uhuuuu kizlar dun aksam, yatmadan 20 dakika jullian yaptim :))) bana cokta agir gelmedi, hatta hic hamlamadim
ah bide, is yerinde sigara icmeye ciktigimda, bacak hareketleri yapiyorum :-D
beni goren deli ilan eder o halimle, elinde sigarayla spor yapiyo manyak derler kesin
20 dk. jillian yapıp hamlamadıysan birşeyleri yanlış yapmışsındır.Hareketleri yaparken kaslarını kasıyor musun semoş?Nedense bu kadını sevmiyorum çok fazla dizlere yükleniyor gösterdiği hareketlerde.
Burası bir nevi grup terapisi yapılan yer.Semo'nun da anlattığı gibi.Paylaştıkça daha dikkatli oluyor insan.Hoşgeldin.
Protein ağırlıklı dietler her zaman zordur.Çok kısa zamanda kilo verdiriyor orası ayrı.Bıraktıktan sonra nasıl bir sistem oturttuğun önemli.Karbonhidrat ağırlıklı beslenmeye geçtiğinde vahim durumlar yaşayan insanlarda var.Sana eşlik ederim...Başlarsan birlikte yapalım.Protein dietlerinde ben de geri dönüşümler çok iyidir.Arada şeker krizlerine giriyorum.:26:
Kizlar günaydinnn :))))
Kahvaltimi yaptimm bugün kararliyim azimliyim ba na ne yapicam yapicammmmmmm basaricammmm hep birlikte sizle bana gaz verin la :)
Kahvalti 2 yunurta biraz zeytin peynir sucuk vardi viraz yidim ve 1 dlm peynir
evet cok yemisimama yapcak bisey yok.
Ohhh, afiyet bal şeker olsun.. İftar öncesi tam pil bittiği an ama oyalanmak için yürüyüş iyi bir fikir bencede, umarım yapabilirsiniz..Misagirim gitti, bende bi guzel yedim
neyse moral bozmicam. ramazanlikta hem vucudum detoks olucak, hem ic organlarim temizlenicek ustelik kilo verecegim
esimle anlastik, iftara yakin yemekleri hazirladiktan sonra. Disari cikicaz 15- 20 dakika kosu veya tempolu yuruyus yapicaz. tam iftar saatine eve gelip oruc acicaz :)
Menu süper canım, beyinde acıkma ve susama merkezleri birbirine çok yakın diye duymuştum. Aslında çoğu insan susadığında bu yüzden acıktığını sanırmış.. Açlık hissedince önce su içmek şart bence..Iyi aksamlar sekerler,bugün yediklerimi yazayim.
Sabah:klasik kahvalti
Öylen :2 haslanmis yumurta,cheeriy domates
Arada:1 seftali,3 kayisi yedim
Aksam:1 haslanmis yumurta
Dünde cok az yemistim ama hic aclik hissetmemistim.Bugün arkadasla 1 saat aksama dogru yürüdük fakat eve geldiyimde midem bayiliyordu acliktan
bende öylenden kalma 1 kasik pilav,1 kasik türlü yedim yk biraz miydemi bastirsin diyeama az yedim hemen ciktim mutfaktan.
Kizlar farkettim su cok icmediyim günler daha cok acikiyorumbugün mesella cok icmedim
Süper adacım.. dene bakalım aynı şekil birkaç gün daha..ohh beeee bir gün bir gün)) yarına kadar biraz daha eksiye düşerim bugun tartıda yüzüm güldü. dün 17.00 dan sonra sadece 1 bardak çay içtim ve midem kazındı resmen ama tartıda sonuç aldım ))
Yok baby, kızmam.. 79 luyum ben.. Teşekkür ederim.. Sende öylesin.. Senin yaş kaçtı?nesil çok hoş bir hatunsun yaş kaç diycem ama kızarmısın?
Manyak semo.. :))) Killer abs mı yaptın sende? Sona doğru yormaya başlıyor.. Ben dün de yaptım, sanki 2 günde fark oldu gibi, daha dinç hissediyorum kendimi.. Bu gün yapmiim diyorum, tartı rahatlar belki biraz yarına..uhuuuu kizlar dun aksam, yatmadan 20 dakika jullian yaptim :))) bana cokta agir gelmedi, hatta hic hamlamadim
ah bide, is yerinde sigara icmeye ciktigimda, bacak hareketleri yapiyorum :-D
beni goren deli ilan eder o halimle, elinde sigarayla spor yapiyo manyak derler kesin
Kuzum.. Dün o kadar şey konuştuk, ne yemesi yawww.. yedinmi gerçekten.. çok ayıpladım walla.. Canını sıkan başka bişeymi var acaba.. Niye kendine kötülük yapıyorsun böyle?yok cnm ya neden terleyim ki
dün bende hayvan gibi yeidm afedersin akşamda eşime bugün dogru düzgün bişiy yemedim diyip öküz gibi yemeye devam ettimm
Hoşgeldin aydo.. Ben 1,63 üm, 72 ile başladım.. şimdi 60 ta geziyorum.. Şubatta başlamıştım.. yavaş oldu ama kalıcı olması için uğraşıcam..Arkadaşlar merhaba:) bende akşam 17 den sonra birşey yememeye başlayacağım ..çok mantıklı geliyor bana gördüğüm kadarıyla siz bayağı ilerletmişsiniz forumu baştan okumaya başladım ama sonu uzun :) bu sebepten en son güne geldim... ben 1.62 boyunda bugün itibariyle 72.6 kilodayım dün patates diyetine başladım yoğurtla yiyorum bir hafta bunu yaptıktan sonra sizin gruba katılmak akşam 17.00 den sonra yememek istiyorum... 2 ay önce bir ara yapmıştım 1.5 kilo vermiştim ama devamını getirememiştim ...sanırım buna uzun soluklu devam etmek gerekiyor..sizden hem devam eden foruma yazan arkadaşlar kaç aydan beri yapıyor ve totalde ne kadar kilo verdiklerini yazarlarsa biz yeni başlayacak olanlara motivasyon olur diye düşünüyorum...kucak dolusu selamlar
guttendag liebeling,
Nassin? oleyyyy, antepishhhh geldi, eski gunlerine donus yapti :)
bugun sag taraftan uyandin herhalde, 1 haftadir gaz veriyoz sana daha napak
tartildinmi kiz?
antepish biz zeyas la beraber, ramazanliga pilan proje yaptik sende katil bize olurmu?
iftardan yarim saat once, spor yapicaz. sonra spor bitince hemen iftar yapicaz :)
20 dk. jillian yapıp hamlamadıysan birşeyleri yanlış yapmışsındır.Hareketleri yaparken kaslarını kasıyor musun semoş?Nedense bu kadını sevmiyorum çok fazla dizlere yükleniyor gösterdiği hareketlerde.
Valentin, 30 days level 1 e 3 gün dayanabilmiştim, oturup kalkarken inliyodum resmen.. o fena gerçekten.. Killer Abs o kadar fena değil.. 2 gündür yapıyorum bende, çok zorlanmadım.. Peşindende, 40-50 kez step&twist yapiom, sonra normal twist 100 - 150 gibi.. sonrada 10-15 er kol arka ve omuzlarımı çalıştırıyorum dumble la.. 15 gün vaktim var.. 2 gün yapıp 1 gün ara vermeyi düşünüyorum.. Sanki de hemen sıkılaşma başladı gibi hissediyorum kendimi.. Siz ne dersiniz.. başka neler yapiim pratik öneriniz varsa sevinirim.hahaha sakatlik bende diyosun yaniiii :))) hahaha yok kiz ne bilim karinin yaptigi gibi yaptim bende :)
3-4 gundur sigara molalarimda, bacak hareketleri falan yapiyom. Acaba diyorum, bacaklarim alistimi azcik :)
kendime ceza verdim, dun yedigim icin ondan yaptim ama iyikide yapmisim :) ondan onceki gune karsilik sadece + 300 dum :)
bugunde yapicam insallah.
Ehhh sen naptin minik kus, gittinmi tenise veya yuzmeye
Bebeeeemmm, biz gazı veriyozda sen tutmuyon hiç.. Fiyyyuuuuuuuutttt diye kaçıyo gaz.. :)))Kizlar günaydinnn :))))
Kahvaltimi yaptimm bugün kararliyim azimliyim ba na ne yapicam yapicammmmmmm basaricammmm hep birlikte sizle bana gaz verin la :)
Kahvalti 2 yunurta biraz zeytin peynir sucuk vardi viraz yidim ve 1 dlm peynir
evet cok yemisimama yapcak bisey yok.
Selam kızlarrrr..
Ya walla çok kızcaksınız bana ama napiim, anlatiim..
Dün sabah bişey yememiştim yine, öğleden sonra tost yapıp yiycektim, tam kalktım, elektrikler gitti.. Benim tost yalan oldu..
2 dilim bayat ekmekle az beyaz peynir yedim.. Evde de 5 er 10 ar fındık fıstık yedim.. Yatarken kahvemi içtim..
Veee hala bişey yemedim.. Sabah kahve yeşilçay takıldım.. şimdi yemek söyledik, nohut ve pilav yiycem..
akşam yine bişey yemem herhalde..
Ohhh, afiyet bal şeker olsun.. İftar öncesi tam pil bittiği an ama oyalanmak için yürüyüş iyi bir fikir bencede, umarım yapabilirsiniz..
Menu süper canım, beyinde acıkma ve susama merkezleri birbirine çok yakın diye duymuştum. Aslında çoğu insan susadığında bu yüzden acıktığını sanırmış.. Açlık hissedince önce su içmek şart bence..
Süper adacım.. dene bakalım aynı şekil birkaç gün daha..
Yok baby, kızmam.. 79 luyum ben.. Teşekkür ederim.. Sende öylesin.. Senin yaş kaçtı?
Manyak semo.. :))) Killer abs mı yaptın sende? Sona doğru yormaya başlıyor.. Ben dün de yaptım, sanki 2 günde fark oldu gibi, daha dinç hissediyorum kendimi.. Bu gün yapmiim diyorum, tartı rahatlar belki biraz yarına..
Kuzum.. Dün o kadar şey konuştuk, ne yemesi yawww.. yedinmi gerçekten.. çok ayıpladım walla.. Canını sıkan başka bişeymi var acaba.. Niye kendine kötülük yapıyorsun böyle?
Hoşgeldin aydo.. Ben 1,63 üm, 72 ile başladım.. şimdi 60 ta geziyorum.. Şubatta başlamıştım.. yavaş oldu ama kalıcı olması için uğraşıcam..
58-59 görmek niyetindeyim, bakalım.. Umarım sende verirsin fazlalıkları hemencecik..
Bu arada bahsettiğin patates diyetinde yoğurt yok.. Sadece haşlanmış patates, sabah öğlen 2, akşam 3 patates.. Ama çok fena oluyor. ben de az light süt ve limonla, çok azcıkta tuz serpip püre gibi yiyordum..
Selam kızlarrrr..
Dün sabah bişey yememiştim yine, öğleden sonra tost yapıp yiycektim, tam kalktım, elektrikler gitti.. Benim tost yalan oldu..
2 dilim bayat ekmekle az beyaz peynir yedim.. Evde de 5 er 10 ar fındık fıstık yedim.. Yatarken kahvemi içtim..
Veee hala bişey yemedim.. Sabah kahve yeşilçay takıldım.. şimdi yemek söyledik, nohut ve pilav yiycem..
Süper adacım.. dene bakalım aynı şekil birkaç gün daha..
..
Valentin, 30 days level 1 e 3 gün dayanabilmiştim, oturup kalkarken inliyodum resmen.. o fena gerçekten.. Killer Abs o kadar fena değil.. 2 gündür yapıyorum bende, çok zorlanmadım.. Peşindende, 40-50 kez step&twist yapiom, sonra normal twist 100 - 150 gibi.. sonrada 10-15 er kol arka ve omuzlarımı çalıştırıyorum dumble la.. 15 gün vaktim var.. 2 gün yapıp 1 gün ara vermeyi düşünüyorum.. Sanki de hemen sıkılaşma başladı gibi hissediyorum kendimi.. Siz ne dersiniz.. başka neler yapiim pratik öneriniz varsa sevinirim.
Bebeeeemmm, biz gazı veriyozda sen tutmuyon hiç.. Fiyyyuuuuuuuutttt diye kaçıyo gaz.. :)))
Şaka maka sevindim tekrar eski kararlılıkta geri dönmene..
Ikey süperrrrr evet taarrtildim fa söylemesem olurmukatilirin tabisiiii
Selam kızlarrrr..
Ohhh, afiyet bal şeker olsun.. İftar öncesi tam pil bittiği an ama oyalanmak için yürüyüş iyi bir fikir bencede, umarım yapabilirsiniz..
Menu süper canım, beyinde acıkma ve susama merkezleri birbirine çok yakın diye duymuştum. Aslında çoğu insan susadığında bu yüzden acıktığını sanırmış.. Açlık hissedince önce su içmek şart bence..
Manyak semo.. :))) Killer abs mı yaptın sende? Sona doğru yormaya başlıyor.. Ben dün de yaptım, sanki 2 günde fark oldu gibi, daha dinç hissediyorum kendimi.. Bu gün yapmiim diyorum, tartı rahatlar belki biraz yarına..
Kuzum.. Dün o kadar şey konuştuk, ne yemesi yawww.. yedinmi gerçekten.. çok ayıpladım walla.. Canını sıkan başka bişeymi var acaba.. Niye kendine kötülük yapıyorsun böyle?
Hoşgeldin aydo.. Ben 1,63 üm, 72 ile başladım.. şimdi 60 ta geziyorum.. Şubatta başlamıştım.. yavaş oldu ama kalıcı olması için uğraşıcam..
58-59 görmek niyetindeyim, bakalım.. Umarım sende verirsin fazlalıkları hemencecik..
Bu arada bahsettiğin patates diyetinde yoğurt yok.. Sadece haşlanmış patates, sabah öğlen 2, akşam 3 patates.. Ama çok fena oluyor. ben de az light süt ve limonla, çok azcıkta tuz serpip püre gibi yiyordum..
semo ,valantine ,masumm hoşbulduk :)
yasım 36 ıdeal kilom 60 şu anda 72.6 kilodayım ...son 2 ayda hızlıca aldım kiloları 64 den 73.4 'e sormayın neler yemedimki bu yasa kadar gördüğüm top kilom ...size planımdan bahsedeyim yoğurt ve patates diyeti yapıyorum aslında patates diye geçiyor diyet ama ben yogurtla ancak yiyebiliyorum 1. günde 800 gram vermişim sanırım ödem gidiyor ..bir 6-7 gün bunu yapacagım arkasından diyetisyene parasını verip gidemediğim 3 haftam var onları tamamlayım sizinle devam edeceğim arkadaşlarımmm sakın beni bırakmayınsize en azından yaptığım patates diyetininin sonucunu söylerim işe yarayan birşeyse verirsiniz ...
listeye baktım arkadaşlar çok güzel kilo verenler olmuş tebrik ediyorumm aferin size
Valentin, 30 days level 1 e 3 gün dayanabilmiştim, oturup kalkarken inliyodum resmen.. o fena gerçekten.. Killer Abs o kadar fena değil.. 2 gündür yapıyorum bende, çok zorlanmadım.. Peşindende, 40-50 kez step&twist yapiom, sonra normal twist 100 - 150 gibi.. sonrada 10-15 er kol arka ve omuzlarımı çalıştırıyorum dumble la.. 15 gün vaktim var.. 2 gün yapıp 1 gün ara vermeyi düşünüyorum.. Sanki de hemen sıkılaşma başladı gibi hissediyorum kendimi.. Siz ne dersiniz.. başka neler yapiim pratik öneriniz varsa sevinirim.
Bebeeeemmm, biz gazı veriyozda sen tutmuyon hiç.. Fiyyyuuuuuuuutttt diye kaçıyo gaz.. :)))
Şaka maka sevindim tekrar eski kararlılıkta geri dönmene..
semo diyetisyene zaten gitmiştim 1 hafta devam ettim sonra bıraktım tatlım ...parayıda verdim tabi bu sebepten 3 haftayı gidip tamamlayayım diyorum ...kan grubum A RH + varmı öneriniz bunun için
beni listenize ne zaman ekleyeceksiniz diyetisyenden sonramı dahil olurum ....yoksa hemenmi şayet hemen olursa
73.4 ile başladım
1.gün 72.6 800 gram kilo kaybı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?