Çok merci..Pek çıtırmışsın NesilFıstık gibisin maşallah
yoooo hepsinide yazdım , yazmayacak olsam bunlarıda yazmazdım...
Yarun tartilcam cok korkuyom ya ... Toparlim kendimi Bencede .. Sagolun kizlar ya ..
Aynen tatlım.. Sahurda yediklerim bana da kabus olur.. Bütün gün o mide yanmasıyla mahfoluyorum.evet canım seninki doğruymuş ..Bende şimdi yemeğimi yedim geldim orucum başlıyor)) akşam dışarı çıkacağız gittiğim yerde sadece sade soda içeceğim bu kadar... Bende ramazanda aynen canlı ceset gibi oluyorum iki gün deneyeceğim kızım beni yoruyor tutabilirsem devam yoksa bende bırakacam çünkü oruç olunca kızımla ilgilenemem kendimi biliyorum..Elim ayağım titriyor ben sahurluk yapmadan tutuyorum sahur yapınca gece tüm gün midem yanıyor çünkü...
Çok merci..
Tuccc'a moral olsun diye paylaşmıştım ama o görmedi sanırım..
Bir daha yorum yapmayacağım size çok pardon
Anteplim aferin ha şöyle...Yarın sabah kalk korkmadan tartıl.Biliceksin en azından ne aldığını..Çoksa da dert etme...Vereceğiz kiloları.Sümüğünü çeke çeke ben yapamıyorum demekle kilolar gitmiyor kız
Hadi bakalım yarın yeniden başlıyorsun.Vereceğiz bu kiloları fıstık gibi olacağız.
Semocum , ben gördüm şok oldum iki çocuk annesi çok güzel olmuş vallaha ve ben onu en son geçtiğimiz şubat ayının sonlarında bir mağazada görmüştüm tombik bişeydi yani ...ne zaman başlamış diyete onu bilmiyorum ama şuan incecik....tutmak lazım yoksa böyle zayıflara bakıp imrenmekle kalacağız en azından ben imrenerek bakıyorum ben daha 6 rakamları göremedimmm((
Pek çıtırmışsın NesilFıstık gibisin maşallah
Kimbilir arada neler vardır bu listeye yazılmayan
O zaman kadar kesin verirsin Nesilcan.Bu yemeyle 57'e de düşersin gibi geldi.Kıtlık moduna girmemek için aralarda acı yeşil biber al da ye...
Zeyas şekerim kabakları alırken en küçüklerinden seç.Çiğ çiğ rendele yoğurtla karıştırda ye..Müthiş bağırsakları çalıştırıyor.Tadını da seviyorum ben.Yarın benim 3 günlük kabak dietim var.Daha önce 3 günde bu şekilde 1 kilo daha vermiştim.
Ada süper bir menü.Bu menüye sadık kaldıkça insan iyi kilo verir.Devam şekerim.Kilo verince insan gençleşiyor.Kilo insanı yaşlı gösteriyor.O hanım arkadaşın neredeyse bir şey yememiş ve spor yapmış.Boğazını tutmadan istediğin kadar spor yap veremiyorsun.Kendimden biliyorum.Birkaç sene öncesine kadar haftada 6 gün günde 2 saat fitness yapan insanım ben.
Semocan,salataya dayan...Bir tabak başka hiçbirşeye dokunmadan salatayla karnını doyurursdan belki diğerlerinden daha az yersin.Bekliyoruz haberlerini yarın
yoooo hepsinide yazdım , yazmayacak olsam bunlarıda yazmazdım...
Yarun tartilcam cok korkuyom ya ... Toparlim kendimi Bencede .. Sagolun kizlar ya ..
Az kaldı gerçekten, o yüzden daha bi dikkat ediom simdi.. Dolapta puding var ve yemiyorum mesela..
Ben oruç tutamuyorum tatlım ya, allah tutulanları kabul etsin, canlı ceset oluyorum resmen..
Yaaaa, beybiler.. Siz bana kızıyosunuz az yiyorum diye ama böyle oluyo demekki..
Bende arada akşamları fındık fıstık tırtıklıyorum ama asla karnımı doyuracak bişey yemiyorum.. Bayılmamak için yiyorum diyelim.. Yatmadan önce de sert sade şekersiz bir nescafe içiyorum, tüm gece metabolizmam çalışıyor..
Yani özetle günde 1 kez, sağlam 1 öğün, gerisi atıştırma.. Doğru yapmışım ben de demekki..
Ayy, moral oldu walla, benim yaş kompleksim var yaaa... biri sorcak diye aklım çıkar genelde..heee kiz nesilim, bende dun resmini goz ucuyla gordum telefondan.
masallahhic yasini gostermiyorsun valla bak. tuh tuh tuh
hele oglusun dunyalar tatlisi, boyun kadar nerdeyse
eh kahve uykusunu kacirmiyomu
ben turkce aylari karistiriyorum hep, subat birinci aymi yoksa ikinci aymi :26:
imrenmekle kalmayalim :)
tamam seker parem, bildiriim yarin :)
Hazirlicaklarimi yazmiyim simdi buraya, sonra nesil senin yuzunden yedim der
masumum, kilonu ayni yazdim listeye canim
haftaya kadar toparlarsin kendini insallah, hic arti yazmayiz o listedeki kaldigin kilodan devam edersin
oleyyyy antepish yarin aramiza donuyor desene :)
heee kiz nesilim, bende dun resmini goz ucuyla gordum telefondan.
Kan grubum 0+ canım ben meyveyi çok severim bencede yenmeli zaten biraz saçma konuşuyo gibime geldi.senin kan grubu A+ muydu zeyasim?
ya karatayin $u meyve konusundaki aciklamalarini anlamiyorum ben, gunde 1 meyve yemek $art bence. vitamin mineral ve lif dolu
Canım kesinlikle doğru yapıyosun bende sen gibi birr araAz kaldı gerçekten, o yüzden daha bi dikkat ediom simdi.. Dolapta puding var ve yemiyorum mesela..
Ben oruç tutamuyorum tatlım ya, allah tutulanları kabul etsin, canlı ceset oluyorum resmen..
Yaaaa, beybiler.. Siz bana kızıyosunuz az yiyorum diye ama böyle oluyo demekki..
Bende arada akşamları fındık fıstık tırtıklıyorum ama asla karnımı doyuracak bişey yemiyorum.. Bayılmamak için yiyorum diyelim.. Yatmadan önce de sert sade şekersiz bir nescafe içiyorum, tüm gece metabolizmam çalışıyor..
Yani özetle günde 1 kez, sağlam 1 öğün, gerisi atıştırma.. Doğru yapmışım ben de demekki..
Pek çıtırmışsın NesilFıstık gibisin maşallah
Kimbilir arada neler vardır bu listeye yazılmayan
O zaman kadar kesin verirsin Nesilcan.Bu yemeyle 57'e de düşersin gibi geldi.Kıtlık moduna girmemek için aralarda acı yeşil biber al da ye...
Zeyas şekerim kabakları alırken en küçüklerinden seç.Çiğ çiğ rendele yoğurtla karıştırda ye..Müthiş bağırsakları çalıştırıyor.Tadını da seviyorum ben.Yarın benim 3 günlük kabak dietim var.Daha önce 3 günde bu şekilde 1 kilo daha vermiştim.
Ada süper bir menü.Bu menüye sadık kaldıkça insan iyi kilo verir.Devam şekerim.Kilo verince insan gençleşiyor.Kilo insanı yaşlı gösteriyor.O hanım arkadaşın neredeyse bir şey yememiş ve spor yapmış.Boğazını tutmadan istediğin kadar spor yap veremiyorsun.Kendimden biliyorum.Birkaç sene öncesine kadar haftada 6 gün günde 2 saat fitness yapan insanım ben.
Semocan,salataya dayan...Bir tabak başka hiçbirşeye dokunmadan salatayla karnını doyurursdan belki diğerlerinden daha az yersin.Bekliyoruz haberlerini yarın
ben turkce aylari karistiriyorum hep, subat birinci aymi yoksa ikinci aymi :26:
imrenmekle kalmayalim :)
tamam seker parem, bildiriim yarin :)
Hazirlicaklarimi yazmiyim simdi buraya, sonra nesil senin yuzunden yedim der
masumum, kilonu ayni yazdim listeye canim
haftaya kadar toparlarsin kendini insallah, hic arti yazmayiz o listedeki kaldigin kilodan devam edersin
oleyyyy antepish yarin aramiza donuyor desene :)
heee kiz nesilim, bende dun resmini goz ucuyla gordum telefondan.
yok be ne kompleksi 18 li lere tas cikarirsin valla masallah ;-)Ayy, moral oldu walla, benim yaş kompleksim var yaaa... biri sorcak diye aklım çıkar genelde..
PichKurusu ayakta burnuma geliyo, hafif kilosu da var, boğuşamıyorum artık pek.. :)
Kahve bana kafa yapıyo tatlişkom.. çok sert içiyorum belki de ondandır..
Normal fincana dolu dolu 1,5, kupaya 2 tatlıkaşığı gibi kahve koyuyorum..
İçiyorum, sonrada bebekler gibi uyuyorum..
Canim subat turkiyede 2. Ay .:)))
Bu arada kilo bildirim gunu cuma degilmiydi. Yarin persembe..
Kizlar 17.00 dan sonra hicbisey yemedim sadece gittigim yerde kucuk bardakta 1 cay ictim..suan midem kaziniyor ama orucu bozmak yoookk..
Misagirim gitti, bende bi guzel yedim
neyse moral bozmicam. ramazanlikta hem vucudum detoks olucak, hem ic organlarim temizlenicek ustelik kilo verecegim
esimle anlastik, iftara yakin yemekleri hazirladiktan sonra. Disari cikicaz 15- 20 dakika kosu veya tempolu yuruyus yapicaz. tam iftar saatine eve gelip oruc acicaz :)
Çok güzel olur semocum geçenlerde şeyda coşkun iftardan 1 saat önce spor yaapın demişti.metobalizma hızlanıyormuş.Misagirim gitti, bende bi guzel yedim
neyse moral bozmicam. ramazanlikta hem vucudum detoks olucak, hem ic organlarim temizlenicek ustelik kilo verecegim
esimle anlastik, iftara yakin yemekleri hazirladiktan sonra. Disari cikicaz 15- 20 dakika kosu veya tempolu yuruyus yapicaz. tam iftar saatine eve gelip oruc acicaz :)
Beni de alin araniza bastan okuyamadim ama
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok be ne kompleksi 18 li lere tas cikarirsin valla masallah ;-)
cuma yapalim bildirimi. ama siteye girmeyen bu yaziyi gormeyen kizlar cumartesi yapicak
Iftardan önce bos mideyle yürüyüs yapmak cok etkili olur.
Beni de alin araniza bastan okuyamadim ama
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok güzel olur semocum geçenlerde şeyda coşkun iftardan 1 saat önce spor yaapın demişti.metobalizma hızlanıyormuş.
ohh beeee bir gün bir gün)) yarına kadar biraz daha eksiye düşerim bugun tartıda yüzüm güldü. dün 17.00 dan sonra sadece 1 bardak çay içtim ve midem kazındı resmen ama tartıda sonuç aldım ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?