Super olmusun tatlim.. Ben de basladim ufak ufak killer abs a.. :)
3 hafta var tatile, sıkılasmam gerek artik benimde..
NeS
Aaa hayirli olsun saglikla al kucagina insallah...Slm kozlar hedefime 100 g kala dün akşam hamile olduğumu öğrendim hemde istemeden( artık kilo alma zamanım başlar. Orada bana çok destek oldunuz hepinize teşekkür ederim sizlerde hedeflerinize ulaşırsınız inş
olur valla paylaşırız.bugün canan karatayı dinledim gaza geldim ramazanda hiç ekmek yemeyeceğim meyvede yemeyeceğim bakalım iş yarayacakmıvalentinim sen dun de lapa yaptin demi?
gecmis olsun canim, agri kesici fayda etmiyrmu?
kiz foto paylasalim ramazanliktan sonra :)))
mezunluk sana kurban olsun be
benim gozumde zaten mezunsun sen
eh hadi bekliyossss menu nu
masallah canim
10 senedir 10 kilo fazlalik tasidin demekki, ne kadar vefalisin kiz
bugunku menum
sabah: 2 haslanmis yumurta
ara: 1 yogurt + 5 cilek + 1hurma, 2 kuru kaysi
oglen: tavada 2 yumurta, bol roka, 5 zeytin. 1 tane cikolatali kurabiye.
ara: 1 yogurt + 1 indir.
aksam: salata + ton balik.
Ay kizlar ya diyetin disina cuktim bugün dövün bni
killer karınmı çalıştıyor nesil ,
valla ben neden böyle oldumb ilmiyorum karbonhidrat diyetine başlıycam
30 days çok zor nesil dimi ya 5 günde ben yaptım ama hiç birini tamamlayamadım yarıda bıraktım.hangisini yaptın sen linkini paylaşırmısın canımSelam kizlaaarrr..
Tam valentin geldi, hepimizi hizaya sokar diye dusunurken antepish ve masum, bayaa tuy diktiniz heeee..
Ben ogleden sonra dondurma yedim diye aksam bisey yemedim. Sadece oglen zeytinyagli kabak ve 2 kasik yogurt yemistim. Bu sabah 2 kayisi 2 erik yedim, simdi kahve iciyorum. Sonrasini henuz planlayamadim..
Killer Abs a tam anlamiyla basladim. Daha once 30 days level 1 i 3 gun yapmisstim, baya zorlamisti, 1 hafta popisim bile agrimisti.. Bunda oyle olmadim, az his var sadece bel ve bacaklarimda.. :) devam etmeyi dusunuyorum..
NeS
30 days çok zor nesil dimi ya 5 günde ben yaptım ama hiç birini tamamlayamadım yarıda bıraktım.hangisini yaptın sen linkini paylaşırmısın canım
olur valla paylaşırız.bugün canan karatayı dinledim gaza geldim ramazanda hiç ekmek yemeyeceğim meyvede yemeyeceğim bakalım iş yarayacakmı
Akşamları salata ton balığı müthiş kilo verdiriyor azimle yapabilse insan...
Ne yedinMenün süperdi :26:
Ay kizlar ya diyetin disina cuktim bugün dövün bni
2.günü bitirmek üzereyiz.
Dieti bozmadan kapatmak emelim.Az kaldı.Okullar da tatil olunca geç yattığımızdan günde 2 öğün zorluyor beni.Ama biraz kendini zorlamadan yayıla yayıla diet yapmak kilo verme sürecinde insanın sabrını zorluyor.En azından makul bir kiloya erişmek ondan sonra yemeği artırarak devam etmek daha akıllıca geliyor bana.Yavaş verilen kilolar motivasyonumu kırıyor çünkü...
Listede çok kişinin adı var ama gördüğüm kadarı ile paylaşım yapan az...Yaz geldi diye rehavet çöktü sanırım.Ne güzel mezun olanlarda var darısı başımıza...
Ramazanda ben de merak ediyorum ne kadar kilo vereceğinizi...Ben eminim herkes çok güzel kilolar verecek oruç tutarak ya da değil...
dünki menümm
simit ayran
çokonat
1 paket büskvi (zentinli)
makarna
kuruyemiş
ekmek arası döner
dondurma
hurma
siz düşünün arrtık ne durumdayım
Selam kizlaaarrr..
Tam valentin geldi, hepimizi hizaya sokar diye dusunurken antepish ve masum, bayaa tuy diktiniz heeee..
Ben ogleden sonra dondurma yedim diye aksam bisey yemedim. Sadece oglen zeytinyagli kabak ve 2 kasik yogurt yemistim. Bu sabah 2 kayisi 2 erik yedim, simdi kahve iciyorum. Sonrasini henuz planlayamadim..
Killer Abs a tam anlamiyla basladim. Daha once 30 days level 1 i 3 gun yapmisstim, baya zorlamisti, 1 hafta popisim bile agrimisti.. Bunda oyle olmadim, az his var sadece bel ve bacaklarimda.. :) devam etmeyi dusunuyorum..
NeS
yav zeyasim ben kendimde bir sey fark ettim, ekmek yemezsem wc ye az cikiyorum ben. sende oyle olmuyormu???
ekmegim zaten cogu zaman cekirdekli esmer oluyor, o bana iyi geliyor sanirim.
gunde 2 dilim yemege calisicam, azi yarar fazlasi zarar
evet canim aynen, ton baligi protein oldugu icinde iyi kilo verdiriyor.
bide cok besleyici :)
kiz gelip dovecem ha seni, kendine gel. Kac haftadir sapittin!!!! ????
senin iradene hirsina inaniyorum ben canim, sen yaparsin
motivasyon konusunda aynen katiliyorum sana, kilo verme uzun surdugu zaman motivasyon falan kalmiyor
masummmm naptin sen???? !!!!
nesssiiiiiil ac geziyon sen resmen yaw, tum gun yediklerin benim 1 ogun yediklerime esit nerdeyse.
vitamin takviyesi falan aliyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?