Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

nesssiiiiiil ac geziyon sen resmen yaw, tum gun yediklerin benim 1 ogun yediklerime esit nerdeyse.
vitamin takviyesi falan aliyormusun?
Yok canım almıyorum bişey, acıkınca 1 kahve 1 sigara, koca 1 bardak su, sonra unutuyorum, ha bi de aç hissetmezsem zayıflayamıyorum..
ben de dişimi sıkıyorum accık napiim.. tatilden önce 59 görmeyi çok istiyorum..

Anaaaaaammm, şimdi takvime baktım, 3 hafta var saniom, tam tamına 16 gün kalmış.. görürmüyüm acaba yaa..

Olmuyi seno ya bugün diyom yine olmuyo
Kız bak çok piss kızacam haaa.. ya kafana silah mı dayıyolar senin ye diye..
ne güzel patır patır veriyodun kiloları, bak hepsini geri alcaksın hee..
mideni hafif şeylerle doldur, sevdiklerinden azıcık yee.. Yee Yee Nereye kadar bebeğim..
Karar ver, yiyip kilolu olmayımı istiyorsun, HAYIR deyip istediğin gibi giyinebilmeyi mi?
Daha çok gençsin, kullan bu avantajını lütfen..

Ya nesil haklisiniz da simdi misafir var annem folfuruyo cikolatalari fln gidiyon yiyon yani .. Ya o degilde yemedem bile böyle motivasyonum yok sklyom böyle disarfa cikamiyom ]

Yani eskisi gibi degilim.

Ya nesil haklisiniz da simdi misafir var annem folfuruyo cikolatalari fln gidiyon yiyon yani .. Ya o degilde yemedem bile böyle motivasyonum yok sklyom böyle disarfa cikamiyom ]

Yani eskisi gibi degilim.
Ya misafir filan olunca zor tabii, anlıyorum ama kendine kötülük yapıyosun bitanem.. cıss onlar.. ööög, kaka..
dışarı çıkamıyosan evde yap bişeyler, yapıyodun önceden, göbecikler atıyodun.. yap yine..
bi de geç saat yememeye çalış.. idare etcen walla, vazgeçmek yok..

Sağol canım yapayım bu akşam bende

Aff nes yaa .. Bbde istiyom o eskisi gibi cosmak ama icimden gelmiyor ..]

yav zeyasim ben kendimde bir sey fark ettim, ekmek yemezsem wc ye az cikiyorum ben. sende oyle olmuyormu???
ekmegim zaten cogu zaman cekirdekli esmer oluyor, o bana iyi geliyor sanirim

Canım bendede oluyor ama dün karatay sürwkli tereyağ yiyin ekmek meyve yemeyin deyip durdu.bide öyle deneyim dedim ama kabızlık daha kötü tabi.yesem bile çok az yerim heralde

antepliiii valla bende geldim seni dövmeye heeee:13: kendine gelcanım.bak bende haftalardır sen gibiyim diyet yapmamıyorum ama en azından kilo almıyorum kilomu koruyo gibiyim çünkü asla birdaha 7 li rakamları görmek istemiyorum.pes etmiyorum çünkü biliyorumki tekrardan motivasyonum geri gelcek.lütfen en azından verdiğin kiloları geri alma

merhaba kızlar ,

çok nete girip yazamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum benim kuzumun tam hareketli dönemi her an her yerde her şey karıştıra biliyor sürekli arkasından dönüyorum eski günlerimi özledim valla yediriyordum yatırıyordum spor bile yapaıyordum şimdi mümkün değil....

sabah
klasik kahvaltı

öğle
sebze yemeği yedim yanında küçük bir kase yoğurt

akşam
sebze yemeği şuan fırında pişiyor
içinde kırmızı biber, yeşil biber patlıcan , domates, kabak ve patlıcan normal doğradım tepsiye dizdim üzerine bir yemek kaşık z. yağ ile salça sos yaptım birazda su ekledim...

bundan sonra bol bol fırında bu tarz sebze yemekleri yapacam hafta iki gün küçük parça et yada tavuk koyacam...

Dün bir arkadaşımı gördüm tam 15 kilo vermişşşşşş )) şok oldum ne yaptın dedim kesinlikle 17.00 dan sonra hiçbişey yemedim sadece su arada sırada sade soda içtim dedi ne meyve ne küçük bir parça ağzıma koymadım dedi..17.00 dan sonra benim oruç başlıyordu dedi..gündüzleride bir tabak sebze yedim dedi. öyle bir kaç kaşık değil bir tabak yedim az yağlı dedi...Haftada 4 gün 1 saat yürüyüş yaptım hepsi bu dedi.... tabi tatlı çikolata hamur işide yok...dedimki demek akşamları ben azda olsa küçük parçalar kaçımrışım ki yerimde saydım doğru dürüst veremedi. Bundan sonra benimde orucum 17.00 da başlayacak ağzıma tek lokma koymayacammm.. Ramazan geliyor biliyorum ne yapacağım genelde zor tutuyorum çünkü elim ayağım titrer bakalım bu sefer nasıl geçecek....

Olmuyi seno ya bugün diyom yine olmuyo

olmayan ney canim? sen istemezsen olmaz tabi.
bir seye canin mi sikkin senin????

eh 59a az kalmis nesilim, ha gayret, ramazanlikta rahatlikla verirsin, oruc tutcanmi?
canim hedef kilona yani 59a ulasinda, kilo kontrolu yapcan demi bi sure?

Canım bendede oluyor ama dün karatay sürwkli tereyağ yiyin ekmek meyve yemeyin deyip durdu.bide öyle deneyim dedim ama kabızlık daha kötü tabi.yesem bile çok az yerim heralde

senin kan grubu A+ muydu zeyasim?
ya karatayin $u meyve konusundaki aciklamalarini anlamiyorum ben, gunde 1 meyve yemek $art bence. vitamin mineral ve lif dolu.

aha antepliye bir fircada burdan.
ben, sen, nesil, valentin bugun 4firca yedi antepli. Yarina ceki duzen verir kesin kendine insallah

canım yapma , birkere motivasyon bozulunca inançok ama çook zor toparlanıyor insan buyüzden lütfen bir an önce toparlan giyeceğin kıyafetleri düşün hemen başla ben kednime şunu demeye başladım kimse açlıktan ölmez günlük bir tabak sebz eyemeği sana yeter de artarda şartla kendini bırakmaaaaaaaaaaaaaa ))

KIZLAR benim aksam misafirim var
Allahtan erken gelicekler, yani sofraya erken oturucaz. umarim yarina kilo almam :26:

vay beee 15 kilo dile kolay valla.
arada bende agzima atiyorum bi seyler

Allahtan erken gelicekler, yani sofraya erken oturucaz. umarim yarina kilo almam :26:

Semocum , ben gördüm şok oldum iki çocuk annesi çok güzel olmuş vallaha ve ben onu en son geçtiğimiz şubat ayının sonlarında bir mağazada görmüştüm tombik bişeydi yani ...ne zaman başlamış diyete onu bilmiyorum ama şuan incecik....tutmak lazım yoksa böyle zayıflara bakıp imrenmekle kalacağız en azından ben imrenerek bakıyorum ben daha 6 rakamları göremedimmm ((

eh 59a az kalmis nesilim, ha gayret, ramazanlikta rahatlikla verirsin, oruc tutcanmi?
canim hedef kilona yani 59a ulasinda, kilo kontrolu yapcan demi bi sure?
Az kaldı gerçekten, o yüzden daha bi dikkat ediom simdi.. Dolapta puding var ve yemiyorum mesela..
Ben oruç tutamuyorum tatlım ya, allah tutulanları kabul etsin, canlı ceset oluyorum resmen..

Yaaaa, beybiler.. Siz bana kızıyosunuz az yiyorum diye ama böyle oluyo demekki..
Bende arada akşamları fındık fıstık tırtıklıyorum ama asla karnımı doyuracak bişey yemiyorum.. Bayılmamak için yiyorum diyelim.. Yatmadan önce de sert sade şekersiz bir nescafe içiyorum, tüm gece metabolizmam çalışıyor..
Yani özetle günde 1 kez, sağlam 1 öğün, gerisi atıştırma.. Doğru yapmışım ben de demekki..

evet canım seninki doğruymuş ..Bende şimdi yemeğimi yedim geldim orucum başlıyor)) akşam dışarı çıkacağız gittiğim yerde sadece sade soda içeceğim bu kadar... Bende ramazanda aynen canlı ceset gibi oluyorum iki gün deneyeceğim kızım beni yoruyor tutabilirsem devam yoksa bende bırakacam çünkü oruç olunca kızımla ilgilenemem kendimi biliyorum..Elim ayağım titriyor ben sahurluk yapmadan tutuyorum sahur yapınca gece tüm gün midem yanıyor çünkü...

Pek çıtırmışsın Nesil Fıstık gibisin maşallah
dünki menümm

simit ayran
çokonat
1 paket büskvi (zentinli)
makarna
kuruyemiş
ekmek arası döner
dondurma
hurma

siz düşünün arrtık ne durumdayım

Kimbilir arada neler vardır bu listeye yazılmayan

O zaman kadar kesin verirsin Nesilcan.Bu yemeyle 57'e de düşersin gibi geldi.Kıtlık moduna girmemek için aralarda acı yeşil biber al da ye...

Zeyas şekerim kabakları alırken en küçüklerinden seç.Çiğ çiğ rendele yoğurtla karıştırda ye..Müthiş bağırsakları çalıştırıyor.Tadını da seviyorum ben.Yarın benim 3 günlük kabak dietim var.Daha önce 3 günde bu şekilde 1 kilo daha vermiştim.

Ada süper bir menü.Bu menüye sadık kaldıkça insan iyi kilo verir.Devam şekerim.Kilo verince insan gençleşiyor.Kilo insanı yaşlı gösteriyor.O hanım arkadaşın neredeyse bir şey yememiş ve spor yapmış.Boğazını tutmadan istediğin kadar spor yap veremiyorsun.Kendimden biliyorum.Birkaç sene öncesine kadar haftada 6 gün günde 2 saat fitness yapan insanım ben.

Semocan,salataya dayan...Bir tabak başka hiçbirşeye dokunmadan salatayla karnını doyurursdan belki diğerlerinden daha az yersin.Bekliyoruz haberlerini yarın

Haklısın canım boğazını tutunca gerisi geliyor. saol bundan sonra menü bu şekilde olacak inşallah hep beraber kurutlacağız kilolardan...

yoooo hepsinide yazdım , yazmayacak olsam bunlarıda yazmazdım...

Yarun tartilcam cok korkuyom ya ... Toparlim kendimi Bencede .. Sagolun kizlar ya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…