Olsun anteplim spor olsunda nezaman olduğu farjetmez.iftar ve sahur menülerinde güzel ılmuş.mümkün olduğy kadar az yiyip ramazanı güzel bir şekilde kapatalım.Zeyasım ben gündüz yaptım spor misafir var diye yapamaım iftardan öne]
Ben bu gruba dahil olmak istiyorum kizlar... Bende diyete basliyorum ne yapalim Cuma boy kilo yazarak mi baslaniyor?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olsun anteplim spor olsunda nezaman olduğu farjetmez.iftar ve sahur menülerinde güzel ılmuş.mümkün olduğy kadar az yiyip ramazanı güzel bir şekilde kapatalım.
Hoşgeldin ieyildiz kendinden bahset biraz kilo boy yaşgruba dahil olabilmen için düzenli paylaşım yapmalısın.bizim ve senin motivasyonun için bu çok önemli.biz çok iyi bir grup olduk güzel kilolar verdik sende istediğin kiloya hemencik ulaşırsın inş.1 hafta düzenli paylaşumdan spnra listeye girebilirsin
Merhaba kızlar hayırlı ramazanlar bu site sayesinde 1 ayda 7 kilo verdim çok zorlandığım zamanlar oldu artık bende sizin desteğinizle geri kalan kilolarımı vermek istiyorum benide gruba dahil edermisiniz
Olsun anteplim spor olsunda nezaman olduğu farjetmez.iftar ve sahur menülerinde güzel ılmuş.mümkün olduğy kadar az yiyip ramazanı güzel bir şekilde kapatalım.
Hoşgeldin ieyildiz kendinden bahset biraz kilo boy yaşgruba dahil olabilmen için düzenli paylaşım yapmalısın.bizim ve senin motivasyonun için bu çok önemli.biz çok iyi bir grup olduk güzel kilolar verdik sende istediğin kiloya hemencik ulaşırsın inş.1 hafta düzenli paylaşumdan spnra listeye girebilirsin
Tabiki hoşgeldin aramıza
Tekrar hoşgeldiniz bence insan hissettiği yaştadırMerhabalar herkese,
Grupta biraz yasli kalabilirim 42 yasindayim. Evliyim 2 kizim var. Biri 13 digeri 5,5 yasinda. Yillarca Gazeteci olarak calistim. Bir donem (8 yil kadar) gurme ve organik gida uzerine kendi isimi kurdum. Son 3 yildir calismiyorum. Yari profesyonel olarak Fotografcilikla ilgileniyorum. Facebook da 7 Kadin Istanbul adi ile proje grubumuzu gorebilirsiniz. Istanbul da yasiyorum.
Gelelim diyet ile ilgili kisima : ben 172 cm boyundayim. 69-70 kg arasi da gidip geliyorum. 70 demek daha digru olur. 5 kg vermek cok istiyorum.
Herkese kolay gelsin sevgiler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Heyy kizlar galiba bugün biraz fazla kacirdimm
Sahur da :
1 nektarin
Iftarda 1 zeytin 3 mini lahmacun bikactane cigköfte 1 kasik manti 1 kase mercimek corbasi ;(
günaydınnnn
gıcık pazartesi , yorgunum yogunum
Tabiki hoşgeldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?