masumcuğum senin şu mercimek tarifini en kısa zamanda deneyeceğim valla...Bu ertesi günü hapı kullanınca hamilelik olasılığını yokediyor değil mi?zeytin sevilmezmi ayoll:))
bend eyeşil mercimegimi yiyorum ama tadını begenmedim yapamamışım bu kez
masumcuğum senin şu mercimek tarifini en kısa zamanda deneyeceğim valla...Bu ertesi günü hapı kullanınca hamilelik olasılığını yokediyor değil mi?
Tatlişkom, benim değişik huylarım var malesef.. Faydalarını biliyorum ama ağzıma bile sürmem.. Eşimde düşkün değil, almayız hiç eve.. Zeytin, biber, turşu, çiğ soğan, çiğ sarımsak filan hiç dayanamam kokularına.. Kesinlikle yiyemem..Nesilciğim benim de başım beynim gitti az yemekten sizin paylaştığınız menülerden aslında olmamasına rağmen ceviz ekledim benim şok diete.Canım zeytinin farklı çeşitlerine yönel belki arasında hoşuna giden çıkar.Git bir zeytin reyonuna...yeşiliydi turşulusuydu canım ...
sabah 2 yumurtalı omlet yiyip çıktım şimdi yarım avuç ceviz biraz acı biber turşusu attım ağzıma.zeytin yağlı ya o tok tutuyor insanı
Masumcuğum ben listeyi atarken aynı anda yazmışız :)
Haftasonu yapıcam bende.. canım istiyor, çok severim ama fırsat bulamadım hala..zeytin sevilmezmi ayoll:))
bend eyeşil mercimegimi yiyorum ama tadını begenmedim yapamamışım bu kez
ya ben bugün yaptım ama hiç begenmedim güzel olmamış bu kezz
evet oluşumu engelliyor eskiden 20 tl idi şimdi o firma bütün ilaçları toplamış yenisini çıkamrış buda 48 tl
için yandı vallahi oparayı verirken ama ya bi gebelik olsaydı(
tamda ovulasyon dönemim
Ben bir kez içmiştim, ay ortsı tekrar regl olmuştum, o yüzden öyle biliom kuşum.. İhmal etme kendini, dikkat et.. :)yok cnm aynı gününde olucamm , gecikmiyor erknde gelmiyor
bu ay hhalledicemm inşş ,
liste konusund abende sneinle hem fikirim dediigm gib çok karışık bir liste o
- ben kim kaç kilo vermiş göremiyorum
Model değiştiririz diye yazmadım kuşum ben.. Yazalım o zaman, sonra düzeltiriz..şekerler,yayınladığım listeyi beğenmediniz mi kimse kilosunu ekleyip yayınlamıyor?
Bebeğim, menu süper ama kaşarı abartmışın biraz. Kalori hesabına göre bişeyler yapacaksan eğer kaşar biraz tehlikeli bence..bugünkü menüm
kahvaltı ; bir yumurta, domates, biber, üç parça sucuk, kalın bir dilim kaşar, ekmek dilimini yazmaya utanıyorum biraz abarttım
öğle ; bir tabak kıymalı taze fasulye yanında
bir kase yoğurt
akşam beş buçuk gibi bol kaşarlı menemen, yarım poğaça, bir dilim börek
Süper bebeğim.. Kocamaaaannnn tebrikler.. :)kozlar internetimiz bozuldu ve sabahtan beri çatladım giremedim şimdi düzeldi gece gece bu mesajı yazıyorum.pazartesi 67,4 idim ve cuma sabahı tam tamına 65,7 çıktım tartıda.seviyorum seni karaty.toplamda 1700 gram gitti.çok mutluyum çok.yarın müsait olduğum ilk an listede paylaşıcam.
Zeyasım hala bozuk anlaşılan internetin ...Canım çok sevindim valla 65,7kozlar internetimiz bozuldu ve sabahtan beri çatladım giremedim şimdi düzeldi gece gece bu mesajı yazıyorum.pazartesi 67,4 idim ve cuma sabahı tam tamına 65,7 çıktım tartıda.seviyorum seni karaty.toplamda 1700 gram gitti.çok mutluyum çok.yarın müsait olduğum ilk an listede paylaşıcam.
Bence çok güzel bunu kullanalım Nesil...ÖNERİ...
8 - 15 Ağustos
Zeyas ....... (75,0) - (toplam -09,30) ... 67,40 - 65,70 (-1700 gram)
Nesil ........ (72,0) - (toplam -10,60) ... 60.40 - 61.40 (+1000 gram)
Masum .... (70,3) - (toplam -01,10) ... 70,80 - 69,20 (-1600 gram)
Valentin ... (71,0) - (toplam -04,50) ... 69.00 - 66.50 (-2500 gram)
Semo ....... (69-hamiş) (toplam + ??) ... 69.00 - ... (... gram)
Kızlar böyle nasıl, siz de fikir verin,
daha sade geldi bana, siz ne dersiniz?
Canlarım şuan tartılmaya korkar vaziyetteyim haftasonu cozuttum herzaman olduğu gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?