Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bende baslayim semo bende cok ama cok artilardayim inecek ama ya inecekbasaricaz yaa .. Aaff sorma. Nikahi bi ara konusuruz..]

Ramazanlikta da verirsin kesin sikma canini, stress yaparsan zayiflayamazsin biliyon demi.

afiyet olsun zeyasim ;-)
Evvet valla bizim ayimiz olacak insallah Zeyas iftarda cola ya dikkat hee, aliyorsanda eve, kendine light al
Ben iftari ve sahuru soyle planladim canim:

iftar acilis: 2 bardak su + 3 hurma.
corba,
salata,
yogurt,
1 dilim ekmek,
yaninda (et, tavuk veya balik)

Sahur: 3 hurma
2 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek,
1 bardak süt,

semocum ilk gün sahurda yumurta yerim sonraki sahurlarda tahin helvası ve ekmek yiyoruz biz eşimle.ekmeği genelde tadımlık yerim sahurda çünkü zaten iftardan kalma tokluk oluyor yenmiyor.iftarda ise tek çeşit yaparım ben yanında salata ve ayran yada cacık. okadar çok sıvı alıyorumki yemek yemeye yer kalmıyor.bakalım ramazanda kaç kilo vercez ayyy çok heyecanlandım valla.

Ben 3 gün pirinç diyeti yapacağım.

Yoğurt ile karıştırıp yiyeceğim.Sabah kalktığımda kilom 71 idi.Korkmuştum valla dün yarın yokmuş gibi yiyince heh heh...

bende uzun zamandır prinç lapası yemedim çok işe yarıyor velantinn güzel kilo verdiriyor

kiz bide bakarsin 7-8 kilo vermisiz :)
60 kilo olmusuz bayramda

Ben 3 gün pirinç diyeti yapacağım.

Yoğurt ile karıştırıp yiyeceğim.Sabah kalktığımda kilom 71 idi.Korkmuştum valla dün yarın yokmuş gibi yiyince heh heh...

eneee minik kusum gelmis

Hahahahaha pek bi' gaza gelmişsiniz aman nazar değmesin maşallah

Kesin çok kilo verirsiniz.Çünkü istemek başarmanın yarısıdır derler darısı başıma.

Şimdi biraz midem kazınıyor gidip bir kahve yapacağım oyalasın beni diye...Semocuğum süper bir ramazan menüsü.Tabii porsiyonların büyüklüğü önemli...Ben de avuçiçi kadar et yemeyi düşünüyorum yanına salata.

Zeyascığım evet pirinç dieti kilo verdiriyor.Ben bunu ilk olarak bir brezilya formunda okumuştum korkunç derecede popüler bir dietti .Yalnız onlar biraz farklı yapıyorlardı.9 günlük yapıyorlardı.Bulursam linkini atarım size...5 günde 3 kilo verdim ben sonra dayanamayıp bozmuştum.pirincin ardından protein günü zor gelmişti.

Iyi aksamlar kizlar motivasyonumu topladim ve bomba gibi döndüm. Jillian killer abs level 2 ye devam ediyorum. Ayni zamanda limon elma tarcin karanfil dortlusunden zayiflama cayi yaptim iciyorum bi de kuru kayisi yiyorum. Birazdan son halimi paylascam sizle :))

Evim lojman ve bekar evi :)) bu topige ilk geldigimde 63 lere yaklasmistim simdi 60.5 kiloyum. Kilo cok veremedim cunku iyi bir diyet yapmadim bazen cok dikkat ettim bazense pizzalar hamburgerler... Ama spor en az haftada 2 yapmaya calistim o da Killer ABS. gobegim cok vardi yanlarim da simdi gitti ama tam memnun degilim hic gobegim olmasin istiyorum. Level 2 ye gectim haftada 3-4 yapicam artik nisanima kadar. Iyi geceler kizlar

Sellam Canlar:)
Bugün yediklermi yazayim.......
Kahvalti:2 dilim ekmek,peynir ,domates,cay
Öylen:biraz bulgur pilavi,yaninda türlü
Arada en az 2litre su ictim.
Aksam:sadece biraz cilek,1dilim karpuz yedim

Haklısın........

Son düzenleme:
Gunaydinlar. Salatalik ve peynirle gune basladim

Ayyy inş canım ya valla ben 63 olmayada razıyım yeterki zayoflıyım ya şuan çok pis gaza geldim semo extra dikkat edicem ramazanda

Hergun iftari ve sahuru yazariz buraya tammi canim? bende 63 e raziyim veee ramazanin sonunda biz 63 olucaz ben inaniyorum :)))
Verdikten sonrada kilo kontrolu yapicaz ha burda, kaytarmak yok :-D

Evet canim senin porsiyon kadar, avuc ici kadar. Cok fazla etci degilim zaten :)
oleyyy valentinim sende katil bize, hep beraber kisi basi 5 kilo versek. Toplamda 15 kilo eder :) dünya hafifler haa

waayyyy katze, iyi gorunuyorsun canim masallah
sen kendini nasil iyi hissediceksen o kiloya dü$ insallah

Sellam Canlar:)
Bugün yediklermi yazayim.......
Kahvalti:2 dilim ekmek,peynir ,domates,cay
Öylen:biraz bulgur pilavi,yaninda türlü
Arada en az 2litre su ictim.
Aksam:sadece biraz cilek,1dilim karpuz yedim

selam canim, menu cok basarili
bu aksam bende oyle elma karpuz la gecistirmeyi planliyorum :)

Haklısın........

minnik kusum nassin?
nikah telasinda bitti, artik hergun menu paylas

Insallah semo abla 😊

Son düzenleme:
Mezun olabilecek miyim bakalim 😄😄

bu halin bile çok iyi katze maşallah sana . semonunda dediği gibi hangi kiloda kendini mutlu hissedeceksen onu gör inşşş
Hergun iftari ve sahuru yazariz buraya tammi canim? bende 63 e raziyim veee ramazanin sonunda biz 63 olucaz ben inaniyorum :)))
Verdikten sonrada kilo kontrolu yapicaz ha burda, kaytarmak yok :-D

:

anlaştık semocum :13::13: dediğin gibi sonrasıda çok önemli bayrama çok dikkat edip kilomuzu koruruz inş ayyy inş hadi bakalım

Anteplim menülerini paylaşmaya başla canım,bekliyoruz.

Katze

Dün gece dayanamadım birkaç tane fıstık yedim bir adette zeytin atıp ağzıma yattım...Yaptığım diette aslında ne yiyorsan bütün gün onunla devam etmen gerekiyor ama ...:26:

hahahaha sabah kalktığımda net 1 kg eksik idim. Tişekkürler Türkiye

Bugünde pirinç günü

Paylaşıcaaam inşş :))]

Selam kizlar.. Yazacak cok sey varda, isim cok, sadece okuyabildim gecmisi ara ara.. Aslinda saglam bi firca kaymak istedim ama neyse dedim sonra, onumuz ramazan.. Kucuk kacamaklar olsun dedim yani.. Sizin yuzunuzden aksam 2 dilim pasta ve kurabiye yedim bende..

Bu gun hazirlikli geldim.

Sabah nescafe
Ara nescafe
Oglen zeytinyagli kabak, az ekmek (simdi yiycem)
Aksam da yogurt yerim sanirim

Opuom hepinizi.. :)

NeS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…