Günaydın Fıstıklar..
İşim çok yoğun kaç gündür varya, hep sizinleyim aslında, ara verdikçe okuyorum ama yazamadım hiç..
Geçen sefer de bahsetmiştim, bu ara diyet yapamıyorum ama az ve erken yiyerek devam ediyorum..
Bu arada regl oluyorum (gözüm aydın) ama yollarda rezil olmam inşallah, geçen hafta söktürücü içmiştim,
pazartesiden beri kandırıyo beni, bi ara çok korktum, hamileyim sandım ama neyseki değilmişim.. :)
SEMOOOO ve TUCCCCC, kızlar folik asit içiyomusunuz..
Tuccum sana dr burda kesin söylemiştir ama Semo sen vitamin filan demişin, orda yokmu öyle şeyler..
İhmal etme kuşum.. Burda her hamileliğin olmazsa olmazıdır kendileri..
ZEYASIM ben hep burdayım aslında ama dediğim gibi yazamadım hiç, gündüz yoğun, yoruluyorum..
Akşamda tel.den dizi mizi izliom, candy crush falan filan, bu arada 543. leveldeyim..
Velhasıl ramazandan beri 2.30-3.00 ten önce yatamıyorum, sabah ta kalkamıyorum..
Bu sabah ta geç kalıyorum diye 1 saat önce kalkmışım, apar topar hazırlandım, saati farkedince de evde kahvaltı keyfi yaptım..
Salak gibiyim yeminle..
MASUMCUM, sen de en son karatay filan demişin, kuşum sana gelmez o bence, hem o diyet değil, sağlıklı yaşam biçimi..
Çok kilosu olanlar hızlıca kilo veriyolar ama senin çok kilon yok, uzun vadede fayda görürsün gibi geliyor bana,
acil dukana başla bence, hep diyodun zaten, en hızlı o sonuç veriyo sende, tatile kadar 2 kilo versen, sonra yavaş yavaş karataya dönersin,
ikisinde de ekmek vs yok, zor olmaz sanırım.
ANTEPLİ KÜÇÜK CADI, seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun b'tanem.. Gece gördüm, şimdi yaziim dedim..
Kızlar, iş çok yine, öpüom hepinisiii.. Buralardayım ama heee...
süpermiş o zaman.. ihmal etme.. düzenli kullan bebişim..eneee minnik kusum gelmis, hosgeldin tatliskom. yav arada bi görun yav bu kadar zun kayiplara karisma
ecciiiiikkkk yap hemen cik geri :)
Canim alicam bugun hamile lere multi vitamin, onun icinde. Folik asit var.
a, b1, b2, b11..., c, d, e, k, kalsium, jodium, magnesium, demir, omega3 ..... aklina baska hangi vitamin geliyorsa hepsi var
Ben folik asiti hamile kalmadan 6ay once kullanmaya basladim zaten :)))
Tatlım benim çok zaman oldu, çok iyi hatırlamıyorum ama öyle bişey olmamıştı sanki, 7-8 haftalar gibi gün içinde içim bulanıyo gibi oluyodu ama sabah bulantısı, baş dönmesi filan bişey olmadı, iştahım da normaldi. Doğuma 1 hafta kalana kadar da gece 11-12 lere kadar çalışıyodum, yoğundum yine o zamanlar.Tecrubeli olan, bebe sahibi anneler.
hele bi sey sorcam size, gögusler boyle 9ay boyuncami agricak? yoksa ilk baslarda mi sadece?
nesilim dukana başlasam tatilde yapamam o çok meşakatli ekmegi krbi , ara verirsende olmaz dukan kaçamak kabule tmiyor
karatayda ekmek vs yok tam bana göre çünkü ben ekmek düşmenıyım ama yemeyi keisncede yemiyorum bir daha
karatayda baya kilo verenler var ee birde 2 ögün yiyorlar ayyy
bu kısır döngü çok kötü(
süpermiş o zaman.. ihmal etme.. düzenli kullan bebişim..
Tatlım benim çok zaman oldu, çok iyi hatırlamıyorum ama öyle bişey olmamıştı sanki, 7-8 haftalar gibi gün içinde içim bulanıyo gibi oluyodu ama sabah bulantısı, baş dönmesi filan bişey olmadı, iştahım da normaldi. Doğuma 1 hafta kalana kadar da gece 11-12 lere kadar çalışıyodum, yoğundum yine o zamanlar.
Annem bana hamileyken 5 kilo almış, ben 2,50 kilo doğmuşum.. ben 22 kilo aldım, benim oğlumda 2,5 kilo doğdu..
ilk 3 ay neredeyse 10 kilo almıştım.. Ama öncesinde hep light şeyler tüketiyodum, onları biden bırakıp normale dönünce böyle oldu, bi de tatlıya dayanamıyodum, meyve suları falan, hepsi bana yaramış ama, çocuğa bişey kalmamış..
Kuşum senin öncelikli aciliyetin tatile kadar max. kilo kaybı değilmi.. tatilde zaten hiçbişey yapamazsın.
1 haftalık dukanlar filan varmış, öyle bişeyler dene şimdi, geldikten sonra yavaş yavaş karataya geçiş yap.
Ben çok yemem mesela, o kocaman açık büfelerde kendime yiyecek 1 çeşit zor bulurum ama tatlı ve alkole hayır diyemem..
O yüzden diyet gibi değilde, dikkat gibi takılmayı düşünüyorum.
elhamdullilah canim, cok iyiyim ben. Rabbime binlerce kes sukurler olsun. Cok aktifim :) esimde bile diyo yeter artik azcik otur dinlen :-D
Hatta hamile kalmadan onceki halimden bile daha iyiyim sanki :) Hele hele gecen seneki ile karsilartirdigim zaman...
Gecen sene dusuk yaptim 8 haftalikken, kese bostu. (yorgunluk, halsizlik, hep uyku, tembellik, tansiyon du$uklugu, nerdeyse bayginlik geliyodu) demekki o zaman taaa bastan belliymis bir seylerin yanlis gittigi...
canim sen kac haftaliksin, ben dun kan cektirdim ev doktoruma. 5-6 haftaliksin dedi :)
Yok tatlim ben kilo almadim, normal besleniyorum sadece sutu fazla fazla iciyorum :)
Bugün tam 7. Haftamın başındayım.o yorgunluk baş dönmesi vs hepsi var bende hareket bile etmiyorum bide kasıklarımda çok ağrı var doktor dinlen dedi.benimde canım o kadar çok şey yemek istiyo ki anlatamam Allah'tan tam kilo verdim öyle hamiş oldum.bi hafta var o zaman aramızda haftaya sende görürsün minikinin kalbini :)))
ooh az kalmis kuzum, resim atarsin bizede demiiii :)
iyilik saglik, canim tesekkur ederim.
Göz kirparken, yesil i$ikta yakiyonmu :-D
ayyyy aklima 18li yaslarim geldi :))) ben 18 yasima gireli 8sene olmus :-D
yok bebeeem, bulanti mulanti yok :) Sadece biraz i$tah eksikligi var :) ama ondan $ikayetci degilim, aktifim bide aynaya bakinca kendimi cok datli goruyom. O niye acaba onu bende cikaramadim :-D buda mi bir hamilelik belirtisi yogsam
Annemin hamilelikler hep bulantili gecmis
Bugün tam 7. Haftamın başındayım.o yorgunluk baş dönmesi vs hepsi var bende hareket bile etmiyorum bide kasıklarımda çok ağrı var doktor dinlen dedi.benimde canım o kadar çok şey yemek istiyo ki anlatamam Allah'tan tam kilo verdim öyle hamiş oldum.bi hafta var o zaman aramızda haftaya sende görürsün minikinin kalbini :)))
Hahahutandim laaa sen artik ciciiii annesinnn aamaaa
ayyy masallah, 7hafta likcani isim dusunmeye basladinmi :))))
Allah yardimcin olsun canim, kolay degil oyle yorgun bitkin olmakBide öyle olunca, cabuk kilo aliyorsun
bayramdan önceki hafta gitmeyi planliyorum. aslinda bugun arayip randevu alsam iyi olar.
Yarin kilo bildirimi yap cimcime ,. Kac haftadir ayni yaziyom seni
Günaydın Fıstıklar..
İşim çok yoğun kaç gündür varya, hep sizinleyim aslında, ara verdikçe okuyorum ama yazamadım hiç..
Geçen sefer de bahsetmiştim, bu ara diyet yapamıyorum ama az ve erken yiyerek devam ediyorum..
Bu arada regl oluyorum (gözüm aydın) ama yollarda rezil olmam inşallah, geçen hafta söktürücü içmiştim,
pazartesiden beri kandırıyo beni, bi ara çok korktum, hamileyim sandım ama neyseki değilmişim.. :)
SEMOOOO ve TUCCCCC, kızlar folik asit içiyomusunuz..
Tuccum sana dr burda kesin söylemiştir ama Semo sen vitamin filan demişin, orda yokmu öyle şeyler..
İhmal etme kuşum.. Burda her hamileliğin olmazsa olmazıdır kendileri..
ZEYASIM ben hep burdayım aslında ama dediğim gibi yazamadım hiç, gündüz yoğun, yoruluyorum..
Akşamda tel.den dizi mizi izliom, candy crush falan filan, bu arada 543. leveldeyim..
Velhasıl ramazandan beri 2.30-3.00 ten önce yatamıyorum, sabah ta kalkamıyorum..
Bu sabah ta geç kalıyorum diye 1 saat önce kalkmışım, apar topar hazırlandım, saati farkedince de evde kahvaltı keyfi yaptım..
Salak gibiyim yeminle..
MASUMCUM, sen de en son karatay filan demişin, kuşum sana gelmez o bence, hem o diyet değil, sağlıklı yaşam biçimi..
Çok kilosu olanlar hızlıca kilo veriyolar ama senin çok kilon yok, uzun vadede fayda görürsün gibi geliyor bana,
acil dukana başla bence, hep diyodun zaten, en hızlı o sonuç veriyo sende, tatile kadar 2 kilo versen, sonra yavaş yavaş karataya dönersin,
ikisinde de ekmek vs yok, zor olmaz sanırım.
ANTEPLİ KÜÇÜK CADI, seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun b'tanem.. Gece gördüm, şimdi yaziim dedim..
Kızlar, iş çok yine, öpüom hepinisiii.. Buralardayım ama heee...
Slm kızlar
Amanın
Burayi hamişler basmış :)
KAÇINNNNNN :)
Canım aslında irademe çokta hakim değilim arada kaçamaklarım oluyor ama dediğin gibi uzun süredir diyetyeyim ve artık vücudumu tanıyorum neyi nasıl yediğimde kaç gram artıcağımı kaç gram azalacağımı biliyorum.seninde azmine diyecek yok maşallah.şeker yememeye devam et canım mükafatını göreceksin.1 hafta bende hiç tatlı tüketmemiştim 1 kiloyu geçkin kilo vermiştim.Oruç tutmanın yanında iradene de müthiş hakimsin Zeyascığım.Adayı da gördükçe bayılıyorum.Kaçamaklarını arkada bırakıp yeniden toparladın kendini.Haksızlık etme.Haftasonları çok zor oluyor hele Ramazan'da..Bu haftasonu benimde var davetim.En az hasarla çıkmayı planlıyorum.Yemeğe çıkacağız herkes yerken ben dietteyim demek istemiyorum.
Uzun zayıflama deneyimlerinde herkes birşeyler öğreniyor.Ben de açlık hissi hissedildiğinde kilo verildiğini farkettim görüyorum sen de öyle canım.Rutine alışan vücut açlık hissetmediğinde kilo vermiyor 2 ay spor artı az yemekle bir gram vermemiştim şimdi anlıyorum nedenini.Açlık kaybolmaya başladığında yemek miktarı çoğaltılmalı.
Anteplim 18 yaş ne müthiş bir yaş ..Sen şimdi anlamazsın da ne olduğunuNasıl geçti doğumgünün anlat.şekerparem ne de olsa bu günün tekrarı yok bütün pastayı götürsen ne olur :)
Akşam yemeğinde bir dilim et kızartması
biraz soya soslu mantar sote
Çok az salata
yedim ve günü kapattım.Bugün zor geçti.Beynim şeker şeker diye ağlıyor onu söyleyebilirim .Cumaya en az bir kilo eksik girmek istiyorum
Bende öyle düşünüyorum semocan meönun kalmassam gitmem çünküelhamdullilah canim, cok iyiyim ben. Rabbime binlerce kes sukurler olsun. Cok aktifim :) esimde bile diyo yeter artik azcik otur dinlen :-D
Hatta hamile kalmadan onceki halimden bile daha iyiyim sanki :) Hele hele gecen seneki ile karsilartirdigim zaman...
Gecen sene dusuk yaptim 8 haftalikken, kese bostu. (yorgunluk, halsizlik, hep uyku, tembellik, tansiyon du$uklugu, nerdeyse bayginlik geliyodu) demekki o zaman taaa bastan belliymis bir seylerin yanlis gittigi...
canim sen kac haftaliksin, ben dun kan cektirdim ev doktoruma. 5-6 haftaliksin dedi :)
Yok tatlim ben kilo almadim, normal besleniyorum sadece sutu fazla fazla iciyorum :)
canim fitnesse yazilicaksan sakin uzun vadeli abone alma !!!!
İlk başlarda bide son aylarda ağrır canımTecrubeli olan, bebe sahibi anneler.
hele bi sey sorcam size, gögusler boyle 9ay boyuncami agricak? yoksa ilk baslarda mi sadece?
zeyaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssssss sen niye yazmiyon balim
Çok yemedim ama diyet ürünleri bırakınca şişmeye başladım.. Anladım tabii ama engelleyemedim..owww nesiiill 22 kilo mu, cokmu yedin? yada hic anlamadinmi aldin kilolari?
hahaha walla yaramis hepsi sana :-D
Ekmeği kes ama sonra gözün dönmesin, meyveni de gündüz ye, akşam yersen o gün kilo gitmiyo, hiç yemezsen de kabız oluyosun sende..dukan ekspres denedim bende işe yaramadı
kastıkça daha kötü oluyorum nesil ya
biz eve gidiyoruz allahtan eçık büfe
yok, şimdi ekmegi ve meyveyimi kessemm napsam ay kafayı yiycemm:18::18::18:
Süper canım, tebrikler.. :)Selam Kızlar. Ramazanda 3 kilo daha gitti çok şükür. Böylelikle 40 günde 6 kilo vermiş oldum yediklerime dikkat ederek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?