Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ooo 4 saat iyi, baya uzun bi sure.
hahaha yemek kokusuda acaip i$tahlandiriyo insani valla, evet kalori acisindan yumurta beyazi iyi

afiyet olsun canim, yinemiiii yimirta yicen kiz aksama sicak yatagida bulunca yumurtlama sakin :kk25:

ooo 4 saat iyi, baya uzun bi sure.
hahaha yemek kokusuda acaip i$tahlandiriyo insani valla, evet kalori acisindan yumurta beyazi iyi

afiyet olsun canim, yinemiiii yimirta yicen kiz aksama sicak yatagida bulunca yumurtlama sakin :kk25:
Kesin yımırtlıcam canım bu gidişle ühü...

nesill
sen öncesinde tavuk dürüm filan yemiyodun sanki
ben mi öyle hatırşıyorum birde reglisin sanırım bitsin net ortaya çıkar canım kilonn

Valentinim, bak masum doğru hatırladı, ben hiç yemem, sevmem öyle şeyler.. Son zamanda burda arkadaş alıştırdı, lavaş arası döner, onunda lavaşının boş yerlerini atıp öyle yiyorum.. Ne biliim, kas yapmasada güçlendirir belki filan sandım kız..
Sevindirik olduydum walla..

Pazartesi ölçülerimi çiziktirmiştim takvime..İveeeettttt hazırlanın açıklıyorum daha 3.günüm olmasına rağmen çatladığımdan hemencecik tekrar ölçtüm
belimden 3 cm gitmiş
göbeğim bütün haşmeti ile aynı tas aynı hamam giderim ben demiş
memişlerimden 3 cm gitmiş

brezilya kalçamdan 1 cm

pazartesi sabah tartı 69 az önce ölçtüm 67

yemegimi yedim geldimmm
afiyet olsun yaramasın inş
canım benimki tutmuyor.ben 89 luyum eşim 83 lü.kızım 2009 doğumlu oğlum 2013(ama 2012de hamile kaldım)ikimizinkindede bu tarihler çıkmadı
oooo inş ne kadar çok isterdimki velantin.ama ben kim victoria kim yaa. ben sarkıklarımdan kurtulsam yeter bana.encede çok iyi dayanıyosun velantin hatta çok kolay gibi geldi bana senin rahatlığından bi gaza geldim bende.kesin deneyeceğim bi ara

Canım büyük bi ihtimal reglinden ama şundanda olabilir akşamları azda olsa bişiler yiyosun eskiden yemiyodun o yuzdende olabilir canım.şok bi diyet yapmayı dene velantininkini yapabilirsin mesela.
Aynen, bişeyler yapmam lazım sanırım, korkuyorum böyle kalcam diye..
Süper tatlım, çok azimlisin yine..
Sana kocaman bir OHAAAAAAAAA demek istiom valentin.. Bu kadar fark olurmu yaww..
Süpeerr.. :)

zeyasimmmm hayir dogdu seneye bakmican, cocuga gebe kaldigin sene bakican.

velantin tebrikler canım.uzun zamandır ende kendimi ölçmüyorum bu akşam bi ölçeyim bakayım merak ettim.
nesil bebeğim sıkma canını kilo olsa bile verirsin ama ence kesinlikle şişlik.biberiye çayı içmedin dimi.
zeyasimmmm hayir dogdu seneye bakmican, cocuga gebe kaldigin sene bakican.
ozaman ben yanlış yaptım semo.ne 2009 ne 2012 çıkmadı benim hesaplamamda.akşam bidaha bakcam.şimdi benim bebeleri dışarı çıkarma vakti hepiciğinize iyi akşamlar kızlar

Kuzum, ben 79 luyum, 2003 te hamile kaldim, esim 73 lu.. Benim hucrelerim yenilenmis ama cocuk erkek.. Olmadi yanee.. Benim tezim dogru cikacak..

Aynen, bişeyler yapmam lazım sanırım, korkuyorum böyle kalcam diye..

Süper tatlım, çok azimlisin yine..

Sana kocaman bir OHAAAAAAAAA demek istiom valentin.. Bu kadar fark olurmu yaww..
Süpeerr..
gız memikler bu gidişle tepsi gibi olacak heral bunca zaman diet yaparım hiç bu kadar verdiğimi bilmem üstten.nağpıyım bana estetik yolları gözüküyor hem 2 çocuk datlım bi kaporta yenilemesi şart zaten.

69 kiloyken ölçmüştüm kendimi şimdide 66,8 iken şimdi ölçtüm.göğüs 4 cm basen ve belden 1 cm( hiç incelmeseymiş daha iyi) bacağım 5 cm diz 2 cm simitim 2 cm incelmiş.az gibi geldi ama ramazanda tapan gibi yattım

Yıvrım niden bu ikizlerden bu kadar fazla gidiyor bak senin de 2 kilo da beyağı farketmiş...Olduğu gibi yağ dokusu ya...O yüzden hep genç kızlıktan itibaren düzgün beslenmeli...kilo verince bildiğin yeni eniklemiş kedi..

anam bu karıların hepsi kocasak valla...

bugün toplamda 10 kadar yumurta beyazı ile 3 sarı yedim yanlarında da domates ve biber.du bi gidip bi daha tartılıyım ne kadar olmuş sabahtan beri yeni çay içtim belki farketmiştir

hahahaha dizini de mi ölçtün ...zeyascığım ne çok gitmiş bacaktan....5 cm..sipordan dolayı aceba?az gelmiş bide yuhhhh

kapanışı yapıyorum ben artık ağanın lafının üstüne laf olmaz...öptüm gıdıklarınızdan ..yarın bir eziyetli tükenmez diet maraton günümüzde daha buluşmak üzere..esen kalın ....kocasak karılar

Günaydın fıstık hatunlarım. Bu karatay varya müthiş bişey hiç bukadar tok kakarak kilo vermemiştim.bugün 4.güne başlıyorum 1200 gittiSerbest olanlardan okadar çok yiyorumki kadının bir bildiği varmış eli öpülesi kadınmş vesselamTek sıkıntı şeker arada kendime bir dondurma ödülü verebilirim belki biraz daha kilo vereyimde.çünkü ömür boyu böyle beslenmek bana göre değil.ekmeksiz dururum hiç canım istemez ama şekeeeersiz bi yaşam çok zorAma bundan böyleki genel prensibim 2 öğün yemek vede mutlaka üzerinden 5 saat geçmesini beklemek olcak.

Canım ben bide emziriyorum sen düşün gari beni ikizleri.ama çevremdeki arkadaşlar göğüslerimi beğenir iyi duruyolarmış

Günaydın fıstık hatunlarım. Bu karatay varya müthiş bişey hiç bukadar tok kakarak kilo vermemiştim.bugün 4.güne başlıyorum 1200 gittiSerbest olanlardan okadar çok yiyorumki kadının bir bildiği varmış eli öpülesi kadınmş vesselamTek sıkıntı şeker arada kendime bir dondurma ödülü verebilirim belki biraz daha kilo vereyimde.çünkü ömür boyu böyle beslenmek bana göre değil.ekmeksiz dururum hiç canım istemez ama şekeeeersiz bi yaşam çok zorAma bundan böyleki genel prensibim 2 öğün yemek vede mutlaka üzerinden 5 saat geçmesini beklemek olcak.

Canım ben bide emziriyorum sen düşün gari beni ikizleri.ama çevremdeki arkadaşlar göğüslerimi beğenir iyi duruyolarmış

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amanda aman ölçüler alınmış kilouklar verilmişşş

ay bend ebi ölçümü alayım ya merak ettim keşke başta alsaydım akşam alıp yazayım bi ölçüleirmii

zeyasss
cnm karatay çok güzell cidden snein ögün saatlerin nasıll cnm yazarsan banada fikir olur
bende yarın sabah tartılcam akşamları 69.5 filan geliyorum ama önemli olan sabah tartılmak
en geceleri yatarken aç oluyorum ama tok uyumadım hiö fakat sabah kalktıgımda lokma yiycek yeirm kalmıyor
zar zor yiyorummm..

ömür boyu ekmeksiz ve tatlısızı olmaz zaten cnm ya arada bri yemek lazım
çok canın tatlı isterse muz ye bazen kesiyor hem karatay teyze tavsiye ediyor muz-süt-ceviz li kahvaltıyı

semoşş
bende boşa ugraşma bebek erkek nesile katılıyorum :)))

nesilll
tartıldınmı cnaım reglin bitsin bi bakalım kilona sende 1-2 hafta karatay taılırsın

Canım kesinlikle ölç kendini yaz bi kenara arada bakarsın zevkli oluyor hele bide inceldiysen.
Masumcum ben 9 buçukta kahvaltıdan kalkıyorum.sonra 3 buçuk gibi akşam yemeğimi yiyorum.dahada acıkmıyorum bişeyde yemiyorum.akşam 9dan sonra acıkmaya başlıyorum.11 de yatıyorum zaten oyuzden sıkıntı olmuyor.sabahları bende tok oluyorum yemeye başlayınca acıktığımı anlıyorum.muz süt ceviz kahvaltısıda güzel olur he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…