Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Benim 1 kilo fark eder.Kaç kilo fark var ada sabah tartıldığında?

Canım dün tartıldığımda 1,300 fark vardı resmen çığlık attım bu sabah 300 gitmiş 1 kilo duruyor hala acayip şişkinlik var....

SEMO , kabızlıkğa en iyi yöntem aktardan aldığın ve kaynattığın sadece 3 dakika REZENE çok iyi geliyor.... Geçen gün ben adet olayım diye içtim resmen bağırsaklarım bozulduuu ) ama sadece 1 gün sürdü yaniii böyle çözebilirsin istersen ...

Ben kuzu uyurken spor yapmam lazım sonra damlarım byeeee))

Aboww semocun neettin benide yisiydin kız.akşam ve sahurda sıkıntı yok gibi ama o 1saat sonrası yakmış seni.ya semocum metobalizmam resmen durdu ya okadar aölığa o kadar harekete akşama kadar sabahki kilomdan 500gr düşüyo anca.

Maşallah canım sende bu irade ve azim oldukça verirsin ütün kikolarını.menün güzel yapptığın sporlar çok iyi bakalım ramazanda kim daha çok kilo vercek

Kızlaaaaaaarrrrrrrr ben geldimmmmö

La semo alllah iyiligini versiinn
Bende senin gibiyö hahahaha ama ben sahurda biraz kacırdım krem peynirle gözüm döndü

Ada,taze rezene bolca satılıyor buralarda onunla deneyeceğim bu söylediğini..Fark yapacak mı bakalım

Bende senin gibiyö hahahaha ama ben sahurda biraz kacırdım krem peynirle gözüm döndü

Sesinin çıkmamasından belliydi zaten yaramazlık yaptığın.Ramazanda insan dikkat etmezse daha çok kilo alıyor az ye Antep şekeri

ohaa

Canım pek sıkkın bu aralar herşey beni buluyor :) Allahtan saldıray moduna geçiş yapmıyorum.Sabahtan beri kahve içtim az önce de birkaç zeytin ile bir domates yedim midem çalışsın diye.

Semoş tatlım bükme tarifini yazacaktın kaynanandan alıp hatırlatayım bekliyorum çünkü bir de mantı tarifi balam

Öyle deme ya
Dün fazla giremedim dayımı yolcu ettim cok üzüldüm 10 aydır benle konuşmuyordu barıştık ve ayrılamadım .. ]

Valla canım bir sürü üyelik ismi denedim olmadı sinirlendim bende depresif yaptım ama siz bana filo deseniz de olur yani

filoooosss :) Allah iyiligini versin emi, depresifgirl :-D

gnaydın kızlar , arkadaşlar hoşgeldinizzz

semo çok yemişisn valla hiç halim yok benim sayfayı okuyorum emme yazamıyorum

uhu selam baybiiii noldu neden halin yok?
halini evde mi biraktin, yarin getir geri

datlim ben nerden bulim aktar yok buralarda
ama evde rezene var diye hatirliyorum ben, poset cay :) onu iceyim bugun.

hahahahha ohaaa mi oldun zeyasss :-D
bencede yaw cok yemisimde, yazana kadar haberim yoktu :-D

hahahhaha ohaaa demi cok yimisim ac gözlu gubin

hahah valentin ohaa mi oldun kiz
bende diyodum, ben niye iftardan sonra boyle $i$ oluyorum, fazla yedigimin farkinda degilmisim meger

evet canim bukme tarifi, valla kac gun oldu gitmiyorum kaynanama.
hattirlattigin iyi oldu ama, olmazsa soylimde mesajla yollasin cunku bu haftada gitmem buyuk bir ihtimal.

Bugunku menum soyle olur:

iftar:
1 su + 2 hurma
1 kase corba + salata
kiymali yumurta + 2 dilim ekmek.

1saat sonra:
sutlac + 1 nektarin.

1saat sonra:
2 hurma, 2 kuru kaysi.

sahur:
1dilim ekmek, peynir, domates, yesillik.

Bugunku menum soyle olur/ bugun düne nazaran daha az olsun diyorum.

iftar:
1 su + 2 hurma
1 kase corba + salata

1saat sonra:
sutlac + 1 nektarin.

1saat sonra:
2 hurma, 2 kuru kaysi.

sahur:

Teşekkür ederim :) bakalım benim hevesim kaçmazsa veririm inşaallah,çok çabuk sıkılıyorum :))

Menünde sütlaç gördüm canım,ben diyetistene gittiğim günlerde bana haftada 1 kase sütlü tatlı yiyebilirsin demişti.Çünkü şeker ve beyaz un birleştiği için kalorisi çok yüksek.

Son düzenleme:

Merhaba canım,menünde sütlaç gördüm,ben diyetisyene gittiğim zamanlarda bana sadece haftada 1 kase yiyebileceğimi söylemişti doktor.Un ve şeker birleştiği için çok fazla kalori içeriyormuş.

Ada,taze rezene bolca satılıyor buralarda onunla deneyeceğim bu söylediğini..Fark yapacak mı bakalım

canım , bende süper etkili oluyor bir tatlı kaşığı rezeneyi cezveye koy canım üzerine kaynamış su ilave et bir buçuk bardak yeterli. 2-3 dakika kaynat sonra 5 dakika bekle demlensin süz ve iç ... sonra tuvalate zor kavuşursun hahahahah ))) ben öyle oldummm ... kaynatma ve süzme Süreleri önemli ne fazla ne az

Son düzenleme:
datlim ben nerden bulim aktar yok buralarda
ama evde rezene var diye hatirliyorum ben, poset cay :) onu iceyim bugun.

l.

Canım bir dene faydasını görürsün ben eğer evde değil tatile bir yere gittiysem poşet olanından kullanıyorum ama aktardakiler daha etkili oluyor....Bak türkiyeye geldiğinde aklından bulunsun al git ))

NES nerelerde kızlaaarrrrr .... Şekerim nerdesinnnnnn ????????

Zeyascımm , vallaha süpersin ben hayatta oruç tutarken rejim yapamam...ilk iftarda tıkanırım ama sonra ne var ne yok siler süpürürüm. kendime hiç güvenmiyorum yaniiii...

Bugunku menum soyle olur:

iftar:
1 su + 2 hurma
1 kase corba + salata

1saat sonra:
sutlac + 1 nektarin.

1saat sonra:
2 hurma, 2 kuru kaysi.

sahur:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…