Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

İftar menüm :)

1 hurma
10 dk ara verdim

3 kaşık light yogurt haşlanmış sebzeden 3-4 catal yedim bi kaşık da elmalı kırmızı lahana salatasından yedim kalktım sofradan.

Herkese iyi aksamlar kizlaar.....
Kac gündür yoktum giremedim nete,cumartesi oglum rahatsizlandi.Apandisten ameliyat oldu,bende oglusummun yanindaydim.Neyse cok sükür simdie iyi bugünde taburcu oldu.Bu arada hepinize iyi ramazanlar..

Elmanın haz mı ve yakımı zor diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba?

Hayır neşecim yalnış biliyorsun elma ben bir ara denedim bağırsakları çalıştırıyor ayrıca yeşil elma zayıflatıyor.

Ayy bide o elma karanfil çayı çok güzel yarın bende başlıyorum içmeye

Canlarım doğumdan sonra tam 15 kilo verdim 95 ten 80 kiloya indiim oğlumun mevvlüdünde giydiğim kıyafeti giydim ogün çekilen fotoğraflara baktım dağlar kadar fark var koca yüzüm koca popom göbeğim nasılda küçülmüş foto ekleyeyim dedim ama eşim izin vermedi görürse kızar diye koyamıyorum

Bende bugün misafirlikteydim bütün akrabalar 1 ayda nasıl zayıfladığımı görünce çok şaşırdılar iltifat üstüne iltifat aldım çok mutluyum çok ınş şu kalan 5 kiloyuda veririm

Canan karatay yeşil elma için şöyle demişti,onu yediğin zaman maraton koşacaksan istediğin gibi ye.Elma çok fazla şeker içerir ve yakımı çok zordur,onu yediğin zaman 5 km yürümen gerekir demişti.Hem yediğin zaman kısa sürede acıktırıyor falan da diyordu,psikolojik mi bilmiyorum tatlı isteğimi bastırsın diye ara öğünüm de yeşil elma yerdim aksi gibi acıktırırdı.

Kac gündür yoktum giremedim nete,cumartesi oglum rahatsizlandi.Apandisten ameliyat oldu,bende oglusummun yanindaydim.Neyse cok sükür simdie iyi bugünde taburcu oldu.Bu arada hepinize iyi ramazanlar..

Gecmiş olsun kuzucuguna hoşgeldin gerii :)))

İftar menüm :)

1 hurma
10 dk ara verdim

3 kaşık light yogurt haşlanmış sebzeden 3-4 catal yedim bi kaşık da elmalı kırmızı lahana salatasından yedim kalktım sofradan.
Anteplim seninde ortan yok he nekadarda az yemişsin ama sahurda da az yediysen ve bugünü bayılmadan atlatırsan böyle yemeye devam et kuucuk ammman çok yemede az ye sen iyimi

Geçmiş olsun oğluşuna sisilim
Tebrik ederim ümran maşallah sana.insanın emeğinin karşılığını alması süper bişey. Devamıda gelir ve o elbise sana çooook bol gelir inş
Bende bugün misafirlikteydim bütün akrabalar 1 ayda nasıl zayıfladığımı görünce çok şaşırdılar iltifat üstüne iltifat aldım çok mutluyum çok ınş şu kalan 5 kiloyuda veririm
verirsin canım bişey kalmamış az bir gayrwtle onlarda gider
Canım boşver karatayı ya bana biraz saçma geliyo söyledikleri. Meyve candır meyvesiz bir hayat düşünemiyorum.yeşil elma benide acıktırır ama iyi bir ara öğün geçiştiricisidir bağırsakları çalıştırır.kadın şekwrin tadını bilmiyorum unuttum diyor böyle bir hayatım olacağına sağlıksız olayım daha iyi ya.bence herşeyden yenmeli.biz kiloluların sorunu sürekli aç hissetmek ve doymamak.porsiyonlarımızı iyi ayarladığımız zaman arada tatlı yemenin meyve yemenin kilo yapcağını zannetmiyorum.

Goodmorning kizlar, nasilsiniz? :)
Dün iftardan önce 15 dakika karin kasi yaptim, 15dakiki kosu yaptim.
iftardan sonrada 15 dakika kosu uzerinede 25 dakika yuruyus yaptim.
= toplamda etti 1saat 15 dakikaa :)))
Buda dunku menum.

Iftar:
2 kepce ezogelin corba
salata + 2 dilim ekmek
kiymali sebzeli yumurta.

1 saat sonra:
1dilim kek
3 catal pasta

1saat sonra:
2 hurma
2 kuru kaysi

sahur:
1haslanmis yumurta, 2 hurma, 1 nektarin.

Günaydın herkese :)

Dün ki iftar menüm

Bir kepçe kırmızı mercimek çorbası
4 adet orta boy köfte
1 kaşık yoğurt
Evde yapılmış az şekerli 1 bardak limonata

Ara öğün yapmadım açıkçası sahura kadar canım pek birşey istemedi.

11:15 - 12:00 arası sporumu yaptım.

Sahurda

1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
3- 4 çatal arnavut paçası
2 dilim küçük kavun
Bolca su

gunaydin nese,

Menun cok guzel gorunuyor canim masallah

gunaydin nese,

Menun cok guzel gorunuyor canim masallah

Teşekkürler canım :) artık midemde küçülmeye başladı,hergün yediğim miktarın dışına azcık kaysam midem ağrımaya başlıyor spor yapamıyorum bu sefer İnşaallah böyle devam ederrr

Günaydın... semoşum menün güzel olmuş bu sefer.ben artk sahur yapmıyorum sadece su içiyorum bolca.şuan çook iyiyim bakalım tartı değişicekmi 2 gündür oynamıyodu yerinden

selam kızlar bol sohbetlerr

zeyascım çok aç kalmış olmuyormusun , sahur yapmamakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…