Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Canım bir dene faydasını görürsün ben eğer evde değil tatile bir yere gittiysem poşet olanından kullanıyorum ama aktardakiler daha etkili oluyor....Bak türkiyeye geldiğinde aklından bulunsun al git ))

tamam bakicam, yada evde rezene karisimi olan bir bitki cayi vardi sanki. sade rezene yokk.
tamam denicem bugun, sagol canim ;-)

Merhaba canım,menünde sütlaç gördüm,ben diyetisyene gittiğim zamanlarda bana sadece haftada 1 kase yiyebileceğimi söylemişti doktor.Un ve şeker birleştiği için çok fazla kalori içeriyormuş.

Evet sutlac dogru gordun :-D
hadi yaaa... o kadarmi kotuu. Bazi doktorlarda sutlu tatlilari yiyin diyorlar, $erbetlileri yemeyin diyorlar.
neyse, bugun sonuncu sutlaci yicem zaten

Hahaha koptum semocsn]

Bu sabah:

1 dilim lor peyniri ( corelotlu)
1 dilim ekmek tambugday
1/2 demet maydanoz
1 splendali cay

Oglen:
1 haslanmis yumurta
1 kibrit kutusu kadar lor peyniri
2 dilim taze ananas

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar ben cikiyorum,

oh sukur i$ bitti. eve gidiyorum cok mutluyum :) Bugun biraz dinlenicem.
Evimde ter temiz, dün mis gibi temizledim.

Herkese hayirli aksamlar, simdiden hayirli güzel iftarlar dilerim.

Benim iftar mrnümde şu şekile olacak kızlar
1 kepçe mercimek çorbası
Mücver yapıcam kaç tane yerim kestiremiyorum şuanda.
Salata ve 1 dilim kadarda ekmek yerim.belki bir külahta dondurma tatlısız olmuyo kızlar ya canım yemekten sonra deli gibi tatlı istiyo. Bende şerbetsiz olanlardan tercih etmeye çalışıyorum.
2 gündür tartı aynı duruyor o yüzden sahurda yediğim ekmeği iptal ettim bu günden itibaren.çatalın ucuyla helva yiyip bol su içerim sadece.
Hakkaten nesil nerelerde ya cumadan beri kayıp

internetim bozuktu giremedim amaaa diyeti bozdum sanma haa tam gaz devam

Kızlar merhaba

Yediklerimi yazayım

Sahur 2 dilim ekmek 1 yumurta beyaz peynir

İhtar:8 kaşık nohut 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek 1,5 tulumba biraz pilav yemesem iyiydi pilavı ama yedim bir daha söz yemiycem

Merhabalar diyet listeniz çok güzel,birşey sorucam size tam buğday ekmeğinden fayda gördünüz mü ?? Bana çünkü doktor beyaz ekmeği kesinlikle kes dedi ama boşluktayım ekmek yemeyi çok seviyorum çünkü,gözümde korktu bi yandan yesem sorun olmaz herhalde :)

Canim. Sabahlari bende lor yiyorum corek otu ayri evde var bende icine katayim mi yani corek otunun bir faydasi varmi zayiflamayaaa..

Guzel spor yaptim yediklerime dikkat ettim taaakiii esime iftar icin eslik edeyim dedim bende biseyler tirtikladim yaaaaaa....pismaniiimmmm

selam kızlar katze için spor zamanıydı

bugünlerde göbeğim çıktı yine kayısı yediğimde çok faydasını görmüştüm tekrar başlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…