Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

20 dk. jillian yapıp hamlamadıysan birşeyleri yanlış yapmışsındır.Hareketleri yaparken kaslarını kasıyor musun semoş?Nedense bu kadını sevmiyorum çok fazla dizlere yükleniyor gösterdiği hareketlerde.

hahaha sakatlik bende diyosun yaniiii :))) hahaha yok kiz ne bilim karinin yaptigi gibi yaptim bende :)
3-4 gundur sigara molalarimda, bacak hareketleri falan yapiyom. Acaba diyorum, bacaklarim alistimi azcik :)

kendime ceza verdim, dun yedigim icin ondan yaptim ama iyikide yapmisim :) ondan onceki gune karsilik sadece + 300 dum :)
bugunde yapicam insallah.

Ehhh sen naptin minik kus, gittinmi tenise veya yuzmeye

Kizlar günaydinnn :))))

Kahvaltimi yaptimm bugün kararliyim azimliyim ba na ne yapicam yapicammmmmmm basaricammmm hep birlikte sizle bana gaz verin la :)

Kahvalti 2 yunurta biraz zeytin peynir sucuk vardi viraz yidim ve 1 dlm peynir
evet cok yemisim ama yapcak bisey yok.

dukan degilde karbonhidrat diyeti daha sevimli geliyor bana :26:
tatile gidicme brid eincelmek istiyorumm göbk ve simitler gidiyor proteinde ben iki ögün yiyorum zaten aradada süt veya ayran ekliycem yapak mııı

merhaba kızlar
sabah
2 yk lor peynir
1 kırmızı biber
maydanoz
3 adet kızarmış light ekmek

öğle
sebze yemeği yaptım fırında yine bu sefer 4 parça et koydum üstüne

akşam
sebze yemeğim var devam ...

bu akşam yine dışarı çıkacağız bu yüzden gittiğim yerde ya sade soda yada bir bardak çay içerim ve kapanış yaparım ))

guttendag liebeling,

Nassin? oleyyyy, antepishhhh geldi, eski gunlerine donus yapti :)
bugun sag taraftan uyandin herhalde, 1 haftadir gaz veriyoz sana daha napak

tartildinmi kiz?

antepish biz zeyas la beraber, ramazanliga pilan proje yaptik sende katil bize olurmu?
iftardan yarim saat once, spor yapicaz. sonra spor bitince hemen iftar yapicaz :)

Selam kızlarrrr..

Ya walla çok kızcaksınız bana ama napiim, anlatiim..
Dün sabah bişey yememiştim yine, öğleden sonra tost yapıp yiycektim, tam kalktım, elektrikler gitti.. Benim tost yalan oldu..
2 dilim bayat ekmekle az beyaz peynir yedim.. Evde de 5 er 10 ar fındık fıstık yedim.. Yatarken kahvemi içtim..
Veee hala bişey yemedim.. Sabah kahve yeşilçay takıldım.. şimdi yemek söyledik, nohut ve pilav yiycem..
akşam yine bişey yemem herhalde..

Ohhh, afiyet bal şeker olsun.. İftar öncesi tam pil bittiği an ama oyalanmak için yürüyüş iyi bir fikir bencede, umarım yapabilirsiniz..
Menu süper canım, beyinde acıkma ve susama merkezleri birbirine çok yakın diye duymuştum. Aslında çoğu insan susadığında bu yüzden acıktığını sanırmış.. Açlık hissedince önce su içmek şart bence..
ohh beeee bir gün bir gün )) yarına kadar biraz daha eksiye düşerim bugun tartıda yüzüm güldü. dün 17.00 dan sonra sadece 1 bardak çay içtim ve midem kazındı resmen ama tartıda sonuç aldım ))
Süper adacım.. dene bakalım aynı şekil birkaç gün daha..
nesil çok hoş bir hatunsun yaş kaç diycem ama kızarmısın?
Yok baby, kızmam.. 79 luyum ben.. Teşekkür ederim.. Sende öylesin.. Senin yaş kaçtı?
Manyak semo.. :))) Killer abs mı yaptın sende? Sona doğru yormaya başlıyor.. Ben dün de yaptım, sanki 2 günde fark oldu gibi, daha dinç hissediyorum kendimi.. Bu gün yapmiim diyorum, tartı rahatlar belki biraz yarına..
yok cnm ya neden terleyim ki
dün bende hayvan gibi yeidm afedersin akşamda eşime bugün dogru düzgün bişiy yemedim diyip öküz gibi yemeye devam ettimm
Kuzum.. Dün o kadar şey konuştuk, ne yemesi yawww.. yedinmi gerçekten.. çok ayıpladım walla.. Canını sıkan başka bişeymi var acaba.. Niye kendine kötülük yapıyorsun böyle?
Hoşgeldin aydo.. Ben 1,63 üm, 72 ile başladım.. şimdi 60 ta geziyorum.. Şubatta başlamıştım.. yavaş oldu ama kalıcı olması için uğraşıcam..
58-59 görmek niyetindeyim, bakalım.. Umarım sende verirsin fazlalıkları hemencecik..
Bu arada bahsettiğin patates diyetinde yoğurt yok.. Sadece haşlanmış patates, sabah öğlen 2, akşam 3 patates.. Ama çok fena oluyor. ben de az light süt ve limonla, çok azcıkta tuz serpip püre gibi yiyordum..

Ikey süperrrrr evet taarrtildim fa söylemesem olurmu katilirin tabisiiii

Valentin, 30 days level 1 e 3 gün dayanabilmiştim, oturup kalkarken inliyodum resmen.. o fena gerçekten.. Killer Abs o kadar fena değil.. 2 gündür yapıyorum bende, çok zorlanmadım.. Peşindende, 40-50 kez step&twist yapiom, sonra normal twist 100 - 150 gibi.. sonrada 10-15 er kol arka ve omuzlarımı çalıştırıyorum dumble la.. 15 gün vaktim var.. 2 gün yapıp 1 gün ara vermeyi düşünüyorum.. Sanki de hemen sıkılaşma başladı gibi hissediyorum kendimi.. Siz ne dersiniz.. başka neler yapiim pratik öneriniz varsa sevinirim.

Bebeeeemmm, biz gazı veriyozda sen tutmuyon hiç.. Fiyyyuuuuuuuutttt diye kaçıyo gaz.. :)))
Şaka maka sevindim tekrar eski kararlılıkta geri dönmene..

nesil cidden , bizim yememiz kadar seninde yememen garip ama bu kadarda az yemek hiç iyi dgeil ki ya:26::26::26:

valla yedim ya , anneme gittim çocukları almaya baktım pilav yapmış salata filan poça yapmış birde kek gibi ama mayalısını düşün
onuda yedim

ama bugün toparladım , ya canımı sıkan bişiy yokta bir yemeye başlayınc asonu böyle oluyor işte

83 dogumluyum cnm ben

semo ,valantine ,masumm hoşbulduk :)
yasım 36 ıdeal kilom 60 şu anda 72.6 kilodayım ...son 2 ayda hızlıca aldım kiloları 64 den 73.4 'e sormayın neler yemedimki bu yasa kadar gördüğüm top kilom ...size planımdan bahsedeyim yoğurt ve patates diyeti yapıyorum aslında patates diye geçiyor diyet ama ben yogurtla ancak yiyebiliyorum 1. günde 800 gram vermişim sanırım ödem gidiyor ..bir 6-7 gün bunu yapacagım arkasından diyetisyene parasını verip gidemediğim 3 haftam var onları tamamlayım sizinle devam edeceğim arkadaşlarımmm sakın beni bırakmayın size en azından yaptığım patates diyetininin sonucunu söylerim işe yarayan birşeyse verirsiniz ...
listeye baktım arkadaşlar çok güzel kilo verenler olmuş tebrik ediyorumm aferin size

NES, Çok az yiyorsun gerçekten hani kalıcı kilo sağlamakta zorlanmazmısın ??? çünkü birden yemeye başlayınca hızlı kilo geliyor çünkü öbür boyu böyle yiyemezsin kiii :26::26::26: ben buyüzden yemeyi çok kesmiyorum yaşam şekline çevirmeye çalışıyorum ...yanii öğle akşam aksatmadan saatinde yiyiyorum .. kahve sende çarpıntı yapmıyor mu bende yapıyor ....

eneee taramali tüfegim gelmis
bi solukta herkese cvp yazmis, bayiliyom ya ben bu citir hatuna

ohaaa daha ne yapacan kiz :-D bu yaptiklarin yeter zaten, aa yada ip atla bebeeem oda acipp yoruyor ha.

Ikey süperrrrr evet taarrtildim fa söylemesem olurmu katilirin tabisiiii

ozelden at bana kiz, merak ettim

hahaha valla bilmiyom sekerim, jullian yazidim youtuba. Level 1 cikti karsima onu yaptim :)
bugunde yapicam kesin

NesilD hoşbulduk ..evet patates diyetinde aslında yogurt yok ama yiyebilinecek gibide değil bende haşlanmış patatese yoğurt katarak yiyorum uzerine pul biber nane valla çok hoş sanki bana mantı akşam 17. den sonra yemeyenler olaraktan sabah öğlen akşam yenecek son öğün 17. olacak dimi yani 3 öğün tamamlanacak ...bu arada yenilenlerede dikkat ediliyor sanırım spor diyet devam öylemi?tatlı falan yenmiyor dimi arada yense süper olacakta

tamam tatlim sormuyoz ne yedigini, biliyos zaten bizde onlardan yidik yidik kilo aldik :-D
evet 60 kilo ideal olur canim

diyetisyene gitmek icin hemen karar verme istersen aydo cum, kendi basina dene bakalim bir sure. Veremezsen sonra gidersin olmazmi?
metabolisman nasil calisiyor, hizli kilo verebilen tiplerden misin? bide canim kan grubun ne senin? biz onada biraz dikkat ediyorz.

Sellam kizlar, bugün cok güzel sayillar gördüm tartida mutivasyon yerinde anliycagniz
Öylenciyim ise gidicem birazdan hemen yediklerimi yazim.
Sabah:2 dilim ekmek,krem peynir,zeytin,cheeriy domates,cay
Arada:1 yesil elma,3 taze kayisi
Öylen:1 cay b dan pirinc lapasi yaptim icine yogurt katip yedim.
Aksamada sadece yogurt yemeyi düsünüyom.

He yaaaaa kendime kizdim dedim olm sen bu tayfayi nerde bulcan yine buraya kadar geldin devam et diye sobra gaza geldim/D]

semo diyetisyene zaten gitmiştim 1 hafta devam ettim sonra bıraktım tatlım ...parayıda verdim tabi bu sebepten 3 haftayı gidip tamamlayayım diyorum ...kan grubum A RH + varmı öneriniz bunun için
beni listenize ne zaman ekleyeceksiniz diyetisyenden sonramı dahil olurum ....yoksa hemenmi şayet hemen olursa
73.4 ile başladım
1.gün 72.6 800 gram kilo kaybı

iş yerine gelecek en son şey geldi
hamur kızartması
patronum elind ebir tabak kabur ile belirdi kapıda evden getirmiş oyşşş çok laızmdı sankii

ah ayni kan grubuyuz canim benimkide A+ :) suan aklimda olanlari anlatayim sana :) Gruptaki kizlardan da bu gibi seylere dikkat eden kizlar var.

Mesela bize, sut urunleri kilo aldiriyor. Kirmizi ette kilo aldiriyor. siyah cayda kotu bize. Hayvansal yaglarda kotu inek tereyag, koyun tereyagi falan.

yumurta ne iyi ne kotu, nötr

Bize iyi gelen seyelrin basinda, sebze var, meyve ve tavuk, balik. Yaglardan, zeytinyagi ve aycicek iyi bize.
Yesil cay ve kahvede bize iyi

(ben sute ve ete dikkat ediyorum)

-----------------------------------------------------------------------

canim seni bu hafta degil, ancak haftaya listeye eklicez.
duzenli paylasim yaparsan o zamana kadar. Anlastikmi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…