Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

nesil kimdi gece gelen kızzz
geç yattıgın için 63 ü görmüşsündür
birde şu etiformu filan biraz bence
önce görümcem ve eşi geldi, çok sık görüşemiyoruz, karşıda oturuyor onlar, geçerken uğramışlar,
sonrada arkadaşlarımız geldi, didişmişler biraz, ara bulmacalı geçti..
umarım dediğin gibi geç yattığım içindir.
etiformu bu ara abarttım ama kolay gelio, üşendim bişey hazırlamaya..

ama karbonhidrat onun yerine 1 kutu süt veya ayran içsen bir kaç cevizle iyi olur

Bilekte biten kot altına stiletto....uwwwwwww çok sex.y baby

File tişört ve nar çiçeği topuklu ayakkabı uwwwwwwww bu daha da sex.y baby....Millet ağzı açık ayran budalası gibi seyrediyordur :)

Mide-göbek-simit yağları basenlere göre daha kolay gidiyor masumum şanslısın.Kilo verdikçe oralarda gidecektir.Toparlayabilmen güzel.Önemli olan ipin ucundan tutmak alışınca gerisi geliyor zaten.Ha gayret canım az kaldı senin...Yakında mezun ederiz seni.

Tebi irade benim göbek adım Zeyas ne demek

Demek o inlemeli içses senin taraflardan geliyordu bu turafa.Aferim şeker günü atlatmışsın.20gr gayet iyi yerinde saymıyorsun.Karnıyarığın küçüklüğü büyüklüğü ile ilgili değil kilo vermenin azlığı...Uzun zamandır diyet yapıyoruz ya vücutta alıştı artık beni eritecek bu gadın diye gıdım gıdım veriyor.
Günaydin kizcelerrrrr,

Nasilsiniz? valla burdan bakinca bomba gibi gorunuyorsunuz. Allah bozmasin :)
kizlar yaa gunde toplam 3 dilim ekmek cok degil deme?

Bence az hamile bir kadın için.Dilimler ince ise 6 dilim bile olabilir.Trabzon ekmeği dilimi değil helbet Semo!

Ağzı kapaklı bir kapta yoğurtla yulaf ezmesini karıştırıp buzdolabına atsan.Çıkartır yersin acıkınca.Belki kolay olur bu da hımm şeker?

velantinnn valla moda gimrk bile kendime azcık bakmaya yetti
13 kilo veridigimde ne olur bilmeiyorum bu arada vermem gereken 13 kilo var

akşam bende eşime çikolata sos eşliginde karamelli dondurma servisi yaptımm
1 kaşık ye masumm dedim bişiy olmaz ama yemedimm
gittim dişleirmi fırçaladım oturdumm , birde ruj sürdüm ne alakaysa)))
gece geceee
velantin bende kalça basne yok bi 13 kilo versme dediign gibi dümdüz olucam ama olmuyor iştee....

semo ekmek bbencede az yaa sana

haha valentin gunaydin sabah ku$u, erkencisin bugun
masallah diyelim nazar degmesin tosuma
Teşekkür ederim canım sana da günaydın.6 da uyanıyorum şeker, eşimi yolcu ediyorum normalde zaten 7 gibi kalkıyorum alışkanlık olmuş artık.Ama Bir saat acaip farkediyor bünyemde hissediyorum o bir saatlik uykuya ihtiyacım var.12 gibi yatınca kitap okuya okuya uyurum ben.Zor oluyor bu yeni düzen...yeniden de uyuyamam hiç.Sizin oralarda da hayat daha erken başlıyor değil mi?Bir ara Almanya'da kalmıştım bir hafta.sabah 4-5 gibi gidiyorlardı işe!!!!oyy

[UOTE="NesilD, post: 36464915, member:

[QUOTE="NesilD, post: 36474229, member: 518063"]Yok kızlar, merciiii, ben almiim.. allah isteyenlere versin.
Görümcem 35 haftalık hamile, 29 yaşında filan, zavallım sadece 14 kilo almış ama insan şeklinden çıkmış, hiç istemiom walla, eşim istiyor ama 1 çocuk daha 10 yaş yaşlandırır beni.. Ben 22 kilo almıştım..
Reglim bitince hemen doktora gidicem, spiralimi kontrol ettiricem, kayar mayar, tırstım walla.. [/QUOTE]
Allah gönlüne göre versin.benim eşim 5 tane diyor. Ben kesinlikle unut diyorum belki 4 o bile zor.şuan tek isteğim 3,yü yaptığımda ikiz olmaları. Çocuğu çok seviyorum ama hamilelik çok gözümü korkutuyo tekrar kilo al tekrar vermeye Çalış.bide insan gibi kilo almıyorumki bende minumum 25 kg alıyorum.3,cüde almamaya çalışcam bakalm.velhasılı kelam uyusak uyansak bebişimiz olsa süper olurdu.bu arada niyetim 30uma kadar 4 tane yapıp.sonra rahat etmek bakalım nasip
dediğin doğru velantin vücudm resmen direniyor.bide bundan sonradı benim uxun zamandır görmediğim kilolar .şaşırdı bedenim ne oluuo diyo.

Kıyamammmm sesli güldüm evdekileri uyandırmaya :)))))
O bir kaşıkla bitmiyor iyi yapmışsın.Benim eşim çok yapar onu beni deli eder...Kurtun ağzı bir kere kana bulandımı çekilmek mümkün mü dostum?yoooo almıyım

13 kilo mu ben sanki 4-5 kilo kaldı diye hatırlıyorum ohoooo ona bakarsan benim olmak istedğim kilo 52 ..Gözüm açık gidecek bir kerecik olsun genç kızlık kiloma geri dönüş yapmak lise eteğimi yeniden giymek istiyorum.Hala saklıyorum zaar...17 kilo datlım.ver ver bitmez.Neyse du bir ucundan tuttuk bakalım...

Moda girmen süper.İnsan kendini iyi hissettikçe daha sıkı sıkı sarılıyor..Minicik bir bikini aldım Ölüdenize giderken pek sükse yaptım biiçlerde.5 kilo bile fark yaratıyor kardeş.yürürken hep göbeğimi de içine çektim.Sizin tatiller nasıl geçti?

zeyas bende 58 i gömek istiyorum hiç görmedim 5 li rakamları ben

valla ben bi mayo aldım havuza atlayan bir hayvanat gibi hisseettim kendimi
ve geçen yılki aldıgım şort etekler filan hiç birnin içine giremeyişimde cabası
bir kaç parça şey ile geçirdim tatili inatla allmadım bişiy..

Valentin, sen hangi sıklıkla tartılıyorsun, Kaçıncı gündesin? fark varmı?
Gün içerisinde mutlaka birkaç kez tartılıyorum Neslican...Yalnız üstümdekileri mutlaka çıkarırım bir gram bir gram şekerim.Bugün ikinci günümdeyim.Patlıcan yiyim dedim.Gidip marketten konserve alıcam yoğurtla yicem.Halsizim uğraşmak istemedim evde.Fark var hem de çok bakalım bugünden sonra azalacak mı..Bir kilo 200 gram az gösterdi tartı.Dün bütün gün ütü yaptım neredeyse çok terledim havalarda İstanbul'da malum hayatım biliyorsun...Belki onunda etkisi oldu bu kadar farkın çok olmasına...

SEMOOoo .canım sen masumla velantini dinleme:) destek arayan hamile bünyesine destek olmayın zaten vücut yemek ekmek diye deliriyo. ekmek hiç yemese ne olcak içinizdeki ye kızım ye sen iki canlısın diye bağıran hatunları susturun

Aynen masum Bende hiç görmedim.ama inanıyorumki görcez en yakın zamanda kışın daha kolay diyet yapılıyor.önümüzdeki yaz çıtır ve 58 kg olarak girersin denize inş.
Ooowwe maşallah velantin çok güzel gitmiş.patatesi dün kaç kere yedin

Yumurtalı taze fasulye?O nasıl bir şey ilk defa duyuyorum.Tarif etsene canım
Canım dünyanın en lezzetli yemeklerinden bence hemde diyetik.taze fasulyeyi haşlıyosun.bir tencerede soğan kavuruyosun bolca içine yumurta kırıyosun hızkı hızlı yumurtayı karıştırıp pişiriyosun.sonra taxe fasulyeyi ekliyosun karıştırıp biraz beraber pişiriyosun 2-3 dk kadar.karabiber ve tuz ekliyosun enfes oluyor dene mutlaka

off sevmiyorum yeni kk yı göremiyorum yazıları bazen

zeyas 4 çocuk mu ciddimisin dur tahmin edeyim yurt dışın ayaşıyorsun sanırım
türkiyede olsan 2. yi düşünemezsin çünkü

ekmek konusunda gebelikte yenilebilir bence yani 4-5 dlm kadar 3 dlm az cidden
ha makarna bulgur yer yerine onu bilemem

velantin iyi gimtiş kız eferimmm ,

zeyas
haşlama fasulyeyiii , önce soganı kavur sonra fasulye kavrulsun
yumurtayı kır üstünee vitamini içinde kalsın bend eyapıcma eve gidince

Masumcuğum bu sene olmadı İNŞALLAH seneye hepimiz istediğimiz gibi yaza gireceğiz.

4 oldukça büyük patatesi 2 ye bölüp haşladım bir tanesini oğluşum patates püresi istiyorum deyince ona verdim.3 adeti bir kiloya yakındı.Birer birer akşam beşe kadar yedim.2 kere sütlü neskafe kaçamağım oldu.Ben çok zor kilo veriyorum Zeyascım şayet işe yararsa hep birlikte tekrar tekrar ara vererek yapalım valla.Bu formülü foruma yazan kadın 3-4 ayda 43 kiloya düşmüş 70 kilodan.8 yılda hiç kilo almamış.Tabii genç kızken metabolizma hiper çalışıyor.

istanbulda yaşıyorum canım büyük bir ailemiz olsun istiyoruz eşimle.rızıkları boyutuna takılmıyorum rızka allah kefil.tek derdim iyi yetiştirebilmek ortamı görünce insanın gözü korkmuyo değil ama istiyoruz yinede
zeyas
haşlama fasulyeyiii , önce soganı kavur sonra fasulye kavrulsun
yumurtayı kır üstünee vitamini içinde kalsın bend eyapıcma eve gidince
evet öylede olur hatta dediğin gibi yapıcam.
süpermiş velanin dediğin gibi ara vrip beraber yapabiliriz sen bir tamamla bakalım birdahaki yapışında bende katılırım sana.

zeyas ne dyim bilmedim
cesaretindne dolayı tebrik ederim şahsenn ne ben nede çevremdekilerr
düşünemiyoruz yaşama koşulları nedeniylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…