kızlar sizde regl öncesi şişnlikte ne kadar kilo fark ediyor ???? reglime 2 gün kaldı acayip şişiim ve tartıda moralim bozuldu(((
aramıza hoşgeldin depresifgirl bende yeniyim bu grupta güzel kilo vermişler darısı bize artıkk
kızlar bu arad benim patates diyeti haftasonu kaynadı ama kiloyu geri almadım yaklaşık 400 gram vererek bu macerayıda kapattım ,
artık az ve düzenli yiyerek tatlıdan uzak akşam 17 den sonra yemeyerek vereceğiz yarıştan kopmak yok
En az 2 kilo fark ediyor bazılarında 3-4 kilo bile oluyormuş çok sinir bozucu şimdi benimde reglim malesef hiç oruç tutamadım
kızlar sizde regl öncesi şişnlikte ne kadar kilo fark ediyor ???? reglime 2 gün kaldı acayip şişiim ve tartıda moralim bozuldu(((
Slm kızlar... dün iftarda biraz fazla kaçırdım ajşam olunca o açlıkla sıcacık yumurtalı pide olunca tutamadım kendimi.ama eşimle anlaştık ajşamları pide almıcaz artık ekmeği minumun düzeyde tüketmem lazım.
Canlarım ben bugün arkadaşa gittim ramazan öncesi son gezmemide yaptım.ramazan geliyo diye yiyenlerdenim bende psikolojik olarak etkileyorum hemen.bu akşam ilk sahura kalkıcam ramazanın benim için iyi geçeceğine inanıyorum yeniden deli gibi hırslandım geliyorum kızlar inş.kilo verenleri tebrik ederim bu arada.
Kız sen gayserilimisin benim eşim gayseriliiii
Cuma cuma cuma kesinlikle cumaaaa
İftarımı yaptım çok hafif bir iftar oldu benim için.bugün iftardan önce tartıldım 68,5 çktım.hergün iftardan önce tartılıcam bakalım kaç kilo gitcek.sahurda yumurta domates salatalık ve 2 dilim ekmek yedim. İftarda ise 1 kepçe yayla çorbası 1adet tavuk baget 2 dilim ekmek yidim yanında karpuz ve salata yedim. Akşam iftardan yarım saat önce yürüyüşümüde yaptım.antepli ve semo siz naptınız bakıyım
Günaydın kızlar
Sahur:2 Dilim ekmek 1 yumurta 1 domates beyaz peynir az karpuz
saol canım , ayyy karnım çok şiş benden önce gidiyor))) Aramıza hoşgeldin inşallah bu kilolardan kurutlacağız ....
Benim 1 kilo fark eder.Kaç kilo fark var ada sabah tartıldığında?
Pideye dayanmak cidden çok zor en iyisi eve almamak doğru
Slm kızlar... dün iftarda biraz fazla kaçırdım ajşam olunca o açlıkla sıcacık yumurtalı pide olunca tutamadım kendimi.ama eşimle anlaştık ajşamları pide almıcaz artık ekmeği minumun düzeyde tüketmem lazım.
Slmm canım ben şimdilik iyi gidiyorum semocum ya sabah tartılıyorum bide akşam iftardan önce 1 kilo farketti bile ama dün biraZ kaçırdım ama genel olarak iyiyim.UHUUUU kizlar, herkese iyi haftalar dilerim
Yeni gelen kizlar sizde hosgeldiniz aramiza.
Selam fistik, hahaha aynen bende piskolojik olarak yedim ramazan baslamadan soyle bi 4-5 gun kacirdim valla
Eveeet canim gayseriliyim ben :)
Zeyaasss ben anca bugun kendime gelebildim. 2 gundur uyku duzenim falan karisti bozuldu derken iyi degildim...
Bugun toparladim cok sukur. Bugun iftardan once sporda yapicam, 2gundur yapamadim.
kiz ben az yiyorum ama cok yemis gibi acaip rahatsiz oluyorum sende oylemisin? hihi bide sigara yi resmen 1 tane iciyom iftardan sora :)))
kiz cadiii, nerelerdeydin sen?
zeyasss bagirsaklarin iyimi canim? nasillar kendileri? :-DDD
ada benim karnimda benden once gidiyor, sanirim bagirsaklarim tas gibin oldu :-D
naber minik kusum?
2-3 tane kuru kayısı ye hazmetmene yardımcı olur
Slm kızlar iftarda ne yemeği düşünüyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?