Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kızlar size bir soru?

60 a düşene kadar ben hiç sağlıklı beslenmiyordumya, hatta kızıyodunuz bana..
Spor da yapamamıştım, muhtemelen kas kaybım çok olmuştur.

Neredeyse 1,5 aydır hemen hemen hergün, mutlaka en az 1 öğün et, tavuk, döner, yumurta ya da yoğurt gibi şeyler yiyorum. Sadece beslenme şekliyle kas kütlesi ağırlaşırmı, acaba ben o yüzdenmi ağır çıkıyorum, olabiler mi böyle bişey, bilginiz varmı?

alıntı yaptım emme olmadı

he semoş ben aynen o fotodaki gibiyim bacımmm:)
hatta o kimse foto shoğ yapıp benim yüüzmü silmiş:))

nesill
sen öncesinde tavuk dürüm filan yemiyodun sanki
ben mi öyle hatırşıyorum birde reglisin sanırım bitsin net ortaya çıkar canım kilonn

kızlar ben aslınd atrtıldım ya ama gece tartıldım saat 9 da duşa girerkenn
69,5 geldimm yani -1300 ama akşam oldugu için tam emin olamadım ne kadar giitti diye
cuma sabah netleşr

Aynen, doğru hatırlıyosun kuşum, hiç bişey yemiyodum, tost bisküvi filan sadece..
Kendimi ölçtüm, aynıyım ama bacaklarım sallanmıyor, kollarım toparlandı filan, o bakımdan olabilirmi diye dikkatimi çekti.

Bence sen aynı azimle cuma günü 68 görürsün kuşum, aynen dewam bakalım..

Canım nesilde ki vücut ben de olsa yutub ablaya koyarım kendimi

Canım nesilde ki vücut ben de olsa yutub ablaya koyarım kendimi

hedef kilona varinca atarsin foto, valla isterizzz isterizzz :)

insallah yakinda oyle olucaksiniz ben inaniyorum tatliskom

canim kas kaybin olduysa eger, metabolizman yavasladi demek.
Sadece beslenmeyle kas olmaz tatlim, protein kas gelisimi icin iyi ama kas yapamazsin bu sekilde.
yani spor $art, sporun yaninda proteini fazla tuketirsen, kas olusumu hizlanir

Şekersiz sütlü türk kahveside hiç çekilmez be masum.
Zeyasım çok şahane oluyor bir dene canım...Bir parmak süt ...

Yeni geldim eve elim kolum kalkmıyor öylesine yorgunum...Trafik bir felaket.Hani yazın İstanbul boşalıyordu.Yazları boşalmış hali bile felaket düşünün artık.

Zeyas dün akşam bir tas daha yiyemedim onun yerine sütlü kahve ile idare ettim üşendim inan hazırlamaya..

Bugün sabah 4 yumurta beyazı ile bir sarıyı karışıtırıp yağda kızartıp yedim.Şimdi de dışardan gelince çocuklara hazırladım valla kendime hazırlamaya halim kalmadı.Oturdum kahve yudumluyorum

Nesil kaslar kasılıp gevşeme yaptıklarında büyür.Ayrıca masumun da dediği gibi eskiden de dürümleri götürüyordun hani dostum

Et yemekle kas ancak spor yaparsan fazlalaşır ya da kasların beslenir ama artmaz

VALENTIN,

kahvalti yaptiktan sonra, saat kacar acikmadin? baya tok tutmustur o seni kesin, tereyaginda yaptin diimi?
gadinim, sen yuzme gitmiyormusun bu aralar?

Canım büyük bi ihtimal reglinden ama şundanda olabilir akşamları azda olsa bişiler yiyosun eskiden yemiyodun o yuzdende olabilir canım.şok bi diyet yapmayı dene velantininkini yapabilirsin mesela.
tamam tatliskom, 65 in altina dusunce at foto olarmi
ben cok merak ediyorum sizi valla
Canım inş eklerim ama yüzümü göstertmeeem yoksa benim herif beni boşar bide üstüne saçumı başımı yolar

Velantincim yumurtadan sonra bişi yemedinmi

sabah :karatay kahvaltısı yaptım
akşam:3 adet köfte ve 1 tabak yumurtalı fasulye 3 kaşık yoğurt
bugün 3.günüm ağzıma tatlı namına bişi sürmedim ve ekmek tabi.iyi gidiyor şimdilik
spor günümdü bugün 30 dk koşu bandı 80 ip atladım göbek ve kol hareketleri yaptım.

haha tamam canim yuzunu gosterme, DD

Kızlar sitede ilginç bir test buldum, ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiyorum tabi.

Bebegin cinsiyetini, ögrenmek icin.
Beyler hücrelerini 4 yılda bir yeniler,
Kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......

ben 88 dogumluyum, yani 88den arti 3 yapicam hamile kaldigim yila kadar.
88. 91. 94. 97. 2000. 2003. 2006. 2009. 2011. 2014 yani hesaplamama göre benim bebe kiz :-D

esimde 88 dogumlu, yani 88den arti 4 yapicam hamile kaldigim yila kadar.
88. 92. 96. 200. 2004. 2008. 2012. 2016 (yani esimin hucreleri yenilenmemis bu sene, demekki erkek olmuyo bebek)

test amacli sizde deneyin, bakalim bi dogrumu? anladiniz demi testi????

VALENTIN,

kahvalti yaptiktan sonra, saat kacar acikmadin? baya tok tutmustur o seni kesin, tereyaginda yaptin diimi?
gadinim, sen yuzme gitmiyormusun bu aralar?

Minimum 4 saat Semom , yan tarafta bir yemekhane vardı bulunduğum yerin bi yemek kokuları geldi saat 12.30 gibi bi de ellerinde üzüm kaseleri ile geçtiler önümden o zaman midem höykürdü biraz zaar..
yumurta beyazının kalorisi çok düşük bir de tok tutuyor..10 taneye bir sarı kır ye süper yani...

Bence de Nesil boşuna üzülüyor daha önce de regl zamanları şişiyordu.Kız Nesil raatla biraz bir kaç güne kalmaz gelirsin sabit kilona tatlım.

Yiyemedim alacak yer yoktu.Misafirler yemekhanede yiyemiyordu zaten aç bilaç bu saati yaptım neyse biraz dinlendim şimdi kalkıp bir 5 li yumurta daha yapacağım bugün protein günü ya akşama kadar sınırsızca yiyebilirim.

Sende iyisin beyağ bu hafta zeyas,iyi bi'şeyler geliyor cuma sabahı galiba canımm..Oyyy ekmek yememek pek kötü yafff ölüyom ekmeksizlikten bööööle bir etli biber dolması suyuyla birlikte..Ayyyy kızlar sanırım yakında halüsünasyon da görmeye başlıcam zor bir şok diet valla ne görsem.... düşüyo ...o derece..Gız zeyas Victoria secret modeli mi olacak bu kadar sipor

ooo 4 saat iyi, baya uzun bi sure.
hahaha yemek kokusuda acaip i$tahlandiriyo insani valla, evet kalori acisindan yumurta beyazi iyi

afiyet olsun canim, yinemiiii yimirta yicen kiz aksama sicak yatagida bulunca yumurtlama sakin :kk25:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…