Demek ormana bakıyor evin..Masummmmm benim evlatlık al litfen canım az yiyorum zaten kızz...Çok güzel bir alet,aynısı ben de vardı çöpe attım kullanmayınca.Hep alıyoruz zaten evin köşelerini süslüyor.Masumcuğum en basit hareketler bile hareketsizlikten daha iyidir ve mutlaka faydası vardır.Aç sevdiğin bir müzik ya da tv programı en az yarım saat tatlım.Birden kaptırma kendini bakarsın elin ayağın kalkmaz şeker...Bende ki bu;
Masum ayarı varmı sendekinin... zannetmiom, ama hayvan gibi yoruyor..
Eki Görüntüle 1216496
kahvaltı 08:00
6 ceviz
2 yumurta tereyaglı
bol peynir
12 zeytin
dom.sal-biber
öglen 15:30
bol yogurt kıymalı kabak yemegi
acıkırsam bir bardak ayran içicem
aslında 4 gibi yesem yemegimi daha iyi olcak snaırım
ceviz i biraz artırayım en iyisi
sabah meyve yiycektim unuttum yarın yiyim
Velantin maşallah canım sana yaaa.bende karataydan bunalırsam bu diyeti kesin yapıcam.acıktıysan ki acıkmış olman lazım ye bitane dahavalla canım kıymalı kabak çekti..5 günlük diet bitince yapıyım biraz yiyim ..Menün çok güzel olmuş canım afiyet olsun.
Benim yoğun geçti günüm.Gidip patlıcan konservesi alamadım onun yerine bir tas yoğurtun içine kocaman domates doğrayıp yedim 2 öğün.Şimdi geldim eve bir sütlü kahve yaptım tutsun diye ama bayağı az oldu aldığım kalori..bir tas daha yapıp yesem mi bu saatte bilemedim.
Bir 40 dk. kadar yüzdüm...2.günde bitti yarına Allah kerimdir.Yarın protein günüm.Bolca yumurta yiyeceğim diye planlıyorum.
Günaydın masum tebrik ederimbaya bir farketti kızlar 5 günde karatay
ama ben önceisnd ebol kh ve şekerli beslendigim için foss diye indim birden..
Şekersiz sütlü türk kahveside hiç çekilmez be masum.günaydın kızlarrrrr
akşam eve gitim kavun dogradım allahım nasıl canım çekti
minicik bir parça attım agzıma sabahta
2 dlm yedim peynirle süper gitti
yine güzel kahvaltı yaptım
ama ben akşam yemegimi çok erken yiyorum ya
saat 4:30-5 gibiyemek için bugünen sonra sütlü kahve ekliycem menüme
saat 1-2 gibi içerim sanırımm
büyük fincanda sütlü türk kahvesi
malum kızıyor biizm cano nescafe ye:)
velantin gel yacvrimmm kız öle orman dedimsee koca bir orman degil ama yeşillik agaçlık filan yani
ama güzell camları açsam açık havada yürümüş gibi olurum
yaa ben hep sabah yapayım diyorum ama kalkamıyorum akşam gittigimde yapıcam
30-40 dk yoksa sabah yapamıyorumm
niyeki kızzzŞekersiz sütlü türk kahveside hiç çekilmez be masum.
E şekersizde ondan.normalde türk kahvesini şekersiz içerim ben ama işin içine süt girince içemiyorum nescafeyide içemem şekersiz mesela.niyeki kızzz
E şekersizde ondan.normalde türk kahvesini şekersiz içerim ben ama işin içine süt girince içemiyorum nescafeyide içemem şekersiz mesela.
ben mayolu fotomu atsam kaçarsınızz hepinizzz
günaydın semoş.. kız valla haşlayınca acıktım dün bugün tereyağlı omlet yaptım bi iki saat daha acıkmam sağlam.kadın çözmüş bu işiGünaydin citirlar, nasilsiniz? iyiziniz insallah, Allah iyilik versin, hersey gönlunuzce ola :kk28: :kk24:
Nesilum, ilk önce seni dünku cesaretinden dolatyi kutluyorum datlum
Masum, valla beni bile i$taha getirdin stepi anlatirken. 10gunde fark ne demek ya super!!! :kk45:
Zeyas, demekki canan teyze nin bildigi bi sey var, ondan tereyagli yimirta diyo :)
Valentinim, gadinim, nesilin gosterdigi cesareti senden de bekloruz, bize bikinili foto at
Sende 58 kilo olunca atarsın.bizde sana uwww derizben mayolu fotomu atsam kaçarsınızz hepinizzz
günaydın semoş.. kız valla haşlayınca acıktım dün bugün tereyağlı omlet yaptım bi iki saat daha acıkmam sağlam.kadın çözmüş bu işi
Sende 58 kilo olunca atarsın.bizde sana uwww deriz
İnş semoş inş.bikinili olmasa bile atacağım bende bir zayıflayımilginc bir tespit bebegim, bi denemek lazim bi gun haslama bi gun tereyagli omlet.
kadin hayatini adamis bu i$e, vardir kesin bir bildigi.
seninde 55 lik resmini isterizzz isterizzz
Ayy, tşk.. Yok kız war hala.. 2-3 kilo daha uğraşıcam kısmetse ama ümidimi kaybetmeye başladım.Gızz bu ne güzellik maşşallahhh.Eh bişey kalmamış zaten Nesilciğim.Süper süper..
Masum, sen tartılmadınmı hala yaaa.. cumayı mı bekliycen?baya bir farketti kızlar 5 günde karatay
ama ben önceisnd ebol kh ve şekerli beslendigim için foss diye indim birden..
Dosya yükle diyerek yaptım canımcım, küçültmedim hemde, çaktım gitti walla.. :)Günaydın kahvaltımı yapıyorum şuan....yaşasın karatay kahvaltısıkqhvaltımın fotoğrafını eklemeye çalıştım ama boyutu fazla geldi.nasıl yapıcam nesiiil nasıl ekledin dün sen
Çok merci bebeğim.. :) seninde herşey gönlünce olsun..Günaydin citirlar, nasilsiniz? iyiziniz insallah, Allah iyilik versin, hersey gönlunuzce ola :kk28: :kk24:
Nesilum, ilk önce seni dünku cesaretinden dolatyi kutluyorum datlum
Masum, valla beni bile i$taha getirdin stepi anlatirken. 10gunde fark ne demek ya super!!! :kk45:
Zeyas, demekki canan teyze nin bildigi bi sey var, ondan tereyagli yimirta diyo :)
Valentinim, gadinim, nesilin gosterdigi cesareti senden de bekloruz, bize bikinili foto at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?