Semoş evliliğimin ilk yıllarında benim de vardı başımda bir tane sofrayı kurarken ben den hesap sorardı nerde kaldı diye koltuğa yayılır sanki sarayında yayılıyormuşçasına poz ile (ciddiyim) hizmet isterdi.eşimin kardeşi değil ama yakın akraba düşün.kıssadan hisse uzatmayayım sesini çıkarırsan kimse bir şey demese bile biryere yazarlar sen gelinsin neticede.Seni aşırı rahatsız edicek hareketleri varsa eşine söylettir sen söyleme.Onlar yesede birbirlerini hiçbirşey olmaz.ama kardeşinin hareketine denk geldiği zaman ancak söylemeli yoksa senin söylediğini anlar.bir örnek vereyim şımarık çocuğa :)
daha 22 yaşında yeni evliyim cahilim bütün emelim milleti memnun etmek.salata koydum sofraya bu çocuk başladı kendi önü yerine uzun kayık tabağın kendisine en uzak yerinden ekmek banarak yemeye.nazikçe dedim ki önünden yesen daha iyi olmaz mı canım..Çocuk ne yaptı biliyor musun :)
kendi avucu kadar bir ekmek aldı(üniversite birinci sınıf) ve salata tabağının içinde harita çizip ağzına atmaya başladı.senin eşini bilmem de benim eşim hiç müdahele etmezdi bir şey diyecekler diye...senin ki ne tepki veriyor sen ona anlattığın zaman
Selam güzel bebekler..
Bugün yoğundum biraz, şimdi okudum sizi.. Sabah evden çıkmadan biraz ceviz ve 1 çb süt içtim.
Sonra bayaa bi bişey yemedim.. Az önce 1 kase tarhana çorbası ve 2 kaşık yoğurt yedim.
Başka bişey yemeyi düşünmüyorum bugün, çok fna olursam yine ceviz tırtıklarım..
Ahaha, 2-3 hafta sonra anlarız inşallah, sağlıklı olsunda tezi sonra düşünürüz bebem..
Kb ye gelince ittiret, boşver, ailesinin 20 senedir veremediği terbiyeyi sen mi vericen..
Şöyle fikir verebilirim bebeğim.. Eşine naz yapabilirsin biraz.. mır mır, yoruldum, karnım ağrıyor, uzanmak istiyorum, erken yatmak istiyorum vs.. gibi şeyler..
İşe yarayabilir belki... Kullancan biraz cazibeni..
ayy semoş allahhh kolaylık versin ya anlamadıgım kazık kadar adma niye sizde kalıyor ki
kendi evinde kalsınn
Canlaaaarr annemin yanındayım uzun zamandır yasamıyorum artık diyet falan yok tabi bana iştahım da oldu fena 58 kilo oldum :)) bu arada semocum oğlum oluyor sen de belli mi ?? Nasıl geçiyor hamişlik
Canım bende şaşırdım doğrusu 1700 gram gitmesne.ama haftasonu birazını almışım geri.çok akıllanmaz bir insanım pis boğazımselam kızlarrrr
hafta sonu kaçmış anlaşılan diyet modları , benimde azcık kaçtı dün gece ama toparlıycma inşşş
zeyas çok iyi gimtiş 5 günde 1700 benim 8 günde 1600 ancak gitti gerçi oda kabızlıktan vs vs
öyle böyle gitcek kilollar napakk u hafta suya agırlık vericem bende
kızlar ya aramızda tablo yapmayı bilen yokmu şöle tablo gibi bir liste yapsakk
Valla semoşum iyi katlanıyosun o değilde benim aklıma eşi olcak kadın geldi böyle bir adamla allah sabır versin.
ayyyyyyyy semoş ya gelde bi tane patlatmaa
8 - 15 Ağustos
Valentin .. (71,0) - (toplam -04,50) ... 69.00 - 66.50 (-2500 gram)
Zeyas ...... (75,0) - (toplam -09,30) ... 67,40 - 65,70 (-1700 gram)
Masum .... (70,3) - (toplam -01,10) ... 70,80 - 69,20 (-1600 gram)
Nesil ........ (72,0) - (toplam -10,60) ... 60.40 - 61.40 (+1000 gram)
Semo ...... (69-hamiş) (toplam +2.00) ... 70.50 - 71.00 (+0.500 gram)
LİSTE ÇOK İYİ SEMOCUM BEN BOYLARIMIZIDAMI EKLESEK DEMİŞTİM GEÇEN GÜN AMA KARIŞIK OLUR HERALDE BÖYLE İYİ OLMUŞinsanliktan anlamiyor canim bende artik hayvan gibi davrancamumrumda degil valla, annasina sikayet etsin, oda sipasini alsin gitsin bi daha tatile.
haha aynen gelde agiz burun girisme, artik hayat velsefemi degistiriyorum insanliktan anlamayana hayvan gibi davrancam (guzellikten anlamiyor cunku)liste iyi demi böle ?
zaten hafta yokmuş ki , gayet iyi olmuşş
LİSTE ÇOK İYİ SEMOCUM BEN BOYLARIMIZIDAMI EKLESEK DEMİŞTİM GEÇEN GÜN AMA KARIŞIK OLUR HERALDE BÖYLE İYİ OLMUŞ
ben eksikliğini hissediyorum ama diğer kızlarada sormak lazım.65 kg yım ama boyum kaç nasıl görünüyorum zzayıfmıyım hala kilolumu belli değil.boyları yazarsak birbirimizin nsıl göründüğü hakkında fikrimiz olur.walla canim boy ekleyelim diyosan ekleyelim, bana uyar :)
ben eksikliğini hissediyorum ama diğer kızlarada sormak lazım.65 kg yım ama boyum kaç nasıl görünüyorum zzayıfmıyım hala kilolumu belli değil.boyları yazarsak birbirimizin nsıl göründüğü hakkında fikrimiz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?