Bugün itibari ile 2 kilo vermiş bulunmaktayımSlm kızlar bende birkaç gündür misafirlikti işlerdir derken giremedim ne yapıyorsunuz aranızda hiç kilo veren oldumu ramazanda
İnş velantin ya .ama zayıfladıkça çok cıvıdım b fit açılmış bizim buraya ramazandan sonra gitsemmi diye düşünüyorum ne dersin fikrin varmı bu konuda.Doğru söylüyorsun,bu sıcaklarda iftarda buz gibi iyi gider .Canım çekti vallaama yimeyecem az kaldı tatile hep böyle söyleye söyleye heryerim şişiyo kız
Zeyascığım çok sevindim canım biliyorum ne kadar zor gelindiğini o kilolara yakında 50'li bi'şeyler görmek istiyorum dersin artık ha!
Olsun tartıda gördüysen o gazla 66 altının altına da düşersin.
Yüz akımız sensin sporda seni gördükçe yapmış kadar oluyoruz Ada
Bugün itibari ile 2 kilo vermiş bulunmaktayım
İnş velantin ya .ama zayıfladıkça çok cıvıdım b fit açılmış bizim buraya ramazandan sonra gitsemmi diye düşünüyorum ne dersin fikrin varmı bu konuda.
AYNısından bendede var 1 tane koşu bandına çıkamıyorum.uyuduğundada öğle saati hava çok sıcak oluyor.ramazandan sonra 1yolunu bulup çıkmam lazım ama heryerim sallanıyo.jillianda yapıcam inş sokılaşmam lazım
Sabah çok acıktım 4-5 tane fındık attım kahve içtim kesmedi.
Bir domates ile peynir yedim
Akşam yine protein ağırlıklı ürünlerden olacak seçimlerim.Hedefim tatile kadar maximum kilo vermek.Reglim bitsin Ada gibi bende spora ağırlık vereceğim.
canım oruç tutuyoum biliyosun.iftarda ekmek pilav tüketmiyorum tatlı olarakta dondurma yiyorum sahur yapmıyorum sadece 1 lokma tahin helvası yiyorum bazen.12 günde 2 kilo gitti anca bu kadar dikkat edebiliyorum valla dahada dikkatli beslensem daha çok giderdi eminim.aç kalmak bana yarıyorzeyass nasıl yaptınnn
bende napıyım spor yapamasamda hergün iftar 1,5 saat kala dışarı çıkıyorum parkta ufaklığın peşinden koşturuyorum hiç yoktn iyidir diyorum napıyım:44:haklısın canım öğle çok sıcak oluyor ama ben mecbur yapıyorum aksi takdirde hiç yapamıyorum eşimde işten gelince oruç olduğu için çocuğa bakamıyor .. ancaaa iftardan sonra kıza bakınca spor yapabiliyorum...spor şart daha zayıf görünüyor insan.
Canım süpersin 2 kilo gitmiş harikaaaaa spor yapabilirsen iyi olur 3 kilo gitmiş gibi durusun ..
İnş velantin ya .ama zayıfladıkça çok cıvıdım b fit açılmış bizim buraya ramazandan sonra gitsemmi diye düşünüyorum ne dersin fikrin varmı bu konuda.
2 kilo mu? Karpuz yiyerek he mi de...Araya helva da sıkıştırdın mı
Zeyas şekerim inanın kilo verdiğinizin haberlerini aldıkça seviniyorum hepimize moral oluyor.
Herbişey canım çekiyor ZeyasÖzellikle de tahin helvası vallahi gözümde tütüyor şekerim.Tiryakisi oldum ben bunun hiç yemezdim.Ayakkabımın büyüklüğünde yemek istiyorum o derece..37.5-.38 numara giyiniyorum bu arada
Adacığım, sporun sıkılaştırması için hareketleri yaparken kasmak gerekiyor kasları, yoksa aynı tas aynı hamam.Yürürken po.po kaslarını mesela.Ben kollarımı da çok çalıştırmışım zamanında şimdi ne yaparsam yapayım pazularım küçülmüyor bayağı bir kol kasım var gömlek giyerken rahatsız olduğum zamanlar oluyor sıkıyor çünkü.Demek o ki kaş yaparken göz çıkarmayalım
Doğru söylüyorsun,bu sıcaklarda iftarda buz gibi iyi gider .Canım çekti vallaama yimeyecem az kaldı tatile hep böyle söyleye söyleye heryerim şişiyo kız
hepi börtdey datlımaaaaaaaa
Zeyascığım çok sevindim canım biliyorum ne kadar zor gelindiğini o kilolara yakında 50'li bi'şeyler görmek istiyorum dersin artık ha!
Mide bulantıların var mı şeker?Annenin hamilelikleri nasılmış? Benim hamileliklerim felaketti hemen de başlamıştı yatak döşek yamamıştım
oruç tutmanın güzelliği diyelim velantin.valla karpuzumuda yedim helvamıdanormal zamandada nekadar aç kalırsam o kadar iyi zayıflıyorum
Nisanim 12 agustosta. 1 ay kaldi :)
Daha yuzuklerimiz yok, ayy cok telasliymis bu isler
iyiyim valla cnm sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyorr
karatay diyetine göz kırpıyorum
Ayyyy tsk ederimmm semooo bende sizi cok seviyorum vallah evde kimse hatirlamadi bnde burayi söyleyim dedim hahaj
Doğru söylüyorsun,bu sıcaklarda iftarda buz gibi iyi gider .Canım çekti vallaama yimeyecem az kaldı tatile hep böyle söyleye söyleye heryerim şişiyo kız
hepi börtdey datlımaaaaaaaa
Mide bulantıların var mı şeker?Annenin hamilelikleri nasılmış? Benim hamileliklerim felaketti hemen de başlamıştı yatak döşek yamamıştım
Günaydın Fıstıklar..
SEMOOOO ve TUCCCCC, kızlar folik asit içiyomusunuz..
Tuccum sana dr burda kesin söylemiştir ama Semo sen vitamin filan demişin, orda yokmu öyle şeyler..
İhmal etme kuşum.. Burda her hamileliğin olmazsa olmazıdır kendileri..
Kızlar, iş çok yine, öpüom hepinisiii.. Buralardayım ama heee...
Semoooo sen napıyosun nasıl gidiyo hamilelik özlellikle beslenme:) sende benim gibi her gördüğünü yiyor musun :))
Slm canlaaaaarrr çok giremiyorum artık diyeti bıraktığım için daha şimdiden 1,5 kilo aldım ama umrumda değil seneye yine diyet yaparım giderler.bıgün doktora gittim tam 6 hafta 6 günlük bebişimmm:kalp atışlarını gördük bıgün.Rabbim tüm isteyenlere verir inşallah...
ula gene kimse yok, ben siteye girince millet kaciyo
ben yokken sayfalar ucuyo, ben girince TIK yok
gitmek icin, benim gelmemimi bekliyonus dombisler hahahaha
1saat sonra yine bi $ansimi deneyim
seviyorummmmmmmmmmmmmmm seni somoşum kızmaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?