kızlar çok canım sıkıldı ya yarın masafirim gelcek kahvaltıya.kahvaltıda sıkıntı yok karatay kahvaltısı hazırlarım kendime arkadaş içinde patates falan kızartırım .akşama doğru tekrar acıkırız ozamana neler yapabilirim benimde yiyebilceğim. masumm geçen tereyağında yeşil mercimek diyodun nasıl yapılıyor hele bir tarif et salata gibi yaparım ortaya ben sadece ondan yerim.kızlar neler yapabilirim karataya uyacak. kısır yapmayı planlıyorum bide tatlı yapmıcam dondurma ikram ederim bende yerim ödül olarak diye düşündüm.
Günaydin datliskolar,
Kizlar bana bir yardim edin, yada bir akil verin. Cildirmak uzeriyim ben
kv ve kp izine gittiler, en kucuk siparalari burda 2 haftadir basimiza kaldi. (bana ve eltime)
4 hafta daha basimiza bela, ama cocuk bildiginiz gibi degil. Cok saygisiz, simarive bencil. Herseye bir lafi cevabi var, ben elimden geldigince guzel dille konusuyorum ama cocuk guzel dilden anlamiyor
zeyassss valla muthis bi gelisme bu masallah canim, 4 gunde 1200 gitmesi cok iyi.
masallah de kendine, insanin kendi nazarida degermis valla ben nazardan korkuyorum.
eh zeyasim 2 ögun nasil besleniyorsun. sabah 9da diyelim bide öglen 15 gibimi yemek yiyorsun?
3 olmuyomu bebem? bende denemek istiyorum karatayiiii
en fazla gogusten gitmis yaaa, en sinir oldugum seyyy. Bende de oyle olar hep
masallah canim bacaktan 5 cm gitmeside cok super
Tüh sende tutmadi göruyonmuhaha senin tezin tutcakmi bakalim gadinim
bende öyle bir sıkıntı yok canım kim ne yazdıysa görüyorumda bendede sabahtan beri error veriyo cevaplaya basınca sonra mesajı yayınlıyor.Kızlar sizleri bilmem ama ben gelip zeyasa cevaben mesaj attığımda sadece onun mesajı vardı başka kimse gözükmüyordu..şimdi tekrar bakayım kızlar gelmiş mi diye bir de ne göreyim bir sürü mesaj girmişsiniz...Noluyor yaaa sinir bozucu .....
hiç fire vermek istemiyodum allahtan tartı günümüz telafi edebilirim. zaten yine karataya uyacamda ne biliyim işte hiç istemiyodum misafir.tamam masumcum sağol mercimekleri haşlayıp yapayım ozaman.cnm bende cumaları bakliyat yiycem artık , neden canın sıkıldı
yeşil mercimegi haşla sonra tereyagında kavur ama bu salata degild eyemek gibi düşün
salatasınıda haşlla mercimekleri , barbunya, nohut kurufasulyede olur ama bana mercimek daha masum geliyor
sallatanı hazırla aysbe, nane,maydanoz, kurusogan veya yeşil sogan başka ne sitiyorsan
z.yag limon kararbiber iflan att haşladıgın bakliyatıda ekle mis gibi olur...
bu durumlar hep olcak canım sıkma canını
Semoş evliliğimin ilk yıllarında benim de vardı başımda bir tane sofrayı kurarken ben den hesap sorardı nerde kaldı diye koltuğa yayılır sanki sarayında yayılıyormuşçasına poz ile (ciddiyim) hizmet isterdi.eşimin kardeşi değil ama yakın akraba düşün.kıssadan hisse uzatmayayım sesini çıkarırsan kimse bir şey demese bile biryere yazarlar sen gelinsin neticede.Seni aşırı rahatsız edicek hareketleri varsa eşine söylettir sen söyleme.Onlar yesede birbirlerini hiçbirşey olmaz.ama kardeşinin hareketine denk geldiği zaman ancak söylemeli yoksa senin söylediğini anlar.bir örnek vereyim şımarık çocuğa
daha 22 yaşında yeni evliyim cahilim bütün emelim milleti memnun etmek.salata koydum sofraya bu çocuk başladı kendi önü yerine uzun kayık tabağın kendisine en uzak yerinden ekmek banarak yemeye.nazikçe dedim ki önünden yesen daha iyi olmaz mı canım..Çocuk ne yaptı biliyor musun
kendi avucu kadar bir ekmek aldı(üniversite birinci sınıf) ve salata tabağının içinde harita çizip ağzına atmaya başladı.senin eşini bilmem de benim eşim hiç müdahele etmezdi bir şey diyecekler diye...senin ki ne tepki veriyor sen ona anlattığın zaman
Semoş evliliğimin ilk yıllarında benim de vardı başımda bir tane sofrayı kurarken ben den hesap sorardı nerde kaldı diye koltuğa yayılır sanki sarayında yayılıyormuşçasına poz ile (ciddiyim) hizmet isterdi.eşimin kardeşi değil ama yakın akraba düşün.kıssadan hisse uzatmayayım sesini çıkarırsan kimse bir şey demese bile biryere yazarlar sen gelinsin neticede.Seni aşırı rahatsız edicek hareketleri varsa eşine söylettir sen söyleme.Onlar yesede birbirlerini hiçbirşey olmaz.ama kardeşinin hareketine denk geldiği zaman ancak söylemeli yoksa senin söylediğini anlar.bir örnek vereyim şımarık çocuğa
daha 22 yaşında yeni evliyim cahilim bütün emelim milleti memnun etmek.salata koydum sofraya bu çocuk başladı kendi önü yerine uzun kayık tabağın kendisine en uzak yerinden ekmek banarak yemeye.nazikçe dedim ki önünden yesen daha iyi olmaz mı canım..Çocuk ne yaptı biliyor musun
kendi avucu kadar bir ekmek aldı(üniversite birinci sınıf) ve salata tabağının içinde harita çizip ağzına atmaya başladı.senin eşini bilmem de benim eşim hiç müdahele etmezdi bir şey diyecekler diye...senin ki ne tepki veriyor sen ona anlattığın zaman
bende öyle bir sıkıntı yok canım kim ne yazdıysa görüyorumda bendede sabahtan beri error veriyo cevaplaya basınca sonra mesajı yayınlıyor.
hiç fire vermek istemiyodum allahtan tartı günümüz telafi edebilirim. zaten yine karataya uyacamda ne biliyim işte hiç istemiyodum misafir.tamam masumcum sağol mercimekleri haşlayıp yapayım ozaman.
bugünkü menümü yazayım hemen...
sabah: menemenli karatay kahvaltısı
ara:1 şeftali 1 küçük armut
akşam:2 tavuk baget haşlama+salata
Günaydin datliskolar,
kv ve kp izine gittiler, en kucuk siparalari burda 2 haftadir basimiza kaldi. (bana ve eltime)
4 hafta daha basimiza bela, ama cocuk bildiginiz gibi degil. Cok saygisiz, simarive bencil. Herseye bir lafi cevabi var, ben elimden geldigince guzel dille konusuyorum ama cocuk guzel dilden anlamiyor
Günaydin datliskolar,
Selam güzel bebekler..
Bugün yoğundum biraz, şimdi okudum sizi..
Sabah evden çıkmadan biraz ceviz ve 1 çb süt içtim.
Sonra bayaa bi bişey yemedim.. Az önce 1 kase tarhana çorbası ve 2 kaşık yoğurt yedim.
Başka bişey yemeyi düşünmüyorum bugün, çok fna olursam yine ceviz tırtıklarım..
Ahaha, 2-3 hafta sonra anlarız inşallah, sağlıklı olsunda tezi sonra düşünürüz bebem..
Kb ye gelince ittiret, boşver, ailesinin 20 senedir veremediği terbiyeyi sen mi vericen..
Şöyle fikir verebilirim bebeğim.. Eşine naz yapabilirsin biraz.. mır mır, yoruldum, karnım ağrıyor, uzanmak istiyorum, erken yatmak istiyorum vs.. gibi şeyler..
İşe yarayabilir belki... Kullancan biraz cazibeni..
Kız sen ne güzel farketmişin öyle 4 günde..Biliyorum masum ama dayanamadım çocuklara yediriyodum
Az ama kendimi şoklamam lazım diye düşündüm, sabahtan beri su içiyorum, 4.ltdeyim galiba..nesill çok az degilmi bu
Az ama kendimi şoklamam lazım diye düşündüm, sabahtan beri su içiyorum, 4.ltdeyim galiba..
Su, yeşilçay, nescafe, türk kahvesi.. Katı bişey yemiim bugün diye şartlandım biraz..
Tarhana da tok tutuyor, yoğurtta.. deniycem bakalım.. Dayanırım umarım..
Yok bebem, aklıma nescafe gelince peşinden de sen gelion hemen..karatayda tarhana vardı sanırım bende bi araştırayım içerim bir gün..
ama canım böyle az yedigindede en ufak yemede artı dönüyor
artı nescafe çok içmiyordukdimi
Evet canım ya güzel sonuç aldım hatta akşam eşim gelsin kilosuna bakcam tartımmı bozuldu acaba diye şüphe etmedim değil.listeyi sabah semoş paylaşır paylaşmazsa hallederizKız sen ne güzel farketmişin öyle 4 günde..
Listeyi yarın mı güncelleyelim, napalım.. Konuşmadık hiç..
Hadi bakalım merakla bekliyoruz yarınışimdi çıkıyorum sabaha beni bekleyin anacımmmmm
yeni kilom ile gelcem ölçülerimide alayım akşam)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?