hadi bakalım ben de merakla bekliyorum masumcummşimdi çıkıyorum sabaha beni bekleyin anacımmmmm
yeni kilom ile gelcem ölçülerimide alayım akşam)
nasıl geçti nesil..dayanabildin mi canım?Az ama kendimi şoklamam lazım diye düşündüm, sabahtan beri su içiyorum, 4.ltdeyim galiba..
Su, yeşilçay, nescafe, türk kahvesi.. Katı bişey yemiim bugün diye şartlandım biraz..
Tarhana da tok tutuyor, yoğurtta.. deniycem bakalım.. Dayanırım umarım..
Dayandım sayılır tatlım, evdekilere hazırlarken çeçil peynirin dağılan ipliklerinden tırtıkladım, 3-5 parça ceviz, bayaa tıkadı ama yatmadan önce çok başım ağrıdı, gece de açlıktan uyuyamadım..nasıl geçti nesil..dayanabildin mi canım?
Liste bence de dediğin gibi olabilir, diğer arkadaşları geldiklerinde ekleriz. yine 1 hafta fazlalıklarını atarlar, sonraki hafta listeye girerler.Günaydın çıtırlar
Listeyi şöyle yapalım diye önermek istiyorum yeniden....Bu hafta masum,nesil,semo ,zeyas ve ben yaptık paylaşımları.Liste sadece bizden oluşsun ada falan izinli biliyorum ama onları hep döndüklerinde ekleyelim canlarım.Listeyi yayınlamaya alışmışız semoşumun yardımlarına...Bekliyoruz tatlım ama benim vaktim yok çıkacağım birazdan dışarı ,o yüzden ben yazayım sonra dönünce eklerim artık
sabah 66,5 geldim.memikler aynı bel ve göbek bir cm daha incelmiş brezilya yerinde sayıyor...Bugün benim yine yeni yeniden yımırta günüm.son 2 gündür hiç farketmedi kilom.pazar günü bir ara vereceğim bu diete.abartmadan yemeyi düşünüyorum.zeyasım aynı kiloda mı çıkıcaz kızzz
Süper, sabah çok dinç kalkmışsındır eminim..çocuk uyandığı için dün listem yarım kaldı
akşam dört gibi büyük bir kase çorba içtim ve sonrasında sabaha kadar midemi dinlendirdim
Ya bebeğim bende sabah şiş oluyorum, akşam eve gidince sabahkinden daha az çıkıyo kilom.
geçen hafta :70,8
bu hafta :69,2
giden :1600
aslında daha çok giderdi kızlar ama wc yok iki gündür
ve sabah tartılınca ben şiş oluyorum
yinede iyi bir rakam
iimiş.. ben açlıktan uyuyamadım, abarttım dün..evet nesil sabah hem dinç hemde erken kalktım limonlu ılık suyumu içip yarım saat kadar yürüdüm ardından tartıldım 65.6
iimiş.. ben açlıktan uyuyamadım, abarttım dün..
sen daha önce de geldin, sonra gittin dimi? o zaman kaç kiloydun, aldınmı verdinmi?
Kuşuuuummm.. Oha o kadar pahalanmışmı o haplar yaaa.. Hani sen spiral taktırıcaktın..kızlar sabah sabah keyfim kaçtı valla ertesi gün hapna 45 tl para bayıldım(
İpin ucunu kaçırmaman büyük beceri.. ben de bayram dahil dolu dolu 3 hafta tatil yaptım, 60,40 gibiydim, 64 bile gördüm dönüşte, şu an sadece 1 kilo gibi fazlam kaldı.. Korumak ta ciddi emek istiyor.mayıs gibi gelmiştim o zamanlar 68 -69 arası gidip geliyordum. bir süre yorum yapmadan sizi takip edip motive oluyordum. araya ramazan girince bende ipler koptu şimdi yeniden döndüm.
ben erken uyuyorum en geç 11 gibi uyumuş oluyorum uzun süre uyanık kalsam muhtemelen bende açlıktan uyuyamam
Az yediğim için biliyorum canım, ama zeytin filan yemem ben, kahvaltılık çeşidim azdır yani, bıkana kadar yiyorum ama doyurucu miktar olmutor tabi, alışıcam, şimdi daha iyiyim..nesil kendini çok aç bıraktıgın için doymuyorsunn cnm
ilaç artık öyleymiş cnm 45 tl olmuş eski ilaçlar kalmış hemen gidicme spirale
bi regli olayımm
birde kızlar dün ben pudra aldım ama beyaz tenliyim biraz koyu geldi gözüme degişim yapılırmı acaba?
Selam tucccum, canını sıkma 2-3 kilo almışsın daha, hiç bişey değil valla.. Anne yanında hamişliğin tadını çıkar..Canlaaaarr annemin yanındayım uzun zamandır yasamıyorum artık diyet falan yok tabi bana iştahım da oldu fena 58 kilo oldum :)) bu arada semocum oğlum oluyor sen de belli mi ?? Nasıl geçiyor hamişlik
Nesilciğim benim de başım beynim gitti az yemekten sizin paylaştığınız menülerden aslında olmamasına rağmen ceviz ekledim benim şok diete.Canım zeytinin farklı çeşitlerine yönel belki arasında hoşuna giden çıkar.Git bir zeytin reyonuna...yeşiliydi turşulusuydu canım ...Kızlar akşamdan beri açım ya hani ben, sabah çıkmadan 5-6 parça ceviz ve 1 çb süt içmiştim.
Az önce peynirli 2 yumurta, yarım küçük domates ve 2-3 parça kaşar peyniri yedim..
Hiç ekmek yemedim..
Ama hala açım.. Şimdi çay içiyorum, birazdan geçer sanırım..
Saat 14 gibi bir türk kahvesi, akşamüstü de yine tarhana çorbası ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.
Karatay'a giriş olarak uygunmudur sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?