Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın... semoşum menün güzel olmuş bu sefer.ben artk sahur yapmıyorum sadece su içiyorum bolca.şuan çook iyiyim bakalım tartı değişicekmi 2 gündür oynamıyodu yerinden

Günaydin zeyascim,

sagol canimmm, bide tatli lari yemeseydim iyiydi :-D
Yav dün 2 tane cay ictim, kuru kaysi yedim hiiic TIK yok banamisin demiyo :26: :18:
benim tartida oynamiyor yerinden, cok spor yaptim 3gundur her yerim hamladi herhalde ondan tarti sabit.

acikmiyormusun sahur yapmayinca?
canim bide $u var, sahur yapmazsan 1ögun azaltmis oluyorsun o zamanda metabolizma iyice yavaslamasin...

Teşekkürler canım :) artık midemde küçülmeye başladı,hergün yediğim miktarın dışına azcık kaysam midem ağrımaya başlıyor spor yapamıyorum bu sefer İnşaallah böyle devam ederrr

Nese cim, 10 dakika bile olsa spor yapmaya calis, ac karna cok fayda ediyor

Tambugday ekmegi 10 yildir tuketiyorum. Babam doktor, biliyorsunuz doktoar kan sekerini beyaz un ve beyaz ekmek gibi direkt yukseltmediginden esmer ekmekleri oneriyorlar... Ben tadini da sever oldum yillar icinde... Un olarakda eve beyaz un almiyorum tam bugday unu kullaniyorum. Bizde manti bile esmer oluyor sevgiler

Aç karnına zararlı olmaz mı ? Zaten iftara son 1 saat kala 2 80 uzanıyorum ben vallahi ama dur bakayım bu akşam bir deneyeyim,sadece yürüyüş olsa oluyor mu ? Tembellikten de ölücem

Bende de corel otu ayri. Corek otunun yararli oldugunu 5 yil once girtigimde Taylan Kumeli soylemisti. O nedenle penir ve yumurtami bca corek otuyla beraber tuketiyorum. Zayiflamaya faydasi var mi bilmiyorum ama saiga cok faydasi var demisti.

Valla çok teşekkürler bilgiler için,bundan sonra bende esmer unlu gıdalarla yaşamayı denicem :)

Makarna alirken be esmerini alin bence...

Şimdi onun araştırmasını yapıyorum bende internette.Organik un falan yazıyor paketlerin üstünde.Aslında işlenmiş hiç birşeyin besleyici değeri yok ama gel gör ki alışkanlıklardan bu haldeyiz.Ben en kısa zaman da yeme alışkanlıklarımı değiştiricem.Rejimdeyim diye dikkat ediyordum zaten ama bence dediğiniz gibi doğala dönüş olmalı,rejimden sonra yemeye devam edebileceğim ve bana zarar vermeyecek olanını tercih etmek zorundayım,tekrar teşekkürler :)

Aç karnına zararlı olmaz mı ? Zaten iftara son 1 saat kala 2 80 uzanıyorum ben vallahi ama dur bakayım bu akşam bir deneyeyim,sadece yürüyüş olsa oluyor mu ? Tembellikten de ölücem

ac karnina daha iyi spor yapiliyor nesecim
hem metabolizman hizlanir

daha iyiyimm cnm ama çok sıcak ya , bayıyor sıcakalr sohbetleri okuyorum ama istirak edemiyorum ...
sen nasılsın daha az yedigni görüyorumm

Cok sukur canim iyiyim, eveet az yedim dun :) bugun az yicem:)

AY fazla sikakta hic cekilmiyor inanirim, ventilator al koy kiz yanina bende var bayaa iyi oluyor :)

Son düzenleme:

Kekesinlikle ...bence cok iyi edersiniz
yeme aluskanliklarinizi degistirebirseniz

Bir haftaya baklavaların çıkar

Herkese iyi aksamlar kizlaar.....
Kac gündür yoktum giremedim nete,cumartesi oglum rahatsizlandi.Apandisten ameliyat oldu,bende oglusummun yanindaydim.Neyse cok sükür simdie iyi bugünde taburcu oldu.bu arada hepinize iyi ramazanlar..

sisilm canım ,çok geçmiş olsun

dün tek öğün yiyip yattım gece midem isyanlardaydı.Sabah kalktığımda oldukça iyi neticeler aldığımı söylemeliyim.Dün bir 40 dk kadar da yüzdüm.

Bu sabah henüz bir şey yemedim birazdan buzdolabını yoklayıp yiyilebilirteliği uygun ürünlerden bir menü yapacağım.Sabahı kahveyle geçirdim kahve beni çok acıktırıyor :26:

vale cim tek ögün mü yedin
çok a zdegilmi ya benimde tatile çok az kaldı tutuştummm

Slm kızlar ben dün sahur yapmadım hiç acıkmamıştım saat 12 ye kadar uyumşum şimdilik iyiyim bakalım daha 8 saat var iftara

Hosgeldin valentinim.
hahaha walla mi diyon cikarmi kiz baklavalar
enee tek ögun muu, nasil dayandin kiz Owww bide 40 dakika yuzme superrr, bu haftaya biraz iddalimisin ne?

selam kızlar bol sohbetlerr

zeyascım çok aç kalmış olmuyormusun , sahur yapmamakla
Canım sahurda zaten yıllardır eşimle yemek yiyemeyiz biz helva yeriz bir kaç lokma ekmekle.zayen sahura acıkmıyorum tok karna yediğimdede sabah feci bir mide ağrısı ağzımda pis bir tatla uyanıyorum.bence sahurda nekadar yersen ye aynı derecede acıkıyosun şuan çok iyiyim hala aç değilim msela.akşam üstüne doğru halsizlik oluyo sahur yapsamda aynı yapmasamda aynı yani.
Canım sahurda yesemde yavaş yemesemde yavaş çalışıyor gün içi bişey yemediğimiz için.be im tartda yüzüm gülüyor çok şükür.bu sabah itibari ile 1300 gr gitti bile.akşam iftara yakın tartıldığımda 67 küsür bile gördüm ama tabiki bu kiloyu dikkate almıyorum sabahki kilomu yazacağım listeye.yemek yeme düzenin değiştiği için bağısakların şaşırdı bence.bir kaç güne düzelir inş. Bir seferlik form çaylardanmı içsen ne yapsan

Canım şeyda çoşkun özellikle iftardan 1 saat önce tempolu yürüyüş yapın metobalizmanız çalışmaya başlasın diyor.hemde vücutta yakılacak bişey olmadığı için direkt yağ yakar gibime geliyor.benim bebişlerim olmasada bende yürüsem ama biz ancak 1 saat kala parka gidebiliyoruz onların peşinden koşturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…