Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Öğünler çok güzel
Bu öğlen menünüzü kabakla yapmışlığım var tadı harika sağlıklı ve çok hafif..Karnıbaharı sevmiyorum.

nerde bu millet heyyy cuma ve haftasonu davetler vardı diyet falan kalmadı bende bu sabah +300 çıktım bugün evdeyim full artı full dikkatli bir iftar ve sahur sonrası yarın tekrar eksi görmeyi hedefliyorum kızlar.
masum bende 3 gündür çekiyorum dün akşam yatmadan elma krom çayı içtim rahatladım çok şükür.darsı başına

en güzel şeyler zaten hep en kalorilisi zeyasım

öğlen ve akşam sandviç yedim...kilom aynı.
ah sorma canım ya ndn böyleki n olurdu sanki yesek yesek kilo almasak kilonun aynı kalmasıda büyük başarı velantin boyun kaçtı senin.

hoşgeldin aramıza yakduman kocaman bir maşallah takıyorum sana azmin ve hırsın daim olsun inş

1.67-68 canım

Gözüm masanın üstüne yumuşaması için koyduğum avokadoda yimesem bari :26:

300 gr bi'şey değil hemen gider o...

Kilon boyunla aynı yani aslında iyi gözüküyosundur ama mükemmel olmak istiyosun heralde.

40'ıma merdiven dayadım Zeyas...Hem sağlığım için hem ilerisi için yatırım yapmalıyım.40 yaşından sonra kilo vermenin inanılmaz zor olduğunu ve metabolizmanın 2 kat daha düşük seyrettiğini söyleyip duruyorlar üzüntüyle çevremdeki kadınlar.Veremiyorlar bizzat şahit oluyorum yaptıkları spora ve diete.Bu da beni endişelendiriyor çünkü iştahı muazzam olan ve yemekten zevk alan biriyim.Ne de olsa boğayız Zeyasım

Fazlalıklarım var 10 kg...60 kg benim için ideal.Ama 55 kiloda kendimi iyi hissedeceğim.İyi gözüküyorum çünkü kendimi iyi taşıyorum.Dik yürüyüp hafif karnımı içime çekiyorum.Kendime uygun kıyafetler giymeye çalışıyorum. bol kıyafet insanı daha kilolu gösteriyor.Düşük belli pantolon yandaki simitleri ,dar tişört sütyenin sıkıp löp löp ettiği sırt yağlarını çıkarıyor.yengeç gibi yürümüyorum.Bir ayağımı diğer ayağımın önüne doğru atarak yürüyorum. Fazlalıklarınız göze batmıyor.Bunları anlatmamın nedeni belki birine faydası olur.Biraz fazlalığı var diye dışarı çıkamayan gençler var.

Vereceğiz dimi Zeyasım bu kiloları valla bu sefer bu 10 kg gidecek.Yaprak dökümü gibi oldu kıs burası da .Semoşda gözükmüyor şeker.Nesilinde sesi iyice kesildi.

sen mi içmiştin acı çehreyi
peki nasıl içiyon
kaç saat sonra wc ye çıkıon ayarlayım
saatii ona göre

Açı çehre kullanmış biri olarak söylüyorum kesinlikle kullanmayın.Kabızlık sorunu olanlar ayrı ama öyle zayıflamak için falan asla.Çok fazla su kaybediyosunuz Allah korusun benim tansiyonum falan düşmüştü

Yengeç gibi he sen öyle diyince düşündüm ben de yengeç gibi yürüyorum heraldetavsiyelerine uyacağım kesinlikle yazdım bir kenara bol giyinmek gerçekten kilolu gösteriyor.bollaşan kıyafetlerimi giydipim zaman kilo verdiğimi farketmiyo kimse ama tayt falan giydiğimde muhteşem iltifatlar alıyorum eski halimi bilenlerden.valla velantin ben çok hırslandım tekrardan ramazan atak etkisi yaptı bende ramazandan sonrada ilk surak 60'a biran önce ulaşmak istiyorum boyum 163 57 kg süper olur bana.topiğin bu hallerine alışığım ben bir kaç gün durgun oluyor sonra açılıyor tekrar.

Sagol var ol canim, amin umarim hersey guzel gecer :) Cok sukur ben kendimi cok iyi hissediyorum.
haha evet aldigim kilolari yazarim bende listeye :)))

hahhaha valentin ne guzelde özetlemissin herkesi :-D

canım , bizde seni çoook seviyoruz. Allah Mutluluğunu daim etsin... Senin bu sevincini aynısını bende kızıma hamileyken yaşamıştım çok güzel bir sevinç birde doğsun hayatın herşeyin o oluyor.....

Herkes oyle diyor :) bende cok heycanliyim canim :)

Semo canim,cok güzel bir haber,cok sevindim senin icinAllah tamamina erdirir insallah
Saglikla bebeyini kucagina alirsin insallah

amin canim, guzel dileklerin icin tesekkur ederim

Son düzenleme:
Gûnaydin kizlar,

Yogun bir hafta sonu ve dünde i$yerinin yogunlugu derken. Anca girebiliyorum.
Ne var ne yok, nasilsiniz bebeklerim? iyisiniz insallah.

abooow 40 mi :-D kiz datlim sen kac yasindasin?
o konuda cok haklisin valentin, katiliyorum sana. giyinmeyi bilmeyen yanlis giyinen insanlar 5-10 kilo fazla gosteriyor her zaman.

merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır gelemiyorum buralara diyetle alakam kalmadı hiç saldım gitti ama kiloda almadım stresten dolayı ne alıyom ne veriyom aynı sabit kaldım işlerim çok yoğun olduğu için pek giremiyorum nete beni listeden silin isterseniz size bu yolda bol şanslar başarılar

merhaba kızlar ,

bu sabah ,
klasik kahvaltımı yaptım

öğle;
pirinç lapası ( yanında kımızı biber ve domates )

akşam
pirinç lapası

yeşil çay ve tarçınlı sıcak su içerim o kadar ....ben bir kaç gündür cozutmuştum regl bitmek üzere spora başlayacam bu akşam...bir ay boyunca ağzıma küçücük bile olsa şekerli şeyler almamaya gayret edecem ....beni azdıran şekerli şeyler şekerli şeyler yedikçe yiyesim geliyor...

abooow 40 mi :-D kiz datlim sen kac yasindasin?
o konuda cok haklisin valentin, katiliyorum sana. giyinmeyi bilmeyen yanlis giyinen insanlar 5-10 kilo fazla gosteriyor her zaman.

Hele benim taze annem sensiz buraların tadı olmuyor şekerim.sakın koyverme kendini güzel bir liste yap kendine abin beslenme uzmanıydı yanlış hatırlamıyorsam.Hem vitaminli beslenirsin hem de yeteri kadar kilo alırsın.Aman doğumdan sonra veririm deme her tarafın çatlak çötlek olur üzülürsün dikkat etseydim keşke diye.kız bizi kimse uyarmadı şimdi sizler daha bilinçlisiniz

otuzlu bi'şeyler...Yaklaştım kırka...yirmi yedi den sonra ışık hızı geçiyor yıllar

Zeyasım bu gaz bize bi 5 kilo verdirir tez zamanda he ...Hadi bakalım...

Dün protein yedim sadece.Bir müddet hızlansın diye ağırlık vereceğim malum tatile az kaldı şekerlerim.

amannnnn offfffff saatlerce alışveriş sitelerine baktım bu yıl katılacağım birkaç düğün var ne giysem diye bakınıyorum... keşke kilo verebilseydim yawwww (((

Bu akşam spora devammmmmmmm

Sensizde tadi olmuyor beybim, hepimiz bir puzzle in parcasi gibiyiz, biri eksik olunca olmuyo :-D
ah canim bugun kayinvalideme gidiyorum, tarifi alicam sana ve nesile

Evet oyle yapcam minik ku$, dikkatli beslenicem hem benim sagligim icin, hemde yegenin icin
1) abur cubur, pasta, chips yok, gazli icecek yok. (belki haftada 1)
2) Gunde 1bucuk litre suyumu icicem.
3) Günde 1-2 meyve.
4) Hergun 2 porsiyon sebze.
5) 3 porsiyon kalsium, süt, yogurt, peynir.
6) gunluk 1 porsiyon et yemege özen gostericem, et, balik veya tavuk.
7) bide yarin multi vitamin alicam, gebeler icin. onu yutucam :)
8) gunde 1 avuc kuruyemis, ceviz badem findik. toplam 10tane kadar, daha fazla degil :)

valentin eksik bi si varmi, varsa ekle :-D

ecriiiin hayir nereye, topla kendini dön gel geri.
izinli yazariz seni

nerde bu millet nerde bu devletttt, nerelerdesiniz gadinlar?
yaz geldi, biz hala oldugumuz yerde sayiyoruz

(ben sayabilirim oldugum yerde, ama size SIKI denetim geliyor, denetim memurunun adi valentinnnnn)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…