karbonhidrat diyetide olabilir az kaldı tatile 1 ay sonra ttaile gidicem bu kiloyla gitmek istemiyorum
kh diyeti daha iyi salam sosi filan serbestt
bugün 1 elma, bir bardak süt ve 5-6 kuruyemiş yiyip çıktım evden
yanıdm aiki yumurta ve peynir var buradada yogurt onları tüketicem acıktıkça artık
Slm kızlar.ne yapcaz biz böyle ya herkes dağıttı valla nasıl toparlayacaz
Aynen canım bende1Ay mi kaldi canim, kac kiloyla gitmek istiyorsun tatile? 63 falanmi?
mayo mu giycen bikini mi? :)
Bu hafta kacamak yapmicam ben masum, hatta yemin etmek istiyorum 2-3 gun.
hello zeyasim, naber? Ay sende mi yoksa?
Benim baska $ansim yok, bugun kendimi toparladim nokta
listeyi senmi duzenledin bebis :)))
Aynen canım bendehaftasonu bol yemekli geçti malesef.listeyi normalde sen olmadığın zamanlarda ben düzenliyodum ama bu haftasonu çok yoğundu.kilomu paylaşırken düzenliyim diye bşladım amasadece tarihi düzeltebildim canım.
1Ay mi kaldi canim, kac kiloyla gitmek istiyorsun tatile? 63 falanmi?
mayo mu giycen bikini mi? :)
Bu hafta kacamak yapmicam ben masum, hatta yemin etmek istiyorum 2-3 gun.
hello zeyasim, naber? Ay sende mi yoksa?
Benim baska $ansim yok, bugun kendimi toparladim nokta
listeyi senmi duzenledin bebis :)))
yıllardır hayalim 57-58 kilo olmak onunla ttaile gitmek ama olmadıgı için bir yorumd abulunamıyorum
mayo giyerim snaırımbenim simitleirm çok fen aya bıktım artık simitleimr olmasa derdim olmaz inanki
bu hafta sıkı sarılıp artı çıkmak istemiyorum..
tamam can SIKMAYALIM zeyasim, bugun kaldigimiz yerden hatta daha iyisini yaparak devam edelim
eeh sen bugun nasil bir menu planladin?
sagol canim ellerine saglik
Aynen canim bende bu hafta arti cikmak istemiyorum, 3hafta onceki kilomu gormek istiyorum.
canim ramazanlikta oruc tutucakmisin?
ramazanlikta da verirsin kesin 5-6 kilo
gunaydin canim, umarim bu haftayi herkes guzel gecirir. ramazanlikta neler olucak cok merakliyim :)
aynen bende hazirliksiz geldim :) elma yedim bende :)
gunaydin canim,
Hafta sonumu cok kacirdin
benimde gelir kalir yanim yok
Sabah çocuklara yedirirken bir kaç lokma bişiler atmıştım ağzıma.acıkınca yumurta haşlayıp yemeyi planlıyorum.süt ve yoğurt tüketebilirim ara öğünlerde.bugün bunların dışında bişey yemeyeceğim.
hayır cnm tutmuyorum , tutsam ondada veremem eminim
ben nasıl tutcam oruç bilemiyorum yaa çok kötü oluyorum baş ağrısı miğde bulantısı orucu açınca istifar etmek den bişey yiyemiyorum(
he kiz kacak geldi sonunda
Hosgeldin tatlim, bende cumartesi gunu mesj atacaktim nikah nasildi diye.
Dedim neyse bosver ba$i kalabaliktir dedim msj atmadim.
bende artilardayim antepli +1.5(( valla bugunden itibaren basladim 1.5 kiloyu ramazan baslamadan vericem insallah.
uhuuuu geldik
valla bugun guzel bir sekilde baslamaya karar verdim
Az önve sütümü içtim birazdanda yımırtamı yiyeceğim akşamada yoğurdun içine salatalık doğrayıp yiyeceğim.cumzrtesi bemde anneme gittim pazar günüde pikniğe gittik:18: desene ramazan ayı bizim ayımız olcak semo.geçen sene emzirdiğim için iftar ve sahurda süt olsun diye yediğim halde 3 kilo vermiştim.bu ramazan daha bir dikkatli olursam bi 5 kiloda ben veririm kesin.Guzel plan proje bencede, bende bugun minimum beslenmeyi planliyorum.
hafta sonu yogun gecti benim ya, cok yedim
Cuma misafir vardi bende,
cumartesi anneme gittim pazarda,
Pazar kahvaltiya davetliydik. aksamda nisan vardi acik büfe yapmislar...
yok canim ya kilo almak mumkun degil bence, saatler o kadar uzun olucakki illaki kilo gider.
ben ortalama 5 kilo veriyorum :)
Slm kozlar hedefime 100 g kala dün akşam hamile olduğumu öğrendim hemde istemeden( artık kilo alma zamanım başlar. Orada bana çok destek oldunuz hepinize teşekkür ederim sizlerde hedeflerinize ulaşırsınız inş
maşallah tucc tebrik ederim canım çok sevindim.rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına alırsın inş.
Hosgeldin valentin.. Bi daha gitmek yok.. Biz cok iyi bir ekip olduk.. Sende kal bizimle bundan sonra.. :)
NeS
Selam kizlar :)
Ben döndüm geri ama durumlar pek parlak degil..
Acikcasi cok skntliyim yine ya..
Nikahi sorcak olursaniz benim icin okdr kötü bir gün dü ki anlatamam ..
Aman neyse bosverelim gittsin..
Diyet gelirsek diyet berbat
Malesef artilardayim hemde öyle böyle degil bi sekilde toparliyamiyom kendimi..
Ya kizlar az normal kilomandönene kadar bildiri yapmasam ben cok utaniyorum da vallahi ..
Dikkat edicem ama yine eski tayfa birlesmis bakiyom da kizlar birbinizi birakmiyakkknartik düzenli bildiride yapicam in saa Allah yine roman yzdim kusura bakmayin öptüm sizi
:18: Bu hafta sonu vur patlasın çal oynasın hepimiz yiyip içmişiz vallaAynen canım bendehaftasonu bol yemekli geçti malesef.listeyi normalde sen olmadığın zamanlarda ben düzenliyodum ama bu haftasonu çok yoğundu.kilomu paylaşırken düzenliyim diye bşladım amasadece tarihi düzeltebildim canım.
Slm kozlar hedefime 100 g kala dün akşam hamile olduğumu öğrendim hemde istemeden( artık kilo alma zamanım başlar. Orada bana çok destek oldunuz hepinize teşekkür ederim sizlerde hedeflerinize ulaşırsınız inş
Nesilciğim ne güzel kilo vermişsin maşallah canım
Anteplim bir toparla kendini canım.Yediklerimizi yedik kalan sağlar bizimdir deyip yeniden başlıyoruz.Süper kilo vermişsin...Yine azimle girişiyoruz bugünden itibaren canım...
:18: Bu hafta sonu vur patlasın çal oynasın hepimiz yiyip içmişiz valla
Tucc,canım tebrik ederim.Çok sevindim.Her çocuk kısmeti ile gelir benim ikinci habersiz hayatımıza girdi şaşırmıştım haberini alınca :) İnan doğunca o kötü hamilelik süreci anında unutuldu.Bırakma forumu..Daha çok dikkat edersin diet yapmasan bile...Ben çok kilo almıştım yaşayan bilir zor veriliyor sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?