Öğünler çok güzelSabahtan saat 12.30'a kadar olan menu:
bugun sabah cok erken uyandim yine 2 buyuk bardak limonlu ilik su
yuruyuse cikacagim icin yine bir miktar ananas yedim sonra 45dk tempolu yuruyus acik havada.
kahvalti saat 9'a kaldi haslanmis yumurta, az beyaz peynir, uzeri taze nane yapraklari ve cok az zeytinyagli domates tabagi
ayrica kucuk kucuk dogradigim karisim yaptigim yesil dolmalik biber ve kirmizisindan, salatalik ile zyag ve limon ile harmanladim. yarim bardak greyfurt suyu.
Aralarda bolca su ihmal etmeden.
12.30 da yesil cay ile badem-ceviz
15.00 de karnabahari hasladim catalla ezerek pure yaptim, icine 1 yumurta, kekik ve biraz tuz, evde olan hazir kavrulmus kiymayi ilave edip bu karisimi cok cok az zeytinyagli tavaya doktum arada karistirarak pisirdim. Uzerine sarimsakli yogurt ile sos yaptim bol kuru nane, sumak ve bolca kirmizi pul biber ile afiyetle yedim.
Bundan sonra gunu yesil cay ve su ile tamamliyorum.
ah sorma canım ya ndn böyleki n olurdu sanki yesek yesek kilo almasaken güzel şeyler zaten hep en kalorilisi zeyasım
öğlen ve akşam sandviç yedim...kilom aynı.
Sabahtan saat 12.30'a kadar olan menu:
bugun sabah cok erken uyandim yine 2 buyuk bardak limonlu ilik su
yuruyuse cikacagim icin yine bir miktar ananas yedim sonra 45dk tempolu yuruyus acik havada.
kahvalti saat 9'a kaldi haslanmis yumurta, az beyaz peynir, uzeri taze nane yapraklari ve cok az zeytinyagli domates tabagi
ayrica kucuk kucuk dogradigim karisim yaptigim yesil dolmalik biber ve kirmizisindan, salatalik ile zyag ve limon ile harmanladim. yarim bardak greyfurt suyu.
Aralarda bolca su ihmal etmeden.
12.30 da yesil cay ile badem-ceviz
15.00 de karnabahari hasladim catalla ezerek pure yaptim, icine 1 yumurta, kekik ve biraz tuz, evde olan hazir kavrulmus kiymayi ilave edip bu karisimi cok cok az zeytinyagli tavaya doktum arada karistirarak pisirdim. Uzerine sarimsakli yogurt ile sos yaptim bol kuru nane, sumak ve bolca kirmizi pul biber ile afiyetle yedim.
Bundan sonra gunu yesil cay ve su ile tamamliyorum.
nerde bu millet heyyycuma ve haftasonu davetler vardı diyet falan kalmadı bende bu sabah +300 çıktım bugün evdeyim full artı full dikkatli bir iftar ve sahur sonrası yarın tekrar eksi görmeyi hedefliyorum kızlar.
masum bende 3 gündür çekiyorum dün akşam yatmadan elma krom çayı içtim rahatladım çok şükür.darsı başına
ah sorma canım ya ndn böyleki n olurdu sanki yesek yesek kilo almasakkilonun aynı kalmasıda büyük başarı velantin boyun kaçtı senin.
hoşgeldin aramıza yakduman kocaman bir maşallah takıyorum sanaazmin ve hırsın daim olsun inş
Kilon boyunla aynı yani aslında iyi gözüküyosundur ama mükemmel olmak istiyosun heralde.1.67-68 canım
Gözüm masanın üstüne yumuşaması için koyduğum avokadodayimesem bari :26:
300 gr bi'şey değil hemen gider o...
Kilon boyunla aynı yani aslında iyi gözüküyosundur ama mükemmel olmak istiyosun heralde.
sen mi içmiştin acı çehreyi
peki nasıl içiyon
kaç saat sonra wc ye çıkıon ayarlayım
saatii ona göre
Yengeç gibi he40'ıma merdiven dayadım Zeyas...Hem sağlığım için hem ilerisi için yatırım yapmalıyım.40 yaşından sonra kilo vermenin inanılmaz zor olduğunu ve metabolizmanın 2 kat daha düşük seyrettiğini söyleyip duruyorlar üzüntüyle çevremdeki kadınlar.Veremiyorlar bizzat şahit oluyorum yaptıkları spora ve diete.Bu da beni endişelendiriyor çünkü iştahı muazzam olan ve yemekten zevk alan biriyim.Ne de olsa boğayız Zeyasım
Fazlalıklarım var 10 kg...60 kg benim için ideal.Ama 55 kiloda kendimi iyi hissedeceğim.İyi gözüküyorum çünkü kendimi iyi taşıyorum.Dik yürüyüp hafif karnımı içime çekiyorum.Kendime uygun kıyafetler giymeye çalışıyorum. bol kıyafet insanı daha kilolu gösteriyor.Düşük belli pantolon yandaki simitleri ,dar tişört sütyenin sıkıp löp löp ettiği sırt yağlarını çıkarıyor.yengeç gibi yürümüyorum.Bir ayağımı diğer ayağımın önüne doğru atarak yürüyorum. Fazlalıklarınız göze batmıyor.Bunları anlatmamın nedeni belki birine faydası olur.Biraz fazlalığı var diye dışarı çıkamayan gençler var.
Vereceğiz dimi Zeyasım bu kiloları valla bu sefer bu 10 kg gidecek.Yaprak dökümü gibi oldu kıs burası da .Semoşda gözükmüyor şeker.Nesilinde sesi iyice kesildi.
Ellerine sağlık taze anne. Dün mutluydun ya yemekler daha bir güzel olmuştur eminim.
İyi yapmışsın söylememekle erkenden söyleyince zaman geçmiyor hem.
Bizde seni seviyoruz semocum. Bu arada gitmeyip bizi bırakmadığın için teşekkürler.listeye aldığın kiloları yazarsın
Günaydın gününüz güzel geçsin şekerler.Çoğumuzun hedefe ulaşmasına çok var.Küreklere asılmaya devam
Dün bayağı yedim çok şükür tartıya yansıması olmadı.Bu sabah hayretler içinde aynı olduğumu gördüm .dürümleri götürürken
-Allahım yağ olmasın enerji olsun,yağ olmasın enerji olsun dedim hep sanırım işe yarıyor bundan kelli malı götürürken hamuduyla bu mantraya sarılaciim
sabah 2 hurma yedim kahvenin yanında.
İpin ucunu bırakınca zor oluyo toparlanması bakalım nasıl geçecek gün:18:
Herkes söylesin iyi haberlerini ...iYİ haber duymak kadar güzel bir şey yok ...Sen de gösterip vermeyenlerdensin semoş.Gız hani tarifler mantı ile mercümeği fırına vermeli böreeein15 kişi he! becerikli gelin seni
Herkes çok içten .Gruptaki bütün kızlar birbirinden samimi ve doğal.Güzel ekip oluştu kıss arasan bulunmaz...Sevinçlere Çok duygulandım valla senin sevincine ortak olunca.Sisilmin çocuğunun raatsızlığına üzüldük.Tuccun istenmeyen hamileliğine hazır olmayışı ile kederlendik.Nesilin bir türlü gelmeyen tatilini rezil etme olasılığı yüksek kör olmayasıca reglini hepücüğümüz dört gözle gelmesini bekledik.Anteplinin dizginlenemez homini gırtlaklığına yedikçe yemesine kendini bir hafta toparlayamamasına deli olduk.masumun okuyup okuyup tembellik edip yazmamasına uyuzlandık.Zeyasın azmine sahurda helvaları götürmesine hayran kaldık...Aile gibi olmuşuz valla
canım , bizde seni çoook seviyoruz. Allah Mutluluğunu daim etsin... Senin bu sevincini aynısını bende kızıma hamileyken yaşamıştım çok güzel bir sevinç birde doğsun hayatın herşeyin o oluyor.....
Semo canim,cok güzel bir haber,cok sevindim senin icinAllah tamamina erdirir insallah
Saglikla bebeyini kucagina alirsin insallah
40'ıma merdiven dayadım Zeyas...Hem sağlığım için hem ilerisi için yatırım yapmalıyım.40 yaşından sonra kilo vermenin inanılmaz zor olduğunu ve metabolizmanın 2 kat daha düşük seyrettiğini söyleyip duruyorlar üzüntüyle çevremdeki kadınlar.Veremiyorlar bizzat şahit oluyorum yaptıkları spora ve diete.Bu da beni endişelendiriyor çünkü iştahı muazzam olan ve yemekten zevk alan biriyim.Ne de olsa boğayız Zeyasım
Fazlalıklarım var 10 kg...60 kg benim için ideal.Ama 55 kiloda kendimi iyi hissedeceğim.İyi gözüküyorum çünkü kendimi iyi taşıyorum.Dik yürüyüp hafif karnımı içime çekiyorum.Kendime uygun kıyafetler giymeye çalışıyorum. bol kıyafet insanı daha kilolu gösteriyor.Düşük belli pantolon yandaki simitleri ,dar tişört sütyenin sıkıp löp löp ettiği sırt yağlarını çıkarıyor.yengeç gibi yürümüyorum.Bir ayağımı diğer ayağımın önüne doğru atarak yürüyorum. Fazlalıklarınız göze batmıyor.Bunları anlatmamın nedeni belki birine faydası olur.Biraz fazlalığı var diye dışarı çıkamayan gençler var.
Vereceğiz dimi Zeyasım bu kiloları valla bu sefer bu 10 kg gidecek.Yaprak dökümü gibi oldu kıs burası da .Semoşda gözükmüyor şeker.Nesilinde sesi iyice kesildi.
abooow 40 mi :-D kiz datlim sen kac yasindasin?
o konuda cok haklisin valentin, katiliyorum sana. giyinmeyi bilmeyen yanlis giyinen insanlar 5-10 kilo fazla gosteriyor her zaman.
Hele benim taze annem sensiz buraların tadı olmuyor şekerim.sakın koyverme kendini güzel bir liste yap kendine abin beslenme uzmanıydı yanlış hatırlamıyorsam.Hem vitaminli beslenirsin hem de yeteri kadar kilo alırsın.Aman doğumdan sonra veririm deme her tarafın çatlak çötlek olur üzülürsün dikkat etseydim keşke diye.kız bizi kimse uyarmadı şimdi sizler daha bilinçlisiniz
otuzlu bi'şeyler...Yaklaştım kırka...yirmi yedi den sonra ışık hızı geçiyor yıllar
Zeyasım bu gaz bize bi 5 kilo verdirir tez zamanda he ...Hadi bakalım...
Dün protein yedim sadece.Bir müddet hızlansın diye ağırlık vereceğim malum tatile az kaldı şekerlerim.
merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır gelemiyorum buralara diyetle alakam kalmadı hiç saldım gitti ama kiloda almadım stresten dolayı ne alıyom ne veriyom aynı sabit kaldım işlerim çok yoğun olduğu için pek giremiyorum nete beni listeden silin istersenizsize bu yolda bol şanslar başarılar
nerde bu millet nerde bu devletttt, nerelerdesiniz gadinlar?
yaz geldi, biz hala oldugumuz yerde sayiyoruz
(ben sayabilirim oldugum yerde, ama size SIKI denetim geliyor, denetim memurunun adi valentinnnnn)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?