rakamını görünceye kadar ödül yok bana ) az kaldı haftaya yerime belkiii .... şimdi canım kiraz istedi iki avuç kiraz yıkadım yiyiorum şuan iyi geldi tatlı isteğimi karşıladı...

aman dikkat et kendine nesilim.
owww super nesilim butun eksiler senin olsun bu hafta hak ettin valla

Bilmiyom .. bugun cok körü bi rakam gördüm ((((((((((

hadi yavvv 8li bi seyler gormedin demi?

menu guzel olmus canim ;-)
adaaaa masalla tatlim 1saat 10 dakka ne sporu yaptin? evde mi?

Canım , 50 dakika yürüyüş bandında yürüdüm sauna eşofmanımıda giydim camıda açtım sonra 20 dakikada eliptik bisiklet yaptım çok iyi geldiii ) bugun az yaparım ama dışarı çıkacağız...

Malesef. . . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…