olsun be nesil bitane daha eşin istemiyomu hiç baskı yapmıyomu sana.
velantinnnn okumuşmuydun biz nesille konuşmuştuk geçenlerde bu konuyu kalem etek alcam demiştim.okumadıydsan ne emiz kalplisin sen öyle içine doğdu valla.çok eğeniyorum bende kalem etkleri geçen denedim bitane hiç yakışmadı.ama 59 olursam yakışır.
ay sorma velantin bi tayt giyenlere bide o kalın bacaklarına bakmadan şort giyelere hastayım nasıl bir özgüvendir o bizde yok malesef. zaten sezon sonundan affetmeyceğim bir kaç bişey var bir ara çıkarım bende.denediğim dediğin gibi esnek bir kumaşı çok felaketti yani anlatamam.dediğin gşibi kumaş önemli.hahahaha yok okumamıştım.Yakışıyordur da sana öyle geliyordur tatlım.Milletin heybesi yere değiyor taytla geziyor kız...67 lerdesin artık.Ama zayıflamadan almak yok elbet ya da benim yaptığım gibi yap çok beğenirsen kaçırma.Sonra hem paran hem zamanın olunca o beğendiğini bulmak mümkün olmuyor.Eteğin kesimi çok farkettiriyor vücutta duruş şeklini.Bazı kalem etekler o basenleri falan topluyor..tok kumaştan almalı likralı penye kumaş gibi değil esnememeli yani.O zaman fıstık gibi...Yoksa basenler yandan kat çıkmışsın gibi 2 oda bir salon pozisyonunda selamlıyor herkesi..İndirimler iyice dip yapmaya başladı Zeyasım DÜn biraz dolaştım ben Maltepe 'de büyük bir avm var.Çok güzel kalem etekler gördüm pek bakamadım kahve içmeye girmiştik ailecek.
velantin maşallah canım sana çok iradelisin tek besinle beslenemem heralde çok zor gelir.akşam bende çok acıktım içimden bir ses dondurma donddurma diye inledi resmen ama yılmadım uyudum geçti.Nasıl gidiyor kızlar?Bir ara dokuzdan sonra bir açlık geldi ama hiç kaçamak yapmadım.Birazdan yatacağım zaten gün bitsin artık.Yarın sebze günüm benim ..Patlıcan közlemesi apmayı düşünüyorum.Sabah ne yersek onunla devam ediyoruz ya..Zevkle yiyeceğim bir şey olsun istiyorum.
Sizlerin açlıkla imtihanı nasıl gidiyor.
Günaydın masum sabah tartıda umduğumu bulamadım -200 gr gitmişti.heralse karnıyarıktan dolayı.selam günaydın kızlar ne güzel canlandı topikk:):)
velantin geldim canım kahvaltı işe gel derken ancak geliyorum..
kalem etekleir bende begeniyorum ama kilollarımı verene kadar hiç bir şey almıycma kendime
tek hayalm benimde bilekte biten kot altına sstiletto ayakkabı..
kızlar bende kalça yok migde gövek ve simit üçlüsü onlarda gitse süper olcak:))
nesil snei bulgur şişirmiştir bir kaç gün yeme bakliyat, ayrıca gebelik içinde hayırlısı olsun cnm
kardeş güzel ama bir okdarda zor şimdi
bende akşam acıktım sadece 1 bardak ayran ve kahve içtim, çok şükürki toparlandım
bugün file tişöet ve nar çiçegi topuklu ayakkabımı giydim
Valentin günü yarıladı bunlar hala uyuyor
Çok değil canım.3 dilim 10 dilim olmasında .Günaydin kizcelerrrrr,
Nasilsiniz? valla burdan bakinca bomba gibi gorunuyorsunuz. Allah bozmasin :)
kizlar yaa gunde toplam 3 dilim ekmek cok degil deme?
Çok değil canım.3 dilim 10 dilim olmasında .
semoş günaydın cnmmm
zeyas hergün aynı miktarda gitmye bilir cnm sen cevzini artır bugün
akşamda menüleirni oluştur ama eni sonu gider merak etme:)
Bugün 4 adet yedim akşamada yumurtalı taze fasulye kavuracağım.ama sabah dayanamadım 2 adet erik görünümlü şeftali varya yeşil yeşil ondan yedim.semoş günaydın cnmmm
zeyas hergün aynı miktarda gitmye bilir cnm sen cevzini artır bugün
akşamda menüleirni oluştur ama eni sonu gider merak etme:)
He iyi taze anne 3 taneden bişi olmaz.ben 2 hamileliğimdede ekmek manyağı olmuştum.sonrada geldi kilolar geldi göbüşleryok bebegim 3 dilim tenee,
1 sabah,
2 öglen :)))
walla sizin $u canan apla diyetinizin sonuclarini merakla beklorum kizlar, sizde tutarsa bende azicik ucundan yapim diyorum :)
Valla bende çok merak ediyorum semoş .inş son 6 kiloyuda bu şekilde veririmyok bebegim 3 dilim tenee,
1 sabah,
2 öglen :)))
walla sizin $u canan apla diyetinizin sonuclarini merakla beklorum kizlar, sizde tutarsa bende azicik ucundan yapim diyorum :)
Valentin, sen hangi sıklıkla tartılıyorsun, Kaçıncı gündesin? fark varmı?Nasıl gidiyor kızlar?Bir ara dokuzdan sonra bir açlık geldi ama hiç kaçamak yapmadım.Birazdan yatacağım zaten gün bitsin artık.Yarın sebze günüm benim ..Patlıcan közlemesi apmayı düşünüyorum.Sabah ne yersek onunla devam ediyoruz ya..Zevkle yiyeceğim bir şey olsun istiyorum.
Sizlerin açlıkla imtihanı nasıl gidiyor.
Yap gız yappp severiz yeğenler çoğalsın bakmaya değil sevmeye gelirik
Yok kızlar, merciiii, ben almiim.. allah isteyenlere versin.olsun be nesil bitane daha eşin istemiyomu hiç baskı yapmıyomu sana.
Yap gız yappp severiz yeğenler çoğalsın bakmaya değil sevmeye gelirik
Yok kızlar, merciiii, ben almiim.. allah isteyenlere versin.olsun be nesil bitane daha eşin istemiyomu hiç baskı yapmıyomu sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?