Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Anteplim ve diğer arkadaşlar merhaba,sitede yeniyim ufo gören masum köylü gibi kaldım biraz ama bende zayıflamak için 3 gündür ramazan falan dinlemedim rejime girdim :) neşeli bir ortam burası gördüğüm kadarıyla,ben 23 yaşındayım 163 boyunda 81 kiloyum.

Ayrıca " anteplim " adlı arkadaşım özel mesaj atma hakkım yokmuş sana burdan yazıyorum umarım yasak falan değildir :) evet fotoğraf bana ait tanışıyor muyuz önceden :)

Hoşbulduk :) aynen öyle,merak ettiğim ne varsa araştırırken bu site çıkıyordu ve ben aradığım herşeyin cevabını burada bulabiliyordum.Dedim madem bu kadar faydalı üye olayım.Şimdi keşfetmeye çalışıyorum biraz karışık geldi ama zamanla alışırım herhalde :)

Şöyle söylim sana,ben acayip boğazıma düşkün bir insanım ramazan girene kadar aklıma gelen ne varsa oturup üşenmeden yaptım yedim.Razaman 1 bismillah dedim rejime girdim,şuan bozmadan ilerlemeye devam ediyorum.Çok acıkmıyorum,susamıyorum fakat tatlı krizlerim tutuyor Senin nasıl zorlanıyor musun ?

Yok ben ramazanlarda fazla zorlanmam acıkma susama aklıma gelmez sadece başım ağrır bide ben daha oruç tutamadım inşallah 2 güne kadar tutabilirim

Ben tam 1 aydır burdaki diyetleri uyguluyordum ve azmimle 7 kilo vermeyi başardım ve en son buraya takılmaya karar verdim

Ovv harikaymış,ben başlayalı 3 gün oldu 1 kilo vermişim sadece.Benim işim biraz daha zor 20 kilo kadar vermem lazım :18:

Benimkide çok zor geldi gözüme geçen kış 70 kilo oldum şimdi 63 ve hedefim 58 yani bi 5 kilo daha vermem gerekiyor herşeyden önce azim olacak gerisi gelir zaten

Ovv harikaymış,ben başlayalı 3 gün oldu 1 kilo vermişim sadece.Benim işim biraz daha zor 20 kilo kadar vermem lazım :18:

Hoşgeldin nesedoğan... ilk başta vermen gerekn kilo gözünü korkutabilir ama vermeye başladıkça dahada hırslanacaksın benim boyumda 163 83 kg ile başladım şuan 68 kiloyum hededim 60 inş... benim bebeğim var emzirdiğim için çok yavaş verdim başlayalı eylülde 1 yıl olcak. Aramızda kalıp motivasyonunu kaybetmezsen ben çok kısa sürede vereceğine inanıyorum.

Evet Salataya iyice yuklenmem gerek, az yiyorum ben bence. tavsiye icin sagol canim
Ben kabizliktan dolayi, tartida henuz yuz gulduren bir seyler göremedim.
sanki bagirsaktaki dügum bugun cözuluyor gibi

Reyiz,yoktun özledik

Eşim oruç tutuyor... Ramazan akşamları Valentinin tatlıyla imtihanı başladı :18:

Kabak ye şekerim bağırsakların için.Kalorisi çok düşük...

Hafta sonlari giremiyorum ben reyiz , cok yogun oluyorum :)
dünde bi ton i$im vardi, i$ arkadasi tatile gider semo onlarin i$ini yapar. Bide ramazan ramazan calistiriyorlar beni asabimi bozuyorlar

Günaydin kizlar,

Ohoo bizim yeni kizlar erkenci cikti valla bizim eski tayfa uyuyor zaar
iftardan once, yarim saat jullian yaptim. iftardan sonra 15 dakika yuruyus yaptim :)
eneee simdi boyle yazinca, baktimda sanki ben cok yimisim kizlar. Sanki ohaaa deyisinizi duyuyorum :-D

Iftarda ne yimisim:
1 kase tarhana
et kavurma
patates puresi
salata
1 dilim ekmek.

1saat sonra;
sutlac, 2 kurabiye, 2 kuru incir.
1 saat sonra;
1 avuc kiraz,
nektarin,
kivi,

sahur;
2 haslanmis yumurta,
1 kase yogurt,
1 dilim beyaz peynir,
1 dilim ekmek,
3 hurma.

Son düzenleme:

1 saat sonra yediklerini abartmışsın biraz bide sahurda 2 yumurta fazla 1 tane yap onu bence

Günaydın semo üsküdar çoktan sabah oldu millet daha uyuyor mu :)

gunaydin depresif, mi diyim ben simdi sana ne diyim :-D
depresif demiyim yaa, kiz ismini niye oyle yaptin sen :)

1 saat sonra yediklerini abartmışsın biraz bide sahurda 2 yumurta fazla 1 tane yap onu bence

valla simdi boyle yazinca, ve bakinca. Ben hakkat cok fazla yemisim be. Allah gozumu doyursun, amin :-D

gunaydin depresif, mi diyim ben simdi sana ne diyim :-D
depresif demiyim yaa, kiz ismini niye oyle yaptin sen :)

valla simdi boyle yazinca, ve bakinca. Ben hakkat cok fazla yemisim be. Allah gozumu doyursun, amin :-D

Valla canım bir sürü üyelik ismi denedim olmadı sinirlendim bende depresif yaptım ama siz bana filo deseniz de olur yani

gnaydın kızlar , arkadaşlar hoşgeldinizzz

semo çok yemişisn valla hiç halim yok benim sayfayı okuyorum emme yazamıyorum

Daha önce 5 ayda 20 kilo vermiştim onun 12 kilosunu geri aldım Umudumu yitirmiştim ama senin şu yazın gaza getirdi beni valla teşekkürler

Sahurda ve iftarda yediklerime çok dikkat ediyorum ayrıca hergün mutlaka spor yapmaya çalışıyorum,hevesim sönmez ine hedefim 54 e kadar inebilmek.Çünkü boyuma göre ancak 54 te zayıf bir kız olabilirmişim fazlası direkt balıketli gösteriyor beni :)

Yediklerime gelince;

Dün iftarda 1 kase yoğurt çorbası içtim
1 adet küçük şiş tavuk yedim ızgarada ve yağsız
! dilim karpuz
Minik bir pide ve bolca su içtim

Sahurda ise;
1 kase ezogelin çorbası
Kahvaltılıklardan 2 3 parça birşey atıştırdım
Bir de 3 4 parça küçük kavun dilimi yedim
ve yine bolca su içtim.

Ayrıca yemeklerden 1,5 saat sonra spor yapıyorum ve çok terliyorum,bugünden itibaren pilatese başlicam.He unutmadan ben internette çok fazla araştırma yapan biriyim bilirsiniz şu zayıflama aletini Revoflex Extreme diye.Onu bir arkadaşım tavsiye etti bende sipariş ettim denemeye başladım ve kesinlikle fayda sağladığına inanıyorum.Özellikle kollar ve karnımı harika çalıştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…