Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

masumcuğum senin şu mercimek tarifini en kısa zamanda deneyeceğim valla...Bu ertesi günü hapı kullanınca hamilelik olasılığını yokediyor değil mi?

ya ben bugün yaptım ama hiç begenmedim güzel olmamış bu kezz

evet oluşumu engelliyor eskiden 20 tl idi şimdi o firma bütün ilaçları toplamış yenisini çıkamrış buda 48 tl
için yandı vallahi oparayı verirken ama ya bi gebelik olsaydı (
tamda ovulasyon dönemim

Bence de liste daha yalın olabilir..
isim - başlanğıç kilosu - toplam fark (olmasa da olabilir) - yeni kilo - Haftalık fark
kaçıncı hafta veya hedef çok möhim değil gibi geliyor bana..

Tatlişkom, benim değişik huylarım var malesef.. Faydalarını biliyorum ama ağzıma bile sürmem.. Eşimde düşkün değil, almayız hiç eve.. Zeytin, biber, turşu, çiğ soğan, çiğ sarımsak filan hiç dayanamam kokularına.. Kesinlikle yiyemem..
Pizzanın üstünden, hamburgerin içinden filan çıkarırım hep öyle şeyleri..
Tatlı severim ben, o yüzden çok tatlıyım..
zeytin sevilmezmi ayoll:))
bend eyeşil mercimegimi yiyorum ama tadını begenmedim yapamamışım bu kez
Haftasonu yapıcam bende.. canım istiyor, çok severim ama fırsat bulamadım hala..

Aman bebişim.. Şimdi senin 1 haftaya regl olman gerek dimi, erken oluyo galiba o hapı içince.. Önceden bi sağlık ocağına uğra, tahlil yapmadan takmıyorlar diye duymuştum kuşum.. Bir ay daha erteleme.. Hallet bu sefer..

yok cnm aynı gününde olucamm , gecikmiyor erknde gelmiyor
bu ay hhalledicemm inşş ,

liste konusund abende sneinle hem fikirim dediigm gib çok karışık bir liste o
  • ben kim kaç kilo vermiş göremiyorum

Kızlar az önce akşam yemeğimi yedim..
1 kase (ev) tarhana çorbası, yağsız tuzsuz yaptım yine.. 2 kaşık ta yoğurt yedim..

Doydummu? Doymadım.. Bu gün yeşilçay içmeyi unutmuşum, eve geçince içmeye çalışıcam fıstıklarım..

Öpüom hepinizi.. :)

yok cnm aynı gününde olucamm , gecikmiyor erknde gelmiyor
bu ay hhalledicemm inşş ,

liste konusund abende sneinle hem fikirim dediigm gib çok karışık bir liste o
  • ben kim kaç kilo vermiş göremiyorum
Ben bir kez içmiştim, ay ortsı tekrar regl olmuştum, o yüzden öyle biliom kuşum.. İhmal etme kendini, dikkat et.. :)

bugünkü menüm
kahvaltı ; bir yumurta, domates, biber, üç parça sucuk, kalın bir dilim kaşar, ekmek dilimini yazmaya utanıyorum biraz abarttım
öğle ; bir tabak kıymalı taze fasulye yanında
bir kase yoğurt
akşam beş buçuk gibi bol kaşarlı menemen, yarım poğaça, bir dilim börek

kozlar internetimiz bozuldu ve sabahtan beri çatladım giremedim şimdi düzeldi gece gece bu mesajı yazıyorum.pazartesi 67,4 idim ve cuma sabahı tam tamına 65,7 çıktım tartıda.seviyorum seni karaty.toplamda 1700 gram gitti.çok mutluyum çok.yarın müsait olduğum ilk an listede paylaşıcam.

Günaydın bebişler..

Hepimiz için güzel bir haftasonu olsun.. :)

Dün akşam 17 gibi tarhana çorbası ve 2 kaşık yoğurt yemiştim..
Akşam evde simit faslı vardı, çeyrek simit, 1 dilim kızarmış ekmek..
Yarım haşlanmış yumurta, 2 küp taze kaşar, 2 dilim salam yedim..

Doğal olarak (-) göemedim bu sabah..

şekerler,yayınladığım listeyi beğenmediniz mi kimse kilosunu ekleyip yayınlamıyor?
Model değiştiririz diye yazmadım kuşum ben.. Yazalım o zaman, sonra düzeltiriz..
Bebeğim, menu süper ama kaşarı abartmışın biraz. Kalori hesabına göre bişeyler yapacaksan eğer kaşar biraz tehlikeli bence..
Süper bebeğim.. Kocamaaaannnn tebrikler.. :)

1) Zeyas .... (baslangic 75,0) (18.hafta) (hedef 65) (toplam -08,20) ... 69,50 - 67,80 - 67,30 -66,80
2) Nesil ..... (baslangic 72,0) (25.hafta) (hedef 58) (toplam -10,60) ... 60.80 - 60.40 - 60.40 - 61.40
3) masum .. (baslangic 70,3) (10.hafta) (hedef 60) (toplam -03,50) ... 69,00 - 66,20 - 66.20
4)Semo .... (hamilelik baslangic 69) (toplam aldigim kilo + ??????) ... 69.90 - 69,00 - 69.00
5)Valentin ... (baslangic 71,0) (01.hafta) (hedef 55) (toplam -2,500) ... 69.00-66.50 (2,5 kg)

ÖNERİ...

8 - 15 Ağustos

Zeyas ....... (75,0) - (toplam -09,30) ... 67,40 - 65,70 (-1700 gram)

Nesil ........ (72,0) - (toplam -10,60) ... 60.40 - 61.40 (+1000 gram)

Masum .... (70,3) - (toplam -01,10) ... 70,80 - 69,20 (-1600 gram)

Valentin ... (71,0) - (toplam -04,50) ... 69.00 - 66.50 (-2500 gram)

Semo ....... (69-hamiş) (toplam + ??) ... 69.00 - ... (... gram)

Kızlar böyle nasıl, siz de fikir verin,
daha sade geldi bana, siz ne dersiniz?

Zeyasım hala bozuk anlaşılan internetin ...Canım çok sevindim valla 65,7

Nihayet beşli bi'şiler gördün...Kız aferin sana az buz yol değildi Darısı bu hafta benim başıma..Yıllarrrrr yılar oldu görmeyeli.Çeken bilir

Bence çok güzel bunu kullanalım Nesil...

Haftasonu çocuğun kursundan yeni geldim sabah kalktığımda ..yok yok aslında dün akşam artık dietimde patlama noktasına geldim...Bayağı bir şey yedim ama hiç karbonhidrat almadım.Bol kalorili proteine dayandım ..Ki ,yarın sabah istediğim karbonhidratı yiyebileyim diye.açlık modundan çıkarmak istedim bünyeyi.Sabah kalktığımda onca yememe rağmen aynı kiloda olduğumu gördüm ve çok sevindim.Sabah ki menüm:

Bir bol çikolatalı kremalı donut(hatta ikinciyi de yanıma almıştım ama yemedim çok şükür)
Bir şeftali
Bir küçük salkım çekirdeksiz üzüm
Dün gece aileme yaptığım taze bol tereyağlı ev makarnasından 3 çatal...

Öğlen

bir avucumun içi kadar biftek
bir avuç acı biber turşusu

Akşam yapabilirsem sadece 2-3 yumurta beyazı yiyip sabahın kalorisini dengelemek istiyorum..Yarında diet yapmayacağım.Ekmek yemek istiyorum biraz Haftaiçi aynı diete baştan başlayacağım.En güzeli patates günü :)

Hiç anlatmıyim yediklerimi...ühü ühü...bir kere bozunca hep böyle olüyür...Du bi de yemişken karpuzu unuttum galiba onunda gönlünü alıyim

bugünkü menüm
kahvaltı ; bir yumurta, domates biber peynir bir tane patates kızartması
öğle ; bir tabak yaz türlüsü yanında dört kaşık pilav
akşam dörtte bir tabak yaz türlüsü ve birkaç tane acı biber

Q NesilD, post: 36524738, member: 518063"]ÖNERİ..

8 - 15 Ağustos

Zeyas .... (75,0) - (toplam -09,30) ... 67,40 - 65,70 (-1700 gram)

Nesil ........ (72,0) - (toplam -10,60) ... 60.40 - 61.40 (+1000 gram)

Masum .... (70,3) - (toplam -01,10) ... 70,80 - 69,20 (-1600 gram)

Valentin ... (71,0) - (toplam -04,50) ... 69.00 - 66.50 (-2500 gram)

Semo ....... (69-hamiş) (toplam + ??) ... 69.00 - ... (... gram)

Kızlar böyle nasıl, siz de fikir verin,
daha sade geldi bana, siz ne dersiniz?

[/QUOTE]
Canım bencede böyle daha iyi ama boylarımızıdamı eklesek ne yapsak.kimin nasıl göründüğü konusunda fikrimiz olur.kilomu eklediğin içinde teşekkürler

Canlarım şuan tartılmaya korkar vaziyetteyim haftasonu cozuttum herzaman olduğu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…