Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

İyi geceler kızlar herkesin kandili mübarek olsun.
Bu hafta ful doluyum misafir geliyor ben gidiyorum internete giremiyorum pek

Laaaa bu topic böyle sessiizz kalamazz semooooo valentinnnnn nessssss masummmm kankilerr nerdesinizzzz

Son düzenleme:
Selam kizlar aman dikkat bayramda kacirmayalim :))))

Beni de aranıza alır mısınız? boy 164 kilo 55(yeni 55 oldum) hedef 52.... bu arada listede boylar yazılmamış ama ben yine de yazdım.

Kaçırdık tatlım, hala da kaçırmaktayız. Ben bu topiğe yeni katılıyorum. bir sorum var: akşam 5 ten sonra yemeyeceğiz ama gündüz tıka basa yemek serbest mi?

Hayir canim tabiki degil gunduz de dikkat ediyoruz, aksam da sadece corba iciyorum ben

Ben de sevinmiştim gündüz istediğimizi yiyeceğiz diye. Akşam dediğin 5 çayı saati bu arada. Bi çorba ile insan ölür açlıktan. Nasıl duruyorsun aç Aç?

Cok acikirsam bi daha corba iciyorum :) benim icin 5 cayi yok valla calisiyorum ben, isten gelince corba iciyorum

Cok acikirsam bi daha corba iciyorum :) benim icin 5 cayi yok valla calisiyorum ben, isten gelince corba iciyorum

Ben tatildeyim şu an ama evde tatilde. Saat 12 gibi kahvaltı ettim peynir domates sadece. Biraz önce de saat 4 gibi çeyrek simit yedim. Şimdi saat 5 te az birşeyler yesem mi ki?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…