Bende baslayim semo bende cok ama cok artilardayim inecek ama ya inecekbasaricaz yaa .. Aaff sorma. Nikahi bi ara konusuruz..]
Az önve sütümü içtim birazdanda yımırtamı yiyeceğim akşamada yoğurdun içine salatalık doğrayıp yiyeceğim.cumzrtesi bemde anneme gittim pazar günüde pikniğe gittik:18: desene ramazan ayı bizim ayımız olcak semo.geçen sene emzirdiğim için iftar ve sahurda süt olsun diye yediğim halde 3 kilo vermiştim.bu ramazan daha bir dikkatli olursam bi 5 kiloda ben veririm kesin.oleyyu
semocum ilk gün sahurda yumurta yerim sonraki sahurlarda tahin helvası ve ekmek yiyoruz biz eşimle.ekmeği genelde tadımlık yerim sahurda çünkü zaten iftardan kalma tokluk oluyor yenmiyor.iftarda ise tek çeşit yaparım ben yanında salata ve ayran yada cacık. okadar çok sıvı alıyorumki yemek yemeye yer kalmıyor.bakalım ramazanda kaç kilo vercez ayyy çok heyecanlandım valla.Ramazanlikta da verirsin kesinsikma canini, stress yaparsan zayiflayamazsin biliyon demi.
afiyet olsun zeyasim ;-)
Evvet valla bizim ayimiz olacak insallahZeyas iftarda cola ya dikkat hee, aliyorsanda eve, kendine light al
Ben iftari ve sahuru soyle planladim canim:
iftar acilis: 2 bardak su + 3 hurma.
corba,
salata,
yogurt,
1 dilim ekmek,
yaninda (et, tavuk veya balik)
Sahur: 3 hurma
2 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek,
1 bardak süt,
Ben 3 gün pirinç diyeti yapacağım.
Yoğurt ile karıştırıp yiyeceğim.Sabah kalktığımda kilom 71 idi.Korkmuştum valla dün yarın yokmuş gibi yiyince heh heh...
semocum ilk gün sahurda yumurta yerim sonraki sahurlarda tahin helvası ve ekmek yiyoruz biz eşimle.ekmeği genelde tadımlık yerim sahurda çünkü zaten iftardan kalma tokluk oluyor yenmiyor.iftarda ise tek çeşit yaparım ben yanında salata ve ayran yada cacık. okadar çok sıvı alıyorumki yemek yemeye yer kalmıyor.bakalım ramazanda kaç kilo vercez ayyy çok heyecanlandım valla.
Ben 3 gün pirinç diyeti yapacağım.
Yoğurt ile karıştırıp yiyeceğim.Sabah kalktığımda kilom 71 idi.Korkmuştum valla dün yarın yokmuş gibi yiyince heh heh...
kiz bide bakarsin 7-8 kilo vermisiz :)
60 kilo olmusuz bayramda
eneee minik kusum gelmis
Ramazanlikta da verirsin kesinsikma canini, stress yaparsan zayiflayamazsin biliyon demi.
afiyet olsun zeyasim ;-)
Evvet valla bizim ayimiz olacak insallahZeyas iftarda cola ya dikkat hee, aliyorsanda eve, kendine light al
Ben iftari ve sahuru soyle planladim canim:
iftar acilis: 2 bardak su + 3 hurma.
corba,
salata,
yogurt,
1 dilim ekmek,
yaninda (et, tavuk veya balik)
Sahur: 3 hurma
2 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek,
1 bardak süt,
Ayyy inş canım ya valla ben 63 olmayada razıyım yeterki zayoflıyım ya şuan çok pis gaza geldim semo extra dikkat edicem ramazanda
Hahahahaha pek bi' gaza gelmişsiniz aman nazar değmesin maşallah
Kesin çok kilo verirsiniz.Çünkü istemek başarmanın yarısıdır derlerdarısı başıma.
Şimdi biraz midem kazınıyor gidip bir kahve yapacağım oyalasın beni diye...Semocuğum süper bir ramazan menüsü.Tabii porsiyonların büyüklüğü önemli...Ben de avuçiçi kadar et yemeyi düşünüyorum yanına salata.
Zeyascığım evet pirinç dieti kilo verdiriyor.Ben bunu ilk olarak bir brezilya formunda okumuştum korkunç derecede popüler bir dietti .Yalnız onlar biraz farklı yapıyorlardı.9 günlük yapıyorlardı.Bulursam linkini atarım size...5 günde 3 kilo verdim ben sonra dayanamayıp bozmuştum.pirincin ardından protein günü zor gelmişti.
Evim lojman ve bekar evi :)) bu topige ilk geldigimde 63 lere yaklasmistim simdi 60.5 kiloyum. Kilo cok veremedim cunku iyi bir diyet yapmadim bazen cok dikkat ettim bazense pizzalar hamburgerler... Ama spor en az haftada 2 yapmaya calistim o da Killer ABS. gobegim cok vardi yanlarim da simdi gitti ama tam memnun degilim hic gobegim olmasin istiyorum. Level 2 ye gectim haftada 3-4 yapicam artik nisanima kadar. Iyi geceler kizlar
Eki Görüntüle 1166980 Eki Görüntüle 1166981
Sellam Canlar:)
Bugün yediklermi yazayim.......
Kahvalti:2 dilim ekmek,peynir ,domates,cay
Öylen:biraz bulgur pilavi,yaninda türlü
Arada en az 2litre su ictim.
Aksam:sadece biraz cilek,1dilim karpuz yedim
Haklısın........
Evim lojman ve bekar evi :)) bu topige ilk geldigimde 63 lere yaklasmistim simdi 60.5 kiloyum. Kilo cok veremedim cunku iyi bir diyet yapmadim bazen cok dikkat ettim bazense pizzalar hamburgerler... Ama spor en az haftada 2 yapmaya calistim o da Killer ABS. gobegim cok vardi yanlarim da simdi gitti ama tam memnun degilim hic gobegim olmasin istiyorum. Level 2 ye gectim haftada 3-4 yapicam artik nisanima kadar. Iyi geceler kizlar
Eki Görüntüle 1166980 Eki Görüntüle 1166981
Hergun iftari ve sahuru yazariz buraya tammi canim? bende 63 e raziyim veee ramazanin sonunda biz 63 olucaz ben inaniyorum :)))
Verdikten sonrada kilo kontrolu yapicaz ha burda, kaytarmak yok :-D
:
Hergun iftari ve sahuru yazariz buraya tammi canim? bende 63 e raziyim veee ramazanin sonunda biz 63 olucaz ben inaniyorum :)))
Verdikten sonrada kilo kontrolu yapicaz ha burda, kaytarmak yok :-D
Evet canim senin porsiyon kadar, avuc ici kadar. Cok fazla etci degilim zaten :)
oleyyy valentinim sende katil bize, hep beraber kisi basi 5 kilo versek. Toplamda 15 kilo eder :) dünya hafifler haa
waayyyy katze, iyi gorunuyorsun canim masallah
sen kendini nasil iyi hissediceksen o kiloya dü$ insallah
selam canim, menu cok basarili
bu aksam bende oyle elma karpuz la gecistirmeyi planliyorum :)
minnik kusum nassin?
nikah telasinda bitti, artik hergun menu paylas
Mezun olabilecek miyim bakalim 😄😄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?