Günaydın aşkilotammm..günaydın kızlar bildirim günü bugün mü oldu?
Günaydın fıstıklar..
Ben aynı çıktım yaaaa.. Biraz kabız gibi oldum, bi de çok yüklendim kaslarıma, o yüzden sanırım..
İşin kötüsü ben şimdi ne zaman regl olacağımıda bilmiyorum..
Geçen ay 13 Haziranda olmuştum, şu an erken ama elim yüzüm şiş uyanıyorum.
Yatarken gördüğüm kiloyu sabah ta görüyorum..
Akşam bişey yemedim, biraz fındık fıstık kemirdim.. Kahve ile final yaptım..
Sabah 2 kaşık yoğurda 3 erik doğradım yedim, bayaa acıkmıştım..
Birazdan da yine kahve içerim sanırım.
eskisehire gidicez önce, esimin memleket (gecen sene daire aldik ordan) onun icine mobilya vs almak istiyoruz.
Ordan kayseri ye bizim akrabalara gidicez.
(eger paralar bitmezse istanbula ugramak istiyorum, ama mobilya vs ne kadar tutcak bi fikrimde yok)
kızlar 69 çıktım gelde sinirlenme yaaa(((
listeyi artık cumalaır yapalım benceede yaa , zaten ben cuma tartılıyorum siz kendinzii düşünün dermişim..
nesilcim bende akşam gördügüm rakamı sabahta görüyorum neden kii
Kayseriye gidine kadar ver biraz kilo...Mantı çok kilo aldırıyor insana.Farkındayım ramazana kitlendiğinin bazen diyete karar verdiğim günün öncesinde bende oldukça yerim.Sanki vedalaşıyoruz hay Allahım :)
Önümüzde ki hafta toparlarsın kaybedip hırsını yemeğe dadanma battı balık yan gider diye masum..
ada81 hoşbulduk canım
semoş sağol liste için canım gerçekten yazılanlar mantıklı çünkü ne zaman tavuk yesem ayarında tabi birde balık kilo veriyorum
biraz dikkat edeyim bakalım ..yogurt serbestmiş allahtanda rahatlıkla yıyecegım ..
Kayseriye gidine kadar ver biraz kilo...Mantı çok kilo aldırıyor insana.Farkındayım ramazana kitlendiğinin bazen diyete karar verdiğim günün öncesinde bende oldukça yerim.Sanki vedalaşıyoruz hay Allahım :)
Önümüzde ki hafta toparlarsın kaybedip hırsını yemeğe dadanma battı balık yan gider diye masum..
kızlar 69 çıktım gelde sinirlenme yaaa(((
listeyi artık cumalaır yapalım benceede yaa , zaten ben cuma tartılıyorum siz kendinzii düşünün dermişim..
ada, kızlar
hangı gunu olsun tartı gunumuz?
Cuma cumartesı? Sız nasıl ıstıyorsunuz, benım ıcın fark etmez
ada, kızlar
Ya bebeğim haklısın belkide ondandır yaa..Canım sen tatile çıkacaksın ya regl düşünüyorsun düşündükçe stres olursun olmazsın bırak rahat kendini aaaa durrrr rezene iç rezene hemen adet olmanı kolaylaştırıyor.. ben her adet döneminde yaklaşınca iki kocaman bardak içerim ... Ben regl olamıyorum diye iyice araştırıyorum denendi yaniiii...)) Ama aktardan al kendin kaynat iç öyle sallama pek faydası olmuyor....Rezene şişliğe iyi geliyor.
Regl oldunmu hayatım sen? dün olcam diyodun, +1000 normal yani tam zamanıysa.. moralini bozma..kızlar 69 çıktım gelde sinirlenme yaaa(((
CUMAAAAAAAAAA.. ctesileri çok stres yapıyodum ben nedense.. Sonrada kahvaltıda kepekli poğaca ısmarlıyodum kendime..ada, kızlar
Ya bebeğim haklısın belkide ondandır yaa..
Benim ayarım kaçtı ya geçen ay iki kez oldum.. neredeyse 10 gün sürdü bide.. Tarih olarak 12-13 Temmuzda olmam lazım ama daha erken olsun istiyorum. ya olmazsa rezil olcak tatilim.rezene biraz erkene alırmı sence..
şimdi geciktirici içsem, (bitince hasta olunuyomuşya) 4-5 temmuzda ilaç biter 1 hafta vaktim kalır..
Kızlaaarrr, uygulayımmı bu planı, ne dersiniz, acil fikir yardım lazım.. ilk plan kıçımda patladı biliyosunuz.. :))))
Regl oldunmu hayatım sen? dün olcam diyodun, +1000 normal yani tam zamanıysa.. moralini bozma..
Ben de aynı rakamı görünce o yüzden kastım yine, 1 hafta önceden şişkinlik başlıyor ya o bakımdan yani.. :)
CUMAAAAAAAAAA.. ctesileri çok stres yapıyodum ben nedense.. Sonrada kahvaltıda kepekli poğaca ısmarlıyodum kendime..
Bu gün sıradan davranabiliyorum.. Rahatım..
ay nesil seninnn reglin pek karıştı ya vallaa e şimdi sen oldunsa 13 gibi
temmzuda olcan öyleysee? tatil ne zmandı ki btimezmi tatile kadar
benim reglim olmadı cnm dün olmam gerekiyordu
Ya bebeğim haklısın belkide ondandır yaa..
Benim ayarım kaçtı ya geçen ay iki kez oldum.. neredeyse 10 gün sürdü bide.. Tarih olarak 12-13 Temmuzda olmam lazım ama daha erken olsun istiyorum. ya olmazsa rezil olcak tatilim.rezene biraz erkene alırmı sence..
şimdi geciktirici içsem, (bitince hasta olunuyomuşya) 4-5 temmuzda ilaç biter 1 hafta vaktim kalır..
Kızlaaarrr, uygulayımmı bu planı, ne dersiniz, acil fikir yardım lazım.. ilk plan kıçımda patladı biliyosunuz.. :))))
Regl oldunmu hayatım sen? dün olcam diyodun, +1000 normal yani tam zamanıysa.. moralini bozma..
Ben de aynı rakamı görünce o yüzden kastım yine, 1 hafta önceden şişkinlik başlıyor ya o bakımdan yani.. :)
CUMAAAAAAAAAA.. ctesileri çok stres yapıyodum ben nedense.. Sonrada kahvaltıda kepekli poğaca ısmarlıyodum kendime..
Bu gün sıradan davranabiliyorum.. Rahatım..
Anladım canımcım, teşekkür ederim.. Aklımda olsun yinede.. :)canım hiç ilaç tecrübem yok denemedim ama rezene erken olmanı sağlar ama en fazla 1-2 gün o kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?