Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Çok aç kalıp tost yiyince midem mahvoldu, ayyy, bu gün bi bitse yaa, akşam olsa, evde keyif çatsam.. :)

Ha, bi de benim telefonum bozuldu , sizler ne kullanıyorsunuz, tavsiyeniz varmı?
tam marka adı yazmayın ama, reklam olmasın, model geçin, anlarım ben..

gal...xy S3 kullanıyorum ben memnunum ama sana ip...ne tavsiye ederim nesil.

şu an bozulan ip..he, çok memnunum aslında ama heleki 5 lerde filan ekran küçük geliyor, note 2 veya 3 diye düşünüyorum ama emin olamadım, ben çok oyun oynuyorum, dizi izliyorum filan, en çok ekran boyunu ve kamerasını önemsiyorum açıkçası.. genel bi sıkıntı varmı diye fikrinizi almak istedim babym..

bende şimdi yedim yemegimi

kahvaltı 08:30
6 ceviz
2 yumurta
peynir
12 zeytn
domtes-salatalık-biber

akşam 16:00
patlıcna yemegi (baya fazla)
1 kase yogurt

yeni yeidm acıkırsam akşam
ayran içerim
yeşilçay
türk kahvesi içiyorum gün içinde

zeyass,

menün iyi cnm karnıyarık dışında ama ekmek ve şeker yemediginde ne yersne ye gidiyor kilo
bir dönem zayıflama bantı almıştım onda kızartma bile serbestti ama kiloda veriyorduk
ondada ekmek 1 dlm di meyve ise ekmek ile dönüşümlüydü azdı yani
ekmek ve şeker yemedigind egidiyor kilo :)

velanttin
seni hayal ettim kasadan çıkarkenn

Canım eşimde note 3 var takılıyor hiç memnun değil.ve bir bayan eli için aşırı büyük.note 2 vardı önceden ondan memnundu.
Bende daha yeni acıktım felaket bir şekilde şimdi yicem yemeğimi.bencede öyle masum bize kilo aldıranlar abur cuburlar değilmi zaten.ben böyle devam edicem inş.

8 de yapmıştım kahvaltımı 4 te ögleni yedim bende
ya bu karatay şu yöndeden iyi sürekli yemek taşımak zorunda degilim
1 ögünü taşıyorum birini evde yyorum yetiyor
günde 1 öeyve veriyor canan teyze ama ben yemiyorum haftada 2 kez filan düşünüyorum

zeyas cevizi nerden alıyorusn ben bimden kırılmamış aldım baya iyi çıktı

Canım eşimde note 3 var takılıyor hiç memnun değil.ve bir bayan eli için aşırı büyük.note 2 vardı önceden ondan memnundu.
o zaman note 2 - .. çok merci.. :) note 3 zaten biraz zorliycaktı, emin oldum sayende, teşekkür ederim.

ne zaman basladin canim? yenimi basladin?
ben bugun ekmegi kösturdum walla, cok yedim ya (( yarin ekmege dikkat edicem.
aksamada salata tarzi bi seyler yerim artik.

var nesilcim 500 gr 9.90
karatay ceviz yönünden biraz pahalıya geliyor
ama bir diyetisyenede gitsek aylık tonal para vercez..

eğer kilo vermek istemiyosanız hergün bir adet sabah öğününde yiyebilirsiniz diyor.ama kilo verecekseniz yemeyin diyor bencede haftada 2 ideal ben meyveyi çok severim yemezsem olmaz.
zeyas cevizi nerden alıyorusn ben bimden kırılmamış aldım baya iyi çıktı
masum ben o yönden şanslıyım eşimin memlekette ceviz bahçeleri var ordan geliyor bize.dışardan hiç almDIM ama fiyatları çok yüksek biliyorm
o zaman note 2 - .. çok merci.. :) note 3 zaten biraz zorliycaktı, emin oldum sayende, teşekkür ederim.
rica ederim canım s3 veya s4 te bakabilirsin.note 2 eline büyük gelirse.

ne zaman basladin canim? yenimi basladin?
ben bugun ekmegi kösturdum walla, cok yedim ya (( yarin ekmege dikkat edicem.
aksamada salata tarzi bi seyler yerim artik.
semocum cuma günü yaptım bide bugün hafta sonu ekmeğe çok dikkat edemedim.anneme gitmiştim babam fırıncı tazecik ekmeklere dayanamadım malesef.ama gerçekten sabah kahvaltısını dediği gibi yap acıkmıyorsun kesinlikle

kilosu 20 tl ayda iki kilo gider yani , ama kilolalr gitsinde ayda 40 tl ceviz parası vermişim çok degil.
abur cubur daha çok para vallahii

zeyascım ben birde cuma gnleri tartılıyoruz ya, o gün bakliyat günü yaptım istediigm bir bakliyatı salatama katıp yiycem.
ve meyveyi çarşamba perşembe yemiycmeki cumaya gzüle sonuç alayım

Biraz önce soda, az önce de türk kahvesi içtim kızlar, tıkadı biraz, 1 pakette limonlu etiform yedim, saati şimdi farkettim, akşam yemeği gibi olmuş, evde 1-2 kaşık yoğurt yerim belki, başka bişey yemem. bu gün de böyle geçecek sanırım.

Ben ip.. kullanıyorum ama pek sevmiyorum.Eşimin kullandığı tam senlik Nesilcim Galaxy'nin yeni çıkanları hem ben daha çok beğeniyorum onun çektiği resimleri.Hem ekran büyük oyunda oynarsın.Eşimde ip... de var ama oyunları gala...y de oynuyor şeker...

Sen bi de kiloları verip içlerine sığınca görecen benim 32 likleri :)Çekip koyacam resimlerini...

Zeyas menün benim sayfalarda çıkmıyor.dedim ya bazı mesajları diğerleri tekrarlayınca görüyorum hayatım.Menünü Nesilin mesajdan gördüm bence gayet iyi bi de şeftali eklemeyeydin.

Nesilciğim 5 günde 5 kilo vermece oyunu oynuyorum.Bugün patates günü.Forumda sabah okuyunca uzun zamandır aynı kilodayım diye bi şoklayayım dedim bünyeyi.Bıktım hep aynı yerde saymaktan...

evet mantıklı düşünmüşsün canım.yeşil mercimekmi serbest sadece bakliyatlardan

velantin şeftali yemedimki kimin menüsünü okudun allah seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…