canim menu cok guzel
selam seker kiz candyyy, nasilsin bakem?
hey katze selam, nerelerdesin? nisan ne zamana canim?
canim menu cok guzel
selam seker kiz candyyy, nasilsin bakem?
hey katze selam, nerelerdesin? nisan ne zamana canim?
adstfgdhyfkmhjlkıhoşlop
çok iyi yaaa gercekteenn
evett canımmm aynenn
nekadar içersen suyu okada iyi hem bebeişin için hem senin için.yürüyüş doğum için çok önemli hemde çok kkilo almayı engeller.ksinlikle armızd kal aldığın gramları yazarsın listeye.miden bulanırsa zayıflayailirsin hatta ilk aylarEvet antepli ortaliklarda yok yine kayip, yani bu demek oluyorki = antepli diyeti yedi gene
hahaha valla valentin hic i$tahim yok inanirmisin.
dun sabah: 1 kadar pide ekmekte tost. + 1bardak süt
aksam: 1bardak süt, 5-10 tane chips
iftar: 3bucuk tavuk kanadi, 5-10 tene firinda patates, 2dilim domates.
su 2litre mi icim suyu balim? evet yuruyus eksik aynen, bu hafta burasi hep yagmurluhaftaya baslarim artik yuruyuse.
evet ilk aylar alinmamasi daha mantikli, son aylar cok aliniyormus.
Burda sizinle kalicam, kilo kontrolu ve kilo almam daha dengeli olur diye dusunuyorumsiz yardim edersiniz bana her konuda dimi :)
canım teşekkr edrim.olmayan kizlarrrrr
66 supersin zeyassss , tebrik ederim canim nazar
aha gelmis kacak, hosgeldin bebeeem.
DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN !!!
:103: :103: :103: RABBIM nice mutlu uzun saglikli ömurler versin. :103: :103: :103:
seni cok seviyoz cimcime
maşallah adacım eski sportifgünleigeri döndünsonunda böyle devam edersen 4 kilo rahat verirsinŞekerim , rapor vereyim hemencikkkk)) Dün 1 saat spor yaptım akşam tempolu yürüyüş bandında yürüdüm sauna eşofmanlarımıda çektim kan ter içinde kaldım ama çok iyi geldi... Akşam spordan sonra sadece midem bulandı diye bir muz yedim ((( Pirinç lapasını hergün yapamıyorum canım yaaa midem kaldırmıyor ..düğünlere tam 1 ay kaldı insan isterse bu 1 ayda çok rahat 4 kilo verebilir buda bayağı fark ettirir ama bakalım bugunden itibaren asılıyorum....Dün ağzıma şekerli bişey sürmedimmmm ))
Bu sabah
klasik kahvaltı
Öğle
Fırında Sebze yanında yarım kase yoğurt
Akşam
fırında sebze (yoğurt yemiyeceğim kan grubuma göre yoğurt bana kilo aldırıyor.. )
Akşam 1 saat yürüyüş yaparım. şuan kuzu uyudu şimdi 30 dakika eliptik bisiklet yaparım...akşamada yürürüm...
selam kızlarrrrr
İyiki doğmuşsun kız fıstık.ramazan nasıl gidiyor bakıyım kilo veriyosun dimi
olmayan kizlarrrrr
66 supersin zeyassss , tebrik ederim canim nazar
aha gelmis kacak, hosgeldin bebeeem.
DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN !!!
:103: :103: :103: RABBIM nice mutlu uzun saglikli ömurler versin. :103: :103: :103:
seni cok seviyoz cimcime
maşallah adacım eski sportifgünleigeri döndünsonunda böyle devam edersen 4 kilo rahat verirsin
İnşallah zeyascım düğünlere bir 4 kilo vermiş olarak gitsem süper olacak. evet artık spora geri döndüm insan bırakınca zor toparlıyor yaaa ben daha yeni yeni spora döndüm ...bundan sonra bir engel olmazsa kızım uyuduğunda işi gücü bırakacam spor yapacam zaten o uyandığında yapabiliyorum işimi benimle heryere geliyor biraz dur yapma dokunma hayır demekle geçiyor ama olsun....)))) ama o uyanıkken spor yapamıyorum...
Sdtfgdxhyytjkfyuky
Doğru söylüyorsun,bu sıcaklarda iftarda buz gibi iyi gider .Canım çekti vallaAda masum anteplim aranıyorsunuz haberiniz ola :18: koz çok şeker yazıyosun valla sen neden kendini bizden mahrum bıraktın he3 dilim kadar yedim karpuzı şeker oranı çok yüksek olduğundan normal zamanlarda pek tüketmem.ama iftarda iyi gidiyor be velantin soğuk soğuk ben son 3 ayımda 10 kilo almıştım iki bebeğimdede ahh ahh şimdiki aklım olsa hiç yermiyim okadar.hatta hamileykende 5 ten sonra yemek yememe uygulanabilir.
Hihihihihii geldimmmmm valentinimmmmmgeziyorum dışarda internetim yokkkk bugün kacırabilirimm cünküü dogum günüm
Günaydın olmayan kızlar... nesil yazdıklarımı okuyosan topiğe geri dön kızdün akşam ftardan önce 66 gördüm tartıda gerçek olmasada tartıda görmek hoşuma gitti
Evet antepli ortaliklarda yok yine kayip, yani bu demek oluyorki = antepli diyeti yedi gene
hahaha valla valentin hic i$tahim yok inanirmisin.
dun sabah: 1 kadar pide ekmekte tost. + 1bardak süt
aksam: 1bardak süt, 5-10 tane chips
iftar: 3bucuk tavuk kanadi, 5-10 tene firinda patates, 2dilim domates.
su 2litre mi icim suyu balim? evet yuruyus eksik aynen, bu hafta burasi hep yagmurluhaftaya baslarim artik yuruyuse.
evet ilk aylar alinmamasi daha mantikli, son aylar cok aliniyormus.
Burda sizinle kalicam, kilo kontrolu ve kilo almam daha dengeli olur diye dusunuyorumsiz yardim edersiniz bana her konuda dimi :)
Şekerim , rapor vereyim hemencikkkk)) Dün 1 saat spor yaptım akşam tempolu yürüyüş bandında yürüdüm sauna eşofmanlarımıda çektim kan ter içinde kaldım ama çok iyi geldi... Akşam spordan sonra sadece midem bulandı diye bir muz yedim ((( Pirinç lapasını hergün yapamıyorum canım yaaa midem kaldırmıyor ..düğünlere tam 1 ay kaldı insan isterse bu 1 ayda çok rahat 4 kilo verebilir buda bayağı fark ettirir ama bakalım bugunden itibaren asılıyorum....Dün ağzıma şekerli bişey sürmedimmmm ))
Bu sabah
klasik kahvaltı
Öğle
Fırında Sebze yanında yarım kase yoğurt
Akşam
fırında sebze (yoğurt yemiyeceğim kan grubuma göre yoğurt bana kilo aldırıyor.. )
Akşam 1 saat yürüyüş yaparım. şuan kuzu uyudu şimdi 30 dakika eliptik bisiklet yaparım...akşamada yürürüm...
affedin sistemi yeni öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?