Merhabalar diyet listeniz çok güzel,birşey sorucam size tam buğday ekmeğinden fayda gördünüz mü ?? Bana çünkü doktor beyaz ekmeği kesinlikle kes dedi ama boşluktayım ekmek yemeyi çok seviyorum çünkü,gözümde korktu bi yandan yesem sorun olmaz herhalde :)
Günaydın... semoşum menün güzel olmuş bu sefer.ben artk sahur yapmıyorum sadece su içiyorum bolca.şuan çook iyiyim bakalım tartı değişicekmi 2 gündür oynamıyodu yerinden
Teşekkürler canım :) artık midemde küçülmeye başladı,hergün yediğim miktarın dışına azcık kaysam midem ağrımaya başlıyor spor yapamıyorum bu seferİnşaallah böyle devam ederrr
Canim. Sabahlari bende lor yiyorum corek otu ayri evde var bende icine katayim mi yani corek otunun bir faydasi varmi zayiflamayaaa..
Guzel spor yaptim yediklerime dikkat ettim taaakiii esime iftar icin eslik edeyim dedim bende biseyler tirtikladim yaaaaaa....pismaniiimmmm
selam kızlar bol sohbetlerr
zeyascım çok aç kalmış olmuyormusun , sahur yapmamakla
Günaydin zeyascim,
sagol canimmm, bide tatli lari yemeseydim iyiydi :-D
Yav dün 2 tane cay ictim, kuru kaysi yedim hiiic TIK yok banamisin demiyo:26: :18:
benim tartida oynamiyor yerinden, cok spor yaptim 3gundur her yerim hamladi herhalde ondan tarti sabit.
acikmiyormusun sahur yapmayinca?
canim bide $u var, sahur yapmazsan 1ögun azaltmis oluyorsun o zamanda metabolizma iyice yavaslamasin...
Nese cim, 10 dakika bile olsa spor yapmaya calis, ac karna cok fayda ediyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hosgeldin masum cum,
naber nasilsin? daha iyimisin?
Tambugday ekmegi 10 yildir tuketiyorum. Babam doktor, biliyorsunuz doktoar kan sekerini beyaz un ve beyaz ekmek gibi direkt yukseltmediginden esmer ekmekleri oneriyorlar... Ben tadini da sever oldum yillar icinde... Un olarakda eve beyaz un almiyorum tam bugday unu kullaniyorum. Bizde manti bile esmer oluyor sevgiler
Valla çok teşekkürler bilgiler için,bundan sonra bende esmer unlu gıdalarla yaşamayı denicem :)
Makarna alirken be esmerini alin bence...
Aç karnına zararlı olmaz mı ? Zaten iftara son 1 saat kala 2 80 uzanıyorum ben vallahiama dur bakayım bu akşam bir deneyeyim,sadece yürüyüş olsa oluyor mu ? Tembellikten de ölücem
daha iyiyimm cnm ama çok sıcak ya , bayıyor sıcakalr sohbetleri okuyorum ama istirak edemiyorum ...
sen nasılsın daha az yedigni görüyorumm
Şimdi onun araştırmasını yapıyorum bende internette.Organik un falan yazıyor paketlerin üstünde.Aslında işlenmiş hiç birşeyin besleyici değeri yok ama gel gör ki alışkanlıklardan bu haldeyiz.Ben en kısa zaman da yeme alışkanlıklarımı değiştiricem.Rejimdeyim diye dikkat ediyordum zaten ama bence dediğiniz gibi doğala dönüş olmalı,rejimden sonra yemeye devam edebileceğim ve bana zarar vermeyecek olanını tercih etmek zorundayım,tekrar teşekkürler :)
Kesinlikle ...bence cok iyi edersiniz
yeme aluskanliklarinizi degistirebirseniz
ac karnina daha iyi spor yapiliyor nesecim
hem metabolizman hizlanir
Cok sukur canim iyiyim, eveet az yedim dun :) bugun az yicem:)
AY fazla sikakta hic cekilmiyor inanirim, ventilator al koy kiz yanina bende var bayaa iyi oluyor :)
Eki Görüntüle 1175047
Goodmorning kizlar, nasilsiniz? :)
Dün iftardan önce 15 dakika karin kasi yaptim, 15dakiki kosu yaptim.
iftardan sonrada 15 dakika kosu uzerinede 25 dakika yuruyus yaptim.
= toplamda etti 1saat 15 dakikaa :)))
Buda dunku menum.
Iftar:
2 kepce ezogelin corba
salata + 2 dilim ekmek
kiymali sebzeli yumurta.
1 saat sonra:
1dilim kek
3 catal pasta
1saat sonra:
2 hurma
2 kuru kaysi
sahur:
1haslanmis yumurta, 2 hurma, 1 nektarin.
Herkese iyi aksamlar kizlaar.....
Kac gündür yoktum giremedim nete,cumartesi oglum rahatsizlandi.Apandisten ameliyat oldu,bende oglusummun yanindaydim.Neyse cok sükür simdie iyi bugünde taburcu oldu.bu arada hepinize iyi ramazanlar..
Bir haftaya baklavaların çıkar
sisilm canım ,çok geçmiş olsun
dün tek öğün yiyip yattım gece midem isyanlardaydı.Sabah kalktığımda oldukça iyi neticeler aldığımı söylemeliyim.Dün bir 40 dk kadar da yüzdüm.
Bu sabah henüz bir şey yemedim birazdan buzdolabını yoklayıp yiyilebilirteliği uygun ürünlerden bir menü yapacağım.Sabahı kahveyle geçirdim kahve beni çok acıktırıyor :26:
Bir haftaya baklavaların çıkar
sisilm canım ,çok geçmiş olsun
dün tek öğün yiyip yattım gece midem isyanlardaydı.Sabah kalktığımda oldukça iyi neticeler aldığımı söylemeliyim.Dün bir 40 dk kadar da yüzdüm.
Bu sabah henüz bir şey yemedim birazdan buzdolabını yoklayıp yiyilebilirteliği uygun ürünlerden bir menü yapacağım.Sabahı kahveyle geçirdim kahve beni çok acıktırıyor :26:
Canım sahurda zaten yıllardır eşimle yemek yiyemeyiz biz helva yeriz bir kaç lokma ekmekle.zayen sahura acıkmıyorum tok karna yediğimdede sabah feci bir mide ağrısı ağzımda pis bir tatla uyanıyorum.bence sahurda nekadar yersen ye aynı derecede acıkıyosun şuan çok iyiyim hala aç değilim msela.akşam üstüne doğru halsizlik oluyo sahur yapsamda aynı yapmasamda aynı yani.selam kızlar bol sohbetlerr
zeyascım çok aç kalmış olmuyormusun , sahur yapmamakla
Canım sahurda yesemde yavaş yemesemde yavaş çalışıyor gün içi bişey yemediğimiz için.be im tartda yüzüm gülüyor çok şükür.bu sabah itibari ile 1300 gr gitti bile.akşam iftara yakın tartıldığımda 67 küsür bile gördüm ama tabiki bu kiloyu dikkate almıyorum sabahki kilomu yazacağım listeye.yemek yeme düzenin değiştiği için bağısakların şaşırdı bence.bir kaç güne düzelir inş. Bir seferlik form çaylardanmı içsen ne yapsanGünaydin zeyascim,
sagol canimmm, bide tatli lari yemeseydim iyiydi :-D
Yav dün 2 tane cay ictim, kuru kaysi yedim hiiic TIK yok banamisin demiyo:26: :18:
benim tartida oynamiyor yerinden, cok spor yaptim 3gundur her yerim hamladi herhalde ondan tarti sabit.
acikmiyormusun sahur yapmayinca?
canim bide $u var, sahur yapmazsan 1ögun azaltmis oluyorsun o zamanda metabolizma iyice yavaslamasin...
Nese cim, 10 dakika bile olsa spor yapmaya calis, ac karna cok fayda ediyor
Aç karnına zararlı olmaz mı ? Zaten iftara son 1 saat kala 2 80 uzanıyorum ben vallahiama dur bakayım bu akşam bir deneyeyim,sadece yürüyüş olsa oluyor mu ? Tembellikten de ölücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?