Hoşgeldin semocum umarım tatilin iyi geçmiştir.hızlı gelen kilolar hızlı gidiyor bir iki güne toparlarsın kendini. Bu arada sana yetiştim canım bu hafta benim için çok önemli raöazan geldi bişi kalmadı en azından 67 olmalıyımGünaydin,
Kizlar Nasilsiniz, ne var ne yok buralarda? Herkes iyimi?
Bende kesin kilo aldim, kac kiloyum hic bilmiyorum.
Ama Ben bugunden itibaren SIKI bir program uygulicam :)
yarindan itibaren sabah sporuna baslicam, (aksam i$ten sonra yorgun oluyorum yapamiyorum diye boyle bir karar aldim) :-D
Betül senin adına çok mutlu oldum darısı başıma ya uzu zamndır şöyle adam akıllı bir diyet yapamadım gelen gidenden.jillian killer abs 1.level yaz googla taş gibi hatunları göreceksin yaptıklarının aynısını yapınca onlar gibi oluyomuşuzHayirli sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ve gercekten bu hafta benim haftam
Cumartesi sabah basladigim (81,5) ekmeskiz meyvesiz diyetimde, dün biraz meyve kacamagi yapmama ragmen, dün (80,6), bugün ise 97,3 ciktimmmmmm... Cok ama cokkkk mutluyum
Sabahlari gec kalktigim icin iki ana bir ara ögün yaptim.
Uyaninca: 500ml sirkeli su
Sabah ekmeksiz yumurta, zeytin, peynir,salatali kahvalti
Ara ögünlerde iki ceviz+ 6 badem ---------- yesil cay
Aksam: et, sebze/corba, salata, yogurt/ ayran yedim.
-------- zayiflama cayi
Uyumadan iki saat önce 500ml.limonlu su
Bu sekilde iki gunun sonunda, Dr. Ümit aktasin 10 günde iki kilo vereceksiniz iddiasi bende iki günde gerceklesti. Elbette her diyete basladigimda ben ilk hafta cok iyi veriyorum. Ama cogunuzun bildigi üzere ben yillar sonra 79 ilk defa görmüs biri olarak, simdi anladim ki son iki ay dikkat edememe ragmen, vucudum 79 sabitlemis. Buna cok mutlu oldum
GECEN HAFTA BANA AYRILMA; HAYATININ HATASI YAPARSIN DIYEN SEVGILI ARKADASLARIM ZEYAS; NESIL; ADA sizlereeeeeeeeee cokkkk TESEKKÜR EDERIMM. KEndi akararima kalmis olsaydi, ben gecen hafta burayi birakmis olacaktim, ve belki kendi kendime de devam ettiremiyecektim.
Simdi daha bir ümitlendim, bayrama hayalim olan 75 ile girebilirim insallah
Zeyascim, o nedir bilgi verirsmisin, benim de kollarim ve göguslerim berbat durumda!!
KIZLARRR,
Listedeki kan gruplarini silelimmi?
artik kimse kan grubu diyetini yapmiyor sanirim
Hayirli sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ve gercekten bu hafta benim haftam
Cumartesi sabah basladigim (81,5) ekmeskiz meyvesiz diyetimde, dün biraz meyve kacamagi yapmama ragmen, dün (80,6), bugün ise 97,3 ciktimmmmmm... Cok ama cokkkk mutluyum
Sabahlari gec kalktigim icin iki ana bir ara ögün yaptim.
Uyaninca: 500ml sirkeli su
Sabah ekmeksiz yumurta, zeytin, peynir,salatali kahvalti
Ara ögünlerde iki ceviz+ 6 badem ---------- yesil cay
Aksam: et, sebze/corba, salata, yogurt/ ayran yedim.
-------- zayiflama cayi
Uyumadan iki saat önce 500ml.limonlu su
Bu sekilde iki gunun sonunda, Dr. Ümit aktasin 10 günde iki kilo vereceksiniz iddiasi bende iki günde gerceklesti. Elbette her diyete basladigimda ben ilk hafta cok iyi veriyorum. Ama cogunuzun bildigi üzere ben yillar sonra 79 ilk defa görmüs biri olarak, simdi anladim ki son iki ay dikkat edememe ragmen, vucudum 79 sabitlemis. Buna cok mutlu oldum
GECEN HAFTA BANA AYRILMA; HAYATININ HATASI YAPARSIN DIYEN SEVGILI ARKADASLARIM ZEYAS; NESIL; ADA sizlereeeeeeeeee cokkkk TESEKKÜR EDERIMM. KEndi akararima kalmis olsaydi, ben gecen hafta burayi birakmis olacaktim, ve belki kendi kendime de devam ettiremiyecektim.
Simdi daha bir ümitlendim, bayrama hayalim olan 75 ile girebilirim insallah
Zeyascim, o nedir bilgi verirsmisin, benim de kollarim ve göguslerim berbat durumda!!
Anteplim, Vefat edene allah rahmet, esine ve cocuklarina sabir versin, yardim etsin rabbbim. Yapabilecegin en guzel sey, aklina geldikce dua etmek. Uzulmekte güzerldir, ama fazlasi sena zarar verir, o aileyede yardim etmez.
Canim diyet konusunda tam 9 haftadir bocaliyorummm, sen biliyorsun bunu. Olmayinca olmuyor... Seni tetikleyen bir seyleri bulmaya calis, belli bir zaman sonra yine bu yardim ediyor... Sen de bekarsin zannimca, söyle düsün, daha zayif bir figurle, daha gönlümüze göre birliktelikler yasayabilir, daha yakisikli beyler bulabilirz ikimizde
Kimin nikahi var bu arada ???? YOksa senin miiiiiO zaman seni kesin diyete sokmamis lazim
Hoşgeldin semocum umarım tatilin iyi geçmiştir.hızlı gelen kilolar hızlı gidiyor bir iki güne toparlarsın kendini. Bu arada sana yetiştim canım bu hafta benim için çok önemli raöazan geldi bişi kalmadı en azından 67 olmalıyım
Sil gitsin arkadaşum
semoşşş hoşgeldiiinnn)
kızlarrrr bu hafta çok ama çok dikkatli olacam kaçamak yapmayacam söz verdim kendimeeee..
Saol bebem, ben unutmuşum.. eline sağlık..Kiz nesillll listede seni hedef 63 yaziyor
sen olmussun 61 kusur :)))
ben senin hedefi 60 olarak degistiriyorum
Aynen, en çok zararlı 1-2 maddeye dikkat edebiliyoruz sadece.. bencede yazmaya gerek yok.inşş cnm ya çok taktım artık bu kilo işinii
bence sil kimse yapmıyor çünküü
Tatlım... Hoşgeldin.. Ben de sana nasıl geçti diycektim, sen anlatmışsın..Kizlar ya,
ülkemizin kiymetini hic bilmiyoruz gercekten ha.
Roma roma diye dillendirip durduklari roma yi gordumde. Turkiye nin ta$ina topragina kurban olurum valla.
adamlarin yemek kulturu diye bir seyi yok resmen, bi pizza ve makarna var. Oda hergun yenmiyor bile... Bazi gunlerde Mc donalds yedim, pizza ve makarnadan biktim :) bide 3-5 tane eski pusku binalari kiliseleri arenasi var o kadar.
Yollar, köpruler, metrolari, otobusleri dökuluyor.
Yol kenarlari pislik icinde, metro girisleri (affedersiniz) le$ gibi sidik kokuyor.
Temiz bir lokanta bulup, yemek yemek nerdeyse imkansiz.
ben vatanimin bir avuc topragina kurban olurum yaw
Canım erken saatte yapılan kaçamaklar, gün içinde kendini amorte ediyor. Moralini bozma, akşamı hafif geçir..Bugün benim kahvalti biaz fazla oldu.Sabah 6 da ise gitmeden yerim kahvaltimi, yanimada domates,salatalik yada meyve götürürüm. sabahci oldummu.
Isyerinde alman arkadasimin dogumgünüydü. ouda kahvaltilik getirip güzel bir masa hazirlamis,yemesem olmaz iclerinde tek yabanci benim, benim icin özel tavuk sallami filan almis napiyim bugün günü yediyim kahvaltilliklarla bitirmeyi düsünüyorum.tabi aksama daha cok var bakim insallah dayanirim.
Yawrumm, kal listede.. sonuçta 1 hafta aralığı önemli.. sen cumayı yazarsın..orada yarış varya canım
o yüzden n ama bizim iin sorun olmaz diyorsan ben cuma günkli kilomla kaytılırım listeye
zira çok iddalıyımm kuzumm gidicek bu 10 kilo
Betülllll.. süpersin tatlım yaa.. dönmene ve bundan memnun olmana gerçekten çok sevindim..GECEN HAFTA BANA AYRILMA; HAYATININ HATASI YAPARSIN DIYEN SEVGILI ARKADASLARIM ZEYAS; NESIL; ADA sizlereeeeeeeeee cokkkk TESEKKÜR EDERIMM. KEndi akararima kalmis olsaydi, ben gecen hafta burayi birakmis olacaktim, ve belki kendi kendime de devam ettiremiyecektim.
Kuşumcum;nesill senin neden öyle oldu cnm ya ben kaçırmışım
yok gimtiyorum bir yere burdayım
bende 26 sınd attaile gidicme ve tam regliye yakın tarihe geliyor ya hap kullanıcma d.kontrol yada geciktirici
Kuşumcum;
19 mayısta olmuştum.. sonraki 17 haziran - sonraki 15 temmuz (tatil)
haziranın 8 i gibi doğum kontrol hapına başladım..
15 gün öteleyip, temmuz başı olurum, temmuz sonuna kadar rahat ederim diye ama 10 gün erken tekrar oldum..
:18:
Selam bebeleeerrrr...
Ya ben ölüom yine mal gibiyim yorgunluktan.. Gözlerimi açık tutmak için harcadığım enerjiyi, 1 saat koşsam harcayamam..
Haftasonları beni çok sarsıyor...
Veeeeeee... Hani diyodum ya ben şöyle şişim, böyle şişim.. Meğer ben regl olacakmışım ve nitekim cuma akşamı oldum.
Yani yoğunlaşana kadar emin olamadım, sonra emin oldum.. Önceki cumartesiden beri ufak ufak sürüyodu, hapın yan etkisi sanmıştım ama değilmiş.. Yatak döşek battı gitti, o şekil, mahvoldum, geberdim.. Hala da sürüyor.. daha da 2 gün sürer sanırım..
Hain planlarım ters gitti, takla oldu.. bakalım bi daha ne zaman olacam..
Tatilden önce olmazsa yanıma tampon, geciktirici, ağrı kesici gibi şeyler alıcam artık.. denenecek herşeyi denedim ama yemedi..
Aynı ay içinde 2 kez regl oluncada rengim ruhum gitti.. Yürürken yere yığılcak gibi oluyorum..
Siz siz olun, sakın denemeyin böyle şeyler..
Bu arada cumartesi akşam yemeğimi erken ve az yedim.. sonra 22:00 gibi pasta yedim, çok geç yattım ama acıkmıştım..
Dün de kahvaltıma dikkat ettim.. Akşamüstü dondurma yedim.. Akşamda 3-4 küçük parça börek yedim.. Ama yine çok geç yattım..
Sabah sadece 300 gram + vardı.. mucize gibi.. pazartesileri +1000 filan oluyo genelde, demekki şişliğim gidiyor..
Normale dönüyorum diye sevindirik oldum..
Saol bebem, ben unutmuşum.. eline sağlık..
Aynen, en çok zararlı 1-2 maddeye dikkat edebiliyoruz sadece.. bencede yazmaya gerek yok.
Tatlım... Hoşgeldin.. Ben de sana nasıl geçti diycektim, sen anlatmışsın..
En azından aklında kalmadı, gittin gördün, ne guselll.. :)
Canım erken saatte yapılan kaçamaklar, gün içinde kendini amorte ediyor. Moralini bozma, akşamı hafif geçir..
Yawrumm, kal listede.. sonuçta 1 hafta aralığı önemli.. sen cumayı yazarsın..
ya da bizim için cumartesi de tartılırsın.. sen bilirsin..
Gelen gidiyo.. 1 avuç kaldık.. gitme sakın, çıkma listeden..
en iyisi geciktirici bıraktıgın gün reglid eoluyorsun zaten
semo bak ben artık şöyle besleniyorum
iki ögün yanımd ayemek taşımak zor oldugu için
sabah kahvaltımı evd eyapıyorum 8 de
11-12 arası sütlü kahve içiyorum yanıdn aya 1 tane incir ya 2 kayısı
2-3 gibi öglen yemegini yiyorumm
(köfte-salata ayran7sebze yemegi yogurt7 yumurta ayran7 tavuklu salata7ton balıklı salata)
5:30-6 arasıda yogurt içine 2 ymk müsli katıp yiyorumm
ahanida minik kusum gelmis hosgelmis, bende hosbuldum canim :)
iyi gecti, kafa dagittim biraz :)
Ay kiyamam ya, gecmis olsun canim. Aman dikkat et kendine. hain pilan yaramadi desene
masum listeden gidemez zaten gondermiyoruzki
Ohhh.. Missss..
Çok merci tatlım.. Walla hain plan kıçımda patladı resmen..
zorla tutuluyorummm
hahahaha nesil hainlik yaramadi sana kuzum, kicinda patladi dedigin gibi
sen sen ol bidaaa hainlik yapma, bak bunyen kaldirmiyo
biz zorla guzelligi oldururuz boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?