hic duymadin mi bebeeem?
genellikle afyonlu, eskisehirli ler yapiyor canim. yesil mercimekli oluyor citir citir boyle :) dur resim atam
Eki Görüntüle 1169778
Eki Görüntüle 1169780
Eki Görüntüle 1169782
hic duymadin mi bebeeem?
genellikle afyonlu, eskisehirli ler yapiyor canim. yesil mercimekli oluyor citir citir boyle :) dur resim atam
Eki Görüntüle 1169778
Eki Görüntüle 1169780
Eki Görüntüle 1169782
kaşar, yemem krem peynir yemem
kaşar yiyceksme lıgyt alırım..
normal bildiign beyaz peynir yerim
ben kaloriye degilde daha çok glisemin endeskine bakıyorum cnm yiyeceklerin
Hele marifetli geline bakın...
Saban öğlen bunları tırtıkladın demek.İyi sadece 300 gram almışsın pek bi kalorili gadınım bunlar:26:
semo allah seni davul etsin emi birde resim koymuşşş
ben kaçar kızlar k.i.b menümü yazmadım sanırım yazıp kaçaym
İmrendim yaaa.. tarifini de yazarmısın bebem.. daha önce duymadım da, görmedim de walla.. ama nefis duruyor..
günaydınnn kızlarrr
bugun nerdeyse 100 gram vermişim demekki patates diyeti yaparkende abartmamak lazımmış onu anladım üzerine yogurtla iyi gidiyordu gerçi dün ben kaşarlı domates çorbası meyve yogurtlu patates ve sonrasındada tadına bakayım diye yeni yaptıgım mercimek çorbası içtim abarttım ...bugun daha dikkatli olacagım bakalım liste dışına çıkmayacagım sadece patates ve üzerine az yogurt la yemeyi düşünüyorum ...yogurdu az tutacağım tabi bakalım patates diyetindeki sonuç ne olcak merak ediyorum tabi ilk gün 800 gram gidince şımardım biraz artırdım yemeyi ...allahtan aç kalınmıyor bu diyetle zaten 1 haftalık bir durum :)
semo günaydın kan grubuna göre süt ürünleri ve et öylemi dikkat edeyim bakayım bunun içinde yoğurt varmıydı ? süt ve peynirmi sadece
Yaaa sorun bende mi kizlar yada sizdemi
ben mi cok geziyom, sizmi hic gezmiyonuz??? :-D
Dün aksam arkadasima gittim, izine yolcu et beni dedi papaz bir suru sey hazirlamis bana gider ayak.
Onu size dogru yolculadim, ohhh miss memlekete gidecek, 2ay bu kokmus belcika yi gormicek özendim valla.
(bugunde bana misafir gelebilir, yemekli degil ama kahve icmeye, esimin kuzeni ve e$i. )
Bende 9cu ayda izine geliyorum insallah, Allah nasip ederse :) Biletleri sali gunu kesicek kocis.
bekle beni canim guzel turkiyem, burnumda tutuyo valla memleket kokusu.
günaydınnn kızlarrr
bugun nerdeyse 100 gram vermişim demekki patates diyeti yaparkende abartmamak lazımmış onu anladım üzerine yogurtla iyi gidiyordu gerçi dün ben kaşarlı domates çorbası meyve yogurtlu patates ve sonrasındada tadına bakayım diye yeni yaptıgım mercimek çorbası içtim abarttım ...bugun daha dikkatli olacagım bakalım liste dışına çıkmayacagım sadece patates ve üzerine az yogurt la yemeyi düşünüyorum ...yogurdu az tutacağım tabi bakalım patates diyetindeki sonuç ne olcak merak ediyorum tabi ilk gün 800 gram gidince şımardım biraz artırdım yemeyi ...allahtan aç kalınmıyor bu diyetle zaten 1 haftalık bir durum :)
semo günaydın kan grubuna göre süt ürünleri ve et öylemi dikkat edeyim bakayım bunun içinde yoğurt varmıydı ? süt ve peynirmi sadece
Herkese GÜNAYDINNNNEvet dostlar bir tartı günün de daha toplanmış bulunuyoruz bu vesile ile emeği geçen herkese teşekkürler ederim.Efenim Pazartesi 71 kg idim an itibari ile dünkü yediğim sandviçler sağolsun 70 kg'ım....Gazamız mübarek olsun.Gelsin bakalım değerler....
Sen geziyorsun.Göbek bağın neredeydi şekerim senin?
İstanbul'a gelirsen buluşalım Semocan
dün o kadar spor yaptım maydanoz suyu içtim ama dün sabah tartıldığımla aynıyım) -500 bunada şükür ne yapalım çünkü regli haftam sanırım şişkinlik var....ama 17.00 dan sonra hiç bir lokma yememek işe yarıyor gerçekten... )
Tebrikler adacım.. -500 de gayet iyi regl öncesi..Canım öncelikle aramıza hoşgeldin))
Bende kan grubuna dikkat edenlerdenim benim kan grubu 0+ gerçekten doğru dikkat edip diğer şeylerden yediğinde kilo almıyorsun sabit kallıyorsun ben denedim. ben yoğurt ve peynir hastası biriydim günde iki kase mutlaka ama mutlaka yerdim şuan haftada bir yiyiorum... diğer kaçamaklarım olsada kilo almıyorum aynı kalıyorum...mesala bize 0+ yumurta yenmemeli diyor ben haftada 1 yiyorum önce iki günde bir yerdim.. ufak değişiklikler işe yarıyor...patates diyetine bende heveslendim ama bir gün yiyebildim patatesi normalde hiç sevmem arada patates salatası olursa yerdim. dayanamadım bıraktım))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?