Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

yoooo hepsinide yazdım , yazmayacak olsam bunlarıda yazmazdım...

Bir daha yorum yapmayacağım size çok pardon
Yarun tartilcam cok korkuyom ya ... Toparlim kendimi Bencede .. Sagolun kizlar ya ..

Anteplim aferin ha şöyle...Yarın sabah kalk korkmadan tartıl.Biliceksin en azından ne aldığını..Çoksa da dert etme...Vereceğiz kiloları.Sümüğünü çeke çeke ben yapamıyorum demekle kilolar gitmiyor kız

Hadi bakalım yarın yeniden başlıyorsun. Vereceğiz bu kiloları fıstık gibi olacağız.

Aynen tatlım.. Sahurda yediklerim bana da kabus olur.. Bütün gün o mide yanmasıyla mahfoluyorum.
Normalde de tok yatmayı sevmem, oturduğum yerde uyuklasam bile aynı his oluyor bende..

Evetttttt yaaaaa ye ye nrreE kadar vricez suanfan itibaren diyettim ]

ben turkce aylari karistiriyorum hep, subat birinci aymi yoksa ikinci aymi :26:
imrenmekle kalmayalim :)

tamam seker parem, bildiriim yarin :)
Hazirlicaklarimi yazmiyim simdi buraya, sonra nesil senin yuzunden yedim der

yoooo hepsinide yazdım , yazmayacak olsam bunlarıda yazmazdım...

masumum, kilonu ayni yazdim listeye canim
haftaya kadar toparlarsin kendini insallah, hic arti yazmayiz o listedeki kaldigin kilodan devam edersin

Yarun tartilcam cok korkuyom ya ... Toparlim kendimi Bencede .. Sagolun kizlar ya ..

oleyyyy antepish yarin aramiza donuyor desene :)

heee kiz nesilim, bende dun resmini goz ucuyla gordum telefondan.
masallah hic yasini gostermiyorsun valla bak. tuh tuh tuh
hele oglusun dunyalar tatlisi, boyun kadar nerdeyse

eh kahve uykusunu kacirmiyomu

heee kiz nesilim, bende dun resmini goz ucuyla gordum telefondan.
masallah hic yasini gostermiyorsun valla bak. tuh tuh tuh
hele oglusun dunyalar tatlisi, boyun kadar nerdeyse

eh kahve uykusunu kacirmiyomu
Ayy, moral oldu walla, benim yaş kompleksim var yaaa... biri sorcak diye aklım çıkar genelde..

PichKurusu ayakta burnuma geliyo, hafif kilosu da var, boğuşamıyorum artık pek.. :)

Kahve bana kafa yapıyo tatlişkom.. çok sert içiyorum belki de ondandır..
Normal fincana dolu dolu 1,5, kupaya 2 tatlıkaşığı gibi kahve koyuyorum..
İçiyorum, sonrada bebekler gibi uyuyorum..

Eveeeerrtttttttttttttt

senin kan grubu A+ muydu zeyasim?
ya karatayin $u meyve konusundaki aciklamalarini anlamiyorum ben, gunde 1 meyve yemek $art bence. vitamin mineral ve lif dolu
Kan grubum 0+ canım ben meyveyi çok severim bencede yenmeli zaten biraz saçma konuşuyo gibime geldi.

Canım kesinlikle doğru yapıyosun bende sen gibi birr ara
Az yiyodum kilo veriyodum tekrardan başlamam lazım benimde.ramazan ve sonrası benim için muhteşen olacak inş kışa girmeden bütün kilolarımı vericem inş.bemde şöylr yapıypdum sabah kahvaltı yapmayıp iyice acıkınca evde ne varsa ideal ölçülerde yiyip sonrasını dediğin gibi bayılmamak için atıştırmalarla geçirince akşam deli gibi acukınca öyle bir gidiyorki kilolar valla

Canım kabağı çok severim iftarda yiyebilirim çiğ olarak hemde bağırsaklarıma iyi gelir dediğin gibi ramazanda kabızlık kesin oluyor çünkü düzenin değiştiği için.teşekkürler bilgi için.

Canim subat turkiyede 2. Ay .:)))

Bu arada kilo bildirim gunu cuma degilmiydi. Yarin persembe..
Kizlar 17.00 dan sonra hicbisey yemedim sadece gittigim yerde kucuk bardakta 1 cay ictim..suan midem kaziniyor ama orucu bozmak yoookk..

yok be ne kompleksi 18 li lere tas cikarirsin valla masallah ;-)
Canim subat turkiyede 2. Ay .:)))

Bu arada kilo bildirim gunu cuma degilmiydi. Yarin persembe..
Kizlar 17.00 dan sonra hicbisey yemedim sadece gittigim yerde kucuk bardakta 1 cay ictim..suan midem kaziniyor ama orucu bozmak yoookk..

cuma yapalim bildirimi. ama siteye girmeyen bu yaziyi gormeyen kizlar cumartesi yapicak

Misagirim gitti, bende bi guzel yedim

neyse moral bozmicam. ramazanlikta hem vucudum detoks olucak, hem ic organlarim temizlenicek ustelik kilo verecegim

esimle anlastik, iftara yakin yemekleri hazirladiktan sonra. Disari cikicaz 15- 20 dakika kosu veya tempolu yuruyus yapicaz. tam iftar saatine eve gelip oruc acicaz :)

Iyi aksamlar sekerler,bugün yediklerimi yazayim.
Sabah:klasik kahvalti
Öylen :2 haslanmis yumurta,cheeriy domates
Arada:1 seftali,3 kayisi yedim
Aksam:1 haslanmis yumurta

Dünde cok az yemistim ama hic aclik hissetmemistim.Bugün arkadasla 1 saat aksama dogru yürüdük fakat eve geldiyimde midem bayiliyordu acliktan
bende öylenden kalma 1 kasik pilav,1 kasik türlü yedim yk biraz miydemi bastirsin diyeama az yedim hemen ciktim mutfaktan.
Kizlar farkettim su cok icmediyim günler daha cok acikiyorumbugün mesella cok icmedim

Iftardan önce bos mideyle yürüyüs yapmak cok etkili olur.

Beni de alin araniza bastan okuyamadim ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok güzel olur semocum geçenlerde şeyda coşkun iftardan 1 saat önce spor yaapın demişti.metobalizma hızlanıyormuş.

yok be ne kompleksi 18 li lere tas cikarirsin valla masallah ;-)

cuma yapalim bildirimi. ama siteye girmeyen bu yaziyi gormeyen kizlar cumartesi yapicak

ohh beeee bir gün bir gün )) yarına kadar biraz daha eksiye düşerim bugun tartıda yüzüm güldü. dün 17.00 dan sonra sadece 1 bardak çay içtim ve midem kazındı resmen ama tartıda sonuç aldım ))

slm günaydınnn herkeseeee
yav dün resmen uykulu geöçirdim günü ve anladım ki çok kh lı yiyince uyku yapıyor insana

velattinn , tabiki yorum yapabilirsin , ama burda mimikler harektler görünmedigi için yazılar bazen
ters anlaşılabiliyor, ama ciddeen yazdıkalrımdna başka bie şey yemedimm...zaten başka ne yiycektimki

nesil çok hoş bir hatunsun yaş kaç diycem ama kızarmısın?

Iftardan önce bos mideyle yürüyüs yapmak cok etkili olur.

gecen sene iftardan sonra yapiyoduk. oda iyi geliyo, ama bu sene iftardan hemen once yapicaz :)

Beni de alin araniza bastan okuyamadim ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hosgeldin, buyur gel sende yerimiz var :)

Çok güzel olur semocum geçenlerde şeyda coşkun iftardan 1 saat önce spor yaapın demişti.metobalizma hızlanıyormuş.

sende yap bebeeeem, 1saat once zor olur ya ben yarim saat once yapam sona hemen iftar yapam
esimde 2yil once ramazanlikta orucken, antramanlara gitmisti. Acaip kilo vermisti o sene.

ohh beeee bir gün bir gün )) yarına kadar biraz daha eksiye düşerim bugun tartıda yüzüm güldü. dün 17.00 dan sonra sadece 1 bardak çay içtim ve midem kazındı resmen ama tartıda sonuç aldım ))

oooo ada ciddimisin canim? ne kadar fark etti? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…