Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydin datliskolar,

Kizlar bana bir yardim edin, yada bir akil verin. Cildirmak uzeriyim ben
kv ve kp izine gittiler, en kucuk siparalari burda 2 haftadir basimiza kaldi. (bana ve eltime)
4 hafta daha basimiza bela, ama cocuk bildiginiz gibi degil. Cok saygisiz, simarive bencil. Herseye bir lafi cevabi var, ben elimden geldigince guzel dille konusuyorum ama cocuk guzel dilden anlamiyor

zeyassss valla muthis bi gelisme bu masallah canim, 4 gunde 1200 gitmesi cok iyi.
masallah de kendine, insanin kendi nazarida degermis valla ben nazardan korkuyorum.

eh zeyasim 2 ögun nasil besleniyorsun. sabah 9da diyelim bide öglen 15 gibimi yemek yiyorsun?
3 olmuyomu bebem? bende denemek istiyorum karatayiiii :)

en fazla gogusten gitmis yaaa, en sinir oldugum seyyy. Bende de oyle olar hep
masallah canim bacaktan 5 cm gitmeside cok super

Kuzum, ben 79 luyum, 2003 te hamile kaldim, esim 73 lu.. Benim hucrelerim yenilenmis ama cocuk erkek.. Olmadi yanee.. Benim tezim dogru cikacak..

Tüh sende tutmadi göruyonmu haha senin tezin tutcakmi bakalim gadinim :)

Canım kesinlikle ölç kendini yaz bi kenara arada bakarsın zevkli oluyor hele bide inceldiysen.
Masumcum ben 9 buçukta kahvaltıdan kalkıyorum.sonra 3 buçuk gibi akşam yemeğimi yiyorum.dahada acıkmıyorum bişeyde yemiyorum.akşam 9dan sonra acıkmaya başlıyorum.11 de yatıyorum zaten oyuzden sıkıntı olmuyor.sabahları bende tok oluyorum yemeye başlayınca acıktığımı anlıyorum.muz süt ceviz kahvaltısıda güzel olur he

kızla resim ekleyebiliyormuyum diye baktım
sabah yine kahvaltımın resmini çekmiştim ama olmadı boyut büyük diyor.benim tel 1 mb üstünde çekiyor resimleri ondanm yarın tekrar deneyeceğim.resmide dün buldum çok hoşuma gitti çok tatlıı

canım yapacakbişe yok malesef kocan bişiler söyleyebilir belkii işe yararr.sonuçta yengesin kyınvalideciğin gelince sıkıntı çıkabilir.

canım 9 buçukta yiyorum bide 3 buçuk gibi yiyorum.2,buçuk öğünde yapılabiliyor ama sen hamilesin az gelebilir.karatay yapan hamileler var karatay topiğinde menülerini takip edebilirsin.ekemk ve şekere dikkat etsen yeter sana semoşum.

bacaktan gitmesine bende çok sevindim ama benim sıkıntım basen bel ve simitte 5 cm buralardan gitseydi daha iyi olurdu.
semoşum benim içimede oğlun olcak gibi doğuyo haıyrlısı

zeyas canım bende kahvaltımı 8 de yapıyorum
öglende 15:30 gibi yiyorumm
ama karatayda arada brişeyler içilebilrimiş dün şekersiz sütlü türk kahvesi içmiştim 1 de
4:30 da yemek yedim ama başıma agrılr girdi bugün okadar uzun tutmuycam arayı
acıkınca yemegimi yiyip eve gidincede kahvemi içicem bird eöyle deneyimmm..

bende yarın öyle bi kahvltı düşünüyorum aslında sıkıldım
hem meyveden tırsıyorum ben yaırn tartı günü ödül olur banada
ama nekadar tok tutar bilemiyorum tabi

Kızlar ben kahvaltımı 9 gibi yapıyorum..Ama öğle yemeğimizde 12 30 ,13 00 gibi yiyorum..Salata ya da ızgara gibi oluyor genelde...Ama akşamüstü inanılmaz açlık hissediyorum..Ortasını bulamadım yani :) Meyveyi tamamen mi kesiyorsunuz ?

bugün bendeyapıcam sütlü türk kahvesi bakalım içebilcekmiyim.muz ceviz süt tok tutar masum ya ceviz ve sütün dibine vuracaksın ama anca.

cocuk cok sinir bozucu zeyasss acaip sinir oluyorum hareketlerine, kucuk de degil 19 yasinda kendi evlerinde yatmiyor bize geliyor bide hareketleri falan cok KIL oluyorum

bacaktan 5 cm cok iyi canim! masallah sana, sen haftaya cuma 65 leri goruceksin valla tatlim :)))

irkek olsun severim pipisini hiiic fark etmez valla. ama ney olucak acaba heycani cok var :)))

semoş
boşver hiçbir yorum yapma sık dişini niye çıkmadıki oda izne
sen güzl konuşsand adüzeltemezsin çol çocuk degiller artık
boşver görme duyma 2 hafta

Akşam yeneğide yemen lazım ozaman hafif bişiler ile geçiştirebilirsin salata yoğurt gibi.eğer 2 öğün yapcam diyosan öğle yemeğini 3 -4 gibi ye.meyve yiyoruz diyetimize uygunsa

Sev canım sev erkek anasını erkek anası anlar bitek.oğlu olmayanlar ıyy nasıl temizliyosunuz ayyy ben elleyemem ayyy bakamam ben orasına deyip beni delirtiyolar.

Canım masumunda dediği gibi salla gitsin takılma boşver koca adam ne yapabilirsinki

Canım yarına 65 bekliyorum ama bakalım hayırlısı.

nasıl yani ya evladınnn kızı erkegimi olur yaa
temzilersinde öpersinde bebek oda mis gibikokan bir melekkk
ozman kız babalarıda kızların altını degiştirmesinn olurmu öle şeyy

nasıl yani ya evladınnn kızı erkegimi olur yaa
temzilersinde öpersinde bebek oda mis gibikokan bir melekkk
ozman kız babalarıda kızların altını degiştirmesinn olurmu öle şeyy
Bencede olmaz olmamalı insanlar çok değişik ben oğlumu aslanım diye severdim bir arkadaşta hamileydi ozaman çokgülmüştü ve tuhafına gittiğini söylemişti şimdi onunda oğluoldu oda aslanom diye seviyor.insanlar bir alem.ve ben altını temizleyemem elleyemem tiksinirim diyen kadının 2 kızı var aslında deli gibi oğlan istiyo şuan ama kedi uzanamadığı ciğere pis der hesabı yapıyor

semoş
boşver hiçbir yorum yapma sık dişini niye çıkmadıki oda izne
sen güzl konuşsand adüzeltemezsin çol çocuk degiller artık
boşver görme duyma 2 hafta

izne gitti geldi o velet, turkiyede uzun kalmiyor.
aynen masum, ben guzel konusmayla duzeltemicem, 6senedir konustumda noldu sanki aynisi. (annesi babasi cok simartiyo evin kucugu diye)
oyle yapcam artik canim, gormeyip duymicam, baska caremde yok gibi.

kör, sagir, agrazi oynicam oyleyse, baska carem yok
Aman oyle diyenlere bakma canim, olsa pipisini degil b* yer oyle buyuk konusanlar haha

ay ben yerim valla kendi cocugumun her yerini :)
hadi insallah, hayirli haberlerini bekliyoruz yarin

Zeyasım eskisi kadar yemiyorsundur farkında değilsindir şekerim küçüldü midelerimiz.Ama önemli olan kendini tok hissetmen.Çektiğimiz sefillik açlıktan geliyor zaten.Bence de hayat hep böyle gitmez.baklava da yemeli dondurma da pasta da ...önemli olan bir top yada bir dilim yemekte ...Kilolar bir gitsin koruma da yeriz canım..

Zeyasım eskisi kadar yemiyorsundur farkında değilsindir şekerim küçüldü midelerimiz.Ama önemli olan kendini tok hissetmen.Çektiğimiz sefillik açlıktan geliyor zaten.Bence de hayat hep böyle gitmez.baklava da yemeli dondurma da pasta da ...önemli olan bir top yada bir dilim yemekte ...Kilolar bir gitsin koruma da yeriz canım..

kızlar çok canım sıkıldı ya yarın masafirim gelcek kahvaltıya.kahvaltıda sıkıntı yok karatay kahvaltısı hazırlarım kendime arkadaş içinde patates falan kızartırım .akşama doğru tekrar acıkırız ozamana neler yapabilirim benimde yiyebilceğim. masumm geçen tereyağında yeşil mercimek diyodun nasıl yapılıyor hele bir tarif et salata gibi yaparım ortaya ben sadece ondan yerim.kızlar neler yapabilirim karataya uyacak. kısır yapmayı planlıyorum bide tatlı yapmıcam dondurma ikram ederim bende yerim ödül olarak diye düşündüm.

aynen canım beslenme düzenimiz oturdu bence öyle yemekler önünde kendimizi kaybetmeyiz bu saatten sonra nefsimiz terbiye oldu çünkü.baktık 1-2 kilo aldık hooop tekrar diyete.biz ki 10 küsur kilolar vermiş insanız 1-2 kiloyu 1 haftada veririz.bugün ne gününndü velantin.

Kızlar sizleri bilmem ama ben gelip zeyasa cevaben mesaj attığımda sadece onun mesajı vardı başka kimse gözükmüyordu..şimdi tekrar bakayım kızlar gelmiş mi diye bir de ne göreyim bir sürü mesaj girmişsiniz...Noluyor yaaa sinir bozucu .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…