Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

amannnnn offfffff saatlerce alışveriş sitelerine baktım bu yıl katılacağım birkaç düğün var ne giysem diye bakınıyorum... keşke kilo verebilseydim yawwww (((

Bu akşam spora devammmmmmmm

pirinç lapası dieti iyi kilo verdiriyor nasıl gidiyor adacığımm...Yiyip yiyip son 15 gün kala diet yapıldığında sonuç alınamıyor elbet...Başıma hep gelir ondan biliyom

Burada yazılı kalmaz herşey umarım semocan Tabakların yarısını yi bari datlışım

Masummm aaaaa Devam et yemeye nasıl olsa yeterince yemedin yıllardır...O plajda herkes senin bikininden taşan pıt pıt yağlara üzüntü verici gözlerle bakarken kafanı vurmak için geç olmuş olacak.Valla bakıyorlar pisler....Kız bu kadınlar erkeklerden çok dikizliyor milleti...Kaç gün kaldı tatile pampiş hımmm?

Anteplim den de ses seda yok...Kızlar bakın biz çok pis gaza geldik acık gayret.Bir gün sabredin ertesi günü zaten daha az yemeye başlıyorsun

Son düzenleme:
Aaaa bugün çok acıktım kızlarrr.sahurda kabızım diye şeftali yemiştim çok şükür işe yaradı.akşam menümü yazayım
1 kepçe yayla çorbası
1 tabak taze fasulye
3 kaşık makarna
Salata+cacık+ karpız

Su miktarı biraz az gibi canikom bide bu listeye kesinlikle yürüyüş eklemelisin.hadi bakalım minumum kiloyla bitir hamişliğini.velantininde dediği gibi doğurunca veririim deme baksana aylardır göbeğim çatladı fprma gircem diye maksimum 12 kg kapatmaya çalış.ilk aylar kilo almamaya bak son aylarda çok kilo alınıyor.

Anam kimseler yok kendim oyniyim kendim çaliim bare dedim.
akşam soya soslu hindi sote
hıyar turşusu ile yutmaya çalıştım.bugün hiç karbonhidrat almadım eşim çorbanın tuzuna bak diye verdiği bir kaşık çorbayı bile tükürdüm.Bugün 2.protein günüm.Hızlı kilo vermek için sıkıyorum biraz ama gece gece açlıktan ve şeker ihtiyacından midem bulandı.Spor nanay.

Ada
masum
Anteplim

Bu 3 kişiden çok pis şüpheleniyorum.Homini gırtlak yimiş olma ihtimalleri yüksek.

Karpuzu az yimelisin zeyascığım çok işetir derler.:26:

Benim son aylarımda doktor bana yeme hiç bir şey olmaz dedi 82 olmuştum

Ada masum anteplim aranıyorsunuz haberiniz ola :18: koz çok şeker yazıyosun valla sen neden kendini bizden mahrum bıraktın he 3 dilim kadar yedim karpuzı şeker oranı çok yüksek olduğundan normal zamanlarda pek tüketmem.ama iftarda iyi gidiyor be velantin soğuk soğuk ben son 3 ayımda 10 kilo almıştım iki bebeğimdede ahh ahh şimdiki aklım olsa hiç yermiyim okadar.hatta hamileykende 5 ten sonra yemek yememe uygulanabilir.

Hihihihihii geldimmmmm valentinimmmmm geziyorum dışarda internetim yokkkk bugün kacırabilirimm cünküü dogum günüm

İyi geceler kızlar nasılsınız?

İftar 3 küçük tavuk but bir kaç parça patates ( fırında yağsız pişirdim) 1 kase yoğurt biraz karpuz

3 mil leslie yaptım 10 dk dinleniyorum şuan 5 mil daha yapıp sahur yiyip yatmayı düşünüyorum

Sahur klasik olacak şekersiz çay 1 yumurta 1 domates 2 dilim ekmek beyaz peynir

Bugün o koca hamilelik eteğimden kurtuldum dar gelse de 44 beden bir pantolonumun içine girdim dar gelen bir tuniğimde oldu bana pantolonun darlığını kapattı ikisiyle biraz daha zayıflayana kadar idare ederim zaten diğerleride olmaya başlar inşallah

42 bedenken aldım o pantolonumu annem kavga ediyordu kilo aldın kilo ver çok yiyosun diye dardurmasın diyede büyük aldırmıştı bir beden 68 yada 70 kiloydum o kilomu beğenmiyordum şimdi keşke o kiloya dönsem diyorum ne diyim bu günüme şükürler olsun

Teşekkürrr ederimmmmm ayyy gücügüm ben bu topigin en minikleriii onsekiz 😳😳

Ah kuzuuum ne güzel ya hiç bir şeyi kafana takma olur mu tadını çıkar yıllarının ne aşk ne kötü arkadaşlar artık aklına ne gelirse hiç birşeyi takma en büyük güç gençliğin güzelliğin mutluluğun senin için ben bunu anladım ama yaş 26 oldu şimdiki aklım olsa o yıllarımı heba etmez kendim için yaşardım okurdum zayıflardım kendime bakardım kendimi geliştirirdim ben bunları şimdi anladım şimdi yapıyorum inşallah ilerde hiç pişmanlık olmaz içinde

Görende cokk yaşlısın sancakkk yaaaaa deliii herkez burda gencecik ben sizin gözünüzde belki bebeyim hahaha tşk ederim ümrannn ablaaaım ]

Görende cokk yaşlısın sancakkk yaaaaa deliii herkez burda gencecik ben sizin gözünüzde belki bebeyim hahaha tşk ederim ümrannn ablaaaım ]

Yaşlı değilim ama 18 de değilim

Senin yaşında derdim üniversite olsaydı kendimi düşüünseydim şimdi okumak yerine öğretmen olurdum oyüzden diyorum ne istiyorsan yap içinde bırkma hiç pişman olma öpüyorum bebeğimi sporumu yapmaya gidiyorum ki veremediğim kilolara pişman olmayayım

Ahaha tammamm kolay gelsinnnn ♥️♥️♥️

Günaydın olmayan kızlar... nesil yazdıklarımı okuyosan topiğe geri dön kızdün akşam ftardan önce 66 gördüm tartıda gerçek olmasada tartıda görmek hoşuma gitti

Evet antepli ortaliklarda yok yine kayip, yani bu demek oluyorki = antepli diyeti yedi gene

hahaha valla valentin hic i$tahim yok inanirmisin.
dun sabah: 1 kadar pide ekmekte tost. + 1bardak süt
aksam: 1bardak süt, 5-10 tane chips
iftar: 3bucuk tavuk kanadi, 5-10 tene firinda patates, 2dilim domates.

su 2litre mi icim suyu balim? evet yuruyus eksik aynen, bu hafta burasi hep yagmurlu haftaya baslarim artik yuruyuse.
evet ilk aylar alinmamasi daha mantikli, son aylar cok aliniyormus.
Burda sizinle kalicam, kilo kontrolu ve kilo almam daha dengeli olur diye dusunuyorum siz yardim edersiniz bana her konuda dimi :)

Günaydın olmayan kızlar... nesil yazdıklarımı okuyosan topiğe geri dön kızdün akşam ftardan önce 66 gördüm tartıda gerçek olmasada tartıda görmek hoşuma gitti

olmayan kizlarrrrr
66 supersin zeyassss , tebrik ederim canim nazar

Hihihihihii geldimmmmm valentinimmmmm geziyorum dışarda internetim yokkkk bugün kacırabilirimm cünküü dogum günüm

aha gelmis kacak, hosgeldin bebeeem.

DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN !!!

:103: :103: :103: RABBIM nice mutlu uzun saglikli ömurler versin. :103: :103: :103:

seni cok seviyoz cimcime

pirinç lapası dieti iyi kilo verdiriyor nasıl gidiyor adacığımm...Yiyip yiyip son 15 gün kala diet yapıldığında sonuç alınamıyor elbet...Başıma hep gelir ondan biliyom

Şekerim , rapor vereyim hemencikkkk )) Dün 1 saat spor yaptım akşam tempolu yürüyüş bandında yürüdüm sauna eşofmanlarımıda çektim kan ter içinde kaldım ama çok iyi geldi... Akşam spordan sonra sadece midem bulandı diye bir muz yedim ((( Pirinç lapasını hergün yapamıyorum canım yaaa midem kaldırmıyor ..düğünlere tam 1 ay kaldı insan isterse bu 1 ayda çok rahat 4 kilo verebilir buda bayağı fark ettirir ama bakalım bugunden itibaren asılıyorum....Dün ağzıma şekerli bişey sürmedimmmm ))

Bu sabah
klasik kahvaltı

Öğle
Fırında Sebze yanında yarım kase yoğurt

Akşam
fırında sebze (yoğurt yemiyeceğim kan grubuma göre yoğurt bana kilo aldırıyor.. )

Akşam 1 saat yürüyüş yaparım. şuan kuzu uyudu şimdi 30 dakika eliptik bisiklet yaparım...akşamada yürürüm...

Selam kizlar beni nisan telasi sardi buraya cok giremiyorum k. Bakmayin :)) bu ara tekrar gobek yaptim gibi hic memnun degilim spora devam edicem yeniden bi de cay yapicam ( ama ise yuruyerek gidip geliyorum (15-20 dk suruyor)

canim menu cok guzel

selam kızlarrrrr

selam seker kiz candyyy, nasilsin bakem?

Selam kizlar beni nisan telasi sardi buraya cok giremiyorum k. Bakmayin :)) bu ara tekrar gobek yaptim gibi hic memnun degilim spora devam edicem yeniden bi de cay yapicam ( ama ise yuruyerek gidip geliyorum (15-20 dk suruyor)

hey katze selam, nerelerdesin? nisan ne zamana canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…