Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

hahahaha yok okumamıştım.Yakışıyordur da sana öyle geliyordur tatlım.Milletin heybesi yere değiyor taytla geziyor kız...67 lerdesin artık.Ama zayıflamadan almak yok elbet ya da benim yaptığım gibi yap çok beğenirsen kaçırma.Sonra hem paran hem zamanın olunca o beğendiğini bulmak mümkün olmuyor.Eteğin kesimi çok farkettiriyor vücutta duruş şeklini.Bazı kalem etekler o basenleri falan topluyor..tok kumaştan almalı likralı penye kumaş gibi değil esnememeli yani.O zaman fıstık gibi...Yoksa basenler yandan kat çıkmışsın gibi 2 oda bir salon pozisyonunda selamlıyor herkesi..İndirimler iyice dip yapmaya başladı Zeyasım DÜn biraz dolaştım ben Maltepe 'de büyük bir avm var.Çok güzel kalem etekler gördüm pek bakamadım kahve içmeye girmiştik ailecek.

ay sorma velantin bi tayt giyenlere bide o kalın bacaklarına bakmadan şort giyelere hastayım nasıl bir özgüvendir o bizde yok malesef. zaten sezon sonundan affetmeyceğim bir kaç bişey var bir ara çıkarım bende.denediğim dediğin gibi esnek bir kumaşı çok felaketti yani anlatamam.dediğin gşibi kumaş önemli.

Nasıl gidiyor kızlar?Bir ara dokuzdan sonra bir açlık geldi ama hiç kaçamak yapmadım.Birazdan yatacağım zaten gün bitsin artık.Yarın sebze günüm benim ..Patlıcan közlemesi apmayı düşünüyorum.Sabah ne yersek onunla devam ediyoruz ya..Zevkle yiyeceğim bir şey olsun istiyorum.

Sizlerin açlıkla imtihanı nasıl gidiyor.

selam günaydın kızlar ne güzel canlandı topikk:):)
velantin geldim canım kahvaltı işe gel derken ancak geliyorum..

kalem etekleir bende begeniyorum ama kilollarımı verene kadar hiç bir şey almıycma kendime
tek hayalm benimde bilekte biten kot altına sstiletto ayakkabı..
kızlar bende kalça yok migde gövek ve simit üçlüsü onlarda gitse süper olcak:))

nesil snei bulgur şişirmiştir bir kaç gün yeme bakliyat, ayrıca gebelik içinde hayırlısı olsun cnm
kardeş güzel ama bir okdarda zor şimdi

bende akşam acıktım sadece 1 bardak ayran ve kahve içtim, çok şükürki toparlandım
bugün file tişöet ve nar çiçegi topuklu ayakkabımı giydim

velantin maşallah canım sana çok iradelisin tek besinle beslenemem heralde çok zor gelir.akşam bende çok acıktım içimden bir ses dondurma donddurma diye inledi resmen ama yılmadım uyudum geçti.
Günaydın masum sabah tartıda umduğumu bulamadım -200 gr gitmişti.heralse karnıyarıktan dolayı.

Günaydin kizcelerrrrr,

Nasilsiniz? valla burdan bakinca bomba gibi gorunuyorsunuz. Allah bozmasin :)
kizlar yaa gunde toplam 3 dilim ekmek cok degil deme?

semoş günaydın cnmmm

zeyas hergün aynı miktarda gitmye bilir cnm sen cevzini artır bugün
akşamda menüleirni oluştur ama eni sonu gider merak etme:)

Çok değil canım.3 dilim 10 dilim olmasında .

yok bebegim 3 dilim tenee,
1 sabah,
2 öglen :)))

semoş günaydın cnmmm

walla sizin $u canan apla diyetinizin sonuclarini merakla beklorum kizlar, sizde tutarsa bende azicik ucundan yapim diyorum :)

semoş günaydın cnmmm

Bugün 4 adet yedim akşamada yumurtalı taze fasulye kavuracağım.ama sabah dayanamadım 2 adet erik görünümlü şeftali varya yeşil yeşil ondan yedim.

1 sabah,

walla sizin $u canan apla diyetinizin sonuclarini merakla beklorum kizlar, sizde tutarsa bende azicik ucundan yapim diyorum :)
He iyi taze anne 3 taneden bişi olmaz.ben 2 hamileliğimdede ekmek manyağı olmuştum.sonrada geldi kilolar geldi göbüşler

1 sabah,

Valla bende çok merak ediyorum semoş .inş son 6 kiloyuda bu şekilde veririm

zeyas meyve veriyor canan teyze hergün yiyin diyor
ama kavun karpuz üzüm dışınd abazı arkadaşlarım hergün muz yiyor mesela

ben hergün yemiyorum ama hafta iki gün yiycme bugüne rik yiycektim kur erik unuttum

Günaydın fıstıklaarrrr,

Akşam evde çok yemek vardı, (normalde pek bişey olmaz).. Haftasonu ben bişeyler yapmıştım, kayınvalidem de yollamıştı bişeyler, en son bir de üst komşum geldiğimizi görünce oda durmadı sağolsun, elime tutuşturdu bir tabak güzel bir patlıcam yemeği..

E ben de acıkmıştım tabi, en masumlarından az az yedim.. 1 tane küçücük zeytinyağlı biber dolasının içi, 2-3 kaşık taze fasulye, 2-3 çatalda patlıcan yemeği (imam bayıldıya benziyordu ama anlamadım, tadı hoştu)..

Sonra 2 tur misafir geldi, 1. grup 21,30-23,50 / 2. grup 12 gibi geldi, 2,30 gibi gitti..
Çayın kahvenin dibini gördüm gece ama başka kaçamak yapmadım. Şişliğim azalmaya başladı sanırım ama sabah 63 gördüm yine..

Evden çıkarken 10-15 parça ceviz yedim, az öncede birkaç parça etiform çeşitleri..

Valentin, sen hangi sıklıkla tartılıyorsun, Kaçıncı gündesin? fark varmı?

nesil kimdi gece gelen kızzz
geç yattıgın için 63 ü görmüşsündür
birde şu etiformu filan biraz bence

Yap gız yappp severiz yeğenler çoğalsın bakmaya değil sevmeye gelirik
olsun be nesil bitane daha eşin istemiyomu hiç baskı yapmıyomu sana.
Yok kızlar, merciiii, ben almiim.. allah isteyenlere versin.
Görümcem 35 haftalık hamile, 29 yaşında filan, zavallım sadece 14 kilo almış ama insan şeklinden çıkmış, hiç istemiom walla, eşim istiyor ama 1 çocuk daha 10 yaş yaşlandırır beni.. Ben 22 kilo almıştım..
Reglim bitince hemen doktora gidicem, spiralimi kontrol ettiricem, kayar mayar, tırstım walla..

Yap gız yappp severiz yeğenler çoğalsın bakmaya değil sevmeye gelirik
olsun be nesil bitane daha eşin istemiyomu hiç baskı yapmıyomu sana.
Yok kızlar, merciiii, ben almiim.. allah isteyenlere versin.
Görümcem 35 haftalık hamile, 29 yaşında filan, zavallım sadece 14 kilo almış ama insan şeklinden çıkmış, hiç istemiom walla, eşim istiyor ama 1 çocuk daha 10 yaş yaşlandırır beni.. Ben 22 kilo almıştım..
Reglim bitince hemen doktora gidicem, spiralimi kontrol ettiricem, kayar mayar, tırstım walla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…