Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydin Kizlar,ben yarindan itibaren yokum 4 hafta tatile Türkiyeye geliyoruz.
Arkadaslar ben bir ay boyunca kilo bidirimi yapamiycam büyük ihtima beni izinli yazarmisiniz?

Günaydin Kizlar,ben yarindan itibaren yokum 4 hafta tatile Türkiyeye geliyoruz.
Arkadaslar ben bir ay boyunca kilo bidirimi yapamiycam büyük ihtima beni izinli yazarmisiniz?

Tamam cancazim iyi eglenceler kendine cok iyi bakkk :))))) hayirli yolculuklae fazla kacirmak yok tamammiii

HeeeeeYy kizlarr merhabaaaa :))))

Bugünden itibaren yine sizleyim :)))
Hedefim 10 kilo o 70 i görücem arkadas dügüne kadar bakalim elbisemi daha bulmadim ama o 10 kilo gidicek .. Ramazan dolasiyla bayram falan filan kesin kilo aldim yarin bakarim kiloma ? ama yapicam biliyorummmm 10 kiloo ne ki daha öncede verdim kizlar beni gaza getirin ya nolur

Selam fistiklar, hadi hadi tatil bitti gelin artik.. Hic yazamadim ama hep okudum sizi, ancak son hafta hic olmadigi kadar sessiz kalmis topic. Olmaz, yakismaz bize ama..

Bayramla birlikte neredeyse 3 haftalik tatili yedim bitirdim.. Toplam bilanco +1200.. Son hafta sabahlara kadar oturup aksama kadar yattim, istanbulda da ara ara deniz ve havuz imkanim oldu.. Gunes alerjim var, muhtemelen biraz odem de olmustur sanirim. Hemen bu hafta bu +lardan kurtulmak istiyorum. Sonrasinda da biraz daha dewam hep birlikte insallah.. :)

NeS

Laaaa bu topic böyle sessiizz kalamazz semooooo valentinnnnn nessssss masummmm kankilerr nerdesinizzzz

Selam minik tirtilimmm.. Tatildeydim ben, okudum ama yazamadim hic.. Cok azimli gordum seni yine.. Senden 15 gunluk kucuk bir yemin istiyorum, kacamaksiz ve bol hareketli gunler icin.. Daha once cok iyi basarmistin bunu.. :)

NeS

semoooo beni izinli yazarmısın biz apar topar memlekete geldik. kuzenimi kaybettik (( cenazemiz vardı ağustos 25 ine kadar memleketteyim beni izinli yazarsan sevinirim.....görüşmek üzere...

Selam minik tirtilimmm.. Tatildeydim ben, okudum ama yazamadim hic.. Cok azimli gordum seni yine.. Senden 15 gunluk kucuk bir yemin istiyorum, kacamaksiz ve bol hareketli gunler icin.. Daha once cok iyi basarmistin bunu.. :)

NeS

Eveeeet :) sende hosgeldinn ness ♥️♥️ yapicaz yaaa inaniyorum bizeee

semoooo beni izinli yazarmısın biz apar topar memlekete geldik. kuzenimi kaybettik (( cenazemiz vardı ağustos 25 ine kadar memleketteyim beni izinli yazarsan sevinirim.....görüşmek üzere...
Adacım başınız sağolsun.. Allah rahmet eylesin..
Eveeeet :) sende hosgeldinn ness ♥️♥️ yapicaz yaaa inaniyorum bizeee
Aynen.. Tatiller bitti diye cozutmak yok.. Dewamı gelecek.. :)

Nasilgecti tatilin nereye gittin?

Güzel geçti ama ışık hızıyla bitti..

Marmaris civarındaydık.. Akayaka da 2 gün kamp yaptık, çadırlı filan, sonrasında Marmaris, çadır eziyetinden sonra otel cennet gibi geldi..
İstanbula döndükten sonrada her fırsatta deniz havuz takıldım hep.. Şu an haftasonunu zor bekliyor gibiyim..

Sen napican kuzu, gelcenmi buralara?

Hayir ((( gelemiyorum cok istiyorum ama bu sene cok zor ]

Kızlar bende başladım bugün benim kardeşim akşam yemeklerini keserek yaklaşık yirmi kilo verdi bende başlıyorum bugün inşallah artık akşam 17.00dan sonra yenek yok kolay gelsin hepinizeee

Olur öyle bazen...

Hoşgeldin canım, önünde canlı örnek olması pek bi avantaj gibi geldi bana, çünkü çoğumuz acabalarla başladık.. neredeyse dolu dolu 6-7 aydır birlikteyiz ve güzel sonuçlar aldık hepimiz. Alışana kadar herkes yerken dayanmak zor geliyor ama alışınca da yaşam biçimi haline geliyor.

Yaş kaç, boy kilo ne durumda, ne kadar vermeyi planlıyorsun?

Hoşbulduk canım :)
Boy:1.70
Kilo:83.5
Kilo bildirimini ne kadar zamanda yapıyırsuntz canım haftalıkmı oluyor?

Olur öyle bazen...

Hoşbulduk canım :)
Boy:1.70
Kilo:83.5
Kilo bildirimini ne kadar zamanda yapıyırsuntz canım haftalıkmı oluyor?

Olur öyle bazen...

Günlük menülerimizi ve durumlarımızı paylaşıyoruz. 1 hafta düzenli bildirim yaptıktan sonra 2. hafta listeye giriyorsun.
Haftalık cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz.

Anladım:) öyleyse yapayım bugünkü menü listemi hemen :)
Sabah : domates+peynir+zeytin +şekersiz sütsüz neskafe
Öğlen:birşey istemedi canım kahve içtim şekerli türk kahvesi
Akşam:1 bardak ayran + meyve

Olur öyle bazen...

Günaydın kızlarrr,

Akşam eve aç gitmiştim, atıştırdım biraz bişeyler.. sonrada çok pişman oldum.

Haftabaşı itibariyle saatlerimi tekrar düzene sokmam gerekiyor. Herkeslerde dönmüş olur, kaldığımız yerden dewam ederiz.

Normalde böylemi besleniyosun sen? Çok abartılı geldi, düşer kalırsın walla 2 günde..
Bence biraz daha sağlıklı beslenmen gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…