semo canım ramazanda kilo bildirimini nasıl yapcaz.sahurda yediğimiz için sabahları kilo artışı olcak tartıda.gerçi bi kaç gü sonra normale döner tartılar.bide önümüzdeki cumartesi ilk gün kilo bildirimini bi seferlik cuma yapalım bence.
çikolta, pasta, halley, makarna, kızetme , ekmek ,krekaer , çorba hepsini yiyesim var hemd ehepsinii
Ozamanda iftarda yediğimiz için sahurda artı çıkarız.artık napalım kilo artışlarını takmıcaz kafaya.bide öğleden sonra acıkmaya başşayınca tartılınabilirEvet haklisin canim, haftaya cuma gunu kilo bildirimi yapalim
O zaman sahurda, yemek yemeden once tartilip kilo yazicaz
Kesinlikle kurallarından taviz verme adacım.çocukşarımızın kölesi olmamalıyız.şimdiki anne babalar özgüveni sarsılmasın kişiliği bozulmasın diye çocukların her isteğine olmayacak bişi bile olsa izin veriyolar.bencil hoşgörüsüz tahammülsüz doyumsuz çocuklar yetişiyor.bu konuda yalnız değilsin canım benimde kurallarım var .istediği kadar ağlayabilir ama asla hayır dediğim şey olamazinsana bazen geliyor böyle canım, bugun bende canım çikolata istedi evde sarelle vardı bir tatlı kaşığı yedim bitter sarelle olduğu için bir kaşık kesti itatlı isteğimi yi geldiiii....
Sabah
Klasik kahvaltıe
öğle
pirinç lapası
domates ve kırmızı biber ile
ara
bir tatlı kaşığı sarelle hıııımmm hıııımmm çok güzeldi))
akşam
dışarıda yiyeceğiz hafif bişeyler olmasını tercih edecem
uyumadan bir kase domates püresi yer yatarım...
bugun tartıda yüzüm güldü inşallah bugunde koruya bilirim...
bugun spor yapmadım ama dışarıda 1 saat yürürüm ...sabah deli gibi ev temizledim...
zeyascım bebişinin iyi olmasına sevindim tekrar çok geçmiş olsun... Ahh biz anneler böyleyiz ben kızımın ağzının içine bakıyorum)) normalde kuralları olan biriyim ve kuralların çiğnenmesinden hoşlanmam ama kızıma büyük zafııımmm var )) yinede şimdiden ufak ufak hayırlara başladım gibiiii
Ozamanda iftarda yediğimiz için sahurda artı çıkarız.artık napalım kilo artışlarını takmıcaz kafaya.bide öğleden sonra acıkmaya başşayınca tartılınabilir
Kesinlikle kurallarından taviz verme adacım.çocukşarımızın kölesi olmamalıyız.şimdiki anne babalar özgüveni sarsılmasın kişiliği bozulmasın diye çocukların her isteğine olmayacak bişi bile olsa izin veriyolar.bencil hoşgörüsüz tahammülsüz doyumsuz çocuklar yetişiyor.bu konuda yalnız değilsin canım benimde kurallarım var .istediği kadar ağlayabilir ama asla hayır dediğim şey olamazçok seviyorum orası ayrı.ama şimdiki çocuklar anne babayı çok kullanıyolar
Hoşgeldin velantinnnKızlar nasıl gidiyor bir yoklama yapayım hele
Ayrıldığımdan beri o kadar yazmışsınız ki ömür yetmez okumaya:18:
Biraz stresli bir dönem geçirdim ve her boğa gibi yemek yemek iyi geldi dolayısı ile verdiğim kiloları geri aldım
En son 65 li rakamları görmüştüm sonra 72'yi vurdum bir güzel.Neyse kalan sağlar bizimdir deyip 2 gündür tekrar dikkat etmeye başladım.Bu sabah 70.9 ile sizlere bir merhaba diyeyim
Zeyas tatlım o bir avuç fıstık hüpletilir mi hiç hımmm?
Ayrıca hani benim Anteplim bakiyimmm? Semoooo gözüm üzerinde artık
ECRIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNN,
izinin bitti, gel artik ama ozledik seni.
sana bidaaa izin yok :-D bu senelik izin hakkin bitti
slm kızlar uzun bir aradan sonra yine ben geldim :) başınızın belası olmaya geldim :)) nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz inş. hepiniz incecik kalmışsınızdır :)
hoşgeldin canım , ben tatilden geldim sen kayboldun)) tatilden sonra toparlanmak uzun sürdü daha yeni yeni gaza gelebildim... ) sen neler yaptın kilo ne alemde ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?