Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günü kapattım az önce şekerler...Birinci günümdü sütlü kahve ile dışına çıkmış oldum.2 Tane içtim ama alışkanlık ...Vazgeçmek zor yahu.Sigara da içmem tek zevkim var zeten ondan da kısamam...Herkes ağzını tutsun artık mesai başladı

zeyass, bakliyat olayını bilmiyorumki bi sormak laızmm

ay bu yeni format çok kötü

velantin senin için menümü tekrar paylaşıyorum
bugünkü menümü yazayım kızlar bakın bakalım nasıl
sabah:2 yumurtadan omlet tereyağlı+peyir+3 adet zeytin+1 avuç kuzukulağı+1 avuç tere+ domates salatalık+3 adet taze ceviz+yeşil çay
saat 10 da kahvaltım bitmişti.5 saat ağzıma lokma koymayacağım.saat 2 gibi sporumu yapıp 3,5 4 gibi akşam yemeğimi yiyeceğim.
akşam:1 adet karnıyarık+salata+yoğurt

agız kapama mesaisi

hahaha .Zeyas balım senin mesaja baktım menünü paylaştığın yok valla...Nesilin mesajında okuduğum masumm canım senin miş.Kız birşeyy sorarsanız bana cevap alamadığınızda yineleyin...Bugün ilk gün yarına düzelir oturur yenilikle

zeyas cevizi artırtabilirisn cnm
kız cevizciymişş senin herif ye gitsin

Valla zeyas menün süper eğer kaytarmazsan.O karnıyarıktan bir tane litfen bir de suyunu kaşıklamayalım

zeyas serbest ama bakliyatlarda kh fazla şiriyor insanı ben o yüzdne haftada 1 gün
cumaları yiycem öbür hafataya kadar gider şişlikkk

hatta sana bir tarif vereyimm
yeşil mercimegi haşla sonra tereyagda kavurr ..sonra baharatlandır özellikle karabiber yakışıyorr
sonra yeme yanında yat

evett velantin ben krorkuyorum yaa bakliyattan

ama karatay menüsü var şimdi facede bir hatun paylaşmış
bulgur pilavı
nohutlu bamya
köfte
cacık
mercimek çorba

bence çok fazla...

zeyas cevizi artırtabilirisn cnm
kız cevizciymişş senin herif ye gitsin
canım bu sabah yediklerim taze kabuğundan ayrılmamış cevizdi annemlerin bahçeden almıştım 5-6adet çürük çıkan falan oldu elimde 3 tene kaldı o yüzden az yedim yarın biraz artırırım.
Valla zeyas menün süper eğer kaytarmazsan.O karnıyarıktan bir tane litfen bir de suyunu kaşıklamayalım
yok canım 1 adet ydim ama büyüktü patlıcan suyuda yoktu. canım kaytarmamam lazım eşimle iddaya girdik kurban bayramına kadar 59,9 görmem lazım tartıda.200 tl vercek kaybedersem ben ona vercem.
aynen canım benide şişiriyor bakliyatlar zaten çokta sevmem eşimin isteğiyle pişiririm.yeşil mercimeği everim ama tarifini yapıcam mutlaka değişikmiş.

bulgur pilavı
nohutlu bamya
köfte
cacık
mercimek çorba

bence çok fazla...
ubunları tek bir seferdemi yemiş eğer öyleyse aşırı fazla kilo veriyosa bu şekilde helal olsun metobalizmasına

Aaaa, ben iki akşamdır bulgur pilavı yedim, ondan mı şiştim acaba yaaa, yeşil mercimeği ben de düşünüyorum. Belki yarın getiririm yanımda.. 1 bardaktan yapsam 2 gün yerim, 1 kez yaptım, normal yemek yapar gibi denedim, fena olmamıştı. Ayyy, canım çekti wallaha.. çok severim kendilerini.. :)

Aaaa, ben iki akşamdır bulgur pilavı yedim, ondan mı şiştim acaba yaaa, yeşil mercimeği ben de düşünüyorum. Belki yarın getiririm yanımda.. 1 bardaktan yapsam 2 gün yerim, 1 kez yaptım, normal yemek yapar gibi denedim, fena olmamıştı. Ayyy, canım çekti wallaha.. çok severim kendilerini.. :)

Kızlar yaaa, fallarımda hep hamilelik çıkıyor 1 haftadır..
Tırsmaya başladım..

Bi kaza kurşununa kurban gitmek istemiyorum.. :/

0labilir nesil bide yanında yoğurt tükettiysen keşin o şişirmiştir...

bulgur pilavı
nohutlu bamya
köfte
cacık
mercimek çorba

bence çok fazla...

Hepsinden 2 kaşık yiyorsa ne ala yok porsiyon olarak götürüyorsa bence de çok fazla.Biz böyle menüler yiyerek yağlarımıza yağ ekledik yaff

Tırsmaya başladım..

Yap gız yappp severiz yeğenler çoğalsın bakmaya değil sevmeye gelirik

Zeyasım bu iddia çok şahane olmuş.Keşke benim eşim de böyle beni gaza getirse.Kız 200 kaatla neler alınır valla.Kalem etek alırsın dizaltında biten pek yakıştırıyorum herkese bu aralar.Ben de bayram harçlığımı attım bir kenara birlikte gidelim o parayı alıpta (bak acaba demiyorum vereceksin biliyorum) ev eşyası alma seni tırtıklarım burada.

Tırsmaya başladım..

olsun be nesil bitane daha eşin istemiyomu hiç baskı yapmıyomu sana.
velantinnnn okumuşmuydun biz nesille konuşmuştuk geçenlerde bu konuyu kalem etek alcam demiştim.okumadıydsan ne emiz kalplisin sen öyle içine doğdu valla.çok eğeniyorum bende kalem etkleri geçen denedim bitane hiç yakışmadı.ama 59 olursam yakışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…