iş yerine gelecek en son şey geldi
hamur kızartması
patronum elind ebir tabak kabur ile belirdi kapıda evden getirmiş oyşşş çok laızmdı sankii
Sen de göstermiyosun yaşını bence.. Akşam annemde beni yemeğe çağırmıştı, bizimki nazlandı, benim de işime geldi, aç aç oturdum evde..nesil cidden , bizim yememiz kadar seninde yememen garip ama bu kadarda az yemek hiç iyi dgeil ki ya:26::26::26:
valla yedim ya , anneme gittim çocukları almaya baktım pilav yapmış salata filan poça yapmış birde kek gibi ama mayalısını düşün
onuda yedim
ama bugün toparladım , ya canımı sıkan bişiy yokta bir yemeye başlayınc asonu böyle oluyor işte
83 dogumluyum cnm ben
Bebeğim ben de aslında sen gibi düşünüyorum, o yüzden de canım ne isterse erken saatlerde makul ölçülerde yedim hep ama, bu hafta yine bi tartı harekete geçsin diye kastım bu kadar.. şimdi de 60 ta takılıp kaldım.. sonra yavaş yavaş artırırım.. Kahve bana kafa yapıyor walla.. çarpıntı filan yok öyle bişey.. uykumu da kaçırmıyor, iyi anlaşıyoruz..NES, Çok az yiyorsun gerçekten hani kalıcı kilo sağlamakta zorlanmazmısın ??? çünkü birden yemeye başlayınca hızlı kilo geliyor çünkü öbür boyu böyle yiyemezsin kiii :26::26::26: ben buyüzden yemeyi çok kesmiyorum yaşam şekline çevirmeye çalışıyorum ...yanii öğle akşam aksatmadan saatinde yiyiyorum .. kahve sende çarpıntı yapmıyor mu bende yapıyor ....
OK, ip te iyi fikir.. onu da ekliim ben en iyisi.. :)eneee taramali tüfegim gelmis
bi solukta herkese cvp yazmis, bayiliyom ya ben bu citir hatuna
ohaaa daha ne yapacan kiz :-D bu yaptiklarin yeter zaten, aa yada ip atla bebeeem oda acipp yoruyor ha.
hahaha valla bilmiyom sekerim, jullian yazidim youtuba. Level 1 cikti karsima onu yaptim :)
bugunde yapicam kesin
Patates diyetinde mantık günlük 750 - 800 kalori sınırlaması.. sen yoğurtla yükseltiyorsun.. hemde biri kh biri protein, ters tepmesin sonra, dikkat et bence..NesilD hoşbulduk ..evet patates diyetinde aslında yogurt yok ama yiyebilinecek gibide değil bende haşlanmış patatese yoğurt katarak yiyorum uzerine pul biber nane valla çok hoş sanki bana mantıakşam 17. den sonra yemeyenler olaraktan sabah öğlen akşam yenecek son öğün 17. olacak dimi yani 3 öğün tamamlanacak ...bu arada yenilenlerede dikkat ediliyor sanırım spor diyet devam öylemi?tatlı falan yenmiyor dimi arada yense süper olacakta
Süper, yarın sürpriz yapacan yani.. :)))Sellam kizlar, bugün cok güzel sayillar gördüm tartida mutivasyon yerinde anliycagniz
Öylenciyim ise gidicem birazdan hemen yediklerimi yazim.
Sabah:2 dilim ekmek,krem peynir,zeytin,cheeriy domates,cay
Arada:1 yesil elma,3 taze kayisi
Öylen:1 cay b dan pirinc lapasi yaptim icine yogurt katip yedim.
Aksamada sadece yogurt yemeyi düsünüyom.
Heh şöylleeee.. bi daha bulamazsın bu kadar fıstığı bu arada.. 2 seçeneğin var, ya dewam, ya dewam..He yaaaaa kendime kizdim dedim olm sen bu tayfayi nerde bulcan yine buraya kadar geldin devam et diye sobra gaza geldim/D]
Şaka gibi masum yaaaa.. ''Allahım, sınav mı bu?'' demişindir içinden.. :)))iş yerine gelecek en son şey geldi
hamur kızartması
patronum elind ebir tabak kabur ile belirdi kapıda evden getirmiş oyşşş çok laızmdı sankii
Ayyy, neler yedin kızzz.. neler yapıyon bakiim sen misafirlerine.. :)) Çorba iyi fikir bence de..kizlar aksam 5te sadece, kucuk paket cabuk corba icicem.
Cunku bugun sabah ve oglen, dunden kalanlari yedim :)
Bugun 2 litre su.
3 tane yesil cay.
30 dakika jullian yapicam.
offf deme yaaa.
benim is arkadasida simdi, yukardan pasta getirdi... dogum gunuymus
Sen de göstermiyosun yaşını bence.. Akşam annemde beni yemeğe çağırmıştı, bizimki nazlandı, benim de işime geldi, aç aç oturdum evde..
Bebeğim ben de aslında sen gibi düşünüyorum, o yüzden de canım ne isterse erken saatlerde makul ölçülerde yedim hep ama, bu hafta yine bi tartı harekete geçsin diye kastım bu kadar.. şimdi de 60 ta takılıp kaldım.. sonra yavaş yavaş artırırım.. Kahve bana kafa yapıyor walla.. çarpıntı filan yok öyle bişey.. uykumu da kaçırmıyor, iyi anlaşıyoruz..
OK, ip te iyi fikir.. onu da ekliim ben en iyisi.. :)
Bu arada hangi jillian ı yaptığına bi dikkat et bakalım, ilk çıkansa çok hamlatması lazım aslında ama.. yarın link at bize bakalım bi..
Patates diyetinde mantık günlük 750 - 800 kalori sınırlaması.. sen yoğurtla yükseltiyorsun.. hemde biri kh biri protein, ters tepmesin sonra, dikkat et bence..
Süper, yarın sürpriz yapacan yani.. :)))
Heh şöylleeee.. bi daha bulamazsın bu kadar fıstığı bu arada.. 2 seçeneğin var, ya dewam, ya dewam..
Şaka gibi masum yaaaa.. ''Allahım, sınav mı bu?'' demişindir içinden.. :)))
Ayyy, neler yedin kızzz.. neler yapıyon bakiim sen misafirlerine.. :)) Çorba iyi fikir bence de..
Hangi videoyu yaptığını yaz sabah bana.. bi de ip atla sende.. :)) OK ?
yeme bende yemiyorum çünkü,
Sen de göstermiyosun yaşını bence.. Akşam annemde beni yemeğe çağırmıştı, bizimki nazlandı, link at bize bakalım bi..
Patates diyetinde mantık günlük 750 - 800 kalori sınırlaması.. sen yoğurtla yükseltiyorsun.. hemde biri kh biri protein, ters tepmesin sonra, dikkat et bence..
haklısın aslında canım ama başka türlü gitmiyor gerçekten ama 1. gün 800 gram verdim bakalım yarın ne olacak ...yazacağım zaten ben biraz araştırdım yoğurtla falan yiyerek verenler var bende deniyeceğim ...
semocum tamam canım listeye 1 hafta sonra eklersin beni sorun değil hem ben bu arda sizi daha iyi tanımış olurum tabi sizde beni
kan grubunda kırmızı et gerçekten kilo aldırıyor ama kuzu eti yediğimde verebiliyorum omega 3 var denedim...balık yendiğinde nasıl veriyorsak aynı ...tavuktada kilo verebiliyorum ama peyniri çok seviyorum buğünlerde yogurt yiyorum bakalım buna göre ne olacak durumum görecegiz :)
haklısın aslında canım ama başka türlü gitmiyor gerçekten ama 1. gün 800 gram verdim bakalım yarın ne olacak ...yazacağım zaten ben biraz araştırdım yoğurtla falan yiyerek verenler var bende deniyeceğim ...
semocum tamam canım listeye 1 hafta sonra eklersin beni sorun değil hem ben bu arda sizi daha iyi tanımış olurum tabi sizde beni
kan grubunda kırmızı et gerçekten kilo aldırıyor ama kuzu eti yediğimde verebiliyorum omega 3 var denedim...balık yendiğinde nasıl veriyorsak aynı ...tavuktada kilo verebiliyorum ama peyniri çok seviyorum buğünlerde yogurt yiyorum bakalım buna göre ne olacak durumum görecegiz :)
Evet ya bende peynir delisiyim
yogurt yine idare eder canim, ama süt feci aldiriyor.
Sute ve ete dikkat edersen zaten yetiyo. Ama inek sutunu cok iciyorsan eger, onu soya sutu ile degistir. (bitkisel sut, icinde kalsiym var)
yani kalsium suz kalma
kizlar aksam 5te sadece, kucuk paket cabuk corba icicem.
Cunku bugun sabah ve oglen, dunden kalanlari yedim :)
Bugun 2 litre su.
3 tane yesil cay.
30 dakika jullian yapicam.
hahaha sakatlik bende diyosun yaniiii :))) hahaha yok kiz ne bilim karinin yaptigi gibi yaptim bende :)
3-4 gundur sigara molalarimda, bacak hareketleri falan yapiyom. Acaba diyorum, bacaklarim alistimi azcik :)
kendime ceza verdim, dun yedigim icin ondan yaptim ama iyikide yapmisim :) ondan onceki gune karsilik sadece + 300 dum :)
bugunde yapicam insallah.
Ehhh sen naptin minik kus, gittinmi tenise veya yuzmeye
Kizlar günaydinnn :))))
Kahvaltimi yaptimm bugün kararliyim azimliyim ba na ne yapicam yapicammmmmmm basaricammmm hep birlikte sizle bana gaz verin la :)
Kahvalti 2 yunurta biraz zeytin peynir sucuk vardi viraz yidim ve 1 dlm peynir
evet cok yemisimama yapcak bisey yok.
dukan degilde karbonhidrat diyeti daha sevimli geliyor bana :26:
tatile gidicme brid eincelmek istiyorumm göbk ve simitler gidiyor proteinde ben iki ögün yiyorum zaten aradada süt veya ayran ekliycem yapak mııı
Valentin, 30 days level 1 e 3 gün dayanabilmiştim, oturup kalkarken inliyodum resmen.. o fena gerçekten.. Killer Abs o kadar fena değil.. 2 gündür yapıyorum bende, çok zorlanmadım.. Peşindende, 40-50 kez step&twist yapiom, sonra normal twist 100 - 150 gibi.. sonrada 10-15 er kol arka ve omuzlarımı çalıştırıyorum dumble la.. 15 gün vaktim var.. 2 gün yapıp 1 gün ara vermeyi düşünüyorum.. Sanki de hemen sıkılaşma başladı gibi hissediyorum kendimi.. Siz ne dersiniz.. başka neler yapiim pratik öneriniz varsa sevinirim.
Bebeeeemmm, biz gazı veriyozda sen tutmuyon hiç.. Fiyyyuuuuuuuutttt diye kaçıyo gaz.. :)))
Şaka maka sevindim tekrar eski kararlılıkta geri dönmene..
iş yerine gelecek en son şey geldi
hamur kızartması
semo sanırım ben buna pek dikkat edemeyeceğim süt içerim ama az yogurt peynir daha çok yiyorum ...kesmeyeceğim artık başka şekilde yöntem bulmaya çalışıyorum inşallah tutarda mahrum kalmam
ama sen işe yarıyor diyorsun sanırım yinede düşüneyim bii ucunda kilo verme var
Anam daha ne kadar yicen Semocanyiter ya yiter
Evet Nesil'inde dediği gibi ne yaptın misafirlerine.Ama Nesil okumasın sen sadece bize yaz
Çok değil aslında diğer öğünlerinde dengelemişsindir umarım
Üç öğün protein ara öğünlerde de ayran içelim hımmm?Yarın başlayalım mı?Köfte yapayım ekmeksiz 3 adet yerim her öğünde...Aynı şeyleri yiyelim bakalım nasıl farkediyor farklı bedenlerde..Ben uyarım sana sen yaz öğünlerini...
Nesil valla Victorias Secret melekleri bir de sen yaza böyle hazırlanıyorsundur.Canım okurken bile yoruldumEvet pek tembelim bu aralar...
Göz hakkı denilen bi'şey var
bende peynir delisiyim kızlar ya pınarın kahvaltım peyniri çok güzel..
Kızlar ben ne yiyimm şimdi yaaa..
Saat 14:30 gibi galiba pilav üstü nohut yedim biraz.. Hala acıkmadım..
Günü kapatıımi, yoksa kendimi zorlayıp bişey yesemmi, bilemedim yaa..
bende victori secret meleklerinden biri olmag istiyom valentiiinnn :-DDDD
isotlu yogurmali kisir yaptim, salata yaptim, peynirli pohca, sucuklu kasarli milföy yaptim, ve mercimekli bükme :)
Veee önceki aksamdan bol kaymakli tiramisu yaptim :)
beni yii nesil
Tühhhh.. Bak okudum yanlışlıkla..
Ben en iyisi isotlu yogurmali kisir, salata, peynirli pohca, sucuklu kasarli milföy ve mercimekli bükme yiyyiiimmm..
:26:
Kız mercimekli bükme ne ki.. duymadım daha önce.. kulağa hoş geliyor..
Mercimek köftesi diil dimi?
Kızlar ben ne yiyimm şimdi yaaa..
Saat 14:30 gibi galiba pilav üstü nohut yedim biraz.. Hala acıkmadım..
Günü kapatıımi, yoksa kendimi zorlayıp bişey yesemmi, bilemedim yaa..
bundan 3 sene once ben fitnesse nerdeye hergun gidiyordum.
o aralar, kucuk kutu sute dadandim, fitness ten sonra sut iciyordum. Zayiflama falan olmuyordu, halbuki deli gibi spor yapiyordum. sonra anladimki sutten oluyormus. et yedigimin ertesi gunu tartida hep arti oluyor bende
bende victori secret meleklerinden biri olmag istiyom valentiiinnn :-DDDD
isotlu yogurmali kisir yaptim, salata yaptim, peynirli pohca, sucuklu kasarli milföy yaptim, ve mercimekli bükme :)
Veee önceki aksamdan bol kaymakli tiramisu yaptim :)
masum, peynirin kaloride cok haaa, peynir deyip gecme
Anam daha ne kadar yicen Semocanyiter ya yiter
Evet Nesil'inde dediği gibi ne yaptın misafirlerine.Ama Nesil okumasın sen sadece bize yaz
Çok değil aslında diğer öğünlerinde dengelemişsindir umarım
Üç öğün protein ara öğünlerde de ayran içelim hımmm?Yarın başlayalım mı?Köfte yapayım ekmeksiz 3 adet yerim her öğünde...Aynı şeyleri yiyelim bakalım nasıl farkediyor farklı bedenlerde..Ben uyarım sana sen yaz öğünlerini...
Nesil valla Victorias Secret melekleri bir de sen yaza böyle hazırlanıyorsundur.Canım okurken bile yoruldumEvet pek tembelim bu aralar...
Göz hakkı denilen bi'şey var
Tühhhh.. Bak okudum yanlışlıkla..
Ben en iyisi isotlu yogurmali kisir, salata, peynirli pohca, sucuklu kasarli milföy ve mercimekli bükme yiyyiiimmm..
:26:
Kız mercimekli bükme ne ki.. duymadım daha önce.. kulağa hoş geliyor..
Mercimek köftesi diil dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?