Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

canim menu cok guzel

selam seker kiz candyyy, nasilsin bakem?

hey katze selam, nerelerdesin? nisan ne zamana canim?

Nisanim 12 agustosta. 1 ay kaldi :)

Daha yuzuklerimiz yok, ayy cok telasliymis bu isler

Nikahimizda ekimde kizlar, her gunum bir telase bir hazirlik :)) nisan icin yolu yariladim sayilir elbisem falan hazir ama bir cok seyim de daha hazir degil (

Son düzenleme:
40 dakika eliptik bisiklet yaptım kızlar )) akşamda 1 saat yürürüm

nekadar içersen suyu okada iyi hem bebeişin için hem senin için.yürüyüş doğum için çok önemli hemde çok kkilo almayı engeller.ksinlikle armızd kal aldığın gramları yazarsın listeye.miden bulanırsa zayıflayailirsin hatta ilk aylar
canım teşekkr edrim.
maşallah adacım eski sportifgünleigeri döndünsonunda böyle devam edersen 4 kilo rahat verirsin
selam kızlarrrrr

slm masum

Ayyyy tsk ederimmm semooo bende sizi cok seviyorum vallah evde kimse hatirlamadi bnde burayi söyleyim dedim hahaj

maşallah adacım eski sportifgünleigeri döndünsonunda böyle devam edersen 4 kilo rahat verirsin

İnşallah zeyascım düğünlere bir 4 kilo vermiş olarak gitsem süper olacak. evet artık spora geri döndüm insan bırakınca zor toparlıyor yaaa ben daha yeni yeni spora döndüm ...bundan sonra bir engel olmazsa kızım uyuduğunda işi gücü bırakacam spor yapacam zaten o uyandığında yapabiliyorum işimi benimle heryere geliyor biraz dur yapma dokunma hayır demekle geçiyor ama olsun....)))) ama o uyanıkken spor yapamıyorum...

AYNısından bendede var 1 tane koşu bandına çıkamıyorum.uyuduğundada öğle saati hava çok sıcak oluyor.ramazandan sonra 1yolunu bulup çıkmam lazım ama heryerim sallanıyo.jillianda yapıcam inş sokılaşmam lazım

Slm canlaaaaarrr çok giremiyorum artık diyeti bıraktığım için daha şimdiden 1,5 kilo aldım ama umrumda değil seneye yine diyet yaparım giderler.bıgün doktora gittim tam 6 hafta 6 günlük bebişimmm: kalp atışlarını gördük bıgün.Rabbim tüm isteyenlere verir inşallah...

Semoooo sen napıyosun nasıl gidiyo hamilelik özlellikle beslenme:) sende benim gibi her gördüğünü yiyor musun :))

Slm kızlar bende birkaç gündür misafirlikti işlerdir derken giremedim ne yapıyorsunuz aranızda hiç kilo veren oldumu ramazanda

Doğru söylüyorsun,bu sıcaklarda iftarda buz gibi iyi gider .Canım çekti valla ama yimeyecem az kaldı tatile hep böyle söyleye söyleye heryerim şişiyo kız
Hihihihihii geldimmmmm valentinimmmmm geziyorum dışarda internetim yokkkk bugün kacırabilirimm cünküü dogum günüm

hepi börtdey datlımaaaaaaaa

Günaydın olmayan kızlar... nesil yazdıklarımı okuyosan topiğe geri dön kızdün akşam ftardan önce 66 gördüm tartıda gerçek olmasada tartıda görmek hoşuma gitti

Zeyascığım çok sevindim canım biliyorum ne kadar zor gelindiğini o kilolara yakında 50'li bi'şeyler görmek istiyorum dersin artık ha!
Olsun tartıda gördüysen o gazla 66 altının altına da düşersin.

Mide bulantıların var mı şeker?Annenin hamilelikleri nasılmış? Benim hamileliklerim felaketti hemen de başlamıştı yatak döşek yamamıştım

Yüz akımız sensin sporda seni gördükçe yapmış kadar oluyoruz Ada

Sabah çok acıktım 4-5 tane fındık attım kahve içtim kesmedi.

Bir domates ile peynir yedim

Akşam yine protein ağırlıklı ürünlerden olacak seçimlerim.Hedefim tatile kadar maximum kilo vermek.Reglim bitsin Ada gibi bende spora ağırlık vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…