Günaydın fıstık hatunlarım.Bu karatay varya müthiş bişey hiç bukadar tok kakarak kilo vermemiştim.bugün 4.güne başlıyorum 1200 gitti Serbest olanlardan okadar çok yiyorumki kadının bir bildiği varmış eli öpülesi kadınmş vesselam Tek sıkıntı şeker arada kendime bir dondurma ödülü verebilirim belki biraz daha kilo vereyimde.çünkü ömür boyu böyle beslenmek bana göre değil.ekmeksiz dururum hiç canım istemez ama şekeeeersiz bi yaşam çok zor Ama bundan böyleki genel prensibim 2 öğün yemek vede mutlaka üzerinden 5 saat geçmesini beklemek olcak.
Canım ben bide emziriyorum sen düşün gari beni ikizleri.ama çevremdeki arkadaşlar göğüslerimi beğenir iyi duruyolarmış
69 kiloyken ölçmüştüm kendimi şimdide 66,8 iken şimdi ölçtüm.göğüs 4 cm basen ve belden 1 cm( hiç incelmeseymiş daha iyi) bacağım 5 cm diz 2 cm simitim 2 cm incelmiş.az gibi geldi ama ramazanda tapan gibi yattım
Kuzum, ben 79 luyum, 2003 te hamile kaldim, esim 73 lu.. Benim hucrelerim yenilenmis ama cocuk erkek.. Olmadi yanee.. Benim tezim dogru cikacak..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amanda aman ölçüler alınmış kilouklar verilmişşş
ay bend ebi ölçümü alayım ya merak ettim keşke başta alsaydım akşam alıp yazayım bi ölçüleirmii
zeyasss
cnm karatay çok güzell cidden snein ögün saatlerin nasıll cnm yazarsan banada fikir olur
bende yarın sabah tartılcam akşamları 69.5 filan geliyorum ama önemli olan sabah tartılmak
en geceleri yatarken aç oluyorum ama tok uyumadım hiö fakat sabah kalktıgımda lokma yiycek yeirm kalmıyor
zar zor yiyorummm..
ömür boyu ekmeksiz ve tatlısızı olmaz zaten cnm ya arada bri yemek lazım
çok canın tatlı isterse muz ye bazen kesiyor hem karatay teyze tavsiye ediyor muz-süt-ceviz li kahvaltıyı
semoşş
bende boşa ugraşma bebek erkek nesile katılıyorum))
nesilll
tartıldınmı cnaım reglin bitsin bi bakalım kilona sende 1-2 hafta karatay taılırsın
canım yapacakbişe yok malesef kocan bişiler söyleyebilir belkii işe yararr.sonuçta yengesin kyınvalideciğin gelince sıkıntı çıkabilir.Günaydin datliskolar,
Kizlar bana bir yardim edin, yada bir akil verin. Cildirmak uzeriyim ben
kv ve kp izine gittiler, en kucuk siparalari burda 2 haftadir basimiza kaldi. (bana ve eltime)
4 hafta daha basimiza bela, ama cocuk bildiginiz gibi degil. Cok saygisiz, simarive bencil. Herseye bir lafi cevabi var, ben elimden geldigince guzel dille konusuyorum ama cocuk guzel dilden anlamiyor
zeyassss valla muthis bi gelisme bu masallah canim, 4 gunde 1200 gitmesi cok iyi.
masallah de kendine, insanin kendi nazarida degermis valla ben nazardan korkuyorum.
eh zeyasim 2 ögun nasil besleniyorsun. sabah 9da diyelim bide öglen 15 gibimi yemek yiyorsun?
3 olmuyomu bebem? bende denemek istiyorum karatayiiii
en fazla gogusten gitmis yaaa, en sinir oldugum seyyy. Bende de oyle olar hep
masallah canim bacaktan 5 cm gitmeside cok super
Tüh sende tutmadi göruyonmuhaha senin tezin tutcakmi bakalim gadinim
bugün bendeyapıcam sütlü türk kahvesi bakalım içebilcekmiyim.muz ceviz süt tok tutar masum ya ceviz ve sütün dibine vuracaksın ama anca.zeyas canım bende kahvaltımı 8 de yapıyorum
öglende 15:30 gibi yiyorumm
ama karatayda arada brişeyler içilebilrimiş dün şekersiz sütlü türk kahvesi içmiştim 1 de
4:30 da yemek yedim ama başıma agrılr girdi bugün okadar uzun tutmuycam arayı
acıkınca yemegimi yiyip eve gidincede kahvemi içicem bird eöyle deneyimmm..
bende yarın öyle bi kahvltı düşünüyorum aslında sıkıldım
hem meyveden tırsıyorum ben yaırn tartı günü ödül olur banada
ama nekadar tok tutar bilemiyorum tabi
canım yapacakbişe yok malesef kocan bişiler söyleyebilir belkii işe yararr.sonuçta yengesin kyınvalideciğin gelince sıkıntı çıkabilir.
canım 9 buçukta yiyorum bide 3 buçuk gibi yiyorum.2,buçuk öğünde yapılabiliyor ama sen hamilesin az gelebilir.karatay yapan hamileler var karatay topiğinde menülerini takip edebilirsin.ekemk ve şekere dikkat etsen yeter sana semoşum.
bacaktan gitmesine bende çok sevindim ama benim sıkıntım basen bel ve simitte 5 cm buralardan gitseydi daha iyi olurdu.
semoşum benim içimede oğlun olcak gibi doğuyo haıyrlısı
Akşam yeneğide yemen lazım ozaman hafif bişiler ile geçiştirebilirsin salata yoğurt gibi.eğer 2 öğün yapcam diyosan öğle yemeğini 3 -4 gibi ye.meyve yiyoruz diyetimize uygunsaKızlar ben kahvaltımı 9 gibi yapıyorum..Ama öğle yemeğimizde 12 30 ,13 00 gibi yiyorum..Salata ya da ızgara gibi oluyor genelde...Ama akşamüstü inanılmaz açlık hissediyorum..Ortasını bulamadım yaniMeyveyi tamamen mi kesiyorsunuz ?
cocuk cok sinir bozucu zeyasssacaip sinir oluyorum hareketlerine, kucuk de degil 19 yasinda kendi evlerinde yatmiyor bize geliyor bide hareketleri falan cok KIL oluyorum
bacaktan 5 cm cok iyi canim!masallah sana, sen haftaya cuma 65 leri goruceksin valla tatlim ))
irkek olsun severim pipisinihiiic fark etmez valla. ama ney olucak acaba heycani cok var ))
Sev canım sev erkek anasını erkek anası anlar bitek.oğlu olmayanlar ıyy nasıl temizliyosunuz ayyy ben elleyemem ayyy bakamam ben orasına deyip beni delirtiyolar.
Canım masumunda dediği gibi salla gitsin takılma boşver koca adam ne yapabilirsinki
Canım yarına 65 bekliyorum ama bakalım hayırlısı.
Bencede olmaz olmamalı insanlar çok değişik ben oğlumu aslanım diye severdim bir arkadaşta hamileydi ozaman çokgülmüştü ve tuhafına gittiğini söylemişti şimdi onunda oğluoldu oda aslanom diye seviyor.insanlar bir alem.ve ben altını temizleyemem elleyemem tiksinirim diyen kadının 2 kızı var aslında deli gibi oğlan istiyo şuan ama kedi uzanamadığı ciğere pis der hesabı yapıyornasıl yani ya evladınnn kızı erkegimi olur yaa
temzilersinde öpersinde bebek oda mis gibikokan bir melekkk
ozman kız babalarıda kızların altını degiştirmesinn olurmu öle şeyy
semoş
boşver hiçbir yorum yapma sık dişini niye çıkmadıki oda izne
sen güzl konuşsand adüzeltemezsin çol çocuk degiller artık
boşver görme duyma 2 hafta
Sev canım sev erkek anasını erkek anası anlar bitek.oğlu olmayanlar ıyy nasıl temizliyosunuz ayyy ben elleyemem ayyy bakamam ben orasına deyip beni delirtiyolar.
Canım masumunda dediği gibi salla gitsin takılma boşver koca adam ne yapabilirsinki
Canım yarına 65 bekliyorum ama bakalım hayırlısı.
Zeyasım eskisi kadar yemiyorsundur farkında değilsindir şekerim küçüldü midelerimiz.Ama önemli olan kendini tok hissetmen.Çektiğimiz sefillik açlıktan geliyor zaten.Bence de hayat hep böyle gitmez.baklava da yemeli dondurma da pasta da ...önemli olan bir top yada bir dilim yemekte ...Kilolar bir gitsin koruma da yeriz canım..Günaydın fıstık hatunlarım.Bu karatay varya müthiş bişey hiç bukadar tok kakarak kilo vermemiştim.bugün 4.güne başlıyorum 1200 gitti Serbest olanlardan okadar çok yiyorumki kadının bir bildiği varmış eli öpülesi kadınmş vesselam Tek sıkıntı şeker arada kendime bir dondurma ödülü verebilirim belki biraz daha kilo vereyimde.çünkü ömür boyu böyle beslenmek bana göre değil.ekmeksiz dururum hiç canım istemez ama şekeeeersiz bi yaşam çok zor Ama bundan böyleki genel prensibim 2 öğün yemek vede mutlaka üzerinden 5 saat geçmesini beklemek olcak.
Canım ben bide emziriyorum sen düşün gari beni ikizleri.ama çevremdeki arkadaşlar göğüslerimi beğenir iyi duruyolarmış
Zeyasım eskisi kadar yemiyorsundur farkında değilsindir şekerim küçüldü midelerimiz.Ama önemli olan kendini tok hissetmen.Çektiğimiz sefillik açlıktan geliyor zaten.Bence de hayat hep böyle gitmez.baklava da yemeli dondurma da pasta da ...önemli olan bir top yada bir dilim yemekte ...Kilolar bir gitsin koruma da yeriz canım..Günaydın fıstık hatunlarım.Bu karatay varya müthiş bişey hiç bukadar tok kakarak kilo vermemiştim.bugün 4.güne başlıyorum 1200 gitti Serbest olanlardan okadar çok yiyorumki kadının bir bildiği varmış eli öpülesi kadınmş vesselam Tek sıkıntı şeker arada kendime bir dondurma ödülü verebilirim belki biraz daha kilo vereyimde.çünkü ömür boyu böyle beslenmek bana göre değil.ekmeksiz dururum hiç canım istemez ama şekeeeersiz bi yaşam çok zor Ama bundan böyleki genel prensibim 2 öğün yemek vede mutlaka üzerinden 5 saat geçmesini beklemek olcak.
aynen canım beslenme düzenimiz oturdu bence öyle yemekler önünde kendimizi kaybetmeyiz bu saatten sonra nefsimiz terbiye oldu çünkü.baktık 1-2 kilo aldık hooop tekrar diyete.biz ki 10 küsur kilolar vermiş insanız 1-2 kiloyu 1 haftada veririz.bugün ne gününndü velantin.Zeyasım eskisi kadar yemiyorsundur farkında değilsindir şekerim küçüldü midelerimiz.Ama önemli olan kendini tok hissetmen.Çektiğimiz sefillik açlıktan geliyor zaten.Bence de hayat hep böyle gitmez.baklava da yemeli dondurma da pasta da ...önemli olan bir top yada bir dilim yemekte ...Kilolar bir gitsin koruma da yeriz canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?