Benim 1 kilo fark eder.Kaç kilo fark var ada sabah tartıldığında?
Aboww semocun neettin benide yisiydin kız.akşam ve sahurda sıkıntı yok gibi ama o 1saat sonrası yakmış seni.ya semocum metobalizmam resmen durdu ya okadar aölığa o kadar harekete akşama kadar sabahki kilomdan 500gr düşüyo anca.Günaydin kizlar,
Ohoo bizim yeni kizlar erkenci cikti vallabizim eski tayfa uyuyor zaar
iftardan once, yarim saat jullian yaptim. iftardan sonra 15 dakika yuruyus yaptim :)
eneee simdi boyle yazinca, baktimda sanki ben cok yimisim kizlar. Sanki ohaaa deyisinizi duyuyorum :-D
Iftarda ne yimisim:
1 kase tarhana
et kavurma
patates puresi
salata
1 dilim ekmek.
1saat sonra;
sutlac, 2 kurabiye, 2 kuru incir.
1 saat sonra;
1 avuc kiraz,
nektarin,
kivi,
sahur;
2 haslanmis yumurta,
1 kase yogurt,
1 dilim beyaz peynir,
1 dilim ekmek,
3 hurma.
Daha önce 5 ayda 20 kilo vermiştim onun 12 kilosunu geri aldımUmudumu yitirmiştim ama senin şu yazın gaza getirdi beni valla teşekkürler
Sahurda ve iftarda yediklerime çok dikkat ediyorum ayrıca hergün mutlaka spor yapmaya çalışıyorum,hevesim sönmez ine hedefim 54 e kadar inebilmek.Çünkü boyuma göre ancak 54 te zayıf bir kız olabilirmişim fazlası direkt balıketli gösteriyor beni :)
Yediklerime gelince;
Dün iftarda 1 kase yoğurt çorbası içtim
1 adet küçük şiş tavuk yedim ızgarada ve yağsız
! dilim karpuz
Minik bir pide ve bolca su içtim
Sahurda ise;
1 kase ezogelin çorbası
Kahvaltılıklardan 2 3 parça birşey atıştırdım
Bir de 3 4 parça küçük kavun dilimi yedim
ve yine bolca su içtim.
Ayrıca yemeklerden 1,5 saat sonra spor yapıyorum ve çok terliyorum,bugünden itibaren pilatese başlicam.He unutmadan ben internette çok fazla araştırma yapan biriyim bilirsiniz şu zayıflama aletini Revoflex Extreme diye.Onu bir arkadaşım tavsiye etti bende sipariş ettim denemeye başladım ve kesinlikle fayda sağladığına inanıyorum.Özellikle kollar ve karnımı harika çalıştırıyor.
Aboww semocun neettin benide yisiydin kız.akşam ve sahurda sıkıntı yok gibi ama o 1saat sonrası yakmış seni.ya semocum metobalizmam resmen durdu ya okadar aölığa o kadar harekete akşama kadar sabahki kilomdan 500gr düşüyo anca.
Maşallah canım sende bu irade ve azim oldukça verirsin ütün kikolarını.menün güzel yapptığın sporlar çok iyibakalım ramazanda kim daha çok kilo vercek[/QUOTE
O iş biraz metabolizmanın insafına kalmış
Canım dün tartıldığımda 1,300 fark vardı resmen çığlık attım bu sabah 300 gitmiş 1 kilo duruyor hala acayip şişkinlik var....
SEMO , kabızlıkğa en iyi yöntem aktardan aldığın ve kaynattığın sadece 3 dakika REZENE çok iyi geliyor.... Geçen gün ben adet olayım diye içtim resmen bağırsaklarım bozulduuu) ama sadece 1 gün sürdü yaniii böyle çözebilirsin istersen ...
Ben kuzu uyurken spor yapmam lazım sonra damlarım byeeee))
Kızlaaaaaaarrrrrrrr ben geldimmmmö
La semoalllah iyiligini versiinn
Bende senin gibiyö hahahaha ama ben sahurda biraz kacırdım krem peynirle gözüm döndü
Günaydin kizlar,
Ohoo bizim yeni kizlar erkenci cikti vallabizim eski tayfa uyuyor zaar
iftardan once, yarim saat jullian yaptim. iftardan sonra 15 dakika yuruyus yaptim :)
eneee simdi boyle yazinca, baktimda sanki ben cok yimisim kizlar. Sanki ohaaa deyisinizi duyuyorum :-D
Iftarda ne yimisim:
1 kase tarhana
et kavurma
patates puresi
salata
1 dilim ekmek.
1saat sonra;
sutlac, 2 kurabiye, 2 kuru incir.
1 saat sonra;
1 avuc kiraz,
nektarin,
kivi,
sahur;
2 haslanmis yumurta,
1 kase yogurt,
1 dilim beyaz peynir,
1 dilim ekmek,
3 hurma.
Ada,taze rezene bolca satılıyor buralarda onunla deneyeceğim bu söylediğini..Fark yapacak mı bakalım
Sesinin çıkmamasından belliydi zaten yaramazlık yaptığın.Ramazanda insan dikkat etmezse daha çok kilo alıyor az ye Antep şekeri
ohaa
Valla canım bir sürü üyelik ismi denedim olmadı sinirlendim bende depresif yaptım ama siz bana filo deseniz de olur yani
gnaydın kızlar , arkadaşlar hoşgeldinizzz
semo çok yemişisn valla hiç halim yok benim sayfayı okuyorum emme yazamıyorum
Canım dün tartıldığımda 1,300 fark vardı resmen çığlık attım bu sabah 300 gitmiş 1 kilo duruyor hala acayip şişkinlik var....
SEMO , kabızlıkğa en iyi yöntem aktardan aldığın ve kaynattığın sadece 3 dakika REZENE çok iyi geliyor.... Geçen gün ben adet olayım diye içtim resmen bağırsaklarım bozulduuu) ama sadece 1 gün sürdü yaniii böyle çözebilirsin istersen ...
Ben kuzu uyurken spor yapmam lazım sonra damlarım byeeee))
Aboww semocun neettin benide yisiydin kız.akşam ve sahurda sıkıntı yok gibi ama o 1saat sonrası yakmış seni.ya semocum metobalizmam resmen durdu ya okadar aölığa o kadar harekete akşama kadar sabahki kilomdan 500gr düşüyo anca.
Maşallah canım sende bu irade ve azim oldukça verirsin ütün kikolarını.menün güzel yapptığın sporlar çok iyibakalım ramazanda kim daha çok kilo vercek
Kızlaaaaaaarrrrrrrr ben geldimmmmö
La semoalllah iyiligini versiinn
Bende senin gibiyö hahahaha ama ben sahurda biraz kacırdım krem peynirle gözüm döndü
Canım pek sıkkın bu aralar herşey beni buluyor :) Allahtan saldıray moduna geçiş yapmıyorum.Sabahtan beri kahve içtim az önce de birkaç zeytin ile bir domates yedim midem çalışsın diye.
Semoş tatlım bükme tarifini yazacaktın kaynanandan alıp hatırlatayım bekliyorum çünkü bir de mantı tarifi balam
Öyle deme ya
Dün fazla giremedim dayımı yolcu ettim cok üzüldüm10 aydır benle konuşmuyordu barıştık ve ayrılamadım .. ]
Maşallah canım sende bu irade ve azim oldukça verirsin ütün kikolarını.menün güzel yapptığın sporlar çok iyibakalım ramazanda kim daha çok kilo vercek
Bugunku menum soyle olur/ bugun düne nazaran daha az olsun diyorum.
iftar:
1 su + 2 hurma
1 kase corba + salata
kiymali yumurta + 2 dilim ekmek.
1saat sonra:
sutlac + 1 nektarin.
1saat sonra:
2 hurma, 2 kuru kaysi.
sahur:
1dilim ekmek, peynir, domates, yesillik.
Bugunku menum soyle olur/ bugun düne nazaran daha az olsun diyorum.
iftar:
1 su + 2 hurma
1 kase corba + salata
kiymali yumurta + 2 dilim ekmek.
1saat sonra:
sutlac + 1 nektarin.
1saat sonra:
2 hurma, 2 kuru kaysi.
sahur:
1dilim ekmek, peynir, domates, yesillik.
Ada,taze rezene bolca satılıyor buralarda onunla deneyeceğim bu söylediğini..Fark yapacak mı bakalım
datlim ben nerden bulim aktar yok buralarda
ama evde rezene var diye hatirliyorum ben, poset cay :) onu iceyim bugun.
l.
Sahur: 1 dilim kadar ekmek içine azıcık tahin helvası(ilk 2 gün zeytin peynir yumurta falan yemiştik sabahları midem çok ağrımıştı bugünkü orucumu tahin helvası yiyerek tuttum hiç midem ağrımadı çokta enerjiktim ne acıktım ne susadım) bugeceki sahurdada helva yiyeceğim.
Akşam:1 kepçe mercimek çorbası 1 dilim ekmek
1 tabak bulgur pilavı bol salata eşliğinde
3 adet tulumbaofff off
İftardan 1 saat önce attım kendimi dışarı çocukları parka götürdüm.umarım spor yerine geçiyodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?