Günaydın fıstıklaarrrr,
Akşam evde çok yemek vardı, (normalde pek bişey olmaz).. Haftasonu ben bişeyler yapmıştım, kayınvalidem de yollamıştı bişeyler, en son bir de üst komşum geldiğimizi görünce oda durmadı sağolsun, elime tutuşturdu bir tabak güzel bir patlıcam yemeği..
E ben de acıkmıştım tabi, en masumlarından az az yedim.. 1 tane küçücük zeytinyağlı biber dolasının içi, 2-3 kaşık taze fasulye, 2-3 çatalda patlıcan yemeği (imam bayıldıya benziyordu ama anlamadım, tadı hoştu)..
Sonra 2 tur misafir geldi, 1. grup 21,30-23,50 / 2. grup 12 gibi geldi, 2,30 gibi gitti..
Çayın kahvenin dibini gördüm gece ama başka kaçamak yapmadım. Şişliğim azalmaya başladı sanırım ama sabah 63 gördüm yine..
Evden çıkarken 10-15 parça ceviz yedim, az öncede birkaç parça etiform çeşitleri..
Yok kızlar, merciiii, ben almiim.. allah isteyenlere versin.
Görümcem 35 haftalık hamile, 29 yaşında filan, zavallım sadece 14 kilo almış ama insan şeklinden çıkmış, hiç istemiom walla, eşim istiyor ama 1 çocuk daha 10 yaş yaşlandırır beni.. Ben 22 kilo almıştım..
Reglim bitince hemen doktora gidicem, spiralimi kontrol ettiricem, kayar mayar, tırstım walla..
Bilekte biten kot altına stiletto....uwwwwwww çok sex.y baby
File tişört ve nar çiçeği topuklu ayakkabı uwwwwwwww bu daha da sex.y baby....Millet ağzı açık ayran budalası gibi seyrediyordur :)
Mide-göbek-simit yağları basenlere göre daha kolay gidiyor masumum şanslısın.Kilo verdikçe oralarda gidecektir.Toparlayabilmen güzel.Önemli olan ipin ucundan tutmak alışınca gerisi geliyor zaten.Ha gayret canım az kaldı senin...Yakında mezun ederiz seni.
Tebi irade benim göbek adım Zeyas ne demek :)
Demek o inlemeli içses senin taraflardan geliyordu bu turafa.Aferim şeker günü atlatmışsın.20gr gayet iyi yerinde saymıyorsun.Karnıyarığın küçüklüğü büyüklüğü ile ilgili değil kilo vermenin azlığı...Uzun zamandır diyet yapıyoruz ya vücutta alıştı artık beni eritecek bu gadın diye gıdım gıdım veriyor.
Bence az hamile bir kadın için.Dilimler ince ise 6 dilim bile olabilir.Trabzon ekmeği dilimi değil helbet Semo!
velantinnn valla moda gimrk bile kendime azcık bakmaya yetti
13 kilo veridigimde ne olur bilmeiyorum bu arada vermem gereken 13 kilo var
akşam bende eşime çikolata sos eşliginde karamelli dondurma servisi yaptımm
1 kaşık ye masumm dedim bişiy olmaz ama yemedimm
gittim dişleirmi fırçaladım oturdumm , birde ruj sürdüm ne alakaysa)))
gece geceee
velantin bende kalça basne yok bi 13 kilo versme dediign gibi dümdüz olucam ama olmuyor iştee....
semo ekmek bbencede az yaa sana
olabiler aslında.. yarın yine evde yiyemezsem denerim canım..ama karbonhidrat onun yerine 1 kutu süt veya ayran içsen bir kaç cevizle iyi olur
Ahh valentin ahh, kız ben doğmaya bile üşenmişim, neredeyse 10 aylık doğmuşum, hemde 2.5 kg kadar..Ağzı kapaklı bir kapta yoğurtla yulaf ezmesini karıştırıp buzdolabına atsan.Çıkartır yersin acıkınca.Belki kolay olur bu da hımm şeker?
He yaaw, arıyorlar;[UOTE="NesilD, post: 36464915, member:
Allah gönlüne göre versin.benim eşim 5 tane diyor. Ben kesinlikle unut diyorum belki 4 o bile zor.şuan tek isteğim 3,yü yaptığımda ikiz olmaları. Çocuğu çok seviyorum ama hamilelik çok gözümü korkutuyo tekrar kilo al tekrar vermeye Çalış.bide insan gibi kilo almıyorumki bende minumum 25 kg alıyorum.3,cüde almamaya çalışcam bakalm.velhasılı kelam uyusak uyansak bebişimiz olsa süper olurdu.bu arada niyetim 30uma kadar 4 tane yapıp.sonra rahat etmek bakalım nasip
dediğin doğru velantin vücudm resmen direniyor.bide bundan sonradı benim uxun zamandır görmediğim kilolar .şaşırdı bedenim ne oluuo diyo.[/QUOTE]
Sen çocuklar büyüyünce rahat edeceğini mi sanıyosun tatlişkom.. Benim eşim de çok istiyor ama geçiştirip duruyoruz.. Hamilelik ve sonrası kolay kısmı, bebiş 9 aylık olunca tahammül sınırlarımı aşıyor.. Ve maraton başlıyor. Allah seninde gönlüne göre versin.. :)
[QUOTE="Semo, post: 36475481, member: 95564"]ohooo sen baya baya ziyafet cekmissin walla, afiyet olsun :)
ohaa lan 2 grup misafirde neyin nesi, habersizmi geldiler kusum?
insan seklinden cikmis ne demek
gorgutmayin beniiiiiiiiiiiiiii
Baktım da şimdi, yapıştıracak yer yok.. Güncellenir belki sonra..ahahhaa üşengeç nesil valla ben denemedimm
Yerini buldum ama, tickerfactory çalışmıyor sanki yaa, beceremedim..ahahhaa üşengeç nesil valla ben denemedimm
Valla sizin köyde nasıl dilimler bilemedim şimdi 2 kilo alırım deyince.Yavrum insani boyutlarda 6 dilim dedim ben :)dilimler ince bebegim :) 6 dilim yerdem haftada 2 kilo alriim benDD
bende ilk trimesteri 3 dilimle gecireyim didim.
2ci trimesterde 4 dilim yerim diye dusunduydum.
3cu trimesterde 5 dilim yerim.
masum, kac kilosun sen simdik? 13 kilo verirsen cok zayif olmazmisin?
boyle iyi degilmi kuzum?
ilk trimesteri 3 dilimle gecireyim didim.
2ci trimesterde 4 dilim yerim diye dusunduydum.
3cu trimesterde 5 dilim yerim.
çalışmıyor canım bende denedim olmuyorYerini buldum ama, tickerfactory çalışmıyor sanki yaa, beceremedim..
neyse düzeltirler herhalde, umarım, inşallah.. :)çalışmıyor canım bende denedim olmuyor
Gün içerisinde mutlaka birkaç kez tartılıyorum Neslican...Yalnız üstümdekileri mutlaka çıkarırım bir gram bir gram şekerim.Bugün ikinci günümdeyim.Patlıcan yiyim dedim.Gidip marketten konserve alıcam yoğurtla yicem.Halsizim uğraşmak istemedim evde.Fark var hem de çok bakalım bugünden sonra azalacak mı..Bir kilo 200 gram az gösterdi tartı.Dün bütün gün ütü yaptım neredeyse çok terledim havalarda İstanbul'da malum hayatım biliyorsun...Belki onunda etkisi oldu bu kadar farkın çok olmasına...
Aynen, spor şart bana bence de.. çok niyetlendim ama bi kıçımı düzeltip yapamadım bi türlü, hep ağrı sancı, yeni toparlanıyorum.. Yakında akşam sıcakları da azalır, yürüyüş yapıcam kısmetse..nesilllll
cnm spora ihtiyacın var ama çok süpersin tabikide
migde yok simit yok göbek yok :)))
selülüt içinde kahvaeyi azaltmalısın ben görmedim ama sen dedin diye
yazıyorum bende de bi hayli var kahve içmiyorum artık türk kahvesi içiyorum sadece:)
Becerdim sonunda.. :)
Bacağımdaki dalgaların bir kısmı sinek ve böcek ısırığı kızlar,
biraz selülit var tabi ama bu kadar göründüğü gibi değil..
Bende ki son durum bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?