Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydın hanımlar haftasonundan artım var birazcık bakaşım bu hafta benim için nasıl geçicek.bu haftada karataya devam edicem..cikcikler hoşgeldin tekrardan aramıza

Günaydin Valentinnn, ayni bu anlattiklarini bizim ökuzde yapiyor ya bu kadar benzerlik olamaz, bildigin öküz. koltukta yayilmalar, ben aciktim hani yemek hazir degilmi gibi sözler.

Gecen hafta gece biz yattiktan sonra banyo yapti, küvetin icini öylece birakmis. saclarida uzun, parmak uzunlugu kadar. küvetin sagina soluna, vanaya her yere yapismis kalmis, kurulandigi havlu yerde. bende sabah uyandim gördum tabi, oda uyuyordu uyandirmadim banyoyuda oyle biraktim ellemedim. Aksam i$ten geldigimde, babasinin koltugu sanki, yayilmis öylece, bende dedim banyo yu neden oyle biraktin neden temizlemedin kendi pisligini dedim.
(bana ne dese begenirsin, ben temizledim banyoyu onlar benim saclarim degil) bende direttim en son sen girdin senin saclarin dedim, göz var nizam var benim saclarim uzun, abinin saclari kisa. küvetteki saclarda tam senin sacinin uzunlugunda ben körmuyum dedim. benim degil dedi, temizlemicem dedi. bi daha benim evimde banyo yapma boyle birakicaksan git kendi evinde banyo nu yap dedim (iyi dedim)
temizlemeden esimle antramana gittiler. (orda esimin, demesi gerekiyordu, yengenin sözunu dinle o senin buyugun, orayi temizle oyle gidiyoruz diyemedi kardesine)

tabi antramandan sonra, bana gelmedi velet yatmaya eltime gitti. Bende cümbü$ cikardim evde. esimede bi guzel kizdim, kardesine agzinin payini vermiyorsun beni hamile hamile stresse sokuyor o cocuk dedim, hamilelikte stress iyi bir sey degil dusuk nedeni bile olabilir dedim. eger cocuguma bir sey olursa sanada kardesinede hakkimi helal etmicem dedim son noktayi koydum.

selam kızlarrrr

hafta sonu kaçmış anlaşılan diyet modları , benimde azcık kaçtı dün gece ama toparlıycma inşşş
zeyas çok iyi gimtiş 5 günde 1700 benim 8 günde 1600 ancak gitti gerçi oda kabızlıktan vs vs
öyle böyle gitcek kilollar napakk u hafta suya agırlık vericem bende

kızlar ya aramızda tablo yapmayı bilen yokmu şöle tablo gibi bir liste yapsakk

ayy semoş allahhh kolaylık versin ya anlamadıgım kazık kadar adma niye sizde kalıyor ki
kendi evinde kalsınn

Güzellikle bi kac defa dedim esime canim, konusmalari terbiyesizligi beni sinir ediyor dayanamiyorum cocuga dedim.
tm canim SIKMA canini, gececek az kaldi, biliyorum sinir, az daha idare et gibi teselli ediyodu beni.

Ama o banyo meselesinden sonra, ben iyice sinir oldum. Bana karsi geldi cocuk resmen, temizlemicem banyoyu dedi.
o aksamda bize yatmaya gelmedi zaten velet. Cümbüsü kopardim bende esime agzima geleni saydim valla, stress ten sinirden cocuguma bir sey olursa hakkimi helal etmem sana ve kardesine dedim. Cok yüz verme kardesine, gelmesin bize istemiyorum, napiyosun nediyosun diyede arama ne hali varsa gorsun. Cocukta biraz perisan olsun, anneside bi daha cocugunu birakip gitmesin tatile dedim.

ayy semoş allahhh kolaylık versin ya anlamadıgım kazık kadar adma niye sizde kalıyor ki
kendi evinde kalsınn

evet tatlim kazik kadar 19 yasinda, 20 olucak 3-4 ay sonra. Bide cok bilmis herseyi biliyorum dunya yi ben yarattim havalarinda.

gecen isten geldim eve koltuga oturdum, 1 yorgunluk sigarasi icicem 1 bardak su icicem yemek yapmaya baslicam (aklimdan gecen bu) bana boyle diyo, hani yemek yapmicanmi, hadi yemek yapsana ben aciktim dedi.
Bende dur bismillah iceri yeni girdim yoruldum gibi bir sey dedim, bana dedigi laf $u: nasil yoruldun ta$ mi cektin i$ yerinde diyo. konustugun laflara dikkat et dedim, sonrada saka saka diyo bana ! :kk62: gelde sinir olma

Canlaaaarr annemin yanındayım uzun zamandır yasamıyorum artık diyet falan yok tabi bana iştahım da oldu fena 58 kilo oldum :)) bu arada semocum oğlum oluyor sen de belli mi ?? Nasıl geçiyor hamişlik

heyyyy tuccc cum,

Naber, nerelerdesin bakim?
kiz kac haftalik oldunda cinsiyeti belli oldu bile? :) masallah, Rabbim kucagina almayida nasip etsin canim, isim dusun sen simdiden
ben 11 haftalik oluyorum bu hafta. daha belli degil :)

Valla semoşum iyi katlanıyosun o değilde benim aklıma eşi olcak kadın geldi böyle bir adamla allah sabır versin.

Canım bende şaşırdım doğrusu 1700 gram gitmesne.ama haftasonu birazını almışım geri.çok akıllanmaz bir insanım pis boğazımSık dişini bir kaç hafta sonu diyet yap ne olcak sanki zaten bu zmana kadar yemişsin yiyeceğiniTablo gibi liste iyi bir fikir ama yapmayı bilen adam lazım.

8 - 15 Ağustos

Valentin .. (71,0) - (toplam -04,50) ... 69.00 - 66.50 (-2500 gram)

Zeyas ...... (75,0) - (toplam -09,30) ... 67,40 - 65,70 (-1700 gram)

Masum .... (70,3) - (toplam -01,10) ... 70,80 - 69,20 (-1600 gram)

Nesil ........ (72,0) - (toplam -10,60) ... 60.40 - 61.40 (+1000 gram)

Semo ...... (69-hamiş) (toplam +2.00) ... 70.50 - 71.00 (+0.500 gram)

Valla semoşum iyi katlanıyosun o değilde benim aklıma eşi olcak kadın geldi böyle bir adamla allah sabır versin.

insanliktan anlamiyor canim bende artik hayvan gibi davrancam umrumda degil valla, annasina sikayet etsin, oda sipasini alsin gitsin bi daha tatile.

ayyyyyyyy semoş ya gelde bi tane patlatmaa

haha aynen gelde agiz burun girisme, artik hayat velsefemi degistiriyorum insanliktan anlamayana hayvan gibi davrancam (guzellikten anlamiyor cunku) liste iyi demi böle ?

hım evet bu daha iyi olmuş yalınlaşmışş:)))
ekleyim bende amaa kaçıncı haftam bilmiyorum bende haftayıda silelimm kızlar ya

zaten hafta yokmuş ki , gayet iyi olmuşş

LİSTE ÇOK İYİ SEMOCUM BEN BOYLARIMIZIDAMI EKLESEK DEMİŞTİM GEÇEN GÜN AMA KARIŞIK OLUR HERALDE BÖYLE İYİ OLMUŞ

zaten hafta yokmuş ki , gayet iyi olmuşş

hee haftayi silmis nesil, bencede iyi böyle. zaten haftayi kimse degistirmiyordu. bosu bosuna listede yer kapliyor.
veee sonuc itibari ile hedef hepimizinki ayniydi 55, onu sildigimizde iyi oldu.

walla canim boy ekleyelim diyosan ekleyelim, bana uyar :)
ben eksikliğini hissediyorum ama diğer kızlarada sormak lazım.65 kg yım ama boyum kaç nasıl görünüyorum zzayıfmıyım hala kilolumu belli değil.boyları yazarsak birbirimizin nsıl göründüğü hakkında fikrimiz olur.

KIZLAR, LISTEYE BOYUMUZU EKLEYELIMMI???
kestane kebap acele cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…