Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydın olmayan kızlar..... bayramda aldığım kiloları vermiştim ama dün biraz fazla kaçırdım . Bu sabahta fazla kaçırdım ama akşamı meyvele kapatmayı düşünüyorum zaten okadar çok yedimki acıkmam heralde. Bugün jilliana tekrar başlıyorum .

Selam Kokoşlarım..
Günaydınlar, iyi haftalar herkeslere.. :)

Bu gün itibarı ile yeni bir dönem açıyormuşuz gibi hissediyorum..
Oydu buydu, ramazandı, bayramdı, tatildi.. çoğumuz kaçamaklı günleri bitirdik sanırım..

Hadi bakalım, eski hız, tam gaz dewam..

Sabah, (biraz önce) 1 çatal yedim, arkadaşım almış, çok severim..

Yanımda da az ekmek, beyaz peynir, üzerine ceviz serptim..
Küçük bir kase de yoğurt getirdim.

Bu gün bunlarla yetinmeye çalışacağım.

selam zayasimmm,

iyilik cok sukur, elhamdullilah. Sen nasilsin, neler yaptin?
Bugun doktoru aricam haftaya cumaya randevu alicam :)
mide bulantilarim yok denilecek kadar azaldi, sukur :)
Ama cok kabizlik cekiyorum, can sikici
Semom, ne yoğunmuşun arkadaşım yaw.. bu hafta rahatla biraz bakalım.. Her yerde her iş sana kalmış..
Günaydın olan kız.. :)
Walla bundan sonra hepimiz full kadro burda olmalıyız yine.. :)
Ben de bir aldım, bir verdim.. hala +1500 gibiyim. ama bu hafta toparlamak istiyorum, zira normal düzene döndüm.
Tatlım akşam yoğurt gibi bişey ye varsa, meyve yeme, tüm günün emeği yalan oluyor.. Sadece meyve yediğim akşamların sabahı hep hüsran oldu..
2 kaşık yoğurt, biraz fındık fıstık.. Misss..

olabilir nesilim hatta yoğurdun içine salatalık doğrayıp bol nane ile yiyebilirim.eşimle iddaya girdik kurban bayramına kadar 59.9 olmam lazım 200 tl vercek. kaybedersem ben ona vercem.200 tl ile kendime kalem etek almak istiyorum yıllardır hayalini kurduğum şeylerden biridir kendisi. 66 kilo iken denedim bitane basenler fena durdu hiç yakışmadı 59 kg olursam çok hoş durur heralde.

Son düzenleme:

Bu azimle olursun bence.. :) o biçim ezersin sonra 200 tl yi.. :) eminim çok yakışacaktır.. :)
Ben tatile gitmeden 2 saniyeliğine filan gördüm 59,9 u, anlatılmaz yaşanır bir his tatlım.. Birlikte tekrar yaşayalım bu duyguyu..

Bak yok yine kimsecikler.. :'(

SEMOO, MASUUUMMM, VALENTINNN, UMRAANN

Nerdesiniz yahu... Gelin, hadeeeeee..

inş nesilim ya valla şuan bundan daha fazla bişeyi istemiyorum. topiğin canlandığını görünce gelirler tekrar inş.

selam kzıalr nasılsınızzz

tatil bitti , diyete strat verildi ben karatay diyetine başladım ve bu girişimim son bulmasını
temenni ediyorum ..

sizler nasılsınızz

hamiş kızlar bebekler naısl bakalım

uhuuu tatliskolarimmm, nasilsiniz?

kizlarrrr, Cuma gunune randevu aldim doktordan cok heycanliyim, kalp atislarini duycam insallah.
kontrolden sonra hersey yolunda derse doktor, evde hafif pilates sekli spor yapmak istiyorum. Bagirsaklar icin iyi olur, hemde bacak kaslarim guclenir diyorum. Ne dersiniz, nasil olar?

Kabızlık daha zor canım keşke miden bulansaymış.inş tez zamanda geçer.bende 3 kg verdim ramazanda.bayramda 1.5 kg geri aldım bugübden itibaren başaldım tekrar.hedefim eylüle kadar 60 inş...

valla zeyasim davul gibi oluyo karnim, cok rahatsizlik veriyo gercekten
insallah canim, sen bu azimle eylulde 60i gorursun valla, masallah.
he kac oldun kiz bu arada?

Bugün uctu diyet ama yarın telafi edicik kızlar bu arada melek vardı ona noldu?

diyet ucurma, patlatma, asma dönemin bitti artik kucuk cimcime.
dugune az kaldii, toparlaniyorsunnnnn

selam kokosssumm, tatil nasildi bakem? iyi gectimi iyi dinlendinmi?
walla oyle oldu canim, yogunluk ustune yogunluk oldu. Tek tek gelin lan dedim, dinlemediler

Son düzenleme:

kusummm nasilsin?
ne var ne yok, karatayci mi oldun sen

kizlar,

valentin denilen o seker sey nerelerde?
tatilemi gitti bensiz !!!

Hahahaha aynen vallahhhh semooo güzel şeyler yazdım sana :ddDd]

Supermis.. :) yaza gelene kadar bende boyle yaptim cogunlukla, bu arada nescafe tam bir kurtarici. Gece yatmadan once iciyorum mutlaka, metabolizma hizini koruyor, hem de corba gibi geliyor cok acken.. :)

NeS

Uyuyabiliyor musun gece içince?

Slm masum valla start verdik ama hala dalgalanmalar oluyor .karatay en mantıklı diyet şekli bencede ama katı biraz 0 karbonhidrat 0 şeker benlik değil malesef

Canım valla 66,5 tim amma velakin dün biraz cozuttuğum için bıgün biraz sıkıntı vardı tartıda.güzel bir kahvaltı yaptım sabah.henüz acıkmadım akşam üstü 5 gibi yoğurt salatalık yiyip günü kapatmayı düşünüyorum.dpor meselwsine gelinc doktorun izin verirse süper olur senin için.

Hahahaha aynen vallahhhh semooo güzel şeyler yazdım sana :ddDd]

hee tamam okurum aksama :)

ohooo super 66.5 canim, eylul sonunda 60 olabilirsin guzel bi hedef bu.
simdi den baslamak istiyorum aslinda ama riske edemiyorum yinede canim. bakalim doktordan hayirli haberleri alirsam icim rahat baslayabilirim spora :)

Canımsın:)) sporumu yaptım şimdi 33 dakka haha şimdi 2 saat bekliyorum ton balık salatası yicimm :))

Canımsın:)) sporumu yaptım şimdi 33 dakka haha şimdi 2 saat bekliyorum ton balık salatası yicimm :))

afferim antepishe.
Tartilma daha okeymi, 3-4 gun spordan ödem olur.
uzun zamandir yapmadigin icin 5-6 ci gun tartil o zamana eksiler belli olurrr :)

Selam tatlişkom, hoşgeldin.. Güzel güzel dinlendinmi?
Karatay menulerini bizimle de paylaşırmısın? Ben de karatayımsı davranmaya çalışma niyetindeyim.. :)
selam kokosssumm, tatil nasildi bakem? iyi gectimi iyi dinlendinmi?
walla oyle oldu canim, yogunluk ustune yogunluk oldu. Tek tek gelin lan dedim, dinlemediler
Selam bebeğim.. iyiydi walla, tabiki de yetmedi.. Normale döndük gün itibarı ile..
Çok yorma kendini ve bebişimi, dikkat et kendine.. :)
Uyuyabiliyor musun gece içince?
Bebekler gibi, hem de oldukça sert içiyorum.. İyi bişey değil biliom ama bana iyi geliyor, ufaktan kafa yapıyor.. :)

aslında 0 karbon ve şeker degil
meyveyi sabah yiyorsun meyveden alıyorusn şekerini

baklagil yiyorsun , sebzeleri yiyorusn ondna alıyorsun kh
ama kuralcı birdiyet benim artık sıkı bir programa geçmem lazımdı

beybim, Iyi geldimi tatil?
Hotele gittiniz demi, hersey dahil miydi hoteliniz canim? anlat bakim neler yidin ictin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…