Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Nesilciğim ne güzel kilo vermişsin maşallah canım
Saol tatlim, neredeyse 10 senedir gormedigim rakamlari goruyorum tartida.. Biz cok guzel bir ekip olduk, keske kacmasaydin. Ben basladigimda seninle ayni kilodaydik.. Umarim bundan sonra hizla verirsin sende kilocuklari.. :)

NeS

Tebrikler canimcim.. Ben senden bu kaza haberini her an bekliyordum walla.. :))) allah tamamina erdirsin. Umarim cok rahat bir hamilelik gecirirsin.. Ve umarim benim jr. gibi huyu suyu sakin, saatleri belli keyifli bi bebek olur..
Normalde gebelikten 3 ay once kiloyu sabitlemek gerekir, ihtiyac duyarsan ve imkanin varsa bir diyetisyene ugramani tavsiye ederim tatlim.. Ben ilk 3 ay 10 kilo, toplamda 22 kilo almistim.. :)

NeS

Hahaha nes sucu neden bizr atiyonnn

Merhaba Kizlar...........
Busabah kahvaltida,üc dilim ekmek yedim.Ama dilimler kücüktü klasik kahvaltiydi yani.
Bugün öylenci calistigim icin,yanima sadece cilek ve yesil elma alicam acikinca onlari atistiririm.Bakalim bugün fazla birsey yemeyi düsünmüyorum.
Kizlar ben artik 60 in altina düsmek istiyorum.Allah nasip ederse 4 hafta sonra Vatanimiza tatile geliyoruz.Günler yaklastikca baya bir heyecan sariyorcok özledim Türkiyeyi:)

Hahaha nes sucu neden bizr atiyonnn
Ahaaaa.. işte büyük suçlu düştü tuzağa...

Sizin yüzünüzden tabiki de.. Yok onu yedim, yok bunu yedim.. Yok şu kadar yedim, bu kadar yedim..
E napiim ben de enayimiyim ddm, herkesler yemiş diye bende yedim..

İnşallah tatlım, inersin hemencecik istediğin kilolara.. Önünde hedef zaman olunca daha disiplinli hareket edilebiliyor..
Sen neredeydin? Kaçırmışım ben sanırım, TR'de nereye geleceksiniz?

Canim cok merak ettim,sen dün neyaptinda 1 kg eksi ciktin neler yedikler ini yazarmisin?

İnşallah tatlım, inersin hemencecik istediğin kilolara.. Önünde hedef zaman olunca daha disiplinli hareket edilebiliyor..
Sen neredeydin? Kaçırmışım ben sanırım, TR'de nereye geleceksiniz?

Almanyada yasiyoruz canim.Tr geldiyimizde önce Istabulla esimin Ailesine Sonrada tatilleBusene tatilli Didimde gecireceyiz.

Bahahahaha koptum hep ben sucluyumm yiaaa bende şimdi bi dilim pasta yedim dün akşam grc diye yemedim şimdi yidimm yuppii ]

Kız öyle deme zaten hiç hazır değilim keşke bırakmasaydım ilacı( o kadar moralim bozuk ki anlatamam

merhaba kızlar ;

Sabah
klasik kahvaltım

öğle
fırında sebze üzerinde tavuk sadece bir yemek kaşığı yağ koydum üzerine su çook güzel oldu hafif ...

akşam
yine sebzeli yemeğim var onu yiyeceğim ..

bundan sonra sebzelerimi fırında güzelce pişirip bir tabak yiyeceğim hem hafif hemde keyifli geldi yemesi...

Kızlar iki gündür dondurma kaçamaklarım oldu çook üzüldüm ama yedimmmm (( ne yapayım canım tatlı istiyor regli günüme 1 hafta kaldı ondan mı nedir....

Kız öyle deme zaten hiç hazır değilim keşke bırakmasaydım ilacı( o kadar moralim bozuk ki anlatamam

öyle deme bebişin duyar üzülürrrrr ... emin ol doğduğunda diyeceksin keşke daha erken olsaydı.. bende hazır değilim diyordu Ama raabim öyle bir duygu veriyorki annelik içgüdüsel gelişiyor herşey güzel oluyor...

İnşallah öyle olur çünkü 2 gündür ağlamamdan helak oldum hiç mutlu da değilim sürekli eşime kızıyorum 25 yaşında annemi olur diye en azından 1 sene sonra olsaydı daha evleneli 9 ay oldu

Saol tatlim, neredeyse 10 senedir gormedigim rakamlari goruyorum tartida.. Biz cok guzel bir ekip olduk, keske kacmasaydin. Ben basladigimda seninle ayni kilodaydik.. Umarim bundan sonra hizla verirsin sende kilocuklari.. :)

NeS

Kısmetten ötesi olmuyor canım

hahahahaha Nesil sen çok yaşa

Sisi dünkü menüm şöyleydi:

Sabah bir tencereye 2 su bardağı kırmızı pirinç bolca su koyup yumuşayıncaya kadar pişirdim.İçine yaptığım yoğurttan bolca döküp biraz tuzlayarak tatlandırdım.2 ye böldüm bir tabağını öğlen bir tabağını akşam yedim.Bol su koyunca çok şişiyor hem sulu bırakırsan daha fazla karnın doyar.

Gece dayanamadım biraz fıstık ile bir zeytin yedim...

Kırmızı pirinç olmazda başka cins olur benim sürekli alışveriş yaptığım yerde satıldığından tercih ediyorum daha lezzetli diye.

İnşallah öyle olur çünkü 2 gündür ağlamamdan helak oldum hiç mutlu da değilim sürekli eşime kızıyorum 25 yaşında annemi olur diye en azından 1 sene sonra olsaydı daha evleneli 9 ay oldu

Tucc canım ndn üzülüyosun ki ne kadar güzel okadar uğraşıp hamile kalamayanlar var bence tadını çıkart .bide yaşa takılma anneliğin yaşı olmaz içgüdüsel bir olay kucağına aldığın an anne oluyosun.bu arada ben 25 yaşındayım 2 çocuğum var

Canim benim, evleneli az olmus ama 25 yas anne olmak icin guzel bir yas.. Ben de 25 yasimda anne oldum. Simdi 35 yasindayim, neredeyse boyum kadar oglum var.. Birlikte kaliteli keyifli zaman gecirebiliyoruz. Yuruyoruz, bisiklete biniyoruz, basket oynuyoruz. Ayni muzikleri seviyoruz. Hic bozma moralini bitanem. Bundan sonra sadece saglikli olmasi icin dua et. Hayirlisi olsun.. Bu foto da sana moral olsun..

NeS

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403621740.182139.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 48
Bende aksam yemegi hakkimi magnum olarak kullandim az once..

NeS

valentinim sen dun de lapa yaptin demi?

selamm kızlar çok dişim agrıyorrrrrrrrrrrr

gecmis olsun canim, agri kesici fayda etmiyrmu?

kiz foto paylasalim ramazanliktan sonra :)))

Mezun olabilecek miyim bakalim 😄😄

mezunluk sana kurban olsun be
benim gozumde zaten mezunsun sen

Paylaşıcaaam inşş :))]

eh hadi bekliyossss menu nu

NeS

masallah canim
10 senedir 10 kilo fazlalik tasidin demekki, ne kadar vefalisin kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…