Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Hoşgeldin semocum umarım tatilin iyi geçmiştir.hızlı gelen kilolar hızlı gidiyor bir iki güne toparlarsın kendini. Bu arada sana yetiştim canım bu hafta benim için çok önemli raöazan geldi bişi kalmadı en azından 67 olmalıyım
Betül senin adına çok mutlu oldum darısı başıma ya uzu zamndır şöyle adam akıllı bir diyet yapamadım gelen gidenden.jillian killer abs 1.level yaz googla taş gibi hatunları göreceksin yaptıklarının aynısını yapınca onlar gibi oluyomuşuz ilk izlediiğimde çok zor gelmişti yapamaö demiştim ama hareketleri yapmaya başlayınca çokta zor olmadıklarını görüyosun.
KIZLARRR,

Listedeki kan gruplarini silelimmi?
artik kimse kan grubu diyetini yapmiyor sanirim

Sil gitsin arkadaşum

Canım diyeti bırakmamana sevindim insan arada ruh hali değişiyor çok çabuk aramıza döndün çok şükür bırakmak yok gidecek bu kilolar)

semoşşş hoşgeldiiinnn )

kızlarrrr bu hafta çok ama çok dikkatli olacam kaçamak yapmayacam söz verdim kendimeeee...

Bu sabah
1 kırmızı biber
maydanoz
2 yk lor peynir
3 adet kızarmış light ekmek

öğle
pirinç lapası yanında domates ve kırmızı biber

akşam
pirinç lapası yanında domates ve kırmızı biber

spor yapacam spordan sonra bir bardak domates suyu içeceğim.... arada yeşil çay içiyorum...

Hosbulduk canim, iyi gecti cok sukur. Degisiklik oldu :)
ay insallah zeyascim, bugun dikkat edemedim (ogle yemegine eve gittim, baktim yanimda anahtar yok) disardan kurabiye alip yedim bide chips yedim biraz.
Yarin coook guzel basliyorum, vee artik sabah sporu yapmaya karar verdim :)

haha evet canim gordum yetismissin valla, masallah sana tatlim

semoşşş hoşgeldiiinnn )

kızlarrrr bu hafta çok ama çok dikkatli olacam kaçamak yapmayacam söz verdim kendimeeee..

hosbuldum adacim :)
masallah canim, bende cok dikkatli olucam bu hafta :)
herkes iddiali gibi bakalim liste nolucak cumartesi gunu cok merakliyim

semo bak ben artık şöyle besleniyorum
iki ögün yanımd ayemek taşımak zor oldugu için

sabah kahvaltımı evd eyapıyorum 8 de
11-12 arası sütlü kahve içiyorum yanıdn aya 1 tane incir ya 2 kayısı
2-3 gibi öglen yemegini yiyorumm
(köfte-salata ayran7sebze yemegi yogurt7 yumurta ayran7 tavuklu salata7ton balıklı salata)

5:30-6 arasıda yogurt içine 2 ymk müsli katıp yiyorumm

Bugün benim kahvalti biaz fazla oldu.Sabah 6 da ise gitmeden yerim kahvaltimi, yanimada domates,salatalik yada meyve götürürüm. sabahci oldummu.
Isyerinde alman arkadasimin dogumgünüydü. ouda kahvaltilik getirip güzel bir masa hazirlamis,yemesem olmaz iclerinde tek yabanci benim, benim icin özel tavuk sallami filan almis napiyim bugün günü yediyim kahvaltilliklarla bitirmeyi düsünüyorum.tabi aksama daha cok var bakim insallah dayanirim.

Selam bebeleeerrrr...

Ya ben ölüom yine mal gibiyim yorgunluktan.. Gözlerimi açık tutmak için harcadığım enerjiyi, 1 saat koşsam harcayamam..
Haftasonları beni çok sarsıyor...

Veeeeeee... Hani diyodum ya ben şöyle şişim, böyle şişim.. Meğer ben regl olacakmışım ve nitekim cuma akşamı oldum.
Yani yoğunlaşana kadar emin olamadım, sonra emin oldum.. Önceki cumartesiden beri ufak ufak sürüyodu, hapın yan etkisi sanmıştım ama değilmiş.. Yatak döşek battı gitti, o şekil, mahvoldum, geberdim.. Hala da sürüyor.. daha da 2 gün sürer sanırım..
Hain planlarım ters gitti, takla oldu.. bakalım bi daha ne zaman olacam..
Tatilden önce olmazsa yanıma tampon, geciktirici, ağrı kesici gibi şeyler alıcam artık.. denenecek herşeyi denedim ama yemedi..
Aynı ay içinde 2 kez regl oluncada rengim ruhum gitti.. Yürürken yere yığılcak gibi oluyorum..
Siz siz olun, sakın denemeyin böyle şeyler..

Bu arada cumartesi akşam yemeğimi erken ve az yedim.. sonra 22:00 gibi pasta yedim, çok geç yattım ama acıkmıştım..
Dün de kahvaltıma dikkat ettim.. Akşamüstü dondurma yedim.. Akşamda 3-4 küçük parça börek yedim.. Ama yine çok geç yattım..
Sabah sadece 300 gram + vardı.. mucize gibi.. pazartesileri +1000 filan oluyo genelde, demekki şişliğim gidiyor..
Normale dönüyorum diye sevindirik oldum..

Kiz nesillll listede seni hedef 63 yaziyor
sen olmussun 61 kusur :)))
ben senin hedefi 60 olarak degistiriyorum
Saol bebem, ben unutmuşum.. eline sağlık..
inşş cnm ya çok taktım artık bu kilo işinii

bence sil kimse yapmıyor çünküü
Aynen, en çok zararlı 1-2 maddeye dikkat edebiliyoruz sadece.. bencede yazmaya gerek yok.
Tatlım... Hoşgeldin.. Ben de sana nasıl geçti diycektim, sen anlatmışsın..
En azından aklında kalmadı, gittin gördün, ne guselll.. :)
Canım erken saatte yapılan kaçamaklar, gün içinde kendini amorte ediyor. Moralini bozma, akşamı hafif geçir..

orada yarış varya canım
o yüzden n ama bizim iin sorun olmaz diyorsan ben cuma günkli kilomla kaytılırım listeye
zira çok iddalıyımm kuzumm gidicek bu 10 kilo
Yawrumm, kal listede.. sonuçta 1 hafta aralığı önemli.. sen cumayı yazarsın..
ya da bizim için cumartesi de tartılırsın.. sen bilirsin..

Gelen gidiyo.. 1 avuç kaldık.. gitme sakın, çıkma listeden..

nesill senin neden öyle oldu cnm ya ben kaçırmışım
yok gimtiyorum bir yere burdayım

bende 26 sınd attaile gidicme ve tam regliye yakın tarihe geliyor ya hap kullanıcma d.kontrol yada geciktirici

Betülllll.. süpersin tatlım yaa.. dönmene ve bundan memnun olmana gerçekten çok sevindim..
Bu hırsla istediğin rakamlara çabucak kolayca inersin inşallah bebeğim..

nesill senin neden öyle oldu cnm ya ben kaçırmışım
yok gimtiyorum bir yere burdayım

bende 26 sınd attaile gidicme ve tam regliye yakın tarihe geliyor ya hap kullanıcma d.kontrol yada geciktirici
Kuşumcum;

19 mayısta olmuştum.. sonraki 17 haziran - sonraki 15 temmuz (tatil)
haziranın 8 i gibi doğum kontrol hapına başladım..
15 gün öteleyip, temmuz başı olurum, temmuz sonuna kadar rahat ederim diye ama 10 gün erken tekrar oldum..
:18:

en iyisi geciktirici bıraktıgın gün reglid eoluyorsun zaten

ahanida minik kusum gelmis hosgelmis, bende hosbuldum canim :)
iyi gecti, kafa dagittim biraz :)

Ay kiyamam ya, gecmis olsun canim. Aman dikkat et kendine. hain pilan yaramadi desene

Yawrumm, kal listede.. sonuçta 1 hafta aralığı önemli.. sen cumayı yazarsın..
ya da bizim için cumartesi de tartılırsın.. sen bilirsin..

Gelen gidiyo.. 1 avuç kaldık.. gitme sakın, çıkma listeden..

masum listeden gidemez zaten gondermiyoruzki

waw gayet basarili bu beslenme sekli canim. Senin icin daha kolay oluyorsa boyle devam et
gel sana nazarrrr takayim bol bol

ahanida minik kusum gelmis hosgelmis, bende hosbuldum canim :)
iyi gecti, kafa dagittim biraz :)

Ay kiyamam ya, gecmis olsun canim. Aman dikkat et kendine. hain pilan yaramadi desene

Ohhh.. Missss..

Çok merci tatlım.. Walla hain plan kıçımda patladı resmen..

hahahaha nesil hainlik yaramadi sana kuzum, kicinda patladi dedigin gibi
sen sen ol bidaaa hainlik yapma, bak bunyen kaldirmiyo

biz zorla guzelligi oldururuz boyle

semoşum sizi seviyorum tabiki ben ya, sizin sayenizde tutundum diyete ir ayda 2 kilo ancak vermiştim buraya geldigimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…