Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ya ekmek acıktırır evet ama güçlü kahvltı yapıyorusn karatayda
2 yumurta bol peynir 10-20 arasız eytin
7 ceviz- veya 35 badem fındık

unlaır yersen acıkmazsın

Tatliskom, karatay marataya donusmedi aksam dimi? Nasil gecti, neler yidin, anlat bakiim..

NeS

Gunah cikar hadi, neler yedin kusum.. Yazili terapi yapicam sana bundan sonra..

NeS

nesilcim vallahi neler yediigmi hatılamıyorum desem yani
ben kendime inanamıyoyom ya onca kiloyu veren ben nedne istikrar saglayamıyorum aylardır inanki utanıyorum bike
yazarken ve cidden benim bir terapi almam lazım diye düşünüyorum artık..

Bazen irade kaciyo ama seninki baya gitti bu ara.. Ne biliim kusum yaa, yapma ama boyle, beb evde biri varken zorlanmiyorum ama yalniz kalirdam seytan cikiyi icimden, ustuste dondurmalar yiyorum, yarim kase sokella yiyorum, ama biri varsa utaniyorum galiba tutuyorum o zaman kendimi.. Sen de bi yontem bul simdi, ya her lokmani gir buraya yaz, ya da gunluk liste yap, kacamaklarini not al, buzdolabina giyemedigin birseyin fotosunu as, yada icine bikini koy, bul bisey tatlim yaa..

NeS

Kusum, yontem belirledinmi kendine?
Az once alinti yapmamisim, onceki mesaji oku, bugun bulalim sana bi yol..

NeS

Son düzenleme:
Kizlar saat 12:30 gibi bi avuc fistik yedim, smdide oglen aksam yemegimi yedim. Tavuksis, bulgur pilavi 2 kasik, az da salata.. Aksami bir kac kasik cacikla bitiricem sanirim..

NeS

nesilcim
karatay yapan arkadaşlar var çok güzel sonuçlar alıyorar ,
bend eşimdi gittim cevizlerimi aldım .. yarın tartılıp bakalım başlıycma inşş cuma dan cumayada tartılcam artık..

ve 22 agustosta arkadaşımın dügünü var bir elbise almıştım içine giremiycme bu gidişle(

Kizlar saat 12:30 gibi bi avuc fistik yedim, smdide oglen aksam yemegimi yedim. Tavuksis, bulgur pilavi 2 kasik, az da salata.. Aksami bir kac kasik cacikla bitiricem sanirim..

NeS

Afiyet olsun nesil.bende saat 1de yedim öğle akşam yemeğimi.ama neler yediğimi yazmıcam aslında çokta bişey yemedim ama şuan midem fena halde şiş.acıkana kadar kendimi 100 kg hissedicem sanırım.

Kesinlikle işe yarıyor masum bende birkaç gündür araştırıyorum.yapabilirsen işe yatayacaktır eminim.kaynımda karatayla 15 kg verdi.ama ben çok pis boğaz olduğumdan 2 öğünle duramam illaki bir fındıkta olsa iş yaparken ağzıma atcam.aslında çok denemek istiyorum sen başlada sende işe yaradığını görünce bende katılırım sana.

inşş cnm bu son olur , çünkü bıktım artık aylardır sürünmekten
ben bi başlayım sende başlarsın ama glisemin endeks düşük belenince çok gerek kalmıyor atıştırmaya emin ol.

Aynen canim, hersabah tartilsan daha iyi olmazmi? Ben catlarim, bekleyemem bir hafta.. :)

NeS

inşş cnm bu son olur , çünkü bıktım artık aylardır sürünmekten
ben bi başlayım sende başlarsın ama glisemin endeks düşük belenince çok gerek kalmıyor atıştırmaya emin ol.

Ya bencede, bi de zaten acikmadan zayiflanmiyor yaaa.. Bi lokma yiyince gerisi geliyor, aralarda yememek lazim bence.. Aksam cok fena olunca findik yiyorum 3-5 tane, bi nescafe, bastiriyor bayaa.. :)

NeS

Aynen canim, hersabah tartilsan daha iyi olmazmi? Ben catlarim, bekleyemem bir hafta.. :)

NeS

yok cnm bana sık tartılmak yaramıyor...

nesilcim gerçekten destegin için çok teşekür ederim.
ama bunu hak edememek beni çok üzüyor cidden..

bugün yedigimiz yazsam sana şaşırcaksın ama yazıcam ki vahim durmumu ggör, ki ben diyete başladıgımdan beir ilk kez bukadar iradesilziign dibini gördüm yani

kahvalt (denmez ama)

yarım bazlama
1kaç parça kaşar
5 petibör
1 muz

öglen
1 metro büskivi
1 çikolatalı gofret
1 dankek
kahve

ara
kahve
peynir
ayran

akşam
10 zeytin
1 ayran az peynir
2 salatalık

aslınd abunu kahvaltı öglen diye adlandırmkta yanlışş böyle menü olmaz
ama bu saatten sonra yeeyip sabah tartılcamm ve karatay menüleirne başlıycma inşallah 15246546. kez de olsa yine yeniden

Günaydın nerde bu millet ya liste yapıcam ama kimse yokki ufffff ben kendi kendime kilo bildirimi yapayım bari.en sonki kilo bildirimimizde 66,5 tim.bıgün tartıldım ve 67,5 kg yim.canım sıkıldı.ama diyet yapamıyorum kaç gündür ondan.bugün oğlanı yatırınca sıcak falan dinlemeyeceğim koşu bamdına çıkacağım sposuz olmuyor.

Bugün malzeme yokluğundan yarı karatay yaptım.
Sabah:krep yedim( adet belirtmeyeceğim utanıyorum) domates salatalık peynir ile.ekmek hiç yemedim tatlıda yemedim.kahvaltımı saat 10da bitirmiştim.5 saat oldu daha yeni acıktım.demekki kaçamksız bir karatay kahvaltısı ile daha fazla tok kalabilirim.az önce yarım saat level 6da koşu bandına çıktım 100 adet ip atladım mekik ve kol hareketleri yaptım.1 saat sonrada akşam yemeğimi yiyip günü kapatmayı planlıyorum.
Akşam:4 kaşık ciğer sote 1 kaşık et kavurma ve ayran yada şalgam suyu.kendi kendime konuşuyorum ama olsun

Günaydın Zeyascığım...Rezil etmişler forumun düzenini...Eski hali güzeldi.

Ben tatilden 1 kilo fazlalıkla döndüm.68 idim giderken 69 um şimdi.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-günde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/
Burada ki diet listesini uygulamaya karar verdim.

Kızlar çok fazla kişi kalmadı sayfamızda.Okuyup okuyup yazmıyorsunuz günlük bildirim ,menü bildirimi de yapmıyorsunuz.Bütün motivasyonumuz yerlerde ..

.Ana kilo bildirim listesini yeniden yapalım.İzinliler dahil hepsini silelim... burada bildirim yapanlar ile yeni liste oluşturalım.Sonradan izinlilerden gelen olursa gelenleri bir hafta sonra listeye alalım.Bir düzeltme yapmak gerekiyor.Durum ortada.Zeyas görüyorum hala düzenli bildirim yapıyorsun, katılım yine olmaz ve aynı sessizlikte devam ederse seninle ayrı bir sayfa açalım canım.Ben yoldaş olurum sana destek oluruz birbirimize.Yada ben başka bir diet grubuna dahil olabilirim.

Ya velantin hoşgeldin canım yaaa:) valla nasıl mutlu oldum seni gördüğüme.çok kötü oldu forum.çizelgeler bile gözükmüyor.inş eski haline dönerler.bizim sayfanın durumu vahim ya kimse yok artık.nesil masum ben bide sen geldin.inş eski canlı günlerimize döneriz.ben buna rağmen motivasyon olarak çok iyiyim.benimde ramazan sonrası aldığım 1 kilo hala duruyor.ama bu hafta halledicem inş.velantin tatilden 1 kilo artı ile dönmek büyük başarı bence.
başka konulara katılmaya çalıştım ama yapamadım ya herkesin muhabbeti ilerlemiş.e bende uzun zamandır diyet yapıyorum çömez muamelesi yapıyolar bişey söyleyince daha dünkü adamsın gibi oluyor.ama halbuki ne kadar emek verdiğimi burdaki arkafaşlar biliyor.temennim topiğimizin tekrar canlanması.ama dediğin gibi gelen giden olmassa yeni konu açarsan gelirim seve seve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…