Ovv harikaymış,ben başlayalı 3 gün oldu 1 kilo vermişim sadece.Benim işim biraz daha zor 20 kilo kadar vermem lazım :18:
Slmm canım ben şimdilik iyi gidiyorum semocum ya sabah tartılıyorum bide akşam iftardan önce 1 kilo farketti bile ama dün biraZ kaçırdım ama genel olarak iyiyim.
Bağırsaklarım çok iyi semoş allaha şükürseninkiler kötü heralde.salata yiyorum bol bol akşamları sende yi...
Reyiz,yoktun özledik
Eşim oruç tutuyor... Ramazan akşamları Valentinin tatlıyla imtihanı başladı :18:
Kabak ye şekerim bağırsakların için.Kalorisi çok düşük...
Günaydin kizlar,
Ohoo bizim yeni kizlar erkenci cikti vallabizim eski tayfa uyuyor zaar
iftardan once, yarim saat jullian yaptim. iftardan sonra 15 dakika yuruyus yaptim :)
eneee simdi boyle yazinca, baktimda sanki ben cok yimisim kizlar. Sanki ohaaa deyisinizi duyuyorum :-D
Iftarda ne yimisim:
1 kase tarhana
et kavurma
patates puresi
salata
1 dilim ekmek.
1saat sonra;
sutlac, 2 kurabiye, 2 kuru incir.
1 saat sonra;
1 avuc kiraz,
nektarin,
kivi,
sahur;
2 haslanmis yumurta,
1 kase yogurt,
1 dilim beyaz peynir,
1 dilim ekmek,
3 hurma.
Günaydın semo üsküdar çoktan sabah oldu millet daha uyuyor mu :)
1 saat sonra yediklerini abartmışsın biraz bide sahurda 2 yumurta fazla 1 tane yap onu bence
gunaydin depresif, mi diyim ben simdi sana ne diyim :-D
depresif demiyim yaa, kiz ismini niye oyle yaptin sen :)
valla simdi boyle yazinca, ve bakinca. Ben hakkat cok fazla yemisim be. Allah gozumu doyursun, amin :-D
Hoşgeldin nesedoğan...ilk başta vermen gerekn kilo gözünü korkutabilir ama vermeye başladıkça dahada hırslanacaksın benim boyumda 163 83 kg ile başladım şuan 68 kiloyum hededim 60 inş... benim bebeğim var emzirdiğim için çok yavaş verdim başlayalı eylülde 1 yıl olcak. Aramızda kalıp motivasyonunu kaybetmezsen ben çok kısa sürede vereceğine inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?