Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

bugunku menum

sabah: 2 haslanmis yumurta
ara: 1 yogurt + 5 cilek + 1hurma, 2 kuru kaysi
oglen: tavada 2 yumurta, bol roka, 5 zeytin. 1 tane cikolatali kurabiye.
ara: 1 yogurt + 1 indir.
aksam: salata + ton balik.

Menüüm şeyleee
Sabah 2 haşlanmış yuöurta ekmek ve mozarellabiraz zeytin flnd

Ara : 1 nektarin
Ögle : 1 dilim pasta
Akşam haşlanış yumurtalı salata

Son düzenleme:
Tek tek alinti yapamiyorum sagolun kizlar

Aaa hayirli olsun saglikla al kucagina insallah...

olur valla paylaşırız.bugün canan karatayı dinledim gaza geldim ramazanda hiç ekmek yemeyeceğim meyvede yemeyeceğim bakalım iş yarayacakmı

Ay kizlar ya diyetin disina cuktim bugün dövün bni

Son düzenleme:
bugunku menum

sabah: 2 haslanmis yumurta
ara: 1 yogurt + 5 cilek + 1hurma, 2 kuru kaysi
oglen: tavada 2 yumurta, bol roka, 5 zeytin. 1 tane cikolatali kurabiye.
ara: 1 yogurt + 1 indir.
aksam: salata + ton balik.

Akşamları salata ton balığı müthiş kilo verdiriyor azimle yapabilse insan...

Ne yedin Menün süperdi :26:

2.günü bitirmek üzereyiz.

Dieti bozmadan kapatmak emelim.Az kaldı.Okullar da tatil olunca geç yattığımızdan günde 2 öğün zorluyor beni.Ama biraz kendini zorlamadan yayıla yayıla diet yapmak kilo verme sürecinde insanın sabrını zorluyor.En azından makul bir kiloya erişmek ondan sonra yemeği artırarak devam etmek daha akıllıca geliyor bana.Yavaş verilen kilolar motivasyonumu kırıyor çünkü...

Listede çok kişinin adı var ama gördüğüm kadarı ile paylaşım yapan az...Yaz geldi diye rehavet çöktü sanırım.Ne güzel mezun olanlarda var darısı başımıza...

Ramazanda ben de merak ediyorum ne kadar kilo vereceğinizi...Ben eminim herkes çok güzel kilolar verecek oruç tutarak ya da değil...

Bu sabah 300 gram eksik çıktım ve yine uzun zamandır görmediğim 69 lu rakamları görmüş oldum.Bugün benim son pirinç lapası günüm.

Anteplim sana ancak sen yardım edersin.Ya bıngıl bıngıl yağlarınla ayna karşısında ya da sevmediğin insanların karşısında mutsuz olacaksın ya da bir an önce kendine bir çekidüzen vereceksin.Her gün senin için başarıya hedefine giden yolda bir kayıp...Benim kadar yemek yemeyi hele sandviçleri seven birini zor bulursun.Ben bile kilo vermeye başladım.Çünkü bu şekilde daha fazla devam etmek istemiyorum.Dolabımda hiç giymediğim ama zayıflayınca giyeceğim dediğim 2 yıllık kıyafetler dolu tıka basa.Senin en büyük kozun metabolizma hızın...Gerçekten dikkat etsen çok iyi kilolar verirsin..

Marketten en keskin dişmacunlarından al.Öğününü yediğin halde açlık devam ediyorsa dişlerini fırçala..Bir de bunu deneyelim olur mu?Yemek istediğin şeyi tabağına al ayna karşısına geç göbeğini seyrederek yemeye çalış.Bugün yaz menünü buraya....dışına da çıkma

dünki menümm

simit ayran
çokonat
1 paket büskvi (zentinli)
makarna
kuruyemiş
ekmek arası döner
dondurma
hurma

siz düşünün arrtık ne durumdayım

Selam kizlaaarrr..

Tam valentin geldi, hepimizi hizaya sokar diye dusunurken antepish ve masum, bayaa tuy diktiniz heeee..

Ben ogleden sonra dondurma yedim diye aksam bisey yemedim. Sadece oglen zeytinyagli kabak ve 2 kasik yogurt yemistim. Bu sabah 2 kayisi 2 erik yedim, simdi kahve iciyorum. Sonrasini henuz planlayamadim..

Killer Abs a tam anlamiyla basladim. Daha once 30 days level 1 i 3 gun yapmisstim, baya zorlamisti, 1 hafta popisim bile agrimisti.. Bunda oyle olmadim, az his var sadece bel ve bacaklarimda.. :) devam etmeyi dusunuyorum..

NeS

killer karınmı çalıştıyor nesil ,

valla ben neden böyle oldumb ilmiyorum karbonhidrat diyetine başlıycam

killer karınmı çalıştıyor nesil ,

valla ben neden böyle oldumb ilmiyorum karbonhidrat diyetine başlıycam

Ewet canımcım.. KATZE nin tavsiyesi... çok hamlamadım hemde, iyi gibi bayaa.. Karın için ama benim bacaklarım daha çok ağrıdı, o da öyle demişti, bacakları da inceltiyormuş..

30 days çok zor nesil dimi ya 5 günde ben yaptım ama hiç birini tamamlayamadım yarıda bıraktım.hangisini yaptın sen linkini paylaşırmısın canım

30 days çok zor nesil dimi ya 5 günde ben yaptım ama hiç birini tamamlayamadım yarıda bıraktım.hangisini yaptın sen linkini paylaşırmısın canım

https://www.youtube.com/watch?v=X9_iNhfwX3E

Ben bunu yaptım canım..

KATZEEEEEE, doğru dimi, senin dediğin bumu, sen de bi bakarsan sevinirim..

30 days level 1 - hakketten bayaa zor, çok zıp zıp, fazla yoruyor.. nefes nefese kalıyosun, bunda sadece sona doğru çekirge gibi bi hareket var, onu yapamadım, yerim dar geldi..

Son düzenleme:
olur valla paylaşırız.bugün canan karatayı dinledim gaza geldim ramazanda hiç ekmek yemeyeceğim meyvede yemeyeceğim bakalım iş yarayacakmı

yav zeyasim ben kendimde bir sey fark ettim, ekmek yemezsem wc ye az cikiyorum ben. sende oyle olmuyormu???
ekmegim zaten cogu zaman cekirdekli esmer oluyor, o bana iyi geliyor sanirim.

gunde 2 dilim yemege calisicam, azi yarar fazlasi zarar

Akşamları salata ton balığı müthiş kilo verdiriyor azimle yapabilse insan...

Ne yedin Menün süperdi :26:

evet canim aynen, ton baligi protein oldugu icinde iyi kilo verdiriyor.
bide cok besleyici :)

kiz gelip dovecem ha seni, kendine gel. Kac haftadir sapittin!!!! ????

senin iradene hirsina inaniyorum ben canim, sen yaparsin
motivasyon konusunda aynen katiliyorum sana, kilo verme uzun surdugu zaman motivasyon falan kalmiyor

evet canim listede ki herkes duzenli paylasim yapmiyor malesef
bide kacaklar var 3 haftadir bildiri yapmayan onlari silicem bu hafta yla beraber 4 haftadir kayiplar.

dünki menümm

simit ayran
çokonat
1 paket büskvi (zentinli)
makarna
kuruyemiş
ekmek arası döner
dondurma
hurma

siz düşünün arrtık ne durumdayım

masummmm naptin sen???? !!!!

nesssiiiiiil ac geziyon sen resmen yaw, tum gun yediklerin benim 1 ogun yediklerime esit nerdeyse.
vitamin takviyesi falan aliyormusun?

Son düzenleme:
bugunku menum:

sabah: 2 tane mercimekli bukme.
ara: muz + yogurt
oglen: 1 bukme + 2 hurma
ara: yogurt
aksam: (misafir gelicek yine bana, hazirlik yapicam, onlardan yerim azcik)

aksam 2-3 bardak yesil cay icmek ZORUNDAYIM.

Son düzenleme:

Ya napim olmuyor iste veremicem ben kilo .. Af biktin ya]

YENİ LİSTEMİZ 14/06 - 21/06

GRUP 1
01) ada ...... (baslangic 75,0) (09.hafta) (hedef 65) (toplam -02,90) ... 73,00 - 72,50- 72,00 (- 500 gram).
02) Antepli . (baslangic 92,3) (09.hafta) (hedef 60) (toplam -12,50) ... 79.80 - 79.80 - 79.80 ( AYNIIIIIII ). :26:

GRUP 2
03) Nesil ..... (baslangic 72,0) (20.hafta) (hedef 60) (toplam -10,80) ... 61.50 - 61.60 - 60.80 (-800 gram).
04) sisilm .... (baslangic 67,9) (11.hafta) (hedef 55) (toplam -07.40) ... 61.30 - 60,90 - 60.50 (-400 gram).
05) Zeyas .... (baslangic 75,0) (18.hafta) (hedef 65) (toplam -06,50) ... 68,60 - 68,50 -68,90 (+0.40 gram).
06) Semo .... (baslangic 71,5) (19.hafta) (hedef 63) (toplam -04,10) ... 68.40 - 68.40 - 69.90 (+1.50 gram)
07) masum .. (baslangic 70,3) (10.hafta) (hedef 60) (toplam -03,50) ... 67.20 - 66.90 - 66.90 ( AYNIIII ). :26:
08) Katze ..... (baslangic 62,8) (10.hafta) (hedef 55) (toplam -02.80) ... 60.40 - 60.70 - 60.70 ( AYNIIII). :26:
09) Valenti ... (baslangic ??? ) (01.hafta) (hedef 55) (toplam -??????) ... 00,00 - 00,00 - 00,00
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

izinliler
09) poyraz .. (baslangic 71,7) (09. hafta) (hedef 53) (toplam -05,30) ... 66,40 - 66,00 - 66,00 (izinli).
10) ecrin ..... (baslangic 66,7) (06.hafta) (hedef 55) (toplam -04,70) ... 62,00 - 62,00 - 62,00 (izinli).
11) FZAB ..... (baslangic 82,5) (13.hafta) (hedef 67) (toplam -10.80) ... 72.90 - 72.90 - 72.90 (izinli)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bildiri yapmadilar
12) ümran ... (baslangic 86,0) (03.hafta) (hedef 58) (toplam -04,00) ... 84,00 - 82,00 - ???? (- gram).
13) betul ..... (baslangic 87,5) (13.hafta) (hedef 75) (toplam -07,70) ... 79.90 - 81,50 - ???? (- gram).
14) mavijikt . (baslangic 69,9) (14. hafta) (hedef 60) (toplam -06,50) ... 64.00 - 63.40- ???? (- gram).
15) feslegn .. (baslangic 66,0) (07.hafta) (hedef 60) (toplam -03.20) ... 63.50 - 62.80 - ???? (- gram)
16) tucc ....... (baslangic 65,7) (13.hafta) (hedef 55) (toplam -10,50) ... 55,60 - 55,20 - ???? (- gram).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…