hoşgeldin nesil napıyım kimsecikler yok.kendimize çeki düzen verelim nasıl yapalım yeni listeyi.Selam kızlar, iyi haftalar.. :)
Valentin hoşgeldin canım.. Umarım güzel geçmiştir tatilin, 1 kilo ise süper, hemen gider.. :)
Yeni liste fikri çok güzel, bana uyar.. bu bildirim yapılmayan 3. hafta sanırım.
yeni konu açılırsa ben de takılırım size..
Zeyas bebeğim sana da günaydın.. Ayy kıyamam çömez muamelesimi yaptılar sana.. Terbiyesizler..
Biz bize yeteriz, gitme başka sayfalara..
Masuuuuummmmmm, sanada günaydın bebişim.. Nasıl gidiyor, dikkat edebildin mi haftasonu?
Semooo, kayboldun yine bebişim yaaaa, özletion kendini heee....
Kızlar bu arada, geçen çarşamba reglim başlamaya başladı, cumartesiden beri çok yoğun dewam ediyor.
Hala kilomdan emin olamıyorum ben yaa.. cumartesi tam 61 dim, tatil öncesi en son 60,30 görmüştüm..
Abartılı bi kaçamakta yapmadım, 2 öğün yedim ve ekmek şu bu yemedim yani, dikkat ettim ama bu sabah 63,40...
Oha dedim kendi kendime, ellerim şiş değil ama göğüslerim filan fena acıyor..
Birkaç güne anlarım kilomu sanırım.. :)
canım bende cuma günü yaptım ama hafta sonu bozuldu bugünde deneyeceğim tam uyamasamda 5 saat ağzıma lokma sürmüyorum ekmek ve tatlı tüketmiyorum bakalım. zayıflama gruplarının kuralları çok katı ya kaç kere niyetlendim kurallar bölümünü okuyunca geri çekildim.bide 3 hafta listeye almamalarıda kötü bencegünaydın kızlar nasılsınız
karatayı sormuşsun zeyascım evet cnm hala devam ediyorum ben karataya ve artık açıkmıyorum:)
çok memmunum menüleimri yazarım sende takip eidp başlarsın olmadı
neislcim geldim cnm buradayım hafta sonum çok güzle geçti ... artık kaçamak yok toparlandım
kızlar sayfada kimse yok gerçekten bakın ben 7. takımd ayazışıyorum isterseniz oraya gelin sizd ebi yazın kabul ederlerse ki ederler ordan devam ederisniz olmaz mı?
oyyy kıyamam canım inş kucağına sağlıcakla alırsın.NESIIIIIIILLLLL, sesini duydum geldim kusum :)))
kizcelerimmmm ben cuma gunu doktora gittim :))) ilk kontrol icin, tam 9 hafta 1 gunluktum :)
Kalp atislarini duyduk bebisin, ve bebis baya baya gelismis masallah. kollari bacaklari falan cok belirgindi :)
cok sukur elhamdullilah, icim cok rahatlardi kizlarrrrr :)
bide doktorun yaninda sumuk salyan agladim, bebisi gorunce. Baktim benim herifte agliyo :)
bi eliyle benim goz yaslarimi isliyo, bi eliyle kendi goz yaslarini siliyo :-D
bencede gitmeyelim biryere.canım hiç takılma öyle bir kjilo fırlaması yok yani kesin şişliktir.biberiye çayı iç çok işe yarıyor.Kızlarr, gitmeyelim başka sayfaya yaaa... başka sayfaya misafir olacağımıza kendi çöplüğümüzde takılalım..
Masum, sen de daha çok yaz buraya yaaa..
Veeee heyecanla karatay menulerini bekliyoruz hepimiz, benim aklıma bişey gelmiyo, fikir ver bizeee...
Ben sabah 63,40 ı görünce öyle bi iştahım kesildi ki, sadece kahve içtim, ve bol su tabii.. Birazdan acıkırım, kahvaltılık bişeyler takılırım sanırım..
Ohh, maşallah hepinize.. Zaman ne çabuk geçiyo yaaa.... olduydu olmadıydı, konuşuyoduk, şimdi 1/4 bitti bile demekki..NESIIIIIIILLLLL, sesini duydum geldim kusum :)))
kizcelerimmmm ben cuma gunu doktora gittim :))) ilk kontrol icin, tam 9 hafta 1 gunluktum :)
Kalp atislarini duyduk bebisin, ve bebis baya baya gelismis masallah. kollari bacaklari falan cok belirgindi :)
cok sukur elhamdullilah, icim cok rahatlardi kizlarrrrr :)
bide doktorun yaninda sumuk salyan agladim, bebisi gorunce. Baktim benim herifte agliyo :)
bi eliyle benim goz yaslarimi isliyo, bi eliyle kendi goz yaslarini siliyo :-D
evet evet evetsemoşş kız benimde gözlerim sulandı gel send ebenim yaşları silll
heryeri belli ise büyük ihtimal ogluş geliyor
erkek bebekler çabuk gelişiyor ama tabi bu bir tahmin :)
nesil bence kilo degildir cnm yaa, yeşilçay filan iç ödemdir oo ödem:)
zeyass cnm karatay güzel bir diyet tavsiye derim hatta ben size menüleirmi yazayım hafta sonu menüleirmi
Ben birkaç aydır bi düzeltemedim ya kendimi bebeğim, o zamandan beri de hep bi şişlik bi ödem, sanki aylardır böyleyim, bıktım yaaa, kilo vermem de biraz bu yüzden durdu sanırım. 2 farklı zamanda 2 farklı aktara sormuştum, biberiye ödem atmaz dedi, ancak düzenli içince yağ yakarmış. Kiraz sapı, Avokado yaprağı, Mısır püskülü verdi ikiside..bencede gitmeyelim biryere.canım hiç takılma öyle bir kjilo fırlaması yok yani kesin şişliktir.biberiye çayı iç çok işe yarıyor.
nesil bayram sonrası imiştim çokta dikkat etmeme rağmen kilo vermiştim ama 3 günden fazla içince işe yaramadığını farkettim. attığı ne bilmiyorum ama insanı hafif hiBen birkaç aydır bi düzeltemedim ya kendimi bebeğim, o zamandan beri de hep bi şişlik bi ödem, sanki aylardır böyleyim, bıktım yaaa, kilo vermem de biraz bu yüzden durdu sanırım. 2 farklı zamanda 2 farklı aktara sormuştum, biberiye ödem atmaz dedi, ancak düzenli içince yağ yakarmış. Kiraz sapı, Avokado yaprağı, Mısır püskülü verdi ikiside..
Ama biberiye bende denedim işe yarıyo gibi gelmişti bana da.. FZAB diyoduya yüzüm küçülüyo diye, aynı etkiyi farketmiştim bende.. Aliim o zaman ben yaa, iyi gelir belki.. :)
oyyy kıyamam canım inş kucağına sağlıcakla alırsın.tam zamanınsda gitmişsiniz 9. hafta ulturasonu en güzeli ve en belirginidir.artık sen hiç anlamıcaksın kolu neresi bacağı neresi belli olmuyor.kilo durumlarınasıl gidiyor.
Ohh, maşallah hepinize.. Zaman ne çabuk geçiyo yaaa.... olduydu olmadıydı, konuşuyoduk, şimdi 1/4 bitti bile demekki..
Ya bi de si ne tatlı şeylersiniz öyle yaaa, ağlamalar filan, nazar değmesin, maşallah size.. :)
semoşş kız benimde gözlerim sulandı gel send ebenim yaşları silll
heryeri belli ise büyük ihtimal ogluş geliyor
erkek bebekler çabuk gelişiyor ama tabi bu bir tahmin :)
nesil bence kilo degildir cnm yaa, yeşilçay filan iç ödemdir oo ödem:)
zeyass cnm karatay güzel bir diyet tavsiye derim hatta ben size menüleirmi yazayım hafta sonu menüleirmi
Ya velantin hoşgeldin canım yaaa:) valla nasıl mutlu oldum seni gördüğüme.çok kötü oldu forum.çizelgeler bile gözükmüyor.inş eski haline dönerler.bizim sayfanın durumu vahim ya kimse yok artık.nesil masum ben bide sen geldin.inş eski canlı günlerimize döneriz.ben buna rağmen motivasyon olarak çok iyiyim.benimde ramazan sonrası aldığım 1 kilo hala duruyor.ama bu hafta halledicem inş.velantin tatilden 1 kilo artı ile dönmek büyük başarı bence.
başka konulara katılmaya çalıştım ama yapamadım ya herkesin muhabbeti ilerlemiş.e bende uzun zamandır diyet yapıyorum çömez muamelesi yapıyolar bişey söyleyince daha dünkü adamsın gibi oluyor.ama halbuki ne kadar emek verdiğimi burdaki arkafaşlar biliyor.temennim topiğimizin tekrar canlanması.ama dediğin gibi gelen giden olmassa yeni konu açarsan gelirim seve seve.
Bol yağla kendini güreşçiler gibi Semo,çatlak patlak olma.Beachlerde boy verirken eferim bana dikkat etmişim dersinoyyy kiyamam masumum, severim seni ben <3
masum gercekten erkek bebisler cabukmu gelisiyor? doktor bide dediki, bebis ortalama bebeklerden daha uzun dedi, babasi gibi uzun olucak bu herhalde dedi :) boyu 2.64 cm :)
Eskiden ne güzeldi her mesaja tek tek cevap vermek gerekiyor.Basketçi yetişiyo...ay nesilim evet canim olduydu olmadiydi, sonraki ay insallah derken oldu ve suan 9 haftalik bebis :)
doktorda napcani sasirdi biz aglamaya baslayincaelinde aletle benim bacak arasinda, bi gozu ultrasonda haha bi gozu bende :)
heee bide cok guzel bi haberim daha var, bebis in boyuda ortalamanin uzerinde masallah :) 2.65 cm :)
ortalama sanirim 2.50 cm di :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?