ya ekmek acıktırır evet ama güçlü kahvltı yapıyorusn karatayda
2 yumurta bol peynir 10-20 arasız eytin
7 ceviz- veya 35 badem fındık
unlaır yersen acıkmazsın
Tatliskom, karatay marataya donusmedi aksam dimi? Nasil gecti, neler yidin, anlat bakiim..
NeS
:18::18::18::18:çalışmadıgım yeden sordunnn
Gunah cikar hadi, neler yedin kusum.. Yazili terapi yapicam sana bundan sonra..
NeS
nesilcim vallahi neler yediigmi hatılamıyorum desem yani
ben kendime inanamıyoyom ya onca kiloyu veren ben nedne istikrar saglayamıyorum aylardır inanki utanıyorum bike
yazarken ve cidden benim bir terapi almam lazım diye düşünüyorum artık..
Kizlar saat 12:30 gibi bi avuc fistik yedim, smdide oglen aksam yemegimi yedim. Tavuksis, bulgur pilavi 2 kasik, az da salata.. Aksami bir kac kasik cacikla bitiricem sanirim..
NeS
nesilcim
karatay yapan arkadaşlar var çok güzel sonuçlar alıyorar ,
bend eşimdi gittim cevizlerimi aldım .. yarın tartılıp bakalım başlıycma inşş cuma dan cumayada tartılcam artık..
ve 22 agustosta arkadaşımın dügünü var bir elbise almıştım içine giremiycme bu gidişle(
Kesinlikle işe yarıyor masum bende birkaç gündür araştırıyorum.yapabilirsen işe yatayacaktır eminim.kaynımda karatayla 15 kg verdi.ama ben çok pis boğaz olduğumdan 2 öğünle duramam illaki bir fındıkta olsa iş yaparken ağzıma atcam.aslında çok denemek istiyorum sen başlada sende işe yaradığını görünce bende katılırım sana.
nesilcim
karatay yapan arkadaşlar var çok güzel sonuçlar alıyorar ,
bend eşimdi gittim cevizlerimi aldım .. yarın tartılıp bakalım başlıycma inşş cuma dan cumayada tartılcam artık..
ve 22 agustosta arkadaşımın dügünü var bir elbise almıştım içine giremiycme bu gidişle(
inşş cnm bu son olur , çünkü bıktım artık aylardır sürünmekten
ben bi başlayım sende başlarsın ama glisemin endeks düşük belenince çok gerek kalmıyor atıştırmaya emin ol.
Aynen canim, hersabah tartilsan daha iyi olmazmi? Ben catlarim, bekleyemem bir hafta.. :)
NeS
masum nayaptın devam ediyormusun karataya:)inşş cnm bu son olur , çünkü bıktım artık aylardır sürünmekten
ben bi başlayım sende başlarsın ama glisemin endeks düşük belenince çok gerek kalmıyor atıştırmaya emin ol.
Ya velantin hoşgeldin canım yaaa:) valla nasıl mutlu oldum seni gördüğüme.çok kötü oldu forum.çizelgeler bile gözükmüyor.inş eski haline dönerler.bizim sayfanın durumu vahim ya kimse yok artık.nesil masum ben bide sen geldin.inş eski canlı günlerimize döneriz.ben buna rağmen motivasyon olarak çok iyiyim.benimde ramazan sonrası aldığım 1 kilo hala duruyor.ama bu hafta halledicem inş.velantin tatilden 1 kilo artı ile dönmek büyük başarı bence.Günaydın Zeyascığım...Rezil etmişler forumun düzenini...Eski hali güzeldi.
Ben tatilden 1 kilo fazlalıkla döndüm.68 idim giderken 69 um şimdi.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-günde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/
Burada ki diet listesini uygulamaya karar verdim.
Kızlar çok fazla kişi kalmadı sayfamızda.Okuyup okuyup yazmıyorsunuz günlük bildirim ,menü bildirimi de yapmıyorsunuz.Bütün motivasyonumuz yerlerde ..
.Ana kilo bildirim listesini yeniden yapalım.İzinliler dahil hepsini silelim... burada bildirim yapanlar ile yeni liste oluşturalım.Sonradan izinlilerden gelen olursa gelenleri bir hafta sonra listeye alalım.Bir düzeltme yapmak gerekiyor.Durum ortada.Zeyas görüyorum hala düzenli bildirim yapıyorsun, katılım yine olmaz ve aynı sessizlikte devam ederse seninle ayrı bir sayfa açalım canım.Ben yoldaş olurum sana destek oluruz birbirimize.Yada ben başka bir diet grubuna dahil olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?