Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Slm kızlar bende birkaç gündür misafirlikti işlerdir derken giremedim ne yapıyorsunuz aranızda hiç kilo veren oldumu ramazanda
Bugün itibari ile 2 kilo vermiş bulunmaktayım
İnş velantin ya .ama zayıfladıkça çok cıvıdım b fit açılmış bizim buraya ramazandan sonra gitsemmi diye düşünüyorum ne dersin fikrin varmı bu konuda.

zeyass nasıl yaptınnn

haklısın canım öğle çok sıcak oluyor ama ben mecbur yapıyorum aksi takdirde hiç yapamıyorum eşimde işten gelince oruç olduğu için çocuğa bakamıyor .. ancaaa iftardan sonra kıza bakınca spor yapabiliyorum...spor şart daha zayıf görünüyor insan.

Canım süpersin 2 kilo gitmiş harikaaaaa spor yapabilirsen iyi olur 3 kilo gitmiş gibi durusun ..

Son düzenleme:

spor şart canım yaaa tartıda fazla çıksan bile spor ile daha az kiloda görünüyorsun..... bugun 40 dakika eliptikten sonra kızımla bir saat yürüdüm dışarda sonra eve geldim plates lastiğimle alt karın hareketlerinden yaptım 50 kere yapabildim... şimdi iftardan sonra 1 saat yürürüm.

zeyass nasıl yaptınnn
canım oruç tutuyoum biliyosun.iftarda ekmek pilav tüketmiyorum tatlı olarakta dondurma yiyorum sahur yapmıyorum sadece 1 lokma tahin helvası yiyorum bazen.12 günde 2 kilo gitti anca bu kadar dikkat edebiliyorum valla dahada dikkatli beslensem daha çok giderdi eminim.aç kalmak bana yarıyor
bende napıyım spor yapamasamda hergün iftar 1,5 saat kala dışarı çıkıyorum parkta ufaklığın peşinden koşturuyorum hiç yoktn iyidir diyorum napıyım:44:

2 kilo mu? Karpuz yiyerek he mi de...Araya helva da sıkıştırdın mı

Zeyas şekerim inanın kilo verdiğinizin haberlerini aldıkça seviniyorum hepimize moral oluyor.

Herbişey canım çekiyor Zeyas Özellikle de tahin helvası vallahi gözümde tütüyor şekerim.Tiryakisi oldum ben bunun hiç yemezdim.Ayakkabımın büyüklüğünde yemek istiyorum o derece..37.5-.38 numara giyiniyorum bu arada

Adacığım, sporun sıkılaştırması için hareketleri yaparken kasmak gerekiyor kasları, yoksa aynı tas aynı hamam.Yürürken po.po kaslarını mesela.Ben kollarımı da çok çalıştırmışım zamanında şimdi ne yaparsam yapayım pazularım küçülmüyor bayağı bir kol kasım var gömlek giyerken rahatsız olduğum zamanlar oluyor sıkıyor çünkü.Demek o ki kaş yaparken göz çıkarmayalım

Son düzenleme:

oruç tutmanın güzelliği diyelim velantin.valla karpuzumuda yedim helvamıda normal zamandada nekadar aç kalırsam o kadar iyi zayıflıyorum

Hiihhihihuhuhihu sagol valimmmmmmmmm♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

tebrikler zeyasss

kızlar bend ebugün şu hazir burgerler varya ondna yeidm hay yemez olaydım mahvettii migdemi yaa(

oruç tutmanın güzelliği diyelim velantin.valla karpuzumuda yedim helvamıda normal zamandada nekadar aç kalırsam o kadar iyi zayıflıyorum

Oruç tutmanın yanında iradene de müthiş hakimsin Zeyascığım.Adayı da gördükçe bayılıyorum.Kaçamaklarını arkada bırakıp yeniden toparladın kendini.Haksızlık etme.Haftasonları çok zor oluyor hele Ramazan'da..Bu haftasonu benimde var davetim.En az hasarla çıkmayı planlıyorum.Yemeğe çıkacağız herkes yerken ben dietteyim demek istemiyorum.

Uzun zayıflama deneyimlerinde herkes birşeyler öğreniyor.Ben de açlık hissi hissedildiğinde kilo verildiğini farkettim görüyorum sen de öyle canım.Rutine alışan vücut açlık hissetmediğinde kilo vermiyor 2 ay spor artı az yemekle bir gram vermemiştim şimdi anlıyorum nedenini.Açlık kaybolmaya başladığında yemek miktarı çoğaltılmalı.

Anteplim 18 yaş ne müthiş bir yaş ..Sen şimdi anlamazsın da ne olduğunu Nasıl geçti doğumgünün anlat.şekerparem ne de olsa bu günün tekrarı yok bütün pastayı götürsen ne olur :)

Akşam yemeğinde bir dilim et kızartması
biraz soya soslu mantar sote
Çok az salata

yedim ve günü kapattım.Bugün zor geçti.Beynim şeker şeker diye ağlıyor onu söyleyebilirim .Cumaya en az bir kilo eksik girmek istiyorum

Günaydın Fıstıklar..

İşim çok yoğun kaç gündür varya, hep sizinleyim aslında, ara verdikçe okuyorum ama yazamadım hiç..
Geçen sefer de bahsetmiştim, bu ara diyet yapamıyorum ama az ve erken yiyerek devam ediyorum..

Bu arada regl oluyorum (gözüm aydın) ama yollarda rezil olmam inşallah, geçen hafta söktürücü içmiştim,
pazartesiden beri kandırıyo beni, bi ara çok korktum, hamileyim sandım ama neyseki değilmişim.. :)

SEMOOOO ve TUCCCCC, kızlar folik asit içiyomusunuz..
Tuccum sana dr burda kesin söylemiştir ama Semo sen vitamin filan demişin, orda yokmu öyle şeyler..
İhmal etme kuşum.. Burda her hamileliğin olmazsa olmazıdır kendileri..

ZEYASIM ben hep burdayım aslında ama dediğim gibi yazamadım hiç, gündüz yoğun, yoruluyorum..
Akşamda tel.den dizi mizi izliom, candy crush falan filan, bu arada 543. leveldeyim..
Velhasıl ramazandan beri 2.30-3.00 ten önce yatamıyorum, sabah ta kalkamıyorum..
Bu sabah ta geç kalıyorum diye 1 saat önce kalkmışım, apar topar hazırlandım, saati farkedince de evde kahvaltı keyfi yaptım..
Salak gibiyim yeminle..

MASUMCUM, sen de en son karatay filan demişin, kuşum sana gelmez o bence, hem o diyet değil, sağlıklı yaşam biçimi..
Çok kilosu olanlar hızlıca kilo veriyolar ama senin çok kilon yok, uzun vadede fayda görürsün gibi geliyor bana,
acil dukana başla bence, hep diyodun zaten, en hızlı o sonuç veriyo sende, tatile kadar 2 kilo versen, sonra yavaş yavaş karataya dönersin,
ikisinde de ekmek vs yok, zor olmaz sanırım.

ANTEPLİ KÜÇÜK CADI, seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun b'tanem.. Gece gördüm, şimdi yaziim dedim..

Kızlar, iş çok yine, öpüom hepinisiii.. Buralardayım ama heee...

Nisanim 12 agustosta. 1 ay kaldi :)

Daha yuzuklerimiz yok, ayy cok telasliymis bu isler

ooh az kalmis kuzum, resim atarsin bizede demiiii :)

iyiyim valla cnm sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyorr

karatay diyetine göz kırpıyorum

iyilik saglik, canim tesekkur ederim.
Göz kirparken, yesil i$ikta yakiyonmu :-D

Ayyyy tsk ederimmm semooo bende sizi cok seviyorum vallah evde kimse hatirlamadi bnde burayi söyleyim dedim hahaj

ayyyy aklima 18li yaslarim geldi :))) ben 18 yasima gireli 8sene olmus :-D

yok bebeeem, bulanti mulanti yok :) Sadece biraz i$tah eksikligi var :) ama ondan $ikayetci degilim, aktifim bide aynaya bakinca kendimi cok datli goruyom. O niye acaba onu bende cikaramadim :-D buda mi bir hamilelik belirtisi yogsam

Annemin hamilelikler hep bulantili gecmis

valentinnnnn, kayinvalideme gidemedim kiz daha, ama tarif aklimda jellybonum.
2 hafta oldu tarif alcam diyom, ama 2 haftadir gitmeyom kadinda bana kiziyodur. Catlak gelin gelmeyooor diye :-D

eneee minnik kusum gelmis, hosgeldin tatliskom. yav arada bi görun yav bu kadar zun kayiplara karisma
ecciiiiikkkk yap hemen cik geri :)

Canim alicam bugun hamile lere multi vitamin, onun icinde. Folik asit var.
a, b1, b2, b11..., c, d, e, k, kalsium, jodium, magnesium, demir, omega3 ..... aklina baska hangi vitamin geliyorsa hepsi var

Ben folik asiti hamile kalmadan 6ay once kullanmaya basladim zaten :)))

ula gene kimse yok, ben siteye girince millet kaciyo

ben yokken sayfalar ucuyo, ben girince TIK yok

gitmek icin, benim gelmemimi bekliyonus dombisler hahahaha

1saat sonra yine bi $ansimi deneyim

Son düzenleme:
Semoooo sen napıyosun nasıl gidiyo hamilelik özlellikle beslenme:) sende benim gibi her gördüğünü yiyor musun :))

elhamdullilah canim, cok iyiyim ben. Rabbime binlerce kes sukurler olsun. Cok aktifim :) esimde bile diyo yeter artik azcik otur dinlen :-D
Hatta hamile kalmadan onceki halimden bile daha iyiyim sanki :) Hele hele gecen seneki ile karsilartirdigim zaman...

Gecen sene dusuk yaptim 8 haftalikken, kese bostu. (yorgunluk, halsizlik, hep uyku, tembellik, tansiyon du$uklugu, nerdeyse bayginlik geliyodu) demekki o zaman taaa bastan belliymis bir seylerin yanlis gittigi...

canim sen kac haftaliksin, ben dun kan cektirdim ev doktoruma. 5-6 haftaliksin dedi :)
Yok tatlim ben kilo almadim, normal besleniyorum sadece sutu fazla fazla iciyorum :)

canim fitnesse yazilicaksan sakin uzun vadeli abone alma !!!!

ula gene kimse yok, ben siteye girince millet kaciyo

ben yokken sayfalar ucuyo, ben girince TIK yok

gitmek icin, benim gelmemimi bekliyonus dombisler hahahaha

1saat sonra yine bi $ansimi deneyim

seviyorummmmmmmmmmmmmmm seni somoşum kızmaaaa

Tecrubeli olan, bebe sahibi anneler.
hele bi sey sorcam size, gögusler boyle 9ay boyuncami agricak? yoksa ilk baslarda mi sadece?

zeyaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssssss sen niye yazmiyon balim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…