Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Hoşbulduk canım.Bu cuma bildirim yapanlardan yeni liste yapalım.Senin başına gelen benim de geldi Allahtan tatilin son günü regl oldum...Uzun yolculukta da hiç çekilmiyor ilk defa başıma geldi.Bir hafta önce oldum...Çok fazla fark var.Regldendir kesin.

pazar menüm :)

kahvaltı
2 yumurtadan salata+1 tk z.yag ekledim
5zeviz
domates salatalık biber
bol peynir(2 kk vardır)
13 zeytin
1 büyük şeftali
ara
10 fındık
peynir
(aslınd acıkmaıdm ama rk gittim çok ısrar etti
keke yapmıştım bişiy ye diye fınfık peynir takıldım bende)

akşam
tavuk taşlık sote
koca kase ayran

cumartesi

kahvaltı
karatay kahvaltı

öglen
yok bol kahve

akşam
2 yumurta terayglı omlet
çingene salatası(domates saltaık biber lor z.yag )

Son düzenleme:
sen geldin topic canlandı valla hoşgeldin tekrar.aynen canım birkaç kişi olsak yeter zaten.

Bugün benim patates günüm bir tencerenin içine 2 sarımsak atıp 4 kocaman patatesi 2 ye bölüp haşladım.Bir tanesini yedim üstüne de bir koca bardak su içtim acaip doydum.Acıktıkça pattiz :)

Vallaha canlandı topik arada bi silkelemek gerekiyor sizi Allahın Çıtırları....Dün 3 tane 38 beden pantul aldım strechhh...Çok severek aldım acaip indirime girmişlerdi.Önce 40 bedeni aldım soyunma kabinine gidip denedim süper oldu.Hemencecik reyonda bir beden küçükleri ile değiştirip kasadan sırıtarak ayrıldım

Bol yağla kendini güreşçiler gibi Semo,çatlak patlak olma.Beachlerde boy verirken eferim bana dikkat etmişim dersin

hahaha alemsin valentinim ya :) catlak patlak olmaz insallah ya.
Mayo giyerim o zaman canim, kamufle ederim :-D

Eskiden ne güzeldi her mesaja tek tek cevap vermek gerekiyor.Basketçi yetişiyo...

Herşeyin ilkini yaşıyorsunuz Allah hep sevinç gözyaşları nasip etsin kız :)

evet herseyin ilkini yasamak boyle oluyo demekki, bacak arasinda ultrason kamerasi girmis ve aglayan tek benmiyim?
sen aglamadin mi kuzum? :)

hayir canim bak cogul cevapta verebiliyorsun :)
cevaplaya bas sonra, baska mesajda yine cevaplaya bas :)))

Ben de nefret ettim formattan...He ya balım teşekkür ederim bilememişim teyze olcaz artık yaşlandık ondan herhal.

İlkinde düşük tehlikesi olduğunu söylemişti doktorum korkudan gözlerim sulanmıştı daha 21 yaşında koca askerde :) Zor zamanlardı vesselam..İkincisinde eşimle problemlerim vardı çok yalnızdım görünce bebişi o zamanda gözlerim sulanmıştı..Hiç sevinçten olmadı fekat senin hormonların gayet manyakçadır şimdi bi ağlar bir anda güler gibi hissedersin.Normalsin bizdensn şekerim

Bazı mesajları görmemişim bi görünüyorlar bi kayboluyorlar hıfffffffff

Ahahaha, manyak etmişiniz doktoru.. 9. haftada alttan bakmazlar burda, 6. hafta itibarı ile hep karından bakılır kuşum, ha bide, demiştim ya kardeşim isveçte diye, orda da sık sık ultrasona sokmuyorlarmış, sadece 1 kere, cinsiyetine bakmak için, zararlıymış diyolarmış.. Burda 15 günde 1 girios biz meraktan.. Tarihe göre zaten erkek gibi tahmin etmiştik dimi, bakalım tutacakmı benim tezim..

valla

nesil bayram sonrası imiştim çokta dikkat etmeme rağmen kilo vermiştim ama 3 günden fazla içince işe yaramadığını farkettim. attığı ne bilmiyorum ama insanı hafif hi
hissettiriyor iç bence
Aynen, geçici çözüm olarak deniim bende.. :) Göğüslerim taş ve ateş gibi, çok sızlıyor hemde, hiç olmaz böyle..

Semocum aydınlattığın için sağol kuşum.zeki kadının hali başka

hiç begenmedim yeni fomatı
Bende hiç beğenmedim. Değiştirmezlerse mecbur alışcaz artık ne yapalım.menülerin gayet başarılı olmuş masum.2 buçık öğün yapıyosun anladığım kadarıyla ben 2 öğün yapıyorum.ama tam anlamıyla uymuyorum bugün karnıyarık yiyeceğim mesela.
Aynen, geçici çözüm olarak deniim bende.. Göğüslerim taş ve ateş gibi, çok sızlıyor hemde, hiç olmaz böyle..
İnş yarına geçerler nesil göğüs hassasiyeti çok rahatsız eder bilirim
Kızlar arada kaynadı galiba menüme yorum yapmadınız

hiç begenmedim yeni fomatı
Bende beğenmedim, alışılar ama ne biliim işte.. Sen bu kadar şeyle tok kaldınmı kuşum, kalhvaltı hariç yemiyorum ama ekmeksiz kahvaltı olurmu diyede düşünüyorum walla..
İnşallah en kısa zamanda rahat rahat giyersin aldıklarını.. Şu patates meselesi ne, anlat bakiim.. Patates diyetinemi başladın yoksa?

nesil cnm protein ve kuruyemş çok tok tutuyor cnm bak
sabah 8 de kahvaltı yapmıştım yenia cıktım :)

Karnıyarık uymuyomu karataya, hem sebze, hem et, hem yağ.. bence uygun. ama belki pişirmeyle alakalı olabilir, ben hiç yapmadım ama tavada değilde fırında kızarsa patlıcanlar, çok sağlıklı ve uygun olur dimi?

Bu arada menu süper, ben az önce az kaşarlı tost yedim, doymadım.. birazdan aranmaya başlarım yine.. :/

Xanım kızarttığım için uymuyor.ama evdekileride düşünerek kızarttım bide ben böyle seviyorum.bende hiç ekmek tüketmiyorum Nesil.masumunda dediği gibi proteini bol tutup cevizde yersen acıkmıyorsun Hala acıkmadım mesela.şimdi koşu bandına çıkıcam
Öyle bir anlattınki velantin canım çekti kız.iyi yapmışsın 38 alarak zaten yakında girersin içine rahat rahat.

evet ya bende sevmedim yeni siteyi
eneee 21 yasinda, ben 21 yasinda daha sumuklu cocuktum kiz

ay canim kiyamam, ilkinde yanlis gittin ikincide moral yoktu demek... ne kadar zor...
Yok kiz hormansan olarak cok iyiyim valla, oyle duygusala baglayip aglamiyorum. ki zaten burcumda duygusalliga yer yok fazla Hatta ruyalarimda guluyorum hep, benim herifte diyo, ne guluyodun gece uykunda gene manyak manyak diyo DD

hahaha doktor allahtan yasli basli bi herif :)
Valla datlim, burda hep ilk kontrolde alttan bakiyorlar.
3hafta sonra tekrar randevum var, tam tatilden once o zaman ustten karnimdan bakicak sanirim :)

evet canim erkek didiysen sen :)
haha ama erkek olma ihtimali cok yuksek zaten,

Semocum aydınlattığın için sağol kuşum.zeki kadının hali başka

kızceler şimdisporumuda yaptım ohhh misss valla 30dk level 6da koşu bandı 70 adet ip 70 adet mekik.kol ve alt göbek hareketleri yaptım.aslında niyetim koşu bandında fazla kalmaktı ama istanbulun bu sıcağında bukadar dayanabildim 1 saat sonrada yemeğimi yiyeceğim.hala tam anlamıyla acıkmadım:)

zeyassss, karataymi yapiyosun canim?
menu gayet iyi, acikmiyorsan fevkalade valla
helal olsun

zeyassss, karataymi yapiyosun canim?
menu gayet iyi, acikmiyorsan fevkalade valla
helal olsun
evet canım full dikkat edemiyorum ama olsun böylede kilo vereceğime inanıyorum.sabah karatay kahvaltısı yaptığında uzun süre acıkmıyosun ve canın hiç abur cubur istemiyor.daha yeni acıktım birazdan akşam yemeğini yiyip günü kapatıcam.sende deneyebilirsin hem sağlıklı beslenirsin hemde çok kilo almazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…