Hayir bi de metabolizma hizlandirici cay iciyodum gecen hafta cok iyi gelmisi
Yok kendim yapiyorum elma limon karanfil ve tarcin. Tadi da cok guzelHangi çay o yeşil çay mı ?
Yok kendim yapiyorum elma limon karanfil ve tarcin. Tadi da cok guzel
Elmanın haz mı ve yakımı zor diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba?
Elmanın haz mı ve yakımı zor diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba?
Hayır neşecim yalnış biliyorsun elma ben bir ara denedim bağırsakları çalıştırıyor ayrıca yeşil elma zayıflatıyor.
Ayy bide o elma karanfil çayı çok güzel yarın bende başlıyorum içmeye
Herkese iyi aksamlar kizlaar.....
Kac gündür yoktum giremedim nete,cumartesi oglum rahatsizlandi.Apandisten ameliyat oldu,bende oglusummun yanindaydim.Neyse cok sükür simdie iyi bugünde taburcu oldu.Bu arada hepinize iyi ramazanlar..
Anteplim seninde ortan yok heİftar menüm :)
1 hurma
10 dk ara verdim
3 kaşık light yogurt haşlanmış sebzeden 3-4 catal yedim bi kaşık da elmalı kırmızı lahana salatasından yedim kalktım sofradan.
Geçmiş olsun oğluşuna sisilimHerkese iyi aksamlar kizlaar.....
Kac gündür yoktum giremedim nete,cumartesi oglum rahatsizlandi.Apandisten ameliyat oldu,bende oglusummun yanindaydim.Neyse cok sükür simdie iyi bugünde taburcu oldu.Bu arada hepinize iyi ramazanlar..
Tebrik ederim ümran maşallah sana.insanın emeğinin karşılığını alması süper bişey. Devamıda gelir ve o elbise sana çooook bol gelir inşCanlarım doğumdan sonra tam 15 kilo verdim 95 ten 80 kiloya indiim oğlumun mevvlüdünde giydiğim kıyafeti giydim ogün çekilen fotoğraflara baktım dağlar kadar fark var koca yüzüm koca popom göbeğim nasılda küçülmüş foto ekleyeyim dedim ama eşim izin vermedi görürse kızar diye koyamıyorum
Bende bugün misafirlikteydim bütün akrabalar 1 ayda nasıl zayıfladığımı görünce çok şaşırdılar iltifat üstüne iltifat aldım çok mutluyum çok ınş şu kalan 5 kiloyuda veririm
Canım boşver karatayı ya bana biraz saçma geliyo söyledikleri. Meyve candır meyvesiz bir hayat düşünemiyorum.yeşil elma benide acıktırır ama iyi bir ara öğün geçiştiricisidir bağırsakları çalıştırır.kadın şekwrin tadını bilmiyorum unuttum diyor böyle bir hayatım olacağına sağlıksız olayım daha iyi ya.bence herşeyden yenmeli.biz kiloluların sorunu sürekli aç hissetmek ve doymamak.porsiyonlarımızı iyi ayarladığımız zaman arada tatlı yemenin meyve yemenin kilo yapcağını zannetmiyorum.Canan karatay yeşil elma için şöyle demişti,onu yediğin zaman maraton koşacaksan istediğin gibi ye.Elma çok fazla şeker içerir ve yakımı çok zordur,onu yediğin zaman 5 km yürümen gerekir demişti.Hem yediğin zaman kısa sürede acıktırıyor falan da diyordu,psikolojik mi bilmiyorum tatlı isteğimi bastırsın diye ara öğünüm de yeşil elma yerdim aksi gibi acıktırırdı.
internetim bozuktu giremedim amaaa diyeti bozdum sanma haa tam gaz devam
Taamamm hahahah
Günaydın herkese :)
Dün ki iftar menüm
Bir kepçe kırmızı mercimek çorbası
4 adet orta boy köfte
1 kaşık yoğurt
Evde yapılmış az şekerli 1 bardak limonata
Ara öğün yapmadım açıkçası sahura kadar canım pek birşey istemedi.
11:15 - 12:00 arası sporumu yaptım.
Sahurda
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
3- 4 çatal arnavut paçası
2 dilim küçük kavun
Bolca su
gunaydin nese,
Menun cok guzel gorunuyor canim masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?