Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Normalde böylemi besleniyosun sen? Çok abartılı geldi, düşer kalırsın walla 2 günde..
Bence biraz daha sağlıklı beslenmen gerek..
İştahım açıkken dünyayı yiyebilcek kapasitede oluyorum bazı günlerde böyle oluyor kahveden başka bişey istemiyor canım ve dediğin gibi ağır geliyor o günler tüm gün ellerim filan titriyor bir düzen oluşturmam şart

Olur öyle bazen...

Günaydın arkadaşlar bugün tekrardan diyete başlıyorum.+1500 kg dayım.ama önemli değil çünkü gidecekramazanda 3kg verdim bu arada.nes canım hoşgeldin.tatilinin gzel geçmesine sevindim.

Ben uzun süre yediklerimi minimumda tutabilmek için sabah saatlerini bol su, nescafe, yeşilçay gibi içeceklerle geçiştirdim, kahvaltımı geçiktirip, öğleden sonra akşam üstü gibi tam bir öğün karnımı doyurarak sürdürdüm. Mümkünse sebze dolu dolu bi tabak, az ekmek, güzel kilo verdim.
Sende birkaç güne bir düzen belirlersin.

Bu arada kardeşim 20 kilo verdi demiştin, o neler yiyip içiyordu? Hala kilosunu koruyabiliyormu?

Günaydın arkadaşlar bugün tekrardan diyete başlıyorum.+1500 kg dayım.ama önemli değil çünkü gidecekramazanda 3kg verdim bu arada.nes canım hoşgeldin.tatilinin gzel geçmesine sevindim.
Selam bebeğim, bu günde seni görmeseydim ZEYAAAAAASSSSSSS diye bağrıcektim.. Hehh şöyle, toplanalım yine..
Çabuk gelen çabuk gidiyor diye çok arkadaşımız denemişti, benim de ümidim bu yönde, ama iştahım fazla açık birkaçgündür. +1200 üm, buna da şükür, 3 hafta tatilde daha fazlasından korkuyodum ama şimdi bu kadarı da fazla geliyor..
Ramazanda 3 kilo veririm diyordun, tebrik ederim, 3 verdin, 1,5 aldın - haftaya 2,5 ta sabitlenirsin sanırım.. :)

Nesilim valla bencede toparlanalım ya.az kiş yazışınca motivasyon düşüyor.benimde bayramdan bu yana iştahım acayip açıktı ama bugün başlıyorum tekrar iştahımı kontrol etmem lazım.haftaya kadar 3 kg da sabitlemek istiyorum canım ya veririm inş.bu arada kesinlikle çok az almışsın kilo hareket halinde olduğundan olabilir.

Merhabaaa kizlaaaaar :ad

Kahvaltimi yaptim simdii

1 yumurta biraz salam ve wrap ekmegi :)

Kızlar et yemeyi ihmal etmeyin, sonra verdiğimiz kiloları sadece sudan ve kastan verdiğimiz için bize 2-3 ay içinde geri dönüyorlar.
Kasları kaybetmemek için protein şart. Yağlardan vazgeçmek için de ya spor ya tempolu yürüyüş şart. Bir yandan da su içmeyi ihmal etmeyelim metabolizmamız böylece biz uyurken bile yüksek hızda çalışsın kalori yaksın :121:

Ev daha riskliydi benim için.. Çok zormuş.. Allah yardımcın olsun, gidip gelip reçel, şokella filan yedim hep..
Merhabaaa kizlaaaaar :ad

Kahvaltimi yaptim simdii

1 yumurta biraz salam ve wrap ekmegi :)
Afiyet olsun bebişim..
Haklısın canım, haftabaşı kendime yeni bir düzen oturtacağım, son zamanlarda makul ölçülerde ne bulursam onu yiyorum, haftaya bir öğün et (döner, köfte, tavuk gibi şeyler), akşamları da cacık yapıp yemek istiyorum. normalde hiç sevmem ama yiyebileceğim gibisini çözdüm.. :)

NesilD cacık süper fikir, salatalık mevsimi geçince de göbek marul salatası güzel olabilir.

NesilD cacık süper fikir, salatalık mevsimi geçince de göbek marul salatası güzel olabilir.

Ben salata sevemedim hic, yiyemiyorum, zorlasamda olmuyor.. Yogurtta sevmem pek, cacik sulu ve salataligi rende olnca da yiyemem.. Yogurdu koyu kivamli yapip, salataliklari da minik minik dograyinca fena olmuyor. Bide cok gec yatiyorum, dayanmiyorum. Gozum donecek diye korkuyorum..

NeS

Canım kardeşimde seninkine benzer bir yöntem uyguladı eğer canı tatlı bişeyler istiyorsa sabah yiyodu yani kaçamak yapıcaksa sabah yapıyodu okulda yemekhanenin yemeklerinden yiyodu ama makarna ekmek filan bunları kısmıştı öğleden sonra bi öğün yedikten sonra başka bişey yemiyodu yani saat 4-5 arası yemek işini tamamen bitiriyodu sık sık neskafe içiyodu ders çalışırken birde haftada 3 gün spora gitti çok hızlı gitti kiloları yaklaşık 3 ayda ve şuanda diyete çok sadık kalmasa bile kilo vermeye devam ediyor

Olur öyle bazen...

Supermis.. :) yaza gelene kadar bende boyle yaptim cogunlukla, bu arada nescafe tam bir kurtarici. Gece yatmadan once iciyorum mutlaka, metabolizma hizini koruyor, hem de corba gibi geliyor cok acken.. :)

NeS

Supermis.. :) yaza gelene kadar bende boyle yaptim cogunlukla, bu arada nescafe tam bir kurtarici. Gece yatmadan once iciyorum mutlaka, metabolizma hizini koruyor, hem de corba gibi geliyor cok acken.. :)

NeS

Evet kardeşimde öyle içiyordu şimdi bende gece yatmadan içiyorum metabolizmamın hızlandığını hissedebiliyorum :)

Olur öyle bazen...

Selam kizlar,

Ben geldimmmmm, ne var ne yok nasilsiniz?
Ben cok yogundum, i$ yerimiz tasindi bugun yeni yere geldik, evime daha uzak burasi.

kayinvalidem tatile gitti, 2 hafta kayinbabama yemekti falan derken oyle yogundum.
bide i$ yerinde 2 tane i$ arkada$i tatildeydi, onlarin isinide ben yaptim derken, giremedim uzun zamandir.

ozledim siziiii

Hoşgeldin semo... zaten kimseler yoktu nezamandır .bebişle aran nasıl bakalım

Hoşgeldin semo... zaten kimseler yoktu nezamandır .bebişle aran nasıl bakalım

selam zayasimmm,

iyilik cok sukur, elhamdullilah. Sen nasilsin, neler yaptin?
Bugun doktoru aricam haftaya cumaya randevu alicam :)
mide bulantilarim yok denilecek kadar azaldi, sukur :)
Ama cok kabizlik cekiyorum, can sikici

selam zayasimmm,

iyilik cok sukur, elhamdullilah. Sen nasilsin, neler yaptin?
Bugun doktoru aricam haftaya cumaya randevu alicam :)
mide bulantilarim yok denilecek kadar azaldi, sukur :)
Ama cok kabizlik cekiyorum, can sikici

Kabızlık daha zor canım keşke miden bulansaymış.inş tez zamanda geçer.bende 3 kg verdim ramazanda.bayramda 1.5 kg geri aldım bugübden itibaren başaldım tekrar.hedefim eylüle kadar 60 inş...

Sabah:neskafe+süt burger
Öğlen:6 tane küçük et köfte + salata
Akşam :deniz bölürcesi + ayran
Ayrıca gün içinde bide şekerli kahve içtim aslında şekersiz istemiştim ama şekerli getirdiler onun dışında iyi geçti bugünde :) başarıcaz kızlar

Olur öyle bazen...

Bugün uctu diyet ama yarın telafi edicik kızlar bu arada melek vardı ona noldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…