Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

1 saat sporumu yaptım kuzum uyurken akşama yapamam spor çünkü iftara davetliyiz....Dün sporda zirve yaptım resmen gece kızıma süt için kalktığımda yürüyemiyordummmm )))

bugun 1 saatlik yeter spor. yarın devam ederim ne yiyeceğime karar veremedim bişeyler atıştıracam çünkü iftarda ister istemez ısrar edecekler eee bende pek hayır diyemiyorum ))

Son düzenleme:
Evet canım hemen başladım folik asite aaa SEMO sende hemen git başla cidden ben unuttum onu söylemeyi bak :)
Canım benim, alıştın dimi bebişine artık.. :)
maşallah ikinize de..

Bu arada gebelik öncesi 3 ay önceden kilo sabitlemek gerekir, salma kendini sakın, anlamadan eski kilolu haline dönersin yoksa..
Fazla yemenin bebeğe faydası yok, özelliklede ilk aylarda, sadece sağlıklı beslenmeye çalış, canının çok istediği bişeyleri de sakınmana gerek kalmaz o zaman.
Selam kizlar nasilsiniz
Süperiizzzzz.. Sen de iyisindir umarım..

Wuhuuuu, süper menü hayatım. Köfteden sonra tavuklu pilav ters geldi bana, sadece tavuk sulu nohutlu yada sebzeli de düşünebilirsin bence..

Şimdiden ellerine sağlık..

Hiç kolay değil hemde 2 gündür bulantılarımda başladı isim düşünüyoruz arada ama cinsiyet belli olmadan iyice araştırmıyorum canım sen düşündün mü yoksa:)

kiz olursa elif dusunuyorum, erkek olursa ilyas dusunuyorum simdilik :)))
Bakalim hayirlisi olsun :)))

Aneeem sayfalar birikmiş topğimiz canlanmış okuyup hemen geleyim

haha oku oku bitmez, kolay gele :)

Slm kızlar
Amanın
Burayi hamişler basmış :)
KAÇINNNNNN :)

hahaha dur ula kacmayin

Evet canım hemen başladım folik asite aaa SEMO sende hemen git başla cidden ben unuttum onu söylemeyi bak :)

ben zaten 6aydir kullaniyom datlim :)

Selam kizlar nasilsiniz

iyilik kusum, senden naber?
hazirliklar nassi gidiyo? :)

Semoş ve tuccc
Canlarım sakın hamleyiz diye rahatlamayın yoksa sonuçları kötü olur:)

yok balim rahatlamak yok :)
ben abartmadan, daha saglikli beslenmeye calisiyorum

ohooooo menu deh$et olmus kuzum, gelem yardim edemmi

Son düzenleme:
Tecrubeli olan, bebe sahibi anneler.
hele bi sey sorcam size, gögusler boyle 9ay boyuncami agricak? yoksa ilk baslarda mi sadece?

ilk başlarda canım sonra geçiyor bende aynı soruyu herkese sormuştum 9 ay böyleyse yandım demiştim )))ben folik asit kullanmadım dr dediki bana yediklerine dikkat edersen gerek yok dedi bende dikkatte etmedim içmedimde hamileyken sadece mide yanması için bir ilaç kullandım onun dışında hiç ilaç almadım...

hee anladim canim, hemen verebildinmi o kilolari?

dun internette baya gezindim, arastirdim canim. normal ve makul olan kilo boyleymis :)
0 - 3 ayda, 1 kilo
3 - 6 ayda, 5 kilo
6 - 9 ayda 5 kilo

elimden geleni yapicam bende, benimle yavrumun sagligi icin.
haha yavru var la kannimda, ne kadar guzel bi $iiii

Son düzenleme:

Insallah gecer, yatarken dönerken falan zor oluyor cok hassas...
hic vitamin almadinmi canim? o zaman cok saglikli beslendin?

O halsizlik bazen bende de oluyor ama mutlu oluyorum sabah eksi görünce.. :)
Bu arada yemek ısrarına fırsat vermemek ilk adım..
Çok net bir şekilde '' ben bu saatte bişey yemem'' diyorum, herkes yanlış ben doğruyum gibi.. işe yarıyor.. :)
Hiç kolay değil hemde 2 gündür bulantılarımda başladı isim düşünüyoruz arada ama cinsiyet belli olmadan iyice araştırmıyorum canım sen düşündün mü yoksa:)

kiz olursa elif dusunuyorum, erkek olursa ilyas dusunuyorum simdilik :)))
Bakalim hayirlisi olsun :)))

Kızlar hayırlısı, her bebek adıyla gelirmiş.. Tarihlerinizi biliyosanız cinsiyet tahmini yapabiliriz..

bencede ideal bir dağılım..

82 ile doğuma girdim, 79,5 eve geldim.. Sezeryan oldum.
Benim sütüm yoktu, o nu ye, bunu ye, 1-2 kilo daha aldım..
Sonra zaten emziremiyorum diye 4 ay sonra filan yalvardım diyetisyene 6 aydan önce izin vermiyolar, adet söktürücü ile birlikte diyete bailadım, hepsini hatta fazlasını verdim, ama uzun sürüyor tabii. Bide sezeryanda doğumdan sonra karın sarılmaz derler ya, korse giymiştim ben, hiç göbiş kalmadı, güzel toparlandı karnım..

Ya haklısın bede öyle düşünmüştüm tavuk sulu sade pilav yapayım ben en iyisi

Elif güzel isim ilyasta öyle sağlıcakla kucağına alırsın inş.sarmayı şuan sarıyorum tatlımı ve böreğimi akşamdan yapıcam.

Yanlış biliniyor bence bende sezeryanla doğum yaptım doktoruma sordum bağlayabilir miyim diye çok sıkmadan ameliyatlı yerin üstüne gelmiyecek şekilde bağlanabilir ayrıca korsenin hiç bir faydasi yok

Insallah gecer, yatarken dönerken falan zor oluyor cok hassas...
hic vitamin almadinmi canim? o zaman cok saglikli beslendin?

yok canım hiç bir takviye almadım o dönem çalışıyordum sabah 8 akşam 5 de işim bitiyordu veee çok yoğun tempoda çalışıyordum açıkcası akşamları daha çok kahvaltı yapıyordum. Günlük olmazsa olmazım bir yumurta ve peynir ayrıca iki koca kase yoğurt mutlaka yerdim onun dışında ne olursa onu yerdim....benimki biraz anam babam usulü hamileliğimdii... )) ablamda iki çocuk annesi oda kullanmadı hiç bir ilaç bende kullanmadım....38. haftama kadarda çalıştım herkes yeter iş yerinde doğuracan diyordu... zaten 38. haftamda ayrıldım 4 gün sonra sezaryana gün aldık ))))

cin takvimine mi bakcan :-D

ya bu karin sarilirmi sarilmaz mi bende anlamadim, her yerde baska bi seyler yaziyo...

isimlerin dini olmasina, ve anlamlarinin guzel olmasina dikkat ederek sectim bunlari.
hem kolay soyleniyor, hem kisa isim oldugu icin kullanisli.

bizim burda avrupada, ismi tecavuz ederek soyluyorlar kendi dillerince :)
onun icin kolay soylenebilir isimi onemli avrupada yasiyorsan :)

bende 86 ile doğuma girdim epidural oldum... çıktığımda 82 idim.... sonra 2 kilo gitti uzun dönem 80 de kaldım sonra yavaş yavaş gitti. şuan 71,5 işteee çabalıyorum daha ....

Ben 58 ile hamile kaldım 72 ile doğum yaptım toplam 14 kilo aldım bebeğim 2.60 olarak doğdu ve ben doğumdan sonra tartıldım yine 58 yani hiç kilo almamıştım çok mutlu olmuştum ya:)

Hormonlarından dolayı hayatım :) azgın teke gibi dolaşırsın sen şimdi Allahın boğası...Kendimden biliyorom datlım.Biraz kiloda yukarıdan başladın dikkat

Tecrubeli olan, bebe sahibi anneler.
hele bi sey sorcam size, gögusler boyle 9ay boyuncami agricak? yoksa ilk baslarda mi sadece?

Kişiden kişiye değişiyor.Ağrıması normal.Vücudun inanılmaz değişimler gösteriyor şimdi.Asıl eziyet süt dolu oldukları zaman.Taş gibi abartısız bildiğin taş gibi oluyor.Hele yüzükoyun yatmaya alışıksan hamileliğin son ayları ve doğumdan sonra ki ilk aylar rahatsız....Bir de iyi tarafından bak ...Yok böyle göğüsler İnanılmaz süper oluyorlar füze gibi

Dayanmaya çalışıyorum Zeyasım Yalnız bu tatil zamanına kadar sıkıyönetim ilan edip tatilde koyverince aşırı kilo alıyorsun.Son günlere doğru miktarı bayağı çoğaltmalı.Bir arkadaşım bir haftada 5 kilo almıştı

Hahahahaha tamamnn

Yarın iyi bir eksik kilo bildirimi gelecek sanırım

Bakma sen o çizelgelere.Her bünye farklı...Sen herkesten iyi tanıyorsun kendini,innergoddess'ine kulak ver şekerim.

Ben şimdi doğuracak olsam bir müddet geçtikten sonra 2 korse üst üste giyerdim.Yalnız dikkat etmeli ,dikiş yerine gelen kısmına bir pamuklu bez koyup bariyer yapmalı.Ne de olsa sentetik ya da benzer alaşımlı.Dikişlerle temas halinde olmaması iyi olur fikrimce.

Semoşum Elif çok güzel bir isim ne zaman duysam naif ve güzel bir kız gelir gözümün önüne.

Yarın iyi bir eksik kilo bildirimi gelecek sanırım

Canım , regl zamanı yedim içtim oda kilo olarak geri döndü sanırım ... büyük ihtimal aynı kiloda çıkarım ( 71,5 )yada biraz daha eksik bakalım yarını bekliyorum....

SEMOŞŞŞŞ cin takvimi yalannnnnn benim çin takvime göre oğlum olacaktı ama dünyalar güzeli kızım varrrr )))Herşey Rabbimin takdiri....

Yanlış biliniyor bence bende sezeryanla doğum yaptım doktoruma sordum bağlayabilir miyim diye çok sıkmadan ameliyatlı yerin üstüne gelmiyecek şekilde bağlanabilir ayrıca korsenin hiç bir faydasi yok
Ben çok fayda gördüm canım..
Yok yavrucum, özel formül, tecrübeyle sabit, ama son regl tarihini ve birlikte olduğun tarihleri bilmen gerek, aklındaysa yaz, tahmin edelim..

Benim çok bilmiş kardeşim sarmadı, korse de giymemiş, 8 aylık kızı var şimdi, köpek gibi pişman.. göbiş duruyo olduğu gibi..
O da isim seçerken doğru söylenebilen olmasına dikkat etmişti. SERRA isveççe de aynen söyleniyormuş.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…