Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

karbonhidrat diyetide olabilir az kaldı tatile 1 ay sonra ttaile gidicem bu kiloyla gitmek istemiyorum
kh diyeti daha iyi salam sosi filan serbestt

bugün 1 elma, bir bardak süt ve 5-6 kuruyemiş yiyip çıktım evden
yanıdm aiki yumurta ve peynir var buradada yogurt onları tüketicem acıktıkça artık

1Ay mi kaldi canim, kac kiloyla gitmek istiyorsun tatile? 63 falanmi?
mayo mu giycen bikini mi? :)

Bu hafta kacamak yapmicam ben masum, hatta yemin etmek istiyorum 2-3 gun.

Slm kızlar.ne yapcaz biz böyle ya herkes dağıttı valla nasıl toparlayacaz

hello zeyasim, naber? Ay sende mi yoksa?
Benim baska $ansim yok, bugun kendimi toparladim nokta

listeyi senmi duzenledin bebis :)))

Aynen canım bende haftasonu bol yemekli geçti malesef.listeyi normalde sen olmadığın zamanlarda ben düzenliyodum ama bu haftasonu çok yoğundu.kilomu paylaşırken düzenliyim diye bşladım amasadece tarihi düzeltebildim canım.

tamam can SIKMAYALIM zeyasim, bugun kaldigimiz yerden hatta daha iyisini yaparak devam edelim
eeh sen bugun nasil bir menu planladin?
sagol canim ellerine saglik

yıllardır hayalim 57-58 kilo olmak onunla ttaile gitmek ama olmadıgı için bir yorumd abulunamıyorum
mayo giyerim snaırım benim simitleirm çok fen aya bıktım artık simitleimr olmasa derdim olmaz inanki
bu hafta sıkı sarılıp artı çıkmak istemiyorum..

Aynen canim bende bu hafta arti cikmak istemiyorum, 3hafta onceki kilomu gormek istiyorum.

canim ramazanlikta oruc tutucakmisin?
ramazanlikta da verirsin kesin 5-6 kilo

tamam can SIKMAYALIM zeyasim, bugun kaldigimiz yerden hatta daha iyisini yaparak devam edelim
eeh sen bugun nasil bir menu planladin?
sagol canim ellerine saglik

Sabah çocuklara yedirirken bir kaç lokma bişiler atmıştım ağzıma.acıkınca yumurta haşlayıp yemeyi planlıyorum.süt ve yoğurt tüketebilirim ara öğünlerde.bugün bunların dışında bişey yemeyeceğim.

Aynen canim bende bu hafta arti cikmak istemiyorum, 3hafta onceki kilomu gormek istiyorum.

canim ramazanlikta oruc tutucakmisin?
ramazanlikta da verirsin kesin 5-6 kilo

hayır cnm tutmuyorum , tutsam ondada veremem eminim

gunaydin canim, umarim bu haftayi herkes guzel gecirir. ramazanlikta neler olucak cok merakliyim :)
aynen bende hazirliksiz geldim :) elma yedim bende :)

gunaydin canim,
Hafta sonumu cok kacirdin
benimde gelir kalir yanim yok

ben nasıl tutcam oruç bilemiyorum yaa çok kötü oluyorum baş ağrısı miğde bulantısı orucu açınca istifar etmek den bişey yiyemiyorum (

Guzel plan proje bencede, bende bugun minimum beslenmeyi planliyorum.
hafta sonu yogun gecti benim ya, cok yedim

Cuma misafir vardi bende,
cumartesi anneme gittim pazarda,
Pazar kahvaltiya davetliydik. aksamda nisan vardi acik büfe yapmislar...

hayır cnm tutmuyorum , tutsam ondada veremem eminim

yok canim ya kilo almak mumkun degil bence, saatler o kadar uzun olucakki illaki kilo gider.
ben ortalama 5 kilo veriyorum :)

ben nasıl tutcam oruç bilemiyorum yaa çok kötü oluyorum baş ağrısı miğde bulantısı orucu açınca istifar etmek den bişey yiyemiyorum (

cok mu yiyorsun yoksa direkt acitiginda mi oyle oluyorsun.
reflu sorunun falanmi varki?

Bende baslayim semo bende cok ama cok artilardayim inecek ama ya inecekbasaricaz yaa .. Aaff sorma. Nikahi bi ara konusuruz..]

Az önve sütümü içtim birazdanda yımırtamı yiyeceğim akşamada yoğurdun içine salatalık doğrayıp yiyeceğim.cumzrtesi bemde anneme gittim pazar günüde pikniğe gittik:18: desene ramazan ayı bizim ayımız olcak semo.geçen sene emzirdiğim için iftar ve sahurda süt olsun diye yediğim halde 3 kilo vermiştim.bu ramazan daha bir dikkatli olursam bi 5 kiloda ben veririm kesin. oleyyu

Slm kozlar hedefime 100 g kala dün akşam hamile olduğumu öğrendim hemde istemeden( artık kilo alma zamanım başlar. Orada bana çok destek oldunuz hepinize teşekkür ederim sizlerde hedeflerinize ulaşırsınız inş

maşallah tucc tebrik ederim canım çok sevindim.rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına alırsın inş.

Hosgeldin valentin.. Bi daha gitmek yok.. Biz cok iyi bir ekip olduk.. Sende kal bizimle bundan sonra.. :)

NeS

Nesilciğim ne güzel kilo vermişsin maşallah canım

Anteplim bir toparla kendini canım.Yediklerimizi yedik kalan sağlar bizimdir deyip yeniden başlıyoruz.Süper kilo vermişsin...Yine azimle girişiyoruz bugünden itibaren canım...

:18: Bu hafta sonu vur patlasın çal oynasın hepimiz yiyip içmişiz valla

Tucc,canım tebrik ederim.Çok sevindim.Her çocuk kısmeti ile gelir benim ikinci habersiz hayatımıza girdi şaşırmıştım haberini alınca :) İnan doğunca o kötü hamilelik süreci anında unutuldu.Bırakma forumu..Daha çok dikkat edersin diet yapmasan bile...Ben çok kilo almıştım yaşayan bilir zor veriliyor sonra.

Ben 3 gün pirinç diyeti yapacağım.

Yoğurt ile karıştırıp yiyeceğim.Sabah kalktığımda kilom 71 idi.Korkmuştum valla dün yarın yokmuş gibi yiyince heh heh...

Tiparliyacammm :))) basladim bugün yine hepberaberrr yuppiii :))) sanki basa döndük demi uyiku geldin kizz :) bizi gaza getiriyon sen ]

merhaba kızlar ,

kızımın yaramazlıklarından pek giremiyorum nete masa üstünden girsem geliyor kasanın düğmesine basıyor hop yazdıklarım gidiyor... tabletten girsem tableti bana ver diyor telde girsem aynı şekilde kızım yüzünden netten soğudum valla )) çok hareketlendi eskiden ne güzeldi yiyiordu yatıyorduuu )) şimdi tv ünitesine çıkmaya çalışıyor hop düşüyor ağlıyor birden ben düşürmüşüm gibi bana sayıyor tam anlaşılmıyor ama iyi saydırıyorrr )))))

gelelim diyeteeeee hafta sonu kaçırdım maalesef.... çok acıkıyorum ben yaaa niye bilmiyorum ((( ama öyle pilav makarna istemiyor canım böyle domates peynir salatalık ekmek arası canım istiyor....

bu sabah klasik diyet kahvaltı;
öğle küçük bir dilim sandivic

akşam kararsız kaldım ...

artık ciddi ciddi bişey yemek istemiyorum gitsin bu kilolar diyorum ama olmuyor yaaa ( son 3 gündür spor yapamıyorum eşimin işi vardı kızla ben ilgilenmek zorunda kaldım.....

hayırlı olsun canım... geç anne olan biri olarak çok pişmanım keşke daha erken doğursaydım diyorum... sabır çok önemli herşey yaş ile alakalı eğer çoğcuğum yanlız kalmasın 2. çocukda isterim dersen kesinlikle erken yaşta anne olmak çok güzel...Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…