Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Sabah 11.00 da kalktim
1 dilim taze ananas
1 kutu activia yogurt
1 bardak nescafe

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar sizde regl öncesi şişnlikte ne kadar kilo fark ediyor ???? reglime 2 gün kaldı acayip şişiim ve tartıda moralim bozuldu (((

Teşekkür ederim canım bu arada benim boyum 160 kilom 63 hedef 58 inşallah verecem bu pis kilolari

Slm kızlar... dün iftarda biraz fazla kaçırdım ajşam olunca o açlıkla sıcacık yumurtalı pide olunca tutamadım kendimi.ama eşimle anlaştık ajşamları pide almıcaz artık ekmeği minumun düzeyde tüketmem lazım.

En az 2 kilo fark ediyor bazılarında 3-4 kilo bile oluyormuş çok sinir bozucu şimdi benimde reglim malesef hiç oruç tutamadım

saol canım , ayyy karnım çok şiş benden önce gidiyor ))) Aramıza hoşgeldin inşallah bu kilolardan kurutlacağız ....

kızlar sizde regl öncesi şişnlikte ne kadar kilo fark ediyor ???? reglime 2 gün kaldı acayip şişiim ve tartıda moralim bozuldu (((

Benim 1 kilo fark eder.Kaç kilo fark var ada sabah tartıldığında?

Pideye dayanmak cidden çok zor en iyisi eve almamak doğru

Teşekkür ederim canım bende kendimden biliyorum geçenlerde birgün tartıldım 63 tüm 2 gün sonra yine bi bakim dedim şok yaşadım resmen 66 çıktım deli recektim ya internetten araştırdım regl döneminde ödem oluştuğu için birkaç kilo fazla çıkıyormuş derin bir oh çektim

UHUUUU kizlar, herkese iyi haftalar dilerim
Yeni gelen kizlar sizde hosgeldiniz aramiza.

Selam fistik, hahaha aynen bende piskolojik olarak yedim ramazan baslamadan soyle bi 4-5 gun kacirdim valla
Eveeet canim gayseriliyim ben :)

Zeyaasss ben anca bugun kendime gelebildim. 2 gundur uyku duzenim falan karisti bozuldu derken iyi degildim...
Bugun toparladim cok sukur. Bugun iftardan once sporda yapicam, 2gundur yapamadim.
kiz ben az yiyorum ama cok yemis gibi acaip rahatsiz oluyorum sende oylemisin? hihi bide sigara yi resmen 1 tane iciyom iftardan sora :)))

Günaydın kızlar

Sahur:2 Dilim ekmek 1 yumurta 1 domates beyaz peynir az karpuz

kiz cadiii, nerelerdeydin sen?

Son düzenleme:
saol canım , ayyy karnım çok şiş benden önce gidiyor ))) Aramıza hoşgeldin inşallah bu kilolardan kurutlacağız ....

ada benim karnimda benden once gidiyor, sanirim bagirsaklarim tas gibin oldu :-D

Benim 1 kilo fark eder.Kaç kilo fark var ada sabah tartıldığında?
Pideye dayanmak cidden çok zor en iyisi eve almamak doğru

naber minik kusum?

zeyasss bagirsaklarin iyimi canim? nasillar kendileri? :-DDD

Oglen:
1 kase manda yogurdu
1 porsiyon zeytinyagli barbunya
1 dilim esmer ekmek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slmm canım ben şimdilik iyi gidiyorum semocum ya sabah tartılıyorum bide akşam iftardan önce 1 kilo farketti bile ama dün biraZ kaçırdım ama genel olarak iyiyim.

zeyasss bagirsaklarin iyimi canim? nasillar kendileri? :-DDD

Bağırsaklarım çok iyi semoş allaha şükür seninkiler kötü heralde.salata yiyorum bol bol akşamları sende yi...

ada benim karnimda benden once gidiyor, sanirim bagirsaklarim tas gibin oldu :-D

naber minik kusum?

Reyiz,yoktun özledik

Eşim oruç tutuyor... Ramazan akşamları Valentinin tatlıyla imtihanı başladı :18:

Kabak ye şekerim bağırsakların için.Kalorisi çok düşük...

Sahur: 1 dilim kadar ekmek içine azıcık tahin helvası(ilk 2 gün zeytin peynir yumurta falan yemiştik sabahları midem çok ağrımıştı bugünkü orucumu tahin helvası yiyerek tuttum hiç midem ağrımadı çokta enerjiktim ne acıktım ne susadım) bugeceki sahurdada helva yiyeceğim.
Akşam:1 kepçe mercimek çorbası 1 dilim ekmek
1 tabak bulgur pilavı bol salata eşliğinde
3 adet tulumba offf off
İftardan 1 saat önce attım kendimi dışarı çocukları parka götürdüm.umarım spor yerine geçiyodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…